Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση-απολογία του Ε.Βενιζέλου στον γνωστό φιλότουρκο & λάτρη της παιδοφιλίας Ντανιέλ Κον Μπετίτ

Aπάντηση-απολογία σε έναν από τους κύριους εκφραστές της τουρκικής προπαγάνδας στο Ευρωκοινοβούλιο και λάτρη της παιδοφιλίας, ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος., για τα όσα αστεία και προβοκατόρικα πρότεινε ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ντάνιελ Κον – Μπεντίτ (πρότεινε στον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί να μελετήσει το ενδεχόμενο της προσέγγισης της Τουρκίας στην Ευρώπη, ούτως ώστε να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας) μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό France Info. Όπως είπε, "εάν υπάρξει προσέγγιση της Τουρκίας στην Ευρώπη και αφοπλισμός, ο ελληνικός προϋπολογισμός θα ανακουφιστεί, ο τουρκικός προϋπολογισμός θα ανακουφιστεί". Υπενθύμισε δε ότι ο Σαρκοζί και ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν έθεσαν ως προϋπόθεση για να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα να σεβαστεί η Αθήνα τα εξοπλιστικά συμβόλαια που έχει υπογράψει με το Παρίσι. "Το λέω εδώ και έξι εβδομάδες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!" τόνισε.
Όπως ανέφερε, η Ελλάδα έχει συνάψει συμβόλαια "για γαλλικές φρεγάτες και ελικόπτερα, για γαλλογερμανικά αεροσκάφη, για γερμανικά υποβρύχια και άλλα όπλα που προέρχονται από την Ευρώπη, όπως από την Ολλανδία".
Δεν σκέφθηκαν καν στο υπουργείο ότι η «πρόταση» του Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, συμπίπτει απόλυτα με την «πρόταση» του Τούρκου υπουργού αρμόδιου για ευρωπαϊκές υποθέσεις, του διαβόητου Εγκεμέν Μπαγίς («να σταματήσουμε να αγοράζουμε υποβρύχια από την Γερμανία και φρεγάτες από την Γαλλία και να κάνουμε το Αιγαίο μια θάλασσα ειρήνης» και την επομένη παρήγγειλαν έξι υποβρύχια Type 214 από την Γερμανία)! ο ηγέτης των Πρασίνων στο ευρωκοινοβούλιο υπενθύμισε ότι η παράταξή του έχει ζητήσει να υπάρξει μια "ειρηνευτική πρωτοβουλία" της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα αφορά την Ελλάδα και την Τουρκία.
Σε άλλη ανάλογη παρέμβασή του ο Ντανιέλ στο Εΰρωκοινοβούλιο αυτή την φορά επιτέθηκε στον Μπαρόζο λέγοντας ότι: "Εξακολουθεί να αγνοεί τον ελέφαντα στο δωμάτιο σε σχέση με τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ελλάδας: τον τεράστιο και περιττό στρατιωτικό προϋπολογισμό της".
Και μάλιστα είναι τόσο ξεκάθαρο το για ποιους δουλεύει ο «Πράσινος» - πρώην «κόκκινος» - Ντάνιελ, που δεν δίστασε να συμπεριλάβει στους υπαίτιους της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και την …Ελληνική Εκκλησία: "Περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού προϋπολογισμού πηγαίνουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία" είπε.
Εκεί έχει φτάσει η χώρα...
Ο κάθε φιλότουρκος λομπίστας να εγκαλεί την ελληνική κυβέρνηση γιατί φροντίζει για την άμυνά της και γιατί δίνει χρήματα στην Εκκλησία της!
Και όχι μόνο φιλότουρκος λομπίστας: Σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης στις 23 Απρίλίου 1982 έχει υπερασπιστεί δημοσίως την παιδοφιλία και τους παιδόφιλους (αηδιαστικό απόσπασμα των όσων είπε στην συνέντευξή του "Eίναι ωραίο να γδύνεται ένα 5χρονο κοριτσάκι. Aπίστευτα ερωτικό παιχνίδι")! Το 2001 είχε κατηγορηθεί ευθέως για παιδοφιλία, βάσει ενός βιβλίου του του 1975 (Le Grand Bazaar) όπου προέτρεπε ενήλικες να συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με παιδιά! Σημείωση: Πριν γίνει ότι είναι διεύθυνε παιδικό σταθμό! Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξή του στην εξής διεύθυνση (δεν επιτρέπουν την ενσωμάτωσή του).
Ιδού και ένα άλλο απόσπασπα των παιδόφιλων απόψεων του, στα αγγλικά, για να μην θεωρηθεί ότι αλλοιώνουμε τα λεγόμενά του: “At nine in the morning, I join my eight little toddlers between the ages of 16 months and 2 years. I wash their butts, I tickle them, they tickle me and we cuddle. … You know, a child’s sexuality is a fantastic thing. You have to be honest and sincere. With the very young kids, it isn’t the same as it is with the four-to-six-year-olds. When a little, five-year-old girl starts undressing, it’s great, because it’s a game. It’s an incredibly erotic game.”
Για όποιον απορεί πως ο Ντανιέλ (ένας από τους ηγέτες της εξέγερσης του Μάη του ΄68 στο Παρίσι) μπήκε στην Ευρωβουλή, να πούμε ότι στην Ευρωβουλή λόγω συστήματος μπορούν να εκλεγούν διάφοροι απίθανοι. Αλλά και προσκυνημένοι: Το 1999 τάχθηκε υπερ των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών στην Γιουγκοσλαβία!
Η απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ήταν κατώτερη του αναμενομένου (εκτιμούμε ότι δεν χρειαζόταν καν απάντηση ενός Βενιζέλου σε έναν τέτοιο τύπο), ίσως γιατί κανείς δεν τον πληροφόρησε ότι η … φόδρα στο σακκάκι του Ντανιέλ είναι κόκκινη με κέντημα την ημισέληνο!
Ας την δούμε ολόκληρη την απάντηση Βενιζέλου, έτσι για την ιστορία:
«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ισχυρές φωνές υποστήριξης της Ελλάδας στο ΕΚ και είναι εξίσου σημαντικό τα θεσμικά όργανα της ΕΕ να προσεγγίζουν τα θέματα από περισσότερες της μίας οπτικές γωνίες. Η συγκεκριμένη όμως αναφορά σε διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τη γαλλική και τη γερμανική κυβέρνηση για νέα εξοπλιστικά προγράμματα και μάλιστα κατά τη διάρκεια του Αυγούστου δεν είναι ακριβής.
Η εφαρμογή του μνημονίου δεν συνδέεται ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, ούτε ρητά ούτε σιωπηρά με την πραγματοποίηση και πολύ περισσότερο με την επέκταση εξοπλιστικών προγραμμάτων. Άλλωστε, τα ζητήματα της αμυντικής πολιτικής δεν εμπίπτουν στο πεδίο του μνημονίου.
Η ελληνική κυβέρνηση όμως, όπως έχει ενημερώσει τη Βουλή, έτσι έχει ενημερώσει και τη λεγόμενη τρόικα για την πολιτική που εφαρμόζει στον τομέα αυτόν, που είναι πολιτική αυστηρής εκλογίκευσης και απόλυτης διαφάνειας. Επί έναν σχεδόν χρόνο δεν έχει ανοίξει κανένα νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα, αλλά με συστηματικό τρόπο επιλύονται χρονίζοντα και διογκωμένα προβλήματα των τελευταίων πολλών ετών.
Θεμελιώδης στόχος μας είναι να διατηρείται το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με το μικρότερο δυνατό κόστος, έτσι ώστε τα χρήματα του ελληνικού λαού να πιάνουν τόπο μέσα σε ένα πλαίσιο διαφάνειας υπό διαρκή κοινοβουλευτικό έλεγχο και με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση και αποδοχή.
Αυτά όλα αποτυπώθηκαν στην εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2010, τον σχεδιασμό του προϋπολογισμού του 2011 και στη συνολική επαναξιολόγηση της δομής δυνάμεων και του μακροπρόθεσμου και μεσοπρόθεσμου προγράμματος προμηθειών, ζητήματα που είναι και αντικείμενο του υπό συζήτηση και ψήφιση νομοσχεδίου. Αριθμητικά αυτά αποτυπώνονται και στη μείωση των σχετικών κονδυλίων του προϋπολογισμού κατά τρόπο ιδιαίτερα υποστηρικτικό για τη μεγάλη δημοσιονομική προσπάθεια που κάνει η χώρα».

 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗ

 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΝΤΖΙΑ

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, ο Δήμος προσφέρει περισσότερα από 15.000 είδη ένδυσης και υπόδησης και 200 ποδήλατα στους μαθητές και τις μαθήτριες των ελληνόφωνων σχολείων της Βορείου Ηπείρου.

Σταθμός «εκκίνησης» της προσφοράς αγάπης ήταν η Πλατεία Κοτζιά, όπου σήμερα ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Αντιδήμαρχος Καταστημάτων και Ασφάλειας της Πόλης Ανδρέας Παπαδάκης παρέδωσαν το υλικό στα μέλη του συλλόγου «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών».

Την επόμενη εβδομάδα φορτηγά του Δήμου Αθηναίων συνοδευόμενα από μέλη του Συλλόγου και της Δημοτικής Αστυνομίας θα μεταφέρουν τα είδη που θα μοιραστούν σε περίπου 1.200 μαθητές.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε τα εξής:

«Ο Δήμος Αθηναίων ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Νεολαίας Βορείου Ηπείρου που είναι στην Αθήνα, θα μεταφέρει την επόμενη εβδομάδα περίπου 15.000 είδη ένδυσης και υπόδησης και περίπου 200 ποδήλατα για να μοιραστούν στους 1.200 μαθητές των ελληνόφωνων σχολείων στη Βόρεια Ήπειρο.

Η κίνηση είναι συμβολική και πρακτική. Είναι πρακτική γιατί θα δώσει χαρά στα ελληνόπουλα που βρίσκονται εκεί, και συμβολική γιατί συμβολίζει στην ουσία ότι το ελληνικό έθνος είναι ένα και αδιαίρετο, και αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στον Δήμο και τα παιδιά της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών, που θα συνοδεύσουν το κομβόι με όλα τα είδη που θα μεταφερθούν στα σχολεία. Να στείλω και τους χαιρετισμούς της πόλης των Αθηνών στη Βόρεια Ήπειρο και βεβαίως σε αυτόν τον εμπνευσμένο ιεράρχη, τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών» Θεοφάνης Καλυβιώτης δήλωσε:

«Με μια αποστολή τριών ημερών την επόμενη εβδομάδα όλοι εμείς, μαζί με τον Δήμο Αθηναίων θα επισκεφθούμε όλα τα ελληνόφωνα σχολεία της Βόρειας Ηπείρου. Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς. Η ποσότητα του ρουχισμού που θα μεταφέρουμε είναι πάρα πολύ μεγάλη και άλλο τόσο μεγάλη είναι η χαρά και η συγκίνηση μας για αυτή την πρωτοβουλία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον κ. Κακλαμάνη και μακάρι να υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι που να βοηθούν έστω και λίγο τα παιδιά που βρίσκονται εκεί».

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

Εκδηλώσεις της Θρακικής Εστίας Βέροιας


ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ώρα 20:00
Γήπεδο μπάσκετ ΕΛΗΑΣ


Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 Θεία Λειτουργία στον
Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων




  1. Χοροί Δυτικής Θράκης :  Από το παιδικό τμήμα της Θρακικής Εστίας Βεροίας

  1. Χοροί Ευβοίας :   Από Πολιτιστικό  Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «ΤΟ ΛΥΜΝΙ»

  1. Χοροί Λευκάδας: από τον Μουσικοφιλολογικό Όμιλο Καρυάς Λευκάδας " Ο Απόλλων

  1. Χοροί  Μικράς Ασίας και Καππαδοκίας : από τον πολιτιστικό σύλλογος «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»

  1. Χοροί Πόντου : από τον Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο  Βεροίας « Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ »

  1. 5. Χοροί Ρούμελης : Από τον Πολιτιστικό   Σύλλογο   Ελαιώνα Άμφισσας  «Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ»

  1. Χοροί Ζαγορίου : από Φιλολογικομορφωτικό Σύλλογο Φιλιππιάδας Πρέβεζας « Ο ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ»

    8. Χοροί Βόρειας Θράκης: από την ΘΡΑΚΙΚΗ  ΕΣΤΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

συνέχεια εδώ Διαβάστε περισσότερα...

Κουφάλες το greekalert είναι εδώ!

Όσοι από εσάς προσπαθούσατε να μπείτε από εχθές το βράδυ στο greekalert αντιμετωπίζατε προβλήματα(μεσω mozilla, chrome κ.α)...σε αντίθεση με αυτούς που έμπαιναν από explorer οι οποίοι μπορούσαν να μπουν κανονικά.
Τα πράγματα είναι απλά... κάποιος καλοθελητής από τους γνωστούς "φίλους" που αποκτήσαμε τόσα χρόνια στο διαδίκτυο έκανε καταγγελία στην google πως στην σελίδα υπάρχει malware.
Και όπως όφειλε η google προχώρησε στην καθιερωμένη διαδικασία να δίνει πρόσβαση στην σελίδα μόνο κατόπιν δική σας επιλογής και να ενημερώνει πως η σελίδα έχει αναφερθεί ως κακόβουλη!


Αν κάποιος πάταγε στο "Γιατί έχει γίνει φραγή αυτής της ιστοσελίδας" τότε θα μπορούσε να βγάλει ακόμη περισσότερα ασφαλή συμπεράσματα.
Για παράδειγμα

  • θα μπορούσε να δεί κάποιος πως στην ερώτηση
Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση του ιστoτόπου greekalert.com
η απάντηση ήταν
Ο ιστότοπος αυτός αναφέρεται ως ύποπτος. Η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο ίσως είναι επιβλαβής για τον υπολογιστή σας.

  • θα μπορούσε να δει
Αυτός ο ιστότοπος έχει λειτουργήσει ως ενδιάμεσος, με αποτέλεσμα την περαιτέρω διάδοση κακόβουλων προγραμμάτων;
Τις τελευταίες 90 ημέρες, ο ιστότοπος greekalert.com δεν φάνηκε να λειτουργεί ως ενδιάμεσος για τη μόλυνση τοποθεσιών.
  • επίσης
Αυτός ο ιστότοπος έχει φιλοξενήσει κακόβουλο λογισμικό;
Όχι, αυτός ο ιστότοπος δεν έχει φιλοξενήσει κακόβουλο λογισμικό τις τελευταίες 90 ημέρες।
  • και τέλος
Πώς συνέβη αυτό;Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προστεθεί κακόβουλος κώδικας σε νόμιμους ιστότοπους από τρίτους και σε αυτή την περίπτωση η Google εμφανίζει το μήνυμα προειδοποίησης.

Διευκρινήσεις και τι κάναμε εμείς

* Απαραίτητες διευκρινήσεις
κακόβουλος κώδικας ή ύποπτο περιεχόμενο μπορεί να χαρακτηριστεί ένα λινκ που οδηγεί σε μολυσμένη τοποθεσία (εξού και ο χαρακτηρισμός ενδιάμεσος)...η ακόμη και ένα widget σαν και αυτά που χρησιμοποιούμε όλα τα ιστολόγια...
ότι και να είναι όμως ...υπάρχει δεν υπάρχει κίνδυνος η google μετά την καταγγελία όφειλε να το ελέγξει.

Τι κάναμε εμείς;
Ζητήσαμε επαναξέταση της σελίδας...η οποία έγινε...και η προσωρινή φραγή αφαιρέθηκε
( εκτός αν προκύψει καμιά καινούρια καταγγελία γιατί από τέτοιους "φίλους" να φάνε και οι κότες!)

Τα παραπάνω που αναφέραμε πως υπήρχαν ως επεξήγηση στο γιατί έγινε φραγή τα έδινε η google ως τα ξημερώματα. Γιατί από την στιγμή που έγινε η επανεξέταση τα αποτελέσματα άλλαξαν και είναι θέμα ωρών να διαγραφούν και από τα search. (φαίνεται και από εδώ)

Επίσης να θυμίσουμε πως στο παρελθόν θύματα τέτοιων περιπτώσεων έπεσαν πολλές σελίδες (πχ troktiko)...με πρόσφατο θύμα το γνωστό φόρουμ μεγάλης επισκεψιμότητας freestuff

Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί τα λέμε όλα αυτά;
η απάντηση είναι απλή
με το κακόβουλο λογισμικό βρίσκεις λύσεις...με τους κακόβουλους ανθρώπους τι κάνεις;
τα κάνεις πενηνταράκια μήπως και...!

και αφού λέμε πενηνταράκια...πάρτε την εξήγηση σε απλά Ελληνικά
Κάποιος τοποθέτησε στο chat του στοχος.gr ένα λινκ που οδηγούσε σε μολυσμένη σελίδα.
Το ίδιο chat το φιλοξενούσαμε και εμείς στο greekalert το 2007. Με συνέπεια από την στιγμή που έγινε καταγγελία και υπήρχαν υπολείματα του κώδικα να μπει φραγή και σε εμάς μέχρι την επαναξέταση!!

Εννοείται πως δεν θα απαιτήσουμε συγνώμη από κανέναν για τυχόν φανφάρες... από τότε που εφευρέθηκε το συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο.
Είναι άλλωστε γνωστό πως το greekalert συνοδεύεται από την αρχή της λειτουργίας του με μυθεύματα και συνομοσιολογίες...πράκτορες, υπερπράκτορες, εξωγήινοι και ότι άλλο μπορεί να σκαρφίτσει ο κάθε ******...οπότε ούτε και αυτή την φορά θα την γλυτώναμε...

Λίγο όμως μας ενδιαφέρουν πλέον αυτά...περισσότερο τα γράφουμε για το γαμώτο.

Το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε πραγματικά όλους αυτούς που επικοινώνησαν από εχθές.
Και όχι μόνο για το ενδιαφέρον τους αλλά περισσότερο γιατί μας θύμισαν τι πρέπει να κάνουμε για αυτή την σελίδα...

Δεν θα πούμε τίποτα παραπάνω...ένα πράγμα μόνο

Κουφάλες, το greekalert είναι εδώ! Διαβάστε περισσότερα...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ;




πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Μνημόσυνο στον Μελιγαλά

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στην «Πηγάδα» του Μελιγαλά, θα τελεσθεί το καθιερωμένο καθ’ έτος μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδίκως σφαγιασθέντων, υπό των κομμουνιστών, αδελφών ημών. Του μνημοσύνου θα προηγηθεί θεία λειτουργία, ενώ θα ακολουθήσουν ομιλίες και κατάθεση στεφάνων. Να δώσουμε όλοι το παρόν στον τόπο της θυσίας, με σεβασμό και ευλάβεια. Ενημερώστε φίλους και γνωστούς, για να προγραμματίσουν την επίσκεψή τους.

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ...

Συλλεκτικό βιντεάκι από την αποψινή (Τετάρτη 8 Σεπτέμβρη 2010) «Ελληνοφρένεια» του «Σκάϊ»: Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από πρόσφατη ομιλία του Αρχηγού του Λάος Γιώργου Καρατζαφέρη, όπου ακούμε την μεγαλύτερη αρλούμπα που έχει ποτέ ξεστομίσει Πολιτικός Αρχηγός από το βήμα της Βουλής: Ο παντελώς αστοιχείωτος Καρατζαφέρης (δεν έχει κάν απολυτήριο Γυμνασίου!) δηλώνει πως αν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ κατεβάσουν τους διακόπτες και κοπεί το ρεύμα, θα διαγραφεί η μνήμη από δύο εκατομμύρια κομπιούτερς και χιλιάδες Έλληνες φοιτητές και μαθητές θα χάσουν εργασίες ετών που έχουν αποθηκευμένες στα computers τους!..

Καλά, αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμμία σχέση με υπολογιστές, αλλά οι συνεργάτες του γιατί δεν τον προστατεύουν από τέτοιες μεγαλειώδεις γκάφες που θα κάνουν τον γύρο του κόσμου; Και ο θρασύς Καρατζαφέρης έχει το θράσος να κάνει και μαθήματα Πληροφορικής στους άλλους Εθνοπατέρες, ρωτώντας τους στο τέλος του βίντεο: «Ή δεν το ξέρετε;»!!...



ΠΑΛΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕ...ΚΩΤΣΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!!!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΗΛΕΠΩΛΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ...ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ;

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΛΙΣΤΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ,ΕΝΩ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΤΣΑΝΑ!

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ:ΟΤΑΝ ΣΕ...ΠΑΡΑΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΥΤΙΑΔΕΣ,ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!

Η "ΑΤΑΚΑ" ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ...ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

Η Δραγώνα άνοιξε την "πόρτα" για τουρκικό πανεπιστήμιο στη Θράκη!!!


  • Με εισήγησή της έκλεισε η ελληνική Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, στην οποία φοιτούν εκπαιδευτικοί για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης
  • «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, στην οποία εκπαιδεύονται δάσκαλοι για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης, έβαλε το υπουργείο Παιδείας, τουλάχιστον για φέτος
  • Ικανοποίησε έτσι το πάγιο αίτημα της Aγκυρας να κλείσει την Ακαδημία και οι εκπαιδευτικοί να διορίζονται από την Τουρκία!
Εισηγήτρια της απόφασης φέρεται ότι είναι η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας κυρία Θάλεια Δραγώνα. Πρόκειται ασφαλώς για κίνηση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της κυβέρνησης να κλείσουν τα «ανοιχτά μέτωπα» με τους εξ ανατολών γείτονες. Το ζήτημα τέθηκε για πρώτη φορά όταν, η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης απαίτησε την αντικατάσταση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης από ένα πανεπιστήμιο αποκλειστικά για μουσουλμάνους.
Συγκεκριμένα, η αυτοαποκαλούμενη «Συμβουλευτική Επιτροπή της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» ζήτησε από το υπουργείο Παιδείας την αντικατάσταση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, στην οποία εισάγονται μουσουλμάνοι-μέλη της μειονότητας της Θράκης, από μια παιδαγωγική σχολή πανεπιστημιακού επιπέδου τετραετούς φοίτησης, όπου θα εκπαιδεύονται αποκλειστικά και μόνο μουσουλμάνοι που θέλουν να γίνουν δάσκαλοι στα μειονοτικά σχολεία.
Το αίτημα διατυπώθηκε επισήμως προς την κυρία Δραγώνα στη διάρκεια ειδικής ημερίδας που διοργανώθηκε από την ειδική γραμματέα στην Κομοτηνή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ειδική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας απλώς παρακολουθούσε τις καταγγελίες των εγκαθέτων της Αγκυρας έναντι του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις στους εκπαιδευτικούς της περιοχής. Μερίδα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, δε, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «αυθαίρετο οικοδόμημα» την Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία! Σημειώνεται ότι για την αναβάθμιση της σχολής κανένας δεν έχει αντίρρηση, η οποία μέχρι σήμερα λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη και όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα ελληνικά. Φυσικά διδάσκεται και η τουρκική γλώσσα.
Υστερα από αυτή την ημερίδα το υπουργείο Παιδείας έσπευσε να την κλείσει, τουλάχιστον για φέτος, χωρίς να είναι γνωστό τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Αυτό το ερώτημα τίθεται από τους εκπαιδευτικούς της περιοχής προς το υπουργείο Παιδείας. Δηλαδή, αν θα βάλει οριστικά τέλος στην Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης, που παρά τα προβλήματά της βγάζει εκπαιδευτικούς για τα μειονοτικά σχολεία.
Οπως λένε, με το «λουκέτο» στη σχολή είναι να σαν να ικανοποιείται το αίτημα για τουρκόφωνους δασκάλους που θα διδάσκουν την τουρκική γλώσσα, αποδεχόμενοι την ελλιπή εκπαίδευση από την Ελλάδα. Από την πλευρά τους οι πανεπιστημιακοί αντιδρούν, θεωρώντας περίεργο το αίτημα για μη διεξαγωγή ακαδημαϊκού έτους, που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο δημιουργίας άλλου πανεπιστημίου.
Ο ιστορικός αναλυτής κ. Νεκτάριος Δαπέργολας τονίζει: «Θέλουν να ελέγχουν την όλη διαδικασία, δηλαδή την παραγωγή δασκάλων, και στη συνέχεια την εκπαιδευτική διαδικασία στα μειονοτικά σχολεία, τη διαδικασία επιμόρφωσης αλλά και τους διορισμούς». Και ο εκπαιδευτικός υπογραμμίζει: «Θέλουμε δημόσια σχολεία με δασκάλους που θα μαθαίνουν στους μαθητές την ελληνική γλώσσα και παράλληλα θα διδάσκεται η τουρκική γλώσσα, όπου απαιτείται ως μητρική, σαν γλωσσικό μάθημα».
Η επιτροπή μάλιστα, με αφορμή την ημερίδα που διοργάνωσε η κυρία Δραγώνα στην Κομοτηνή με θέμα «Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης: Παρελθόν, παρόν και μέλλον», ζητάει την απευθείας συμμετοχή της «τουρκικής μειονότητας της Θράκης», όπως η ίδια αποκαλεί τους μουσουλμάνους της περιοχής. Μάλιστα η αποκαλούμενη «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» έφτασε στο σημείο να εκδώσει και σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα αναφέρεται:
«Κατ’ αρχάς να αναφέρουμε πως είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση να βρίσκει επιτέλους ανταπόκριση το χρόνιο αίτημα διαλόγου μας. Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα ο διάλογος αυτός είναι μονόπλευρος. Η ανακοίνωση της ειδικής γραμματέα κυρίας Δραγώνα περί του ότι θα εκλάβει τις απόψεις όλων των μερών αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί από το αρμόδιο υπουργείο αυξάνει τις ανησυχίες ότι πρακτικά ο διάλογος δεν θα έχει καμία θετική συμβολή. Η Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης ήταν ένα “αυθαίρετο οικοδόμημα” που ιδρύθηκε την εποχή της χούντας με σκοπό την κατάργηση της αυτόνομης εκπαιδευτικής δομής της “Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης” που διασφαλίζεται με διεθνείς συμβάσεις».
Και συνεχίζουν κρίνοντας ότι η υπάρχουσα «Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης είναι ένα οικοδόμημα που έχει λάβει άδεια οίκησης», ενώ υπογραμμίζουν: «Απαιτούμε την επαναδόμηση της αυτονομίας του εκπαιδευτικού συστήματος της “Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης” όπως ήταν πριν από την περίοδο της χούντας. Αυτό είναι εφικτό μόνο με τη θέσπιση ενός μηχανισμού διαλόγου που θα βασίζεται στην ισότητα και στον οποίο στα θέματα που αφορούν την ίδια, η “Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης” θα πρέπει να έχει απευθείας συμμετοχή και λόγο».

Πηγή

το είδαμε εδώ Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP