Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

10 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΑΔΑ-VIDEO


sillipseis-agios-panteleimonas

10 άτομα που θεωρήθηκαν ως ύποπτα για επεισόδια εις βάρος τόσο της δικηγόρου Ιωάννας Κούρτοβικ αλλά και για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή προσήχθησαν με πούλμαν στην ΓΑΔΑ.

Όποιος σηκώνει κεφάλι στην νεα τάξη συλλαμβάνεται.
Νομος είναι το δίκιο του νεοταξίτη και του λαθρομετανάστη εγκληματία.

δείτε το βίντεο   http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5354:10-----------video&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2


Διαβάστε περισσότερα...

Γουρούνια ματατζήδες μόνο για χορευτικά είστε άξιοι !

Γελάνε και τα τσιμέντα με τους αποτυχημένους αυτής της ζωής .
Αποτελούν πηγή έμπνευσης για ανέκδοτα , παραδείγματα προς αποφυγήν, για αποτυχημένα καμάκια αλλά πλέον έγιναν και χορογραφία.
Μην φανταστείτε βέβαια μιούζικαλ και μπρόντγουευ ! Όχι βέβαια. Όταν είσαι γελοίος είσαι μέχρι τέλους .
Αυτά λοιπόν είδε ο χορογράφος και έντυσε τους δύστηχους χορευτές που ήταν μαζί με την Κοκκίνου στην συναυλία του Φοίβου με τις ξεφτιλισμένες στολές των ματατζήδων ενώ υπήρχε και σκέψη να εμφανιστούν και με κουκούλες δοσίλογων καθώς έχουν μεγάλη ταύτιση μαζί τους.
Ο κόσμος φυσικά γέλασε με την ψυχή του και καλά έκανε καθώς η θέα και μόνο των ΜΑΤ είναι αρκετή για να κατουριεσαι απο τα γέλια αφού αμέσως σου έρχεται στο μυαλό ο ματατζης που πάει να την πέσει σε γυναίκα και έχει αλλάξει 28 χρώματα , έχει στάξει απο τον ιδρώτα και καταλήγει να την απειλεί με σύλληψη μπας και πάρει κανένα τηλέφωνο.
Αφιερώνουμε την φωτό σε όλους τους ακροδεξιούς υποστηρικτές των ΜΑΤ και σύντομα να βρίσκονται και στο δελφινάριο παρέα με τον Σεφερλή .

Διαβάστε περισσότερα...

Γουρούνια Ματατζήδες ψέκασαν γριούλες.

Τι έχουν να πούν οι ακροδεξιοί αγια-σοφιάδες μπατσολάγνοι υποστηρικτές των ματατζήδων ;
Ότι η γιαγιά ανήκει και αυτή στους "αναρχοκομμουνιστάς" και τους "στασιαστάς" που πρέπει να "πατάξωμεν" ;
ΌΧΙ , πολύ απλά η ενέργεια αυτή ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ από τους αστυνομικούς, ούτε κανείς τους διέταξε "ΝΑ ! ψέκασε την γριά!" .
Όταν είσαι εκ γεννετής αποτυχημένος, δεν σταυρώνεις γυναίκα , είσαι κενός απο κάθε αξία , σε χλευαζουν όλοι οι λογικοί πολίτες (εκτός από κάτι ακροδεξιούς μπετόβλακες αγια-σοφιάδες) , είσαι γιωτάς-αστράτευτος τότε καταλήγεις να βαράς συνταξιούχους και να ψεκάζεις με χημικά γιαγιάδες μπας και τονώσεις λιγάκι τον ανύπαρκτο ανδρισμό σου .
Δεν αμφιβάλλουμε πως μέχρι την ολοκληρωτική συντριβή της χούντας απο τον ηρωικό λαό μας τα τσογλάνια αυτα που βεβηλώνουν την ιερή σημαία μας φορώντας την στις σιχαμένες μπλούζες τους θα είναι πιστά σκυλιά των αφεντικών τους.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυγουλάκι στην Κούρτοβικ, νεοταξίτες αριστεριστές και γουρούνια ματατζηδες μια γροθιά !

Πριν από λίγο γυναίκα κάτοικος της περιοχής εκσφενδόνισε αυγό στην γνωστή ποινικολόγο Ιωάννα Κούρτοβικ που είχε προσέλθει στο τμήμα για να υπερασπισθεί αλλοδαπό συλληφθέντα από τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια στην πλατεία Αμερικής.
Η ποίτης συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και μετά από παρέμβαση και της κυρίας Κούρτοβικ.
Την ίδια ώρα αστυνομικοί επετέθησαν εναντίον των κατοίκων που ήταν συγκεντρωμένοι έξω...
Διαβάστε περισσότερα...

Οίκος ανοχής χορηγός σε ομάδα ποδοσφαίρου της Λάρισας


ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ταράζει τα νερά ο Βουκεφάλας στη Λάρισα, καθώς η διοίκηση του σωματείου έκλεισε συμφωνία χορηγίας με τον οίκο ανοχής "Σούλα" τον οποίο και διαφημίζει στη φανέλα του!

Είναι πρόσφατη άλλωστε η τοποθέτηση του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Μπατζιόλα, ο οποίος δήλωσε: "Aκόμα δεν έχετε δει τίποτα. Μέσα...
Διαβάστε περισσότερα...

Όχι άλλες 24ωρες "ντουφεκιές". ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ !

Πολλές είναι οι καταγγελίες από τους χιλιάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στις ειρηνικές πορείες των σωματείων για αναίτια βιαιοπραγία των ΜΑΤ εναντίον τους και μάλιστα πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια στη πλατεία Συντάγματος!
Φυσικα αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο των ματατζηδων προδοτών και ας μην αμφιβάλει κανείς για αυτό εκτός αν είναι ακροδεξιός μπετόβλακας αγια-σοφιάς.
Και πως να μην είναι βίαιοι και κτηνώδεις οι ματαδες όταν τους τα στάζουν χοντρά κάθε μηνα και αφήστε τους ακροδεξιούς απολογητές τους να...
Διαβάστε περισσότερα...

Οι φιλήσυχοι Πακιστανοί...

Σακάτεψαν τον 20χρονο φοιτητή επειδή φορούσε μαύρο μπλουζάκι! Το χθεσινό περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 20χρονου, επειδή φορούσε μαύρο μπλουζάκι, ανοίγει παράθυρο για μια μετωπική σύγκρουση.
Δεν βλέπουμε όμως πουθενά κανέναν προοδευτικό να μιλάει για ρατσιστική επίθεση...
Απλά οι απολίτιστοι Ασιάτες έδειξαν για μια ακόμη φορά το απίστευτο μίσος τους προς την Ελληνική κοινωνία...
Διαβάστε περισσότερα...

400 ευρώ πρόστιμο σε όσους μοτοσυκλετιστές δεν περάσουν ΚΤΕΟ !

Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με στοιχεία του πανελληνίου συνδέσμου ιδιωτικών ΚΤΕΟ σχεδόν 2,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα δεν είναι εφοδιασμένα με χαρτί τεχνικού ελέγχου. Παρ’ όλα αυτά, το θέμα λίγο φαίνεται πως απασχολεί τα Υπουργεία που μένουν με «σταυρωμένα» τα χέρια, χάνοντας με αυτό τον τρόπο εκατομμύρια ευρώ που θα μπορούσαν να γεμίσουν τα κρατικά ταμία. Έτσι αντί η...

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι απεργούν σήμερα

Παραλύει από τις κινητοποιήσεις η χώρα λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει για την Τετάρτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζομένους σε συλλαλητήριο στις 11 το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια.

Στις κινητοποιήσεις...
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΡΧΙΣΕ... ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ... ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ

Συγκρούσεις ξέσπασαν απόψε στη Μαδρίτη μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών οι οποίοι επιχείρησαν να απωθήσουν με τη βία το πλήθος που προσπαθούσε να σπάσει ένα από τα φράγματα που απέκλειαν την πρόσβαση στο κτίριο του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με...
Διαβάστε περισσότερα...

Βρεγμένα μπλουζάκια και άλλα...

ακατάλληλα για καρδιακούς...
















Διαβάστε περισσότερα...

Έλληνες κάτοικοι του γκέτο στη πλατεία Αμερικής πήραν στο κυνήγι τους λαθρομετανάστες

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουμε με επιφύλαξη όλα ξεκίνησαν προχτές όταν αφρικανοί επιτέθηκαν σε Έλληνα μαγαζάτορα της περιοχής και έσπασαν αυτοκίνητα. Οι Έλληνες αφού η αστυνομία δεν αντέδρασε παρά τις καταγγελίες απάντησαν και...
Διαβάστε περισσότερα...

Στις κινητοποιήσεις και ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας

«Την Τετάρτη 26/9 συμμετέχουμε όλοι στην γενική απεργία. Κλείνουμε τα μαγαζιά μας και συμμετέχουμε με όλους τους εργαζόμενους και τους αγρότες, που πλήττονται από την βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζουν ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΕΕ – ΔΝΤ.

Δεν δεχόμαστε τίποτα απολύτως τόσο από το νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν όσο και από όλα τα προηγούμενα. Αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή πολιτική που γεμίζει κέρδη τους μεγάλους και μοιράζει φτώχεια...
Διαβάστε περισσότερα...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον σύλλογο παραπληγικών στην Φθιώτιδα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ Φθιώτιδας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Παραπληγικών Ανατολικής Στερεάς, ενώ κατέλαβαν τα γραφεία του Οργανισμού για μισή ώρα.

Κρατώντας πανό που ανέγραφαν συνθήματα όπως «κ. Σόιμπλε θα φορολογήσετε και τα καροτσάκια μας;», τα μέλη του συλλόγου διαμαρτυρήθηκαν...
Διαβάστε περισσότερα...

Κατάληψη στα μαγειρεία του Βρεφοκομείου Αθηνών

Σε συμβολική κατάληψη του κτηρίου, όπου στεγάζεται η κεντρική υπηρεσία του Βρεφοκομείου Αθηνών και το Α' μαγειρείο, προχώρησε σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων .

Οι συμβασιούχοι κατηγορούν τη δημοτική αρχή και τη διοίκηση του Βρεφοκομείου για «εμπαιγμό» των εργαζομένων και για «δυο μέτρα και δυο σταθμά, όσον αφορά τη νομιμότητα της πρόσληψης προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις».
Επίσης, οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για υποβάθμιση...

Διαβάστε περισσότερα...

Διακοπή ρεύματος στο νεφρολογικό κέντρο Σαρωνικού λόγω χρεών !

 Η διακοπή ρεύματος στο Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού στην Αίγινα σήμερα, πραγματοποιήθηκε λόγω του πολύμηνου χρέους του και αποκαταστάθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναφέρει ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (θυγατρική της ΔΕΗ) .

Ο Διαχειριστής τονίζει ότι η διακοπή πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του Προμηθευτή (που είναι η ΔΕΗ) και ότι, σύμφωνα με τις...

Διαβάστε περισσότερα...

Έλεος ! Πειθαρχικός έλεγχος για τις... αγχόνες!

Πάντα θα υπάρχουν οι κρατικοί ραγιάδες να δικάζουν όσους παλεύουν για το ψωμί τους !

 Είκοσι ημέρες μετά την κινητοποίηση των ένστολων στο Σύνταγμα και το χάπενινγκ με τις... αγχόνες, η ΠΟΑΣΥ καταγγέλλει ότι δόθηκε εντολή για πειθαρχικό έλεγχο για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά». Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:....
«ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Άκουσον, άκουσον! Τώρα τους...

Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP