Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Επειδή κάποιοι ίσως να μην έχουν καταλάβει τι γίνεται εμείς απλά θα παραθέσουμε πως τον κύριο Καμίνη τον στηρίζουν:

η Δραγώνα (την προορίζει για θέση στον δήμο),
η Ρεπούση,

η Αλ Σαλεχ,
ο Θεοδωράκης,
ο Ψαριανός,
ο Κούλογλου,
ο Τσαγκαρουσιάνος,
ο Προβατάς (προορίζεται για πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου),
ο Μαργαρίτης (μεγάλες πιθανότητες να αναλάβει πόστο)
ο Χρυσόγελος,
ο Βαλλιανάτος,
ο Ι.Τζεν,
ο Κούρκουλας,
ο Χριστόπουλος,
ο Ανδρέας Τάκης,
ο Αλεβιζάτος,
ο Μουζέλης,
ο Τρεμόπουλος,
ο Μπουτάρης,
ο Μάνος,
η Σώτη Τριανταφύλλου,
ο Δήμαρχος του Παρισιού( της πόλης που εδώ και χρόνια οι μετανάστες έχουν βγει στους δρόμους)

Σήμερα ανακοινώσανε άλλοι 13 (προσωπικότητες τους ονομάζουν!!!)
μέσα σε αυτούς

ο Νίκος Δήμου,
ο Γκάσμεντ Καπλάνι,
ο Θάνος Βερέμης,
η Μελίτα Γκουρτσογιάννη ,
η Ρέα Γαλανάκη ,
ο Ριχάρδος Σωμερίτης ,
η Άννα Πατάκη

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ;

ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΣΟΚ;
ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ
ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΗΣ!

ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ;
ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ) ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΒΛΕΠΕ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ) ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ;
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...
ΡΙΞΤΕ ΕΝΑ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΟ GOOGLE KAI ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ;
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ
ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ)
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΤΟΥ ΒΓΕΙ...ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.

ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ;
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ;
ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΌΤΕ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΠΕΔΙΑΣΗ.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

ΕΠΙΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
...ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...

συνυπογράφουμε το άρθρο του greekalert
Διαβάστε περισσότερα...

“Μάχη” μεταξύ αλλοδαπών στην Πειραιώς

Άγριο σκηνικό στήθηκε χθες στην αρχή της λεωφόρου κοντά στην Ομόνοια λίγο μετά τις δέκα το βράδυ




Παρά την κατά τα άλλα ισχυρή παρουσία της αστυνομίας δυο αλλοδαποί ληστές αποφάσισαν να δράσουν. Στο στόχαστρο έβαλαν δυο άλλους αλλοδαπούς που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα.

Έβγαλαν μαχαίρια και προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν. Τα δυο θύματα δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια. Ξεκίνησε συμπλοκή.

Οι φωνές των περαστικών κινητοποίησαν τους αστυνομικούς που έφτασαν τελικά στο σημείο και κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο ληστές που είχαν όμως προλάβει να τραυματίσουν-ευτυχώς ελαφρά- τα θύματά τους.

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

10 λαθροληστές εναντίων ενός λαθρομετανάστη...Εσείς εκεί στο ΜΚΟ ευκαιρία είναι τώρα..Πείτε ότι τον έδειραν φασίστες,για να πάρετε την επιδότηση.

Συνεχίζουν να σκορπούν τον τρόμο στο κέντρο ομάδες λαθροληστών

http://www.newsit.gr/files/Image/12-11-10/resized/ASTYNYXTA_564_355.jpgΧθες λίγο μετά τις έντεκα δέκα άτομα είχαν στήσει καρτέρι στην πλατεία Κολιάτσου. Ο 44χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης που είχε την ατυχία να περνάει εκείνη την ώρα από το σημείο μπήκε στο στόχαστρό τους.
Οι άγνωστοι (γνωστοί λαθροληστές) του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν άσχημα και αφού τον έριξαν αναίσθητο στη μέση της πλατεία του άρπαξαν τα χρήματα και το κινητό του.

πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

ΦΥΤΩΡΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΜΙΝΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ!!!

Το σχέδιο της κυβέρνησης Σημίτη με την δημιουργία “Ανεξάρτητων Αρχών” δεν ήταν καθόλου τυχαίο ή αποσπασματικό. Η μεταπήδιση του μέχρι πρότινος Προέδρου μιας “Ανεξάρτητης Αρχής”, του “Συνηγόρου του Πολίτη”, στην αυτοδιοίκηση ως υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και όλων των αριστεριζόντων σχηματισμών, ανοίγει μια ολόκληρη συζήτηση σχετικά με όλες αυτές τις “αρχές” και τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Δεν είναι μόνο οι προσλήψεις συμβούλων και ειδικών συμβούλων που πραγματοποιούνται εκτός ΑΣΕΠ, με βιογραφικά και συνεντεύξεις στην... ανεξάρτητη αρχή του “Συνηγόρου του Πολίτη”. Ένας εκ των βασικών συμβούλων του Καμίνη ήταν ο Ανδρέας Τάκης. Ο οποίος στάλθηκε την εποχή ίδρυσής του (1998) απο το γραφείο του Ρέππα! Πρόσφατα μάλιστα αποτέλεσε έναν απο τους ιθύνοντες νόες στο περιβόητο νομοσχέδιο που παραχωρεί την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες, ενώ για τις... υπηρεσίες του το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη τον έχει σήμερα Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής στο Υπουργείο Εσωτερικών του Ραγκούση (συνδυάστε την πρεμούρα Ραγκούση να υπερασπιστεί τον εκλεκτό της Ιπποκράτους, Γιώργο Καμίνη!). Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή της Χρυσής Χατζή η οποία κατέφθασε στην... ανεξάρτητη αρχή του “Συνηγόρου” απο το γραφείο της Βάσως Παπανδρέου, για να την βρούμε σήμερα στον Παπακωνσταντίνου! Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος... Κατά τα άλλα πρόκειται περί “ανεξάρτητης” και “αξιόπιστης” αρχής!

Επιστολή αναγνώστη Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε αυτούς που ανακάλυψαν τώρα τον Άγιο Παντελεήμονα εξ αιτίας των ποσοστών της ''Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα'' και σε αυτούς που θυμόντουσαν τους κατοίκους μόνο όταν γίνονταν επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών με τη συνεργασία αναρχικών τους αφιερώνουμε το παρακάτω.

Πολλοί αναρωτιούνται πως έφτασαν στο σημείο οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, της Πλατείας Αττικής και των γύρω γκετοποιημένων περιοχών να δώσουν τόσο υψηλά ποσοστά στη ''Χρυσή Αυγή'', πως έφτασαν στο σημείο να γίνουν σημείο αναφοράς και Αντίστασης όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και παγκοσμίως. Βεβαίως οι απανταχού λαθρομεταναστολάγνοι θεωρούν τους κατοίκους φασίστες, ρατσιστές και τα συναφή. Ακόμα και πολλοί που συμπαραστέκονται τώρα στους κατοίκους δεν γνωρίζουν πως ξεκίνησε αυτή η αντίδραση και είναι απολύτως λογικό. 
Σήμερα λοιπόν σας ενημερώνουμε πως έκλεισαν επίσημα θα λέγαμε δύο χρόνια Αντίστασης και Αγώνα στον Άγιο Παντελεήμονα. (ανεπίσημα είχαν ξεκινήσει από τον Αύγουστο του 2008)

Γυρίζουμε το χρόνο δύο χρόνια πίσω στις 12 Νοεμβρίου 2008 και διαβάζουμε από το παλιό egersis που είχε την τιμή να δημοσιεύσει πρώτο την παρακάτω επιστολή. (αφού κανένα καθεστωτικό μέσο δεν έδωσε τότε σημασία).

ΓΚΕΤΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ

Επιστολή με 1000 υπογραφές στέλνουν κατοικοι του Αγίου Παντελεήμονα σε Βουλή, κόμματα, αρχηγούς και βολευτές. Τα όσα περιγράφουν και τα όσα βιώνουν είναι πράγματικά τραγικά. Ένα μικρό απόσπασμα από την επιστολή τους διαβάστε και φρίξτε, τρελλαθείτε, αηδιάστε και επιτέλους ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ...

Προς: Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημ. Σιούφα
Κοιν.: Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Κων/νο Καραμανλή,
Υπουργό Εσωτερικών & Δημοσίας Τάξης κ. Παυλόπουλο,
Υπουργό Δικαιοσύνης κ Χατζηγάκη,
Υπουργό Υγείας κ. Αβραμόπουλο,
Υπουργό Πολιτισμού κ. Λιάπη,
Υπουργό Οικονομικών κ. Αλογοσκούφη,
Αρχηγούς Κομμάτων, Βουλευτές Α΄ Αθηνών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ,
ΣΥΝ και ΛΑΟΣ,
Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσιατούρα,
Νομάρχη Αθηνών κ. Σγουρό,
Δήμαρχο Αθηνών κ. Κακλαμάνη,
Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Σανιδά,
Πρόεδρο Δικ. Συλλόγου Αθηνών κ. Παξινό,
Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: Μεγάλος αριθμός μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα- Πλατεία Αττικής και οι τραγικές συνέπειες στην τοπική κοινωνία...
Διαβάστε περισσότερα...

O Στάθης Τσαγκαρουσιάνος εκδότης της εφημερίδας LIFO απειλεί blogger!!!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟΝ ''ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ''

O Εκδότης της εφημερίδας LIFO που μαζί με τον Κούλογλου, την Δραγώνα, την Ρεπούση, τον Ψαριανό και αρκετούς άλλους είναι από τους βασικούς υποστηρικτές του Καμίνη, έγραψε ένα άρθρο με το οποίο απειλεί τον blogger pitsiriko πως θα αποκαλύψει το όνομα του...δεν νομίζουμε πως σηκώνει περισσότερα σχόλια για τον "κύριο"....
Το μόνο που θα γράψουμε είναι πως για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πόσο σοβαρό είναι το θέμα της ανωνυμίας στην blogσφαιρα, μιας και όπως φαίνεται και στο συγκεκριμένο παράδειγμα αν δεν υπήρχε, τότε θα συναντούσαμε αρκετά φαινόμενα αντίστοιχων συμπεριφορών και ίσως και πολύ χειρότερων...

διαβάστε το κείμενο του prezatv για το θέμα
και εδώ την απάντηση του πιτσιρίκου

το είδαμε εδώ Διαβάστε περισσότερα...

Κούλογλου: "Νεοναζί μπήκαν στην Αθήνα ξανά"

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ...

Εντυπώσεις προσπάθησε να δημιουργήσει ο Στέλιος Κούλογλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσαν πολίτες προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, και στηρίζουν τον Γιώργο Καμίνη.

Στέλιος Κούλογλου: "Νεοναζί μπήκαν στην Αθήνα ξανά"Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι «εξήντα έξι χρόνια μετά τη γερμανική κατοχή, νεοναζί μπήκαν στην Αθήνα ξανά» ενώ επεσήμανε πως «Αν επανεκλεγεί (Ο Νικήτας Κακλαμάνης ) τότε σε ένα χρόνο η πόλη θα γίνει αβίωτη και οι κάτοικοι θα οπλοφορούν και θα αλληλοσκοτώνονται».

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι ήθελε να πει ο κ. Κούλογλου. Ίσως,  αναφέρεται στο 5,29% που πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Αθηναίων Νικόλαος Μιχαλολιάκος, την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Ενδιαφέρον πάντως έχει να μάθουμε τι γνώμη έχει ο κ. Καμίνης για τις απόψεις του κ. Κούλογλου.
Star.gr

Σχόλιο egersis:Να συμπληρώσουμε  ποιοι άλλοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους (εδώ γελάμε) μετείχαν στη συνέντευξη αυτή για να καταλάβετε πόσο δουλεύουν τον κόσμο.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Σία Αναγνωστοπούλου (δείτε εδώ το πρώτο πράγμα που βρήκαμε στο διαδίκτυο για την κυρία...)

Θάνος Βλαστός (Καθηγητής ΕΜΠ, υπέρμαχος της τοποθέτησης διοδίων στο κέντρο της πόλης)

Μάκης Κοψίδης ( γνωστός και μη εξαιρεταίος, δείτε εδώ  τι λένε τα παλιά συντρόφια του)

Νίκος Χρυσόγελος (των πουρναροκαλιεργητών ξέρετε...)

Γρηγόρης Ψαριανός (χρειάζεται σχόλιο;)

Θανάσης Χειμωνάς (πάρτε μια γεύση ''προοδευτικότητας'' εδώ) Διαβάστε περισσότερα...

Στηρίζουμε το taxalia

 Kακός χαμος γινεται στη Θεσσαλονικη, οπως μας ενημερώνουν τα καρντάσια... Καυγά τρικούβερτο ξεκίνησε το άλλοτε ισχυρό κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης Μιχάλης Αλεξανδρίδης με τους πιο δυνατούς bloggers της πόλης! Μάλιστα όπως αποδείχθηκε τα έβαλε με… λάθος άνθρωπο τον οποίο στόλισε με απίστευτους χαρακτηρισμούς για τον…πατέρα του και όλο του το σόι!

Όλα ξεκίνησαν όταν στο ιστολογιο της Θεσσαλονίκης ΤΑΧΑΛΙΑ αναρτήθηκε άποψη με υπογραφή Α.Κ. που μιλούσε για δημοσιογράφο του δελτίου ειδήσεων της ΕΤ3 και για διευθυντή εφημερίδας που συμμετείχε σε ομάδα επικοινωνίας υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, φωτογραφίζοντας τον κ Αλεξανδρίδη, σημερινό διευθυντή της εφημερίδας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – με σαφή κυβερνητική γραμμή – ο οποιος και συμμετέχει στην ομάδα επικοινωνίας του Μπουτάρη (σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ που δεν διαψεύστηκε) του Μπόλαρη του Δημάρχου Θέρμης κι άλλων «πρασινων»(όπως πχ του Σίμου Δανιηλίδη με τον οποίο συνεργάστηκε επίσης στο παρελθόν!)
Ο τέως διευθυντής της ΕΤ3, θεώρησε ότι πίσω από την άποψη του Α.Κ. «κρύβεται» άλλος και μάλιστα «συνάδελφος» εκ Θεσσαλονίκης με το όνομα Ζαχαρίας με τον οποίο μάλλον έχει ανοικτούς λογαριασμούς από τα παλιά λόγω των γαλάζιων πεποιθήσεων του!

Έτσι άρχισαν τα όργανα στο FB και οι απειλές σε βάρος ενός εκ των βασικών πρωτεργατών και ιδρυτών του ιστολογιου ΤΑΧΑΛΙΑ! Παρά τις εξηγήσεις, ο κ Αλεξανδρίδης δεν ζήτησε συγνώμη και επέμεινε στην άποψη ότι “θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει, αν δεν ανακαλέσουν την…άποψη τους”, η οποια να σημειωθεί δεν περιείχε ούτε ονόματα, ούτε χαρακτηρισμούς!

Να σημειωθεί, πως ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει πέσει σε δυσμένεια από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στην ΕΤ3 παραμένει πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής, ο τέως βουλευτής και τέως υφυπουργός της ΝΔ Τάσος Σπηλιοπουλος, παρά τις προσπάθειες του κ Αλεξανδρίδη να αναλάβει και πάλι ο ίδιος τα ηνία του «μαγαζιού»που ανεπτυξε στα χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου με προσλήψεις όπως αυτή της πρώην συζύγου του και νυν βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Χρύσας Αραπογλου.

Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ
antinews.gr
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP