Ένας χρόνος από το σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία
Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, η ζωή...
Εύλογα ερωτήματα γεννά η παντελής έλλειψη αντίδρασης της ηγεσίας των υπουργείων Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη σε ένα ακόμη θερμό επεισόδιο, αυτή τη φορά στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Ζουράφας.
Ούτε στον χειρότερό του εφιάλτη δεν περίμενε να δει αυτό που είδε το Σάββατο ο Αντώνης Σαμαράς, μέσα στο σπίτι του στην Καλαμάτα. Τριακόσια και μόνο κομματικά στελέχη… από τα οποία τα μισά είχαν πάει από την Αθήνα, (βλ. κομματικά στελέχη και αμειβόμενοι υπάλληλοι της Συγγρού),… έσπευσαν για να τον χειροκροτήσουν στα εγκαίνια γέφυρας στην Καλαμάτα.
Αν και πολύ τους είναι που ασχολούμαστε με το ΠΑΣΟΚ, για σήμερα θα τους κάνουμε τη χάρη. Τα όσα ακούσαμε στη μάζωξη του κόμματος του 8-11%, μας προκάλεσαν θυμηδία. Είχαμε καιρό να γελάσουμε και ταυτόχρονα καιρό να αισθανθούμε την ανάγκη να φωνάξουμε: Καλά δεν ντρέπονται;



© Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008
Back to TOP