Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μεταφέρουν μειονοτικούς στη Θράκη για τις εκλογές - Κέντρο ειδικών δυνάμεων φτιάχνει το ΓΕΣ

Image«Εισβολή» εξτρεμιστών μειονοτικών για να υποστηρίξουν το μειονοτικό ψηφοδέλτιο ετοιμάζεται για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Ο Χακάν Τσαβούσογλου πρόεδρος του παραρτήματος του BTTD, μιλώντας στην Προύσα κάλεσε τους μειονοτικούς ότι οι ερχόμενες εκλογές θα αποτελέσουν ευκαιρία για «Μια ριζική αλλαγή στην διακυβέρνηση» Και συνέχισε: «Στην Προύσα υπάρχει δυνατότητα 8 χιλιάδων ψήφων. Επιθυμία μας είναι όλους αυτούς να τους μεταφέρουμε». Αλλά λέει και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον (σ.σ. τελικά ευτυχώς που είναι και οι Τούρκοι και μαθαίνουμε το τι συζητούν οι κυβερνώντες πίσω από την πλάτη των πολιτών): «Οι συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν ανάμεσα στις δύο χώρες ειδικότερα για το θέμα του μουφτή, και στο σημείο που έχουν φτάσει αποτελούνε ένα σημείο καμπής για την μειονότητα μας. Η εξέλιξη αυτή πιστεύουμε πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίλυση και των υπολοίπων θεμάτων».
Αλλωστε π Τσαβούσογλου, κάτι ξέρει αφού ήταν προσκεκλημένος του υπουργού προεδρίας-υπεύθυνου για τους Τούρκους του εξωτερικού Φαρούκ Τσελίκ, στην … Αθήνα, όπου η κυβέρνηση έφτιαξε σύνοδο για την κλιματική αλλά οι Τούρκοι έφεραν τους μειονοτικούς για πανηγυράκι με τις «μειονότητες». Μάλιστα ο Τσαβούσογλου ανακοίνωσε στην Προύσα ότι με την παρούσα ελληνική κυβέρνηση «Υπάρχουν απτά αποτελέσματα. Πλέον δεν κάνουμε τρύπες στο νερό"!
Η κατάσταση, λοιπόν έχει αρχίσει και ξεφεύγει. Και δεν είναι θέμα απλώς και μόνο της νυν κυβέρνησης η οποία έτσι η αλλιώς σύντομα ή μεσοπρόθεσμα μπορεί να αποτελεί παρελθόν. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γράφει το Γεράκι της Θράκης

EIΣΒΟΛΗ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ D.E.B ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α.ΣΑΔΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!!!!!!!
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΕΡΙ ''ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ...

Γράφαμε εδώ στο egersis στις 22 Ιουνίου 2010:

Ο Ο.Σ.Ε , Ο Ο.Τ.Ε., Η Δ.Ε.Η., Η ΕΥΔΑΠ, ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ,ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ,ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΛΕΝΕ: ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ...

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ;
H ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ; ''ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ - ΟΙ ''ΦΙΛΟΙ'' ΚΑΙ ''ΣΥΜΜΑΧΟΙ''- ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ'', ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
.......................................................................................

Xρειάζεται να προσθέσουμε κάτι παραπάνω σήμερα ή μήπως θέλετε να ενημερωθείτε για τα ύποπτα δέματα μη τυχών και σκάσει κανένα στα χέρια σας;

Στο παιχνιδάκι της τρομο- υστερίας δεν συμμετέχουμε.
Το αφήνουμε στο skai και στους καθεστωτικούς παπαρολόγους αναλυτές της κακιάς ώρας.
Διαβάστε περισσότερα...

Προβοκάτσια για να «κλείσουν τα στόματα»

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ

(Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» στις 27 Οκτωβρίου 2010)

Το «φάντασμα» της τρομοκρατίας θα χρησιμοποιήσει ως όχημα η κυβέρνηση, προκειμένου να ενεργοποιήσει ένα νέο κατασταλτικό μηχανισμό για να «κατευνάσει» τη λαϊκή οργή, η οποία αναμένεται να εκδηλωθεί μετά τις τοπικές εκλογές. Οι ελεγχόμενες διαρροές για εκδήλωση τρομοκρατικού χτυπήματος στη χώρα μας, είτε από ισλαμιστές φονταμενταλιστές είτε από τις «γνωστές» ελληνικές τρομοκρατικές ομάδες, καλλιεργούν το έδαφος για να αναπτυχθεί ο...
 σχεδιασμός που προβλέπει «πόλεμο πόλης» στο άμεσο μέλλον. Κι όμως, στη διάθεση των ελληνικών Αρχών υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες για τη δράση ακραίων θρησκευτικών οργανώσεων στη χώρα μας αλλά και για το «who is who» των εγχώριων τρομοκρατών, οι οποίες αν αξιοποιούνταν η δράση του μηχανισμού καταστολής θα ήταν εκ των ουκ άνευ.

Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν σήμερα πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν στην ανάπτυξη εξτρεμιστικών οργανώσεων στη «γειτονιά» μας και στο ενδεχόμενο χτυπήματος, στοιχεία, βέβαια, που είναι γνωστά στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, στην Αντιτρομοκρατική και στα Α2 γραφεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Κυρίως, όμως, αποκαλύπτουν το «γιατί» στήνεται μηχανισμός «ελέγχου και διαχείρισης πλήθους», με προφανή σκοπό την «τιθάσευση» του μουσουλμανικού όχλου σε περίπτωση που εξεγερθεί εντός των αθηναϊκών τειχών, αλλά με κρυφό στόχο την αντιμετώπιση της λαϊκής έκρηξης και την αποφυγή γεγονότων παρόμοιων με τα Δεκεμβριανά του 2008.

Όλα όσα γνωρίζουν για το ισλαμικό τόξο

Οι ελληνικές Αρχές γνωρίζουν τους θύλακες των φανατικών και τους συνδέσμους τους στην Ελλάδα, όπως και τη διασύνδεσή τους με τα διεθνή κυκλώματα ναρκωτικών. Τι γνωρίζουν, δηλαδή; Ότι στις πλατείες της Αθήνας, όπως στη Βάθη, και στα διαμερίσματα της Αχαρνών, του Αγίου Παντελεήμονα, της Πιπίνου δημιουργούνται πυρήνες ακραίων θρησκευτικών θέσεων, στις ίδιες περιοχές που καταγράφονται υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας, μεγάλη διακίνηση ναρκωτικών, πορνεία, λαθρεμπόριο. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει πληροφορίες για στενές σχέσεις των δικτύων του οργανωμένου εγκλήματος με τους Αφγανούς έμπορους ηρωίνης. Στην Ελλάδα έχουν καταφθάσει πολλοί Αφγανοί οι οποίοι ασχολούνται με το «άθλημα».

Βασικός στόχος του μουσουλμάνων εξτρεμιστών είναι η Δύση, και τα Βαλκάνια αποτελούν απλά το «ορμητήριο» τους. Οι θεωρίες περί ισλαμικού τόξου στην περιοχή επαναδιατυπώνονται, με στήριξη υλική και χρηματική από τις πλούσιες χώρες της Μέσης Ανατολής και πνευματική καθοδήγηση από τους πλέον ακραίους θεωρητικούς του Ισλάμ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της δράσης των ακραίων μουσουλμανικών οργανώσεων αποτελούν τα πρώην κράτη της Γιουγκοσλαβίας, όπου οι ακραίοι ισλαμιστές βρίσκονται υπό τη σκέπη του κινήματος των Ουαχάμπι.

Η βάση των Ουαχαμπιτών είναι το χωριό Γκόρνα Μάοκα της Βοσνίας, στην περιοχή του Μπρούτσκο. Το χωριό βρέθηκε στην επικαιρότητα τον περασμένο Μάρτιο, όταν εισέβαλαν 600 άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας και συνέλαβαν τον ηγέτη της οργάνωσης σεΐχη Νουσρέτ Ιμάμοβιτς και άλλους εφτά οι οποίοι προωθούσαν το εθνικό και φυλετικό μίσος. Η πρόσφατη βομβιστική επίθεση εναντίον αστυνομικού τμήματος στη Βοσνία, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και τραυματίστηκαν άλλοι έξι, αποδεικνύει ότι ο φερόμενος βομβιστής Χάρις Κάουσεβιτς και ο ιθύνων νους της οργάνωσης Νάσερ Παλισλάμοβιτς διατηρούν μακροχρόνιους δεσμούς με την οργάνωση Ουαχάμπι. Ο πρωθυπουργός της χώρας Νικόλα Σπίριτς σε δηλώσεις του υπογράμμισε: «Ο βασικός στόχος του κινήματος Ουαχάμπι είναι η δημιουργία ενός θρησκευτικού κράτους που να είναι αποδεκτό μόνο για τους μουσουλμάνους και χωρίς τους Σέρβους και τους Κροάτες».

Η διαρκής έρευνα απεκάλυψε ότι ο φερόμενος βομβιστής Χάρις Κάουσεβιτς και ο ιθύνων νους Νάσερ Παλισλάμοβιτς διατηρούσαν μακροχρόνιους δεσμούς με την ακραία ισλαμική σέκτα, όπως και οι άλλοι τρεις ύποπτοι που συνελήφθησαν.

Έντονη η ευρωπαϊκή παρουσία τους

Η σύνδεση με τα ευρωπαϊκά κράτη γίνεται μέσω Αλβανίας και Βουλγαρίας, ενώ τα πλοκάμια τους απλώνονται και στη χώρα μας. Οι ελληνικές Αρχές γνωρίζουν κινήσεις, συναντήσεις, μεταφορές και συνομιλίες των χαρακτηρισμένων ως «επικίνδυνων» ατόμων σε real time. Σε αυτό βοηθά το πανευρωπαϊκό δίκτυο πληροφοριών, που συστάθηκε με πρωτοβουλία της Γερμανίας. Μιας Γερμανίας, που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει μείζον πρόβλημα με την παρουσία ακραίων φονταμενταλιστικών στοιχείων. Στο Βερολίνο –σύμφωνα με Έκθεση της γερμανικής Υπηρεσίας Προστασίας Συντάγματος– διαβιούν 5.700 περίπου άτομα που πρόσκεινται σε ριζοσπαστικές ξένες οργανώσεις. Εξ αυτών, οι 3.600 –στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και 2.000 Τούρκοι– έχουν ασπαστεί ακραίες ισλαμικές πεποιθήσεις. Στην Έκθεση αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

• Ακραίες ισλαμικές πεποιθήσεις έχουν ασπαστεί στο Βερολίνο –πέραν των 2.000 Τούρκων– και περίπου 550 Άραβες.

• Έντονη δραστηριοποίηση ισλαμικών οργανώσεων παρατηρείται όχι μόνο στο Βερολίνο αλλά και σε Φρανκφούρτη, Κολονία, Ντούισμπουργκ και Μανχάιμ.

• Στο 10% των 100 τζαμιών που λειτουργούν στο Βερολίνο πραγματοποιούνται κηρύγματα υπέρ της βίας.

Έτοιμοι για «πόλεμο πόλης»

Για να επανέλθουμε όμως στο ζήτημα που τέθηκε στην αρχή, ελληνικές υπηρεσίες και Αρχές γνωρίζουν τα «μονοπάτια» εισαγωγής και εξαγωγής εκρηκτικών και όπλων, την ιεραρχία των εξτρεμιστικών οργανώσεων, το πόσο πραγματικός είναι ο κίνδυνος για ένα τρομοκρατικό χτύπημα. «Γιατί δεν εξαρθρώνεται η τρομοκρατία;» είναι η επόμενη ερώτηση, από τη στιγμή που υπάρχουν τα στοιχεία. Η απάντηση που μπορεί να δοθεί αφορά στη χώρα μας. Τα «Επίκαιρα» είχαν αποκαλύψει την οργάνωση και την εκπαίδευση μιας ειδικής ομάδας στο Μεγάλο Πεύκο σε τακτικές «πολέμου πόλης» και σε μεθόδους διαχείρισης και ελέγχου πλήθους. Πρόκειται για ένα σώμα που απαρτίζεται από στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων και που εκπαιδεύεται στη χρήση «ειρηνικών όπλων». Αυτή η ομάδα συστάθηκε από τους επιτελείς κατόπιν εντολής της ηγεσίας των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας, εν γνώσει του Μεγάρου Μαξίμου. Τα κυβερνητικά στελέχη αφουγκράζονταν τη λαϊκή δυσαρέσκεια και αποφάσισαν να λάβουν τα μέτρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι «ήγγικεν η ώρα». Μετά τις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε συνδυασμό με τη λήψη νέων σκληρών οικονομικών μέτρων αναμένεται έκρηξη οργής από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Πώς συνδέονται τα παραπάνω με την ύπαρξη και δράση εξτρεμιστικών θυλάκων στην Ελλάδα; Η ύπαρξη αλλόθρησκων αλλοδαπών που κινούνται στην παρανομία, που έχουν πρόσβαση σε οπλισμό και που συνθέτουν εγκληματικές ομάδες, προσφέρει το απαιτούμενο άλλοθι για να αναπτυχθεί ένα σχέδιο «άμυνας» με πρωταγωνιστή την ειδική ομάδα «πολέμου πόλης». Μια ενδεχόμενη προβοκάτσια, μάλιστα, μπορεί να συμβάλει στη νομιμοποίηση της κατασταλτικής μηχανής. Ωστόσο, ο μηχανισμός καταστολής θα είναι έτοιμος όχι για να αντιμετωπίσει μουσουλμάνους εξτρεμιστές, αλλά διαδηλωτές, εξεγερμένους συνταξιούχους και χαμηλόμισθους…

το είδαμε εδώ Διαβάστε περισσότερα...

ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΑΦΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ)

olympia
Διαβάστε περισσότερα...

Το όραμα της «Μεγάλης Αλβανίας» υποστηρίζουν Αλβανοί πολιτικοί στη νότια Σερβία


Παρέμβαση Γενικού Εισαγγελέα Σερβίας.
 
Η Γενική Eισαγγελία της Σερβίας διεξάγει έρευνα για τη συμμετοχή Aλβανών πολιτικών από τη νότια Σερβία στην παρουσίαση του σχηματισμού «Κατάλογος της Φυσικής Αλβανίας» (List of natural Albania), που πραγματοποιήθηκε, προχθές, στα Τίρανα.

Το όραμα της «Φυσικής Αλβανίας» αποτελεί στην ουσία ένα σχέδιο για την ίδρυση της «Μεγάλης Αλβανίας», με την ειρηνική προσάρτηση εδαφών από τις γειτονικές χώρες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Eισαγγελέα της Σερβίας, Τόμο Ζόριτς, ανέφερε ότι θα εξεταστεί, εάν στην ομιλίες των Aλβανών πολιτικών από τη Σερβία υπάρχουν στοιχεία που να δηλώνουν ότι διαπράχθηκε κάποιο ποινικό αδίκημα και θα αποδοθούν ευθύνες.
«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να υποσκάπτει την εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας. Η Εισαγγελία δεν θα υποχωρήσει μπροστά σε οποιαδήποτε απειλή, θα επιμείνει στη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης ειδικά αν διαπιστωθεί ότι υπονομεύεται η ασφάλειας της χώρας», επισήμανε ο κ. Ζόριτς, συμπληρώνοντας ότι ενώπιον της δικαιοσύνης όλοι είναι ίδιοι, ανεξάρτητα από τα πολιτικά τους αξιώματα...
Διαβάστε περισσότερα...

Βανδαλισμοί σε ελληνικό νεκροταφείο στην Ίμβρο


78 χριστιανικούς τάφους κατέστρεψαν βάνδαλοι που εισέβαλαν στο νεκροταφείο της Παναγίας στην Ίμβρο, και ουσιαστικά ισοπέδωσαν το νεκροταφείο.
Η επίθεση των βαρβάρων πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου δηλαδή στην επέτειο για την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας.
Σε αυτοψία που διενήργησαν οι τουρκικές αρχές διαπιστώθηκε η ακριβής καταστροφή που είναι μεγάλη.
Είναι η πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια που σημειώνεται τέτοιας μεγάλης έκτασης επίθεση με στόχο την ελληνική κοινότητα της Ίμβρου.
Ο Σύλλογος Ιμβρίων Αθηνών με ανακοίνωση του εξέφρασε την αγανάκτηση όλων των Ιμβρίων για το συμβάν. Ζητεί από τις τουρκικές αρχές την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

το είδαμε εδώ Διαβάστε περισσότερα...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΣΑΡΙΑ...

ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑΣ...
ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

''ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗ ΒΟΜΒΑ. ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΘΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ'', ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...

ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ''ΑΚΡΑΙΑ''....ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΙ'', ''ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ'' ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ!!!



«Στην Ομόνοια, όπου λειτουργούν αυτοδιαχειριζόμενα τζαμιά, συγκεντρώνονται αναλφάβητοι πρόσφυγες που παρασύρονται εύκολα από εξτρεμιστές προσκείμενους θρησκευτικά στους Ταλιμπάν. Στο πολιτιστικό κέντρο (τζαμί) των Αφγανών, επιχειρούν διαρκώς να παρέμβουν, για να ανατρέψουν το υπάρχον καθεστώς». Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας Η καταγγελία είναι του προέδρου της αφγανικής κοινότητας, Μοχάμεντ Γιουνούς, και δεν σταματάει εκεί. Αυτό συμβαίνει, παρατηρεί, γιατί το ελληνικό κράτος δεν φρόντισε να ενημερωθούν οι μετανάστες για τους νόμους που ισχύουν. Αυτό πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί πολύ επικίνδυνα και επικαλείται την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, την οποία αποδίδει σε υπερσυγκέντρωση κυρίως παράνομων μεταναστών, οι οποίοι ληστεύουν και αρκετούς μετανάστες, δηλαδή την πιο ευάλωτη ομάδα.

Ο νόμος του Ισλάμ (σαρία) έχει επιβληθεί στους μουσουλμάνους που κινούνται γύρω από την Ομόνοια. Με εγκλήματα «τιμής» που βασίζονται στο εθιμικό δίκαιο και αυτό (το δίκαιο) στην ερμηνεία που δίνει ο καθένας στο λόγο του Μωάμεθ. Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι, όμως, ζητούν να μην εφαρμόζεται σαρία στη χώρα μας, γιατί ακόμη και το οργανωμένο έγκλημα καλύπτεται με ισλαμικό μανδύα.


Δύο χαρακτηριστικά ''ακραία'' πρωτοσέλιδα του Στόχου. Το δεύτερο από τις 28/5/2009

Στην περιοχή είναι συνηθισμένο φαινόμενο τα μαχαιρώματα, οι συγκρούσεις οπλισμένων εθνοτικών ομάδων, ειδικά ύστερα από κλοπές στην πραμάτεια που στήνουν στα πεζοδρόμια οι μετανάστες. Πράξεις εκδίκησης χαρακτηρίζονται από αστυνομικές πηγές τα περιστατικά βίας όταν νυχτώνει στα στενά γύρω από την πλατεία, τα οποία μερικοί από τους συλληφθέντες χαρακτηρίζουν «τιμωρία που επιβάλλει η παράδοση των χωρών τους».
Δύο νεαροί είχαν έλθει πριν από δύο χρόνια από το Βόρειο Ιράκ για να βρουν την αδελφή τους και την έπνιξαν στον Κορινθιακό. Είχε κατηγορηθεί για μοιχεία και τα αδέλφια της την έψαχναν για να επιβάλουν την ποινή.


Βραδυφλεγής βόμβα

Ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί:
«Οι μουσουλμάνοι μετανάστες είναι άνεργοι, πεινασμένοι και δεν μπορούν να ανανεώσουν τις άδειες παραμονής, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τόσα ένσημα. Δέχονται πολλών μορφών πιέσεις. Αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα. Εντοπίσαμε τα προβλήματα και ενημερώσαμε τις αρχές. Αν συμβεί οτιδήποτε, θα ευθύνεται η κυβέρνηση».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη χώρα μας υπολογίζονται σε 750.000 και δεν μπορούν να ελέγξουν τα τζαμιά, που υπερβαίνουν τα 100. Επίσημος ιμάμης δεν υπάρχει και τα χρέη του εκτελεί ο κάθε μπογιατζής ή σερβιτόρος. Η Μουσουλμανική Ενωση, επισημαίνει, «προσπαθεί από χρόνια να ανακόψει το δρόμο φανατικών στοιχείων που σκοπεύουν να διαταράξουν την ειρηνική συνύπαρξή μας. Σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες ακούγονται ακραίες φωνές να μην έχουμε καμία επαφή με τους χριστιανούς». Αποκαλύπτει ότι στη χώρα μας, όπως και σε όλες τις χώρες, έχουν μεταφερθεί ουαχαμπίτες. Ανθρωποι φανατικοί, που δεν εργάζονται και ζουν από τα τζαμιά. Αρκετοί πληρώνονται με μισθούς από την Ευρωπαϊκή Ενωση Ισλαμιστικών Οργανώσεων. Εχουν ιδρύσει ισλαμιστικό κέντρο στην Αθήνα. «Μιλούν σε όλα τα τζαμιά και προσπαθούμε να τους απομονώσουμε», τονίζει ο κ. Ελγαντούρ.

Η Ενωση Μουσουλμάνων ζητεί να κλείσουν τα παράνομα τζαμιά και να μετατραπεί κάποιο εγκαταλειμμένο κτήριο της νομαρχίας σε τζαμί που να λειτουργεί υπό κρατική ομπρέλα, ώστε να υπάρχει έλεγχος.

Εκφράζει μεγάλη ανησυχία, γιατί φοβάται ότι από τη μία μεριά ακραίες ομάδες, φανατικοί ακροδεξιοί, και ισλαμιστές από την άλλη μπορούν να ταράξουν την κοινωνική ειρήνη. Κι αν οι μουσουλμάνοι ξεσηκωθούν, δεν μπορούν να τους συγκρατήσουν, γιατί είναι απελπισμένοι, άνεργοι και πιστεύουν πως αν σκοτωθείς υπερασπιζόμενος το δίκιο σου, θα πας στον παράδεισο. Γι' αυτό όσοι ζητούν την εφαρμογή της σαρίας πρέπει να μεταναστεύσουν σε χώρες όπου εφαρμόζεται».

«Σαν μαφία»
«Γκανγκστερισμούς» χαρακτηρίζει τα εγκλήματα για λόγους εκδίκησης, που σημειώνονται στην Αθήνα, η Αιγύπτια Αμάνι Μπαρακάτ, που σπούδασε στο παλαιότερο θρησκευτικό Πανεπιστήμιο «Αζάρ». Υποστηρίζει πως «η σαρία δεν μπορεί να εφαρμόζεται από ανθρώπους του δρόμου» και διευκρινίζει ότι «όλα αυτά θυμίζουν αμερικανική μαφία και πρέπει να επιβληθεί θανατική ποινή».
Θυμάται ότι στην Αίγυπτο, όταν μια παρέα νεαρών καταδικάστηκαν σε θάνατο γιατί βίασαν μια κοπέλα, αισθάνθηκε ότι το άξιζαν.

Δέχεται τη θανατική ποινή για αποδεδειγμένα εγκληματικές πράξεις, όχι όμως και για γυναίκες που διέπραξαν μοιχεία. Σήμερα, πιστεύει, δεν μπορεί να εφαρμόζεται σαρία σε καμία κοινωνία, γιατί δεν υπάρχει κοινωνική προστασία και δικαιοσύνη. Ορισμένοι, λέει χαρακτηριστικά, αναγκάζονται να κλέψουν επειδή πεινούν. Δεν είναι δυνατό να τους κόψεις το χέρι.

Η σαρία
Ο λόγος του Μωάμεθ καθορίζει τη συμπεριφορά των μουσουλμάνων. Στο περιεχόμενο του Κορανίου είναι καταγεγραμμένη η σαρία, που προβλέπει σκληρή τιμωρία για κάθε αδίκημα. Ομως, πράξεις βίας και εκδίκησης που αποκαλύπτονται καθημερινά από το αστυνομικό δελτίο φανερώνουν τη στρεβλή εφαρμογή του ισλαμικού νόμου στην Ελλάδα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
το είδαμε εδώ

Ανανέωση 18:15
Για μαντέψτε ποιο ''μπουμπούκι'' υπογράφει το άρθρο στην Ελευθεροτυπία.
Μα η Γεωργία Δάμα φυσικά!
Δείτε εδώ τι έγραφε πριν δύο μέρες η εν λόγο ''κυρία''.
Διαβάστε περισσότερα...

Σιγά μην είναι αυτοί τρομοκράτες.... λέτε να είναι;

Ούτε σε γήπεδο, δεν πρέπει να έχουν πετάξει κυπελάκι με καφέ... (όπως έκανε γνωστός δημοσιο-κάφρος...)
Δείτε τα πρόσωπα τους και πείτε μας και εσείς!



22 - 23 χρόνων... λέτε;;

αναρωτιέται δικαιως το taxalia 

Δείτε και τα γεγονότα όπως τα μεταφέρει το defencenet σχετικά με την υπόθεση.
Πάντως βρήκαν ξανά ευκαιρία στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να μην ασχοληθούν με τα σοβαρά θέματα αλλά να μπουρδολογήσουν πάλι περί της τρομοκρατίας.
Τυχαίο;
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP