Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ!

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΜ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.... ΕΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....


Πραγματικά δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει πολιτεία, δεν υπάρχει κυβέρνηση, δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει τίποτα, μόνο το δίκαιο και το γλείψιμο του λαθρομετανάστη υπάρχει, τίποτα άλλο! Μαγκές κάνουν μόνο στους Έλληνες και μόνο τους Έλληνες τρομοκρατούν με αυτόφωρα και φυλακίσεις εάν δεν κόψουν μία απόδειξη!!! Για ποιο άσυλο "παλεύουν" οι λαθρομετανάστες; Αφού τα έχουν όλα από το κράτος το οποίο ούτε τους ελέγχει, ούτε τους τιμωρεί, ούτε τους τρομοκρατεί, ούτε τους φυλακίζει, και όλα τσάμπα τους τα παρέχει σε αντίθεση με τους Έλληνες που σε λίγο θα πληρώνουν τεκμήριο και για τον αέρα που αναπνέουν! Έχω χάσει πλέον πάσαν ιδέα πραγματικά!

Που αλλού σε όλο τον πλανήτη έχει ξανασυμβεί η κυβέρνηση ενός κράτους, ακόμα και οι εισαγγελείς του κράτους αυτού, να κάθονται επί ώρες και να διαπραγματεύονται με παρανόμους και σύμφωνα με τους απίστευτους και εντελώς παράνομους όρους και αιτήματα των παρανόμων;

Ρε Παπουτσή Προ-Πο και Εισαγγελέα ξευτιλισμένοι όλοι σας, διαπραγματεύεται η Ελληνική Πολιτεία και η Ελληνική Δικαιοσύνη με παράνομους λαθρομετανάστες; Σε αυτό το επίπεδο ρίξατε το κύρος σας σαν θεσμοί, στο επίπεδο των λαθρομεταναστών; Τι διαπραγματεύεστε μαζί τους; Την μεταφορά παρανόμων σε άλλο κτίριο; Και συζητάτε τους όρους που σας βάζουν να μην τους συνοδέψει η αστυνομία έξω από το κτίριο της Νομικής, να μην καταγραφούν τα στοιχεία τους, να μην φυλάσσεται το κτίριο από την αστυνομία για να χρησιμοποιούν το κτίριο σαν ορμητήριο παρανόμων πράξεων και εγκληματικών ενεργειών και να μπορούν οι "αλληλέγγυοι" τους επαγγελματίες "φιλάνθρωποι και ανθρωπιστές" αριστερούληδες από την Εκάλη και το Ψυχικό να τους προσεγγίζουν; Ρε είστε σοβαροί; Μόνο τον όρο να σας πηδήξουν προτού βγουν από την Νομική δεν έθεσαν ακόμα αλλά μάλλον δεν θα λέγατε και σε αυτό όχι.

Παραιτηθείτε κύριε Προ-Πο και όλη η κυβέρνηση του Jeffrey τώρα, και κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διώξε αμέσως τον απίστευτο και ανίκανο Εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος που κάνει αυτές τις παράνομες και γελοιωδέστατες διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή.

Η μόνη διαπραγμάτευση που θα μπορούσε να γίνει μεταξύ εισαγγελέα και λαθρομεταναστών στην Νομική θα ήταν ο τρόπος της σύλληψης τους με το καλό ή το άγριο ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν το λέω εγώ κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, το λέει ο Νόμος και το ξέρετε πολύ καλά. Τουλάχιστον να πράξετε αμέσως εσείς το καθήκον σας γιατί να ξέρετε πως αυτό το αίσχος δεν θα περάσει έτσι χωρίς άμεσες αντιδράσεις που θα οδηγήσουν και εσάς ακόμα στην παραίτηση εάν δεν υπηρετήσετε τη νομιμότητα αυτού του Κράτους και παραβείτε το καθήκον σας ως του ανωτάτου λειτουργού της Ελληνικής Δικαιοσύνης μαζί με τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου φυσικά. Ιδού η Ρόδος για να μην έλθει το πήδημα από αύριο.

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Εσείς της Ν.Δ. , τουμπεκί !


Έ, όχι και να λεονταρίζουν οι της ΝΔ για την κατάληψη στη Νομική και να ζητάνε δραστικά μέτρα από την κυβέρνηση! Δεν πέρασαν αιώνες, μόνο 2 χρόνια πέρασαν από το χειμώνα 2008-2009, που όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε άναυδη τη Ν.Δ. να παίζει το πουλάκι της, όταν μπουλούκια ομοϊδεατών των σημερινών διακινητών έκαναν πάρτι βανδαλισμών!
Γιατί ρε λεβέντες δεν τους μπαγλαρώνατε τότε, που έκαιγαν επί μήνες ανενόχλητοι;
Απάντηση: Γιατί, όπως όλοι όσοι κυβερνάνε κι έχουν την καυτή πατάτα στα δικά τους χέρια, το παίζατε "υπεύθυνοι". Θυμάστε τι λέγατε; "Δεν θα αιματοκυλίσουμε τη χώρα!".
Ε, αυτό λέει τώρα και το ...υπεύθυνο ΠΑΣΟΚ (το οποίο αν ήταν αντιπολίτευση θα σας έκραζε επίσης μιλώντας για μια "αδύναμη κυβέρνηση που δεν μπορεί να επιβάλλει το νόμο, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα...".)
Αφήστε το παραμύθι, το βαρεθήκαμε. Στην αντιπολίτευση όλοι είστε γενναίοι. Όταν βγαίνετε κυβέρνηση πράττετε το "πολιτικώς ορθόν" ή λαϊκιστί, "κλάνετε μέντες" μπροστά στα προβλήματα.
Έτσι δεν είναι αναγνώστες μου, "δεξιοί" και "σοσιαλιστές";
 
Ερώτηση στη Βουλή από τη ΝΔ για την κατάληψη στη Νομική
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, με αφορμή την κατάληψη του κτιρίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από λαθρομετανάστες και προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το θέμα:
«Η πρωτοφανής αδράνεια και η παροιμιώδης σιωπή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο ζήτημα της κατάληψης από εκατοντάδες παράνομους μετανάστες του κτιρίου της Νομικής Σχολής, στο κέντρο της Αθήνας, δεν γεννά απλώς ερωτηματικά, αλλά προκαλεί εύλογη ανησυχία για τη δυνατότητα της κυβέρνησης να επιβάλει το νόμο και την τάξη και να προασπίσει την ασφάλεια των πολιτών. Όλοι γνώριζαν τι επρόκειτο να συμβεί, αλλά ο αρμόδιος υπουργός δεν έπραξε τίποτα για να το αποτρέψει. Είτε ήταν ο μόνος που δεν γνώριζε είτε γνώριζε και απλώς αδιαφόρησε, το συμπέρασμα είναι ένα και το αυτό: αποδεικνύεται σίγουρα ανεπαρκής και μπορεί να καταλήξει επικίνδυνος. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, που επικοινώνησε μαζί του, δηλώνει σήμερα ότι το κράτος δεν κάνει τη δουλειά του. Αλήθεια, ο κ. Πρωθυπουργός τί έχει να πει γι’ αυτό; Χθες κατέθεσα για το ίδιο θέμα ερώτηση προς τον κύριο Υπουργό. Σήμερα επανέρχομαι με νέα επίκαιρη ερώτηση. Ελπίζω σύντομα να λάβουμε όλοι μία πειστική απάντηση».
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP