Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Στα ψιλά γράμματα του μνημονίου, ο Παπανδρέου υποθήκευσε - ξεπούλησε τη χώρα

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

  • Γιατί δεν βρέθηκε ένας ευαίσθητος - δημοκράτης εισαγγελέας να μηνύσει το Κοινοβούλιο, τον πρωθυπουργό και ολόκληρη την κυβέρνηση, όταν προωθήθηκε η κατάπτυστη παράδοση της χώρας μας στους "δανειστές" μας;
Όλοι οι έγκριτοι οικονομικοί αναλυτές διακηρρύτουν ότι είναι μαθηματικά σίγουρη η πτώχευση της Ελλάδος για αυτό και οι δανειστές πήραν τα μέτρα τους για να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ. Έβαλαν στους όρους την υποθήκη της εθνικής μας περιουσίας δηλ. ο κ. Παπανδρέου ερήμην του ελληνικού λαού, είναι μαθηματικά βέβαιον ότι θα ξεπουλήσει την ελληνική γη στους ευρωπαίους εταίρους.
Τα επιπρόσθετα μέτρα που μπορούν να μας επιβάλουν οι δανειστές μας –εάν δεν τηρήσουμε του όρους του μνημονίου που υπογράψαμε με την Ε.Ε. το ΔΝΤ και την ΕΚΤ– είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου...! Τα καλύτερα για το τί μας περιμένει εάν αποκλίνουμε από τα συμφωνηθέντα «κρύβονται» στις 300 σελίδες των συμβάσεων των δανείων με τις χώρες της Ε.Ε.
Η κάθε δανείστρια χώρα μπορεί να καταγγέλλει την επιμέρους σύμβασή της με την Ελλάδα εάν η χώρα μας παραβεί έστω και έναν όρο και η χρηματοδότηση θα σταματάει άμεσα, ενώ οι δανειστές μας μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και περιουσία του ελληνικού δημοσίου εάν δεν μπορέσουμε να καλύψουμε τα χρέη μας.
Οι δανειακές συμβάσεις προβλέπουν την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της Ελλάδας –κυρίως στο εξωτερικό– και συγκεκριμένα αναφέρουν ότι: "Ούτε ο Δανειολήπτης ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας ή διαφορετικά λόγω της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης –συντηρητικής ή αναγκαστικής– ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια ή διαδικασία σχετικά με τη Σύμβαση".
Διαβάστε περισσότερα...

Ας τολμήσει.....


Ο κύριος Βατόπουλος με ένα βαθύ και περισπούδαστο άρθρο στην Καθημερινή 12/6/10 μας προτρέπει: "Ας τολμήσουμε την πώληση διατηρητέων" κτιρίων που κλειδωμένα ρημάζουν. Παρουσιάζει την τραγελαφική περίπτωση του κτιρίου που κάποτε στέγαζε το Ελληνικό Ωδείο στην οδό Φειδίου 6 και το οποίο ρημάζει. Είναι κτίριο που μέσα στους ρημαγμένους τοίχους του κλείνει την Ιστορία της Ελληνικής μουσικής. Από εκεί πέρασαν ο Σκαλκώτας, ο Καλομοίρης, η Μαρία Κάλλας.
Διαβάστε περισσότερα...

ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ''

2333 έτη συμπληρώνονται φέτος από εκείνη τη μέρα που στην αίθουσα του θρόνου του ανακτόρου της μακρινής Βαβυλώνος, άφηνε την τελευταία του πνοή ο Αλέξανδρος, ο Μέγιστος πάντων των Ελλήνων. Η πομπική οδός ήταν έτοιμη να χαιρετίσει έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλα τα αποτυπώματά του τόσο στην ελληνική, όσο και στην παγκόσμια ιστορία.
Ο Στρατηλάτης των γενναίων, ο Βασιλεύς Ελλήνων τε και βαρβάρων, ο άνθρωπος που διέδοσε την Κοινή ελληνική λαλιά στα πέρατα του κόσμου και δίδαξε τον αξεπέραστο πολιτισμό ακόμη και στο άγνωστο για την εποχή του βασίλειο της Βακτριανής, λατρεύτηκε από τους κατακτημένους σα θεός. Κυβέρνησε με ατσαλένια πυγμή και θέληση ιδρύοντας μια κοσμοκρατορία, της οποίας η πνευματική υπεροχή αποτελεί κάτι το αξεπέραστο για τα ανθρώπινα δεδομένα. Είναι ο φάρος που οδηγεί την ανθρωπότητα και πλημμυρίζει τις πανεπιστημιακές αίθουσες όλου του κόσμου. Από τη Ρώμη ως την Ινδία, ανοίγουν τα συρτάρια της γης και από μέσα της ξεπηδούν μνημεία γεμάτα ελληνικότητα και φως, έτοιμο να διαλύσει κάθε αμφιβολία που μπορεί να έχει κάθε γελοίο υποκείμενο το οποίο αμφισβητεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Οι καιροί όμως δεν μπορούν να περιμένουν. Δεν αρκεί η πολιτιστική μας κληρονομιά για την προάσπιση της ιστορικής δικαιοσύνης. Κάποιοι πρέπει επιτέλους να πάρουν ένα καλό μάθημα. Κάποιοι πρέπει επιτέλους να μάθουν ότι η ελληνική υπομονή εξαντλείται κάποια στιγμή και τότε έρχεται η ώρα της θρυλικής σάρισας. Της σάρισας που θα τρυπήσει το σάπιο σώμα ενός εχθρού διαβρωμένου από τα συμφέροντα των δυναστών της υφηλίου.
Από την άλλη πλευρά ο ελληνικός λαός, αυτός ο μοναδικός φταίχτης για τη σημερινή του κατάντια, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι ποτέ δεν είναι αργά. Όσο θα κρατά άρρηκτους τους δεσμούς του με 300 σατραπίσκους βουτηγμένους σε σκάνδαλα, σε παχυδερμισμό και αδιαφορία, τόσο ο γόρδιος δεσμός θα γίνεται η θηλειά που θα του αφαιρεί κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή. Ξέρουμε ότι αυτός ο δεσμός είναι πολύ δύσκολο-έως ακατόρθωτο να λυθεί. Είναι όμως πολύ εύκολο να κοπεί μια και καλή απαλλάσοντάς μας από την κλεψιά, το ψέμα, την ασυδοσία και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων, εκείνων που στην πλειοψηφία τους δε δούλεψαν ούτε μια ώρα. Ως εδώ λοιπόν. Αντιλειφθείτε ότι το μεγαλύτερο κληροδότημα του Αλεξάνδρου ήταν ένα: Ο,τι δε λύεται, κόπτεται.
Απόψε οι λίγοι πιστοί και μυημένοι στο μεγάλο μυστικό της φυλής μας, συγκεντρωμένοι σημαιοφόροι και τιμητές του άστρου της Βεργίνας, κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στον αναβάτη που κοσμεί την άλλοτε συμβασιλεύουσα. Οι ιαχές του πολέμου σχίζουν τον αγέρα της Πέλλης κι οι καλπασμοί λευκών αλόγων προμηνύουν το μεγάλο ξεσηκωμό. Έναν ξεσηκωμό που επιβάλλεται από το ίδιο μας το αίμα, το πάντα ελληνικό στα βάθη των αιώνων. Έλληνες γρηγορείτε και δε θα αργήσει η ώρα που τα λάβαρά μας θα κυματίσουν σε θάλασσες και μέρη ονειρεμένα.


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΖΗΤΩ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

Σημείωση egersis: Στις στις 19 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση-πορεία για τον Μέγα Αλέξανδρο από τη Χρυσή Αυγή. Διαβάστε περισσότερα...

Οι μισοί Έλληνες δεν εμπιστεύονται τα κόμματα

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...


Κρίση στο πολιτικό σύστημα αποτυπώνουν οι Έλληνες πολίτες, που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση της εταιρίας Public Issue, την οποία δημοσιεύει την Κυριακή η εφημερίδα "Καθημερινή". Σε δείγμα 498 ερωτηθέντων απ' όλη την Ελλάδα, σε ποσοστό 52% δηλώνουν δεν εμπιστεύονται ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα, ενώ 4 στους 10 τις εμπιστεύονται μόνον περιστασιακά.

Επιπλέον, συντριπτική είναι η πλειονότητα (89%) εκείνων, που εκτιμούν ότι οι κυβερνήσεις εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα. Σε ό,τι δε αφορά την υφιστάμενη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, περί τους 8 στους 10 (77%) εκτιμούν ότι αυτό διασπαθίζεται.

Για το θέμα της διαφθοράς, από ποσοστό 65% των ερωτηθέντων, εκτιμάται ότι η διαφθορά στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη, από 27% ότι είναι μάλλον μεγάλη, με τους πολιτικούς να προηγούνται στη "μαύρη λίστα των διεφθαρμένων" και τους γιατρούς να έπονται. Τέλος, σε ποσοστό 53% υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης προς τα δύο μεγάλα κόμματα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στη χώρα.

Σε άλλη δημοσκόπηση, που διενέργησε η εταιρία Pulse RC για την εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής", οι ερωτηθέντες πολίτες βαθμολογούν με "κάτω από τη βάση" την εικόνα της κυβέρνησης σε τέσσερις κρίσιμους τομείς, την οικονομία, την αντιμετώπιση της διαφθοράς, την ανάπτυξη και την εξωτερική πολιτική.

Ειδικότερα, σε δείγμα 1.095 πολιτών, για τον τομέα της ανάπτυξης, συνολικό (ψηφοφόροι και του ΠΑΣΟΚ) ποσοστό 70% αξιολογούν την εικόνα της κυβέρνηση ως "κακή έως πολύ κακή" και 20% "μέτρια".
Για τη διαχείριση στον τομέα της οικονομίας, 85% των ερωτηθέντων την αξιολογούν ως "πολύ κακή".
Σε ποσοστό 48%, οι ερωτηθέντες χαρακτηρίζουν "κακή έως πολύ κακή" την αντιμετώπιση της διαφθοράς, ενώ ποσοστό 42% των ερωτηθέντων κρίνουν "κακή έως πολύ κακή" την εικόνα της κυβέρνησης σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Διαβάστε περισσότερα...

Η ευχάριστη έκπληξη των τελευταίων μηνών...

Χωρίς να χρωστάμε κανένα καλό λόγο σε κανένα πολιτικάντη οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η ευχάριστη έκπληξη των τελευτάιων μηνών σε επίπεδο πολιτικής είναι ο βουλευτής Πάνος Καμμένος.
Με συνεχείς αποκαλύψεις στην εξεταστική για τη ΜΙΖΕΝΣ έχει κάνει ουκ ολίγες φορές διεφθαρμένους όπως ο Μαντέλης αλλά και άλλους να τρέχουν και να μην φτάνουν.
Βέβαια πολλοί θα πουν (και δικαίως) ότι αυτά δεν τα έλεγε όταν ήταν υπουργός...
Σωστό.Αλλά επειδή τυγχάνει να γνωρίζουμε κάτι παραπάνω τουλάχιστον ο συγκεκριμένος δεν μπήκε στην πολιτική για να κλέψει και να ρημάξει το πλούτο του ελληνικού λαού.
Γιατί απλά δεν τα έχει ανάγκη και δεν είναι αχόρταγος σαν κάτι άλλα λαμόγια.
Ακολουθεί ένα βίντεο όπου ο Καμμένος αναφέρει ότι δικαίως ο λαός θα μπουκάρει στη Βουλή!!!


Διαβάστε περισσότερα...

Άσ'τες να κυματίζουνε...

 ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!



Διαβάστε περισσότερα...

Σκάφη τού Στόλου, βαίνουν προς οριστική αχρηστία !

ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ''ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ''

Κανιβαλισμένη και ανήμπορη αργοπεθαίνει η φρεγάτα «Μπουμπουλίνα» (F 463) τύπου Standard στον ναύσταθμο Κρήτης λόγω των περικοπών στον τομέα των αμυντικών δαπανών που επέβαλαν η νυν και η προηγούμενη κυβέρνηση.

Σε πλήρη ακινησία εντός τού ναυστάθμου βρίσκονται τουλάχιστον δύο ακόμη φρεγάτες, ενώ υπολογίζεται ότι ακόμη και σε πλήρη κινητοποίηση είναι πρακτικώς αδύνατον να παραταχθούν για μάχη στο Αιγαίο πέλαγος περισσότερες από επτά (7) φρεγάτες από τις δεκατέσσερις (14) - 10 κλάσεως "S" και 4 κλάσεως ΜΕΚΟ 200ΗΝ συν τις δύο που βρίσκονται σε διεθνείς αποστολές !

Χαρακτηριστικό τής απολύτου ενδείας που επικρατεί στο ΠΝ πλέον, είναι και το εξής: Δόθηκε εντολή να «κανιβαλιστούν» και δύο Ταχέα Περιπολικά Κατευθυνομένων βλημάτων (πυραυλάκατοι) τύπου Super Vita που δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στο ΠΝ λόγω τής μη διαθέσεως ενός ελαχίστου κονδυλίου 2,5 εκατ. ευρώ για την εγκατάσταση κάποιων συστημάτων.

Απίστευτα γεγονότα όπως η «μετάγγιση» λιπαντικών (ούτε λάδια για τα πλοία δεν αγοράζουν) από τη μία φρεγάτα στην άλλη, έχουν γίνει πια, συνήθεια...

Όλη αυτή η εγκατάλειψη μόνο τυχαία δεν είναι: όταν ετοιμάζονται εθνικές υποχωρήσεις πρέπει να προηγηθούν μονομερείς μειώσεις εξοπλισμών για να δικαιολογηθεί η εγκατάλειψη τής Εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο Πέλαγος.

Πηγή:  Περιοδικό «Στρατηγική», τεύχος 189, Ιούνιος 2010, σελ. 24.

Εν τω μεταξύ:
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP