Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ!

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ) ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Την γιαλαντζί απεργία πείνας των λαθρομεταναστών αποκάλυψε ο τρελο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μέσω της ιστοσελίδας του zougla.gr! Συγκεκριμένα χθες δημοσιοποίησε επιστολή αλληλεγγύης προς τους δήθεν απεργούς πείνας, με την οποία ζητούσαν ρούχα και... ΤΡΟΦΙΜΑ!Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στην σελίδα του τρελού και με τη βούλα:
"Η Επιτροπή Αλληλεγγύης απευθύνει έκκληση βοήθειας για τους 327 μετανάστες - απεργούς πείνας, που στεγάζονται προσωρινά είτε μέσα στο νεοκλασικό κτήριο στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Ηπείρου είτε στην αυλή του. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Όσοι μπορείτε και θέλετε μπορείτε να προσφέρετε, με μια επίσκεψη στον χώρο, νερό, χυμούς, πράσινο τσάι, πουλόβερ, μπουφάν, μάλλινες κάλτσες ή και χρήματα.

Aλληλεγγύη στους μετανάστες &προσφυγές απεργούς πείνας...
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση στη Λάρισα κατά της κάρτας του πολίτη

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με τον Ελληνορθόδοξο Σύλλογο Θεσσαλονίκης «Ο Μέγας Βασίλειος» διοργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της κάρτας του πολίτη και κατά του διεθνούς σιωνισμού το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 7 μ.μ. το απόγευμα στο ξενοδοχείο Divani Palace στην Λάρισα. 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πρόεδρος του Ορθοδόξου Συλλόγου «Πύρινη Ρομφαία» κος Αλεξόπουλος Γεώργιος, ο υπεύθυνος του Ορθοδόξου Συλλόγου «Άγιος Μάξιμος, ο Ομολογητής» κος Λαζάκης Ιωάννης, ο πρόεδρος του Ελληνορθοδόξου Συλλόγου Θεσσαλονίκης «Ο Μέγας Βασίλειος» κος Θεοδωρίδης Αναστάσιος και ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ κος Χάμος Αστέριος. 
Τέλος, γίνεται γνωστό από τους διοργανωτές ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους, ενώ μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως.

Μετά τιμής για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος   Ο Γεν.Γραμματέας
Χάμος Αστέριος   Τσιλοπάνος Πάρις
Διαβάστε περισσότερα...

Τζαμπατζήδες πολιτικατζήδες, που μας κάνετε τους νταήδες, για γκελ μπουρντά…

 Δεν τούρκεψα, έγινα "Τούρκος" με τους τουρκόγερους της ελλαδικής πολιτικής που βρίζουν τουρκιστί ως "τζαμπατζήδες" τους πολίτες που ενεργούν και δεν παθαίνουν… Έτσι, λοιπόν, τουρκιστί τους τα ψάλω…

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Πώς να μη γίνεις «Τούρκος» τζάνεμ με αυτούς τους μπουνταλάδες, τους μουρντάρηδες, τους τζερεμέδες, τους μπεζεβέγκηδες και τους μπαταξήδες της Μνημονιακής Βουλής: «Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι».

Δε χαμπαριάζουν τίποτα τα χαϊβάνια! Δε φτάνει που δε μπουντρουμιάσαν  κανένα χαραμοφάγο τσανάκι από το σινάφι τους, για το τσέπωμα του μπόλικου «μπαξισιού» από το αλισβερίσι με τους τσαχπίνηδες νταβατζήδες των πολυεθνικών. Δε φτάνει που με το χρόνιο τσιμπούσι τους άδειασαν το χαζινέ και μουφλούζεψαν τη χώρα. Δε φτάνει που αντί να κυβερνήσουν οι ραχατλήδες: ο μπουντούρης ο Σημίτης και ο χαβαλετζής ο Καραμανλής, έκαναν χαβαλέ και γλέντια Ολυμπιακά. Δε φτάνει που ο ζεβζέκης  ζεϊμπέκης: ο πρωθυπουργός ο Γ. Α. Παπανδρέου, με τερτίπια και αντιδημοκρατικά μπεηλίκια, φέσωσε τη χώρα στα σαΐνια της Διεθνούς Τοκογλυφίας βάζοντας αμανάτι ολόκληρο τον κρατικό πλούτο, λες και ήταν το πασαλίκι του. Δε φτάνει που ο απτάλης ο Παπακωνσταντίνου με τα αντικοινωνικά κι απάνθρωπα φιρμάνια του σεκλετίζει καθημερινώς την κοινωνία, την οποία επιπλέον μπατιρίζει με τα χαράτσια του. Δε φτάνει που όλοι τους σελεμιάζουν κοτζάμ βουλευτική αποζημίωση κι άλλα μπερεκέτια σε βάρος του «τσιπλάκη» λαού. Αυτά τα τσόλια, οι σεΐζηδες των τροϊκανών, οι καμπουριασμένοι τσανακογλείφτες των τσιφούτηδων εξακολουθούν το χαβά τους. Από τη μια κάνουν τα γιουσουφάκια στους αχαΐρευτους τσορμπατζήδες της Ευρώπης και τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες που γέμισαν τους μπεζαχτάδες τους χαρτζιλικώνοντας τον τσίφτικο λαό και από την άλλη πουλούν τζάμπα μαγκιά στη χλεμπάγια για την κιοτέψουν, ώστε να κάνει τουμπέκι, να μη σηκώσει μπαϊράκι και τους πάρει στο κατόπι, τους μπαγλαρώσει και τους τουλουμιάσει με λεβέντικα γιουρούσια. 

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)

Οι πολίτες νταγιάντιζαν μαρτύρια χρόνια και ζαμάνια, όταν οι μπέηδες καζάντιζαν σε βάρος τους κτίζοντας σεράγια (με πρόσοψη στην Ακρόπολη). Η κοινωνία μπαΐλντισε από τις μπαγιάτικες υποσχέσεις των κατάπτυστων «πολιτικών» σογιών των γερλήδων, που σπατάλησαν κι έκλεψαν με τα τσουβάλια τούς παράδες της με τα χουνέρια: του χρηματιστηρίου, των ομολόγων, του ευρω-παρά και της ευρωμαρμελάδας των τουρλού τουρλού πολιτισμών. 

Πήγαν χαράμι οι θυσίες του λαού… Και τώρα, οι ακόλαστοι αγάδες που ρήμαξαν το κράτος ντιπ με τις καλπουζανιές τους, όρισαν άδικο ρεφενέ για να τη βγάλουν ξανά στο τζάμπα. Οι Τζαμπατζήδες του Έθνους βάλανε τα τσουτσέκια τους, τους τζουτζέδες των κάλπηδων της διαπλοκής, τους ντεμέκ ντελάληδες των ΜΜΕ (Μπαγιάτικών Μέσων Ε(ν/ξ)ημέρωσης) και τους πολιτικατζήδες: τον μπατάλη τον Πάγκαλο, τον αχμάκη τον Ρέππα, τον τενεκέ τον Πεταλωτή και το χαλβά τον Χατζηδάκη, μαζί με ορισμένους ακόμα σερσέμηδες της διανόησης και κάποια τσογλάνια του κομματισμένου «συνδικαλισμού», να κάνουν ζάφτι τους φουκαράδες τους γκιαούρηδες που άρχισαν να ξυπνούν. Με μπουγιουρντιά, τσαμπουκά, νταηλίκια, συκοφαντίες και ύβρεις προσπαθούν να περάσουν γκέμια στους συνειδητοποιημένους πολίτες για να αναχαιτίσουν τον μπελά των νταβραντισμένων κινημάτων των νέων «Χαΐνηδων», που ως μπουλούκια προβάλουν σθεναρή αντίσταση στις αξιώσεις του ντόπιου και του διεθνούς «Τσιφουταριού». 

(κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
(Σημείωση: Στα αγγλικά η ετυμολογία της λέξης "γιουσουφάκι"... :-) )
 
Συνέχεια εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΝΤΙΜΠΟΪΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΜΟΥΓΚΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...(ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ)


ο κος Αλαβάνος γιαουρτωμένος και ο κος Κούρκουλας στο βελάκι πάνω
 Η αστυνομία έβγαλε δελτίο τύπου για την μεγαλειώδη επιτυχία να εξιχνιάσουν ποιοι ήταν οι "δράστες" της επίθεσης.Οφείλει βέβαια να ευχαριστήσει τον κύριο Κούρκουλα,που αμέσως ανέβασε τις φωτογραφίες των "δραστών" στο διαδίκτυο με λεζάντα { ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ} και την επομένη έκανε μήνυση εναντίων τους.
Η αστυνομία "ανακάλυψε" τους δράστες ανάμεσα τους και ένας ανήλικος,χάριν στις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε ο εν λόγω κύριος,λάτρης του νόμου 4000.
Οι τεντιμποϊδες κάτοικοι του Άγιου Παντελεήμωνα θα δικαστούν λοιπόν.
Δεν ξέρω αν θα τους κουρέψουν κιόλας.
ο κος Κούρκουλας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απρόκλητης επίθεσης κατά του τέως υποψήφιου περιφερειάρχη του συνδυασμού Ελεύθερη Αττική»(σχηματίσθηκε δικογραφία κατά πέντε ημεδαπών)
Εξιχνιάστηκε από τη Δ.Α.Α./Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, η απρόκλητη επίθεση κατά του τέως υποψήφιου περιφερειάρχη του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική», ΑΛΑΒΑΝΟΥ Αλέξανδρου και των υποψηφίων με το συνδυασμό «Ελεύθερη Αττική». Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης περιοδείας, τις απογευματινές ώρες της 22-10-2010, στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
Μετά από έρευνες, ταυτοποιήθηκαν πέντε (5) ημεδαποί, δύο (2) άνδρες, δύο (2) γυναίκες και ένας (1) ανήλικος, ηλικίας 62, 20, 48, 50 και 16 ετών αντίστοιχα, ως δράστες εξυβρίσεων και απρόκλητης επίθεσης με αντικείμενα που έριξαν κατά του τέως υποψήφιου περιφερειάρχη.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. 
ΥΓ.
Με το θέμα Κούρκουλα και ποιο είναι το ποιόν του θα ασχοληθούμε πολύ σύντομα.

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP