Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Συνεχίζεται το πυρηνικό «θρίλερ» στη Φουκουσίμα


Η Υπηρεσία Πυρηνικής Ασφάλειας της Ιαπωνίας ανακοίνωσε ότι το επίπεδο του ραδιενεργού ιωδίου στη θάλασσα είναι 1.150 φορές υψηλότερο από το ανώτατο επιτρεπτό όριο, σύμφωνα με μετρήσεις που έγιναν σε δείγματα νερού τα οποία ελήφθησαν από τη θάλασσα σε απόσταση μόλις 30 μέτρων από τους αντιδραστήρες 5 και 6 του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα.

Μέχρι σήμερα οι αναλύσεις διενεργούνταν στη νότια πλευρά του εργοστασίου Φουκουσίμα Νταϊίτσι (Νο 1), στην έξοδο των αντιδραστήρων 1 και 4, οι οποίοι έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές από το σεισμό της 11ης Μαρτίου, όπου το επίπεδο του ιωδίου 131 ήταν την Κυριακή σχεδόν 2.000 φορές υψηλότερο από το φυσιολογικό.

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος της ιαπωνικής κυβέρνησης, χαρακτήρισε “απαράδεκτη” την εσφαλμένη ανακοίνωση της εταιρίας Tokyo Electric Power (Tepco), που έχει τη διαχείριση των πυρηνικών εγκαταστάσεων στη Φουκουσίμα, ότι το επίπεδο της ραδιενέργειας μετρήθηκε να είναι 10 εκατομμύρια φορές υψηλότερο από το φυσιολογικό σε δείγματα νερού που διέρρευσε χθες από το πυρηνικό εργοστάσιο.

Σε ανακοίνωση της η ιαπωνική κυβέρνηση επεσήμανε, ότι τα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας στο νερό που έχει πλημμυρίσει τον υπόγειο χώρο ενός από τους αντιδραστήρες του εργοστασίου της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία μπορεί να προκλήθηκαν από τη μερική τήξη των ράβδων πυρηνικού καυσίμου μετά τον σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.
Οι δηλώσεις αυτές είχαν στόχο να τονίσουν ότι δεν υπήρξε ρωγμή στο κέλυφος του αντιδραστήρα 2, όπως φοβούνταν ορισμένοι ειδικοί...
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΛΟ ΤΗΣ ΣΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα...

Πως αλλιώς θα αφανίσεις ένα Έθνος αν πρώτα δεν χτυπήσεις την ιστορία του;

Για χρόνια διάφοροι παραποιούν και συκοφαντούν την Ελληνική ιστορία. Καλοί μαθητές του ανθέλληνα Φαλμεράγιερ, προσπαθούν να δηλητηριάσουν την συνείδηση των Ελλήνων. Αποσιωπούν φυσικά ότι ένας από αυτούς που αντιτάχθηκαν σε αυτά τα ανθελληνικά ψεύδη ήταν και ο Άρης Βελουχιώτης με τον περίφημο πια, λόγο του στην Λαμία. Μας λένε λοιπόν ότι Αρβανίτες και Αλβανοί είναι η ίδια φυλή και διαφέρουν μόνο στο λάμδα που έγινε ρο. Η αλήθεια όμως είναι άλλη.

Οι Αλβανοί κατοικούν πέραν του Γεννούσου ποταμού και είναι Σκιπετάροι. Οι Αρβανίτες πήραν το όνομα τους από την οροσειρά-τοποθεσία Άρβανα της Βορείου Ηπείρου. Όσοι ισχυρίζονται ότι ήρωες της επανάστασης δεν ήταν Έλληνες (Μπουμπουλίνα,Μάρκος Μπότσαρης, κ.τ.λ),είναι τουλάχιστον ανιστόρητοι, διότι όλοι ξέρουν ότι η Αλβανική εθνική συνείδηση αναπτύχθηκε από τους Ευρωπαίους σε αντιστάθμισμα στον αγώνα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου (πρωτόκολλο Κέρκυρας,κτλ).

Αποσιωπούν ακόμα ότι και ο γραπτός τους λόγος διαμορφώθηκε το 1913(!). Ας μας ενημερώσουν για το θρήσκευμα των Γκέκηδων. Ποια καταγωγή και θρησκεία έχουν οι Τόσκηδες. Από που προέρχονται οι Τσάμηδες, και αν όλος αυτός ο κόσμος θα συνυπήρξε στο ίδιο κράτος αν δεν υπήρχαν οι Ιταλοί(!)..
Τολμούν μάλιστα να ισχυρίζονται ότι η φουστανέλα δέν είναι Ελληνική(!)..
Τους παραπέμπουμε λοιπόν σε ένα θαυμάσιο λεύκωμα που είχε κυκλοφορήσει το 1948 το μουσείο Μπενάκη, με πρόλογο και παρουσίαση να ανήκουν στην αείμνηστη Χατζημιχάλη. Όλοι ξέρουν-ω ανθέλληνες- πως το χιτώνιο μετεξελίχτηκε σε φουστανέλα.
Και που κατοικούσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι;

Μήπως να σας θυμίσουμε πως λεγόταν το Δυρράχιο (για παράδειγμα;)..Επίδαμνος, αποικία των αρχαίων Κορινθίων. Δείξτε μας ένα μνημείο, μια επιτύμβια στήλη στα ''αρχαία'' Αλβανικά. Πέστε μας έναν ιστορικό έναν φιλόσοφο έναν πολιτικό. ΚΑΤΙ..
Μην κουράζεστε μισέλληνες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

Ο Ρήγας Φεραίος σας έχει απαντήσει στον κύκλο τραγουδιών του για την καταγωγή των Αρβανιτών. Σας έχει απαντήσει η Άννα η Κομνηνή στην ''Αλεξιάδα''.
Ο Κωνσταντίνος Πορφυρογέννητος όπου αναφέρει τους Αλβανούς σαν φυλή του Καυκάσου(!)..
ΠΡΟΣΟΧΗ..Μιλάμε για τον 9ο μχ.
Τα Αρβανίτικα ειναι ''ντοπολαλιά'',μια από τις πολλές διαλέκτους που υπάρχουν στην πατρίδα μας. Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνια Έλληνες κατοικούσαν σχεδόν σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο. Κάποιοι λοιπόν ανακάλυψαν την Αμερική 500 χρόνια μετά τον Κολόμβο. Φυσικό να αλληλοδανείζεσαι γλωσσικά στοιχεία με λαούς που συνυπάρχεις για αιώνες.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..Πολλοί θεωρούν ότι η λέξη τεφτέρι είναι Τουρκική. Και όμως είναι αντιδάνειο. Προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη διφθέρα. Σημαίνει πάπυρος αντιρατσιστές μου.

Μήπως θέλετε να αναφερθούμε και στον Γεώργιο Καστριώτη; Υπάρχει επιστολή (1460)προς τον Ιταλό Ursini όπου παρουσιάζεται σαν γόνος Ηπειρωτών και όχι Ιλλυριών. Ο Τούρκος βιογράφος του Αλί Πασά, Αχμέτ Μουφίτ γράφει: ''το έτος 1443 δραπέτευσε από το Οθωμανικό στρατόπεδο του Μόραβα ο Έλληνας ηγεμόνας Καστριώτης και στην έδρα των προγόνων του στην Κρόια''
Ο Ιταλός A.Salvi (1718), o Aγγλος C.Randall (1810) αλλά και οι Σουηδοί Barrau και Rudbeck (1835), OΛΟΙ αυτοί λένε ότι ο Καστριώτης ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ.
Υπάρχουν φυσικά και Έλληνες Βαλκανιολόγοι όπως για παράδειγμα ο καθηγητής κ.Αχιλλέας Λαζάρου που λένε τα ίδια..

Απλά τα πράγματα. Κάποιοι δέν έχουν ταυτότητα και προσπαθούν να την ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ κλέβοντας την ιστορία των άλλων. Μεγάλες δυνάμεις παίζουν γεωπολιτικά παιχνίδια
βρίσκοντας ''αγνούς'' συμμάχους σε ανθέλληνες και προδότες. Διότι πως αλλιώς θα αφανίσεις ένα Έθνος αν πρώτα δεν χτυπήσεις την ιστορία του;
Το καταλάβαμε λοιπόν πως - κάπως έτσι- η σφαγή της Σμύρνης γίνεται ''συνωστισμός;''

Π.Β.
Διαβάστε περισσότερα...

Παγκόσμιο Συνέδριο Εκτοπισμένων Ελλήνων: Ίμβρου, Τενέδου, Κωνσταντινούπολης, Θράκης, Μικράς Ασίας, Πόντου.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το παγκόσμιο Συνέδριο Εκτοπισμένων Ελλήνων που διοργάνωσε στη Λευκωσία το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια σε συνεργασία με το Κυπριακό Κέντρο Μελετών.

Το Συνέδριο αποτελούσε μια ακόμη σοβαρή πρωτοβουλία του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια ενταγμένη στην προσπάθεια συσπείρωσης και συντονισμού προσπαθειών με στόχο την αναχαίτιση των Τουρκικών επεκτατικών ενεργειών σε βάρος του Ελληνισμού.

Ρίγη συγκίνησης σκόρπησαν οι αναφορές των αδελφών Εκτοπισμένων Ελλήνων από τον Πόντο, τη Μικρά Ασία, την Κωνσταντινούπολη, την Θράκη, την Ίμβρο, την Τένεδο, για την γενοκτονία του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας από τους Νεότουρκους την εγκατάλειψη που έτυχαν από τις Ελληνικές Κυβερνήσεις έναντι των αυθαιρεσιών του Κεμαλικού καθεστώτος, και για τους αγώνες των απογόνων να διατηρηθεί η μνήμη, η κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα.

Τραγικός ήταν ο παραλληλισμός με τα δεινά των Ελλήνων της Κύπρου, στα χέρια των Νεοτούρκων και των Κεμαλικών το 1974, δεκάδες χρόνια μετά.

Επιβεβαιώθηκε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται μέσα από λάθη και ανεπάρκεια των Ηγετών του Ελληνισμού από το 1920 μέχρι σήμερα, πράγμα που κοστίζει στον Ελληνισμό συνεχή συρρίκνωση.

Ως αποτέλεσμα των διαπιστώσεων αυτών το Συνέδριο κατέληξε στα ακόλουθα συμπεράσματα και αποφάσεις:

- Ότι είναι επιτακτική ανάγκη ο Ελληνισμός εκ των κάτω να απαιτήσει και διεκδικήσει δικαίωση στη βάση του Διεθνούς Δικαίου,
- Ότι είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία μιας μόνιμης Επιτροπής των Εκτοπισμένων Ελλήνων για συντονισμό ενεργειών προς Δικαίωση...
Διαβάστε περισσότερα...

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη


Με πορεία και συγκέντρωση έξω από τη Βουλή ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Πεδίο του Άρεως από εκπροσώπους της Εκκλησίας και μέλη χριστιανικών οργανώσεων ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη. Μέλη της Πανελλήνιας Κληρολαϊκής Επιτροπής Αγώνα παρέδωσαν ψήφισμα στη Βουλή, με το οποίο καλούν τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου να δηλώσουν ευθέως τις θέσεις τους απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, που, ανεξάρτητα από την πίστη μας, απειλεί, όπως υποστηρίζουν, ευθέως την ελευθερία του ανθρώπινου προσώπου. Υποστηρίζουν επίσης ότι "η κάρτα του πολίτη είναι αντίθετη με το ελληνικό σύνταγμα και το ευρωπαϊκό δίκαιο".

"Αν και δεν αρνούμαστε, τόσο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσο και το πλήρωμά της, τη δημιουργική βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας στις συναλλαγές μας, την επιστημονική έρευνα και στην άμεση ανίχνευση μέσω ίντερνετ του πλούτου της γνώσεως, θεωρούμε άκρως ανησυχητικό τη συλλογή προσωπικών δεδομένων και το σχηματισμό προσωπικού προφίλ μέσω της διασύνδεσης όλων των αρχείων", αναφέρουν.

Στην ομιλία του, ο οικονομολόγος, Στάθης Αδαμόπουλος επεσήμανε ότι "η κάρτα ουσιαστικά κάνει μία καταγραφή συμπεριφορών με αποτέλεσμα να αλλάζει ο αξιακός κόσμος της κοινωνίας μας, και συμπλήρωσε ότι οι πληροφορίες αυτές μπορούν να ανασυρθούν σε οποιαδήποτε στιγμή του βίου του ατόμου και να αποτελέσουν μεγάλο πρόσκομμα στην προσπάθειά του να αναπτύξει την προσωπικότητά του".

Επίσημη τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας αναμένεται με την δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου, ενώ έχει ήδη συσταθεί επιτροπή νομικής και θεολογίας για την περαιτέρω διερεύνηση των θεμάτων που άπτονται της κάρτας του πολίτη.
δείτε και βίντεο
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλος 'χαμός' στο διαδίκτυο για το blog Fimotro..

Mεταφέρουμε από το paspartou

Πρωτοφανής συμπαράσταση από τους bloggers υπερ ενός 'συναδέλφου'...
Το MEGA κατέθεσε αγωγή εναντίον του fimotro, επειδή 'τόλμησε' να κάνει ψηφοφορία για το ποιός είναι ο MEGAλύτερος κυβερνητικός παπαγάλος του δελτίου ειδήσεων του MEGA, ζητώντας του 1εκ ευρώ (και με αυτά όμως δεν σώζετε το συγκρότημα που έχει ζημιές άνω των 60 εκ. ευρώ μόνο για το 2010)

Η πράξη του MEGA ανοίγει του ασκούς του Αιώλου για το διαδίκτυο και τους λοιπούς που θα επιδιώξουν από εδώ και στο εξής τη 'φίμωση' κάθε ελεύθερης φωνής, όποια και αν είναι αυτή.

Η 'νομιμοποίηση' της δαιμονοποιήσης των blogs από τον MEGAλύτερο 'νταβατζή' θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις..
Η 'μάχη' ξεκίνησε και οι bloggers έχουν λάβει θέση.
Ενδεικτικά για τη συμπαράσταση στο fimotro έχουν γραφτεί τα εξής:
http://neg-news.blogspot.com/2011/03/meg.html
http://cholomontas.blogspot.com/2011/03/blog-post_5120.html
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/mega-blog.html
http://attikanea.blogspot.com/2011/03/blog-fimotro.html
http://greki-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_3282.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP