Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΣΤΟ GAY PRIDE ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

Όλο το ψευτοπροοδευτικό συνάφι είχε σκυλιάσει για να πραγματοποιηθεί το gay pride στο Βελιγράδι. Ε λοιπόν χιλιάδες Σέρβοι Εθνικιστές δεν έκαναν τη χάρη σε όλους αυτούς δήθεν κουλτουριάρηδες. Αντέδρασαν και μάλιστα δυναμικά. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης βέβαια παρουσίασαν τους συγκεντρωμένους που αντιστάθηκαν ως ακροδεξιούς και νεοναζιστές. Παλιό το κόλπο τους.

Ιδού πως παρουσιάζει την είδηση το newsit


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Βελιγράδι μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών που προσπάθησαν να εμποδίσουν την Παρέλαση Υπερηφάνειας, Belgrade Pride, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης....
Διαβάστε περισσότερα...

Oταν τα κόκκινα ελάφια της Πάρνηθας... δακρύζουν

TOY TAΣOY ΣAPANTH
Ο αριθμός των ελαφιών της Πάρνηθας δεν ξεπερνά τα 600. Aυτά διασπείρονται αδρά από τη λίμνη του Mαραθώνα στα ανατολικά έως το όρος Πάστρα στα δυτικά. H χειμερινή περιοχή εξάπλωσής τους υπολογίζεται σε 360.000 στρεμματα Aν και κάποτε ζούσε σε ολόκληρη την Eλλάδα, σήμερα εντοπίζεται μόνο στην Πάρνηθα και περιορισμένα στην Pοδόπη. Oι πληθυσμοί του Kόκκινου Eλαφιού, του μεγαλύτερου φυτοφάγου ζώου της χώρας μας, έχουν συρρικνωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε το είδος χαρακτηρίζεται πλέον ως κρισίμως κινδυνεύον σύμφωνα με το Kόκκινο Bιβλίο των Aπειλούμενων Zώων της Eλλάδας.

Σε ειδική μελέτη με τίτλο «Έρευνα Oικολογίας του Kόκκινου Eλαφιού στο Oρος Πάρνης» η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Eλλάς κατέγραψε τα σημαντικότερα στοιχεία που αφορούν τον πληθυσμό της Πάρνηθας, τον ακμαιότερο πληθυσμό Kόκκινου Eλαφιού της χώρας. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα της έρευνας ο αριθμός των ελαφιών της Πάρνηθας δεν ξεπερνά τα 600. Aυτά διασπείρονται αδρά από τη λίμνη του Mαραθώνα στα ανατολικά έως το όρος Πάστρα στα δυτικά.
H χειμερινή περιοχή εξάπλωσής τους υπολογίζεται σε 360.000 στρεμματα, ενώ η πλειοψηφία των ζώων περιορίζεται το καλοκαίρι στα υψηλότερα σημεία του βουνού (700-1.400 μ.) σε μια έκταση περίπου 44.500 στρ. Oι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των ελαφιών παρατηρούνται σε λίγες μόλις απομονωμένες θέσεις του ορεινού όγκου της Πάρνηθας μακριά από κάθε ανθρώπινη όχληση. H αναλογία των αρσενικών - θηλυκών ελαφιών είναι σχεδόν ένα προς ένα. Ωστόσο, τα μισά περίπου ενήλικα θηλυκά ελάφια βρέθηκαν χωρίς νεογνά το καλοκαίρι του 2009.

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Μας λένε κάποιοι πως η ψήφος στο Γεωργιάδη και στους συνδιασμούς του ΛΑ.Ο.Σ είναι πατριωτική και αντισυστημική.

Ποιος πατριώτης ψηφίζει την υποδούλωση της χώρας του στο ΔΝΤ;
Ποιος πατριώτης καταδικάζει ως ''φυντάνια και πράκτορες'' εκείνους που διαδήλωναν έξω από τη βουλή για το λαθρονομοσχέδιο;
Ποιος πατριώτης χαρακτηρίζει πατριώτη το Χριστόφια;
Eίναι μακρά η λίστα αυτού του είδους των ερωτημάτων αλλά η απάντηση είναι πάντα η ίδια.
ΟΥΔΕΙΣ
Το παραμύθι της πατριωτικής ψήφου στο ΛΑ.Ο.Σ και τους συμπορευτές του έχει τελειώσει από καιρό....

egersis Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Ρομποτικά πολεμικά αεροσκάφη με κινητήρες ηλιακής ενέργειας ικανά να παραμένουν στον αέρα για χρόνια. 'Αρματα μάχης stealth με κινητήρες υδρογόνου που δεν θα χρειάζονται ανεφοδιασμό. Μικροαιολικά συστήματα για τους Αμερικανούς ψηφιακούς στρατιώτες του μέλλοντος. Αθόρυβοι κινητήρες κυψελών καυσίμου για υποβρύχια. Αερόπλοια που θα αιωρούνται στα όρια του διαστήματος λαμβάνοντας ενέργεια από προηγμένα φωτοβολταϊκά...

Το αμερικανικό στρατοβιομηχανικό σύμπλεγμα έχει ξεκινήσει μια επανάσταση «καθαρών» ενεργειακών τεχνολογιών, επιδιώκοντας να επιτύχει ένα άλμα πολεμικών ικανοτήτων και να δημιουργήσει έναν μηχανισμό προβολής ισχύος, ικανό να επαναδιεκδικήσει την αμερικανική ηγεμονία στον πλανήτη. Ένα νέο εκστρατευτικό μοντέλο και μια νέα πολεμική μεθοδολογία γεννιούνται, βασισμένα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Ταυτοχρόνως, η σύνθετη αυτή ενεργειακή επανάσταση στοχεύει στο να ενισχύσει την αμερικανική «ήπια ισχύ», αντιστρέφοντας τη «δαιμονική» εικόνα των Ηνωμένων Πολιτειών που είχε δημιουργηθεί στα χρόνια της προεδρίας Μπους, να υπονομεύσει τη διαδικασία ευρωρωσικής προσέγγισης, αποτρέποντας την ενεργειακή σύζευξη Δυτικής Ευρώπης και Ρωσίας και να απεγκλωβίσει την αμερικανική γεωστρατηγική από το «κελί» της Μέσης Ανατολής.

Η θρησκειοποίηση των ανησυχιών για την κλιματική αλλαγή στις χώρες της Δύσης συνδυάζεται με αυτή την ενεργειακή επανάσταση και επιτρέπει στις ΗΠΑ να αφήσουν πίσω το «σκοτεινό» τους παρελθόν, να εμφανιστούν σαν ο σωτήρας του πλανήτη και να οδηγήσουν το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα, που μαστίζεται σήμερα από την πλέον σοβαρή κρίση του, σε μια «επίθεση στον ουρανό», δημιουργώντας έναν νέο οικονομικό χώρο.

Η αμερικανική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται, θέλοντας αυτή τη φορά να μας κάνει να «αγαπήσουμε τον Μεγάλο Αδελφό»...

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

Ελλαδιστάν 2010: Εγκλήματα αλλοδαπών στην Αθήνα

Αυτό το κείμενο δεν απευθύνεται σε συναγωνιστές ούτε πατριώτες. Απευθύνεται σε κάθε μπετόβλακα, τσιράκι των εξουσιαστών της παγκοσμιοποίησης και του american way of life…  
 

Μετανάστες πακιστανικής εθνικότητας σε πλατεία της Κυψέλης επιτέθηκαν σε συμπατριώτη τους την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο και τον σκότωσαν με μαχαίρι. Αιτία της δολοφονίας; Νευρίασαν επειδή δεν μπορούσαν να περιμένουν πολύ ώρα στη σειρά. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν με έναν «διαφορετικό τρόπο» από τον συνηθισμένο, να πάρουν τηλέφωνο πιο γρήγορα παρά να περιμένουν. Έναν τρόπο που σύμφωνα με τους αντιρατσιστές αρμόζει σε φτωχούς πεινασμένους ανθρώπους και όχι σε βάρβαρους απολίτιστους υπανθρώπους.
Και δεν τελειώνουμε εκεί. Για να δείτε όλοι σας την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας ορίστε και άλλη μια είδηση λίγων ημερών. Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός συμπλοκής μεταξύ Κινέζων που έγινε στις 9 το βράδυ μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Κολοκυνθούς 25 στον Κολωνό. Οι Ασιάτες συνεπλάκησαν με μαχαίρια για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Για να καταλαβαίνουμε τι λέμε και με τι έχουμε να κάνουμε. Το κέντρο γκετοποιείται, οι πολίτες σκοτώνονται, απειλούνται και τρομοκρατούνται. Και σιγά σιγά οι μαφίες αρχίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο περιοχών της Αθήνας.

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

“Κλείδωσε” το νέο Μνημόνιο για δέκα (τουλάχιστον) χρόνια

Όπως αναφέρει το anti-news:


Οι νεότερες πληροφορίες μας λένε λοιπόν ότι κλείδωσε το νέο Μνημόσυνο για την Ελλάδα και θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τις εκλογές. Η κυβέρνηση θα περιμένει να περάσουν οι κρίσιμες γι’ αυτήν εκλογικές αναμετρήσεις ώστε να μη φάει χοντρό «μαύρισμα» και θα ανακοινώσει συμφωνία για την επέκταση της πληρωμής του δανείου από την Τρόϊκα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη συζητηθεί οι όροι για την μακροχρόνια εξόφληση του δανεισμού η οποία ουσιαστικά σημαίνει επιτήρηση για τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Υπό το βάρος της αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής και με τη δικαιολογία ότι το έλλειμμα έχει ξεφύγει πάνω από το 15% το 2009, επομένως δεν μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι για κάτω από 3% το 2013, το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται ένα σχέδιο για να σερβίρει στον κόσμο  πιο ήπια το νέο Μνημόνιο.
Σε ρόλο… Μάστερ Σεφ ο Γ. Παπακωνσταντίνου θα επιχειρήσει να δικαιολογήσει την απόφαση αυτή. Πιθανότατα δε θα δούμε τον πρωθυπουργό από το Καστελόριζο να ανακοινώνει κάτι τέτοιο, διότι το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο.
Ετσι, μετά την 14η Νοεμβρίου, οπότε θα κλείσει το εκλογικό μέτωπο, θα σερβιριστούν τα νέα μέτρα που θα μπουν στο τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού. Η αύξηση του ΦΠΑ και η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης θεωρούνται σίγουρα.
Τη Δευτέρα στην Αθήνα έρχονται οι εκπρόσωποι της Τρόϊκας για να συζητήσουν και να απαιτήσουν νέα μέτρα για το 2011.
Πάντως, το ενδεχόμενο επέκτασης της εξόφλησης του δανείου, και πιθανώς ενός ακόμη δανείου, προκαλεί τριγμούς στην ΕΕ καθώς οι Γερμανοί πολίτες κατά κύριο λόγο δε θέλουν ούτε να το σκέφτονται.
Το σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα περιπέτεια με άγνωστη κατάληξη καθώς δε φαίνεται φως στο τούνελ. Και παρ’ ότι μας έλεγαν ότι από το 2013 οι κόποι και οι θυσίες θα φανούν και θα πάρουμε και κοινωνικό μέρισμα (πασοκική μπαρούφα δηλαδή), τώρα η κατάσταση γίνεται χειρότερη.
2020 και βλέπουμε ενώ θα έχουμε ένα χρέος που θα πληρώνουν και τα εγγόνια μας. Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP