Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ...

ΤΟΥΣ "ΕΦΑΓΕ" ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Πριν λίγη ώρα ήρθε μια ακόμη παραίτηση στο ΛΑΟΣ, που φυλορροεί μέρα με τη μέρα... Η Ζωή Σακατζή -γνωστή και συνεπής αγωνίστρια- παραιτήθηκε απο υπεύθυνη γυναικών του ΛΑΟΣ στο Κιλκίς... Και υπάρχουν και άλλες παραιτήσεις -λόγω μνημονίου- τις οποίες θα διαβάσετε στον "Στόχο" της Πέμπτης. Πάντως στην Καλιρρόης φαίνεται να μην έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, προφανώς επηρεασμένοι απο την ραστώνη του θέρους και τον αέρα της... Μυκόνου, την οποία λατρεύουν πολλά απο τα πρωτοκλασάτα στελέχη με πρώτο και καλύτερο τον Γραμματέα Άδωνι, του οποίου οι ευθύνες για την διάλυση του κόμματος είναι μεγάλες όπως λένε στελέχη του ΛΑΟΣ...

stoxos.gr

Eνώ και ο συνταγματάρχης Αντώνης Μυλωνάκης πολιτευτής στη Β' Αθηνών ανακοίνωσε πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με το ΛΑΟΣ, πράγμα που σημαίνει πως αποχωρεί κι αυτός. Διαβάστε περισσότερα...

Gary Og - Say hello to The Provos



Say Hello To The Provos

Chorus

Say hello to the Provos, say hello to the brave

Say hello to the Provos, and Ireland shall be saved


Well it all happened in 71,

When Internment had begun,

And we were taken by the point of a gun,

Remember, we shall remember


Now many a battle has been fought and won,

Many a home has lost a son,

Long Kesh's gates shall soon be undone,

Remember, we shall remember


The UFF and the SAS

Assassinations at their best,

Innocent people they put ot their deaths,

Remember, we shall remember.


Daithi O'Connell we honour your name,

Those British patrols you put them to shame,

For Stormont's downfall you were to blame,

Remember, we shall remember.


So put your faith in the Provos, put your faith in the brave,

Put your faith in the Provos and Ireland shall be saved.

μας το θύμησε το thulebooks.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα...

Η Ziraat Bank ενδιαφέρεται να αγοράσει την Αγροτική!!!

  • Κίνηση εντυπωσιασμού, απλό οικονομικό ενδιαφέρον ή κάτι άλλο;
  • Η τουρκικών συμφερόντων τράπεζα τώρα και σε όλη την Ελλάδα!!!

Ενδιαφέρον για την εξαγορά πακέτου μετοχών της Αγροτικής Τράπεζας υπάρχει από την τουρκική τράπεζα Ziraat Bankasi αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η φημερίδα της Κωνσταντινούπολης Σαμπάχ.
Η Ziraat Bank είναι η μεγαλύτερη κρατική τράπεζα και δεν είναι εισηγμένη σε Χρηματιστήριο.

Και μέσα από αυτή τη μικρή είδηση, ξεπηδάει μεγάλος προβληματισμός για το μέγεθος της παρεμβατικότητας στην οικονομική (και όχι μόνο) πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου στο εσωτερικό της Ελλάδας. Γνωστή βέβαια είναι η μέχρι στιγμής εξάπλωση της τουρκικής τράπεζας στην Θράκη, αν και σοβαρές πληροφορίες αναφέρουν το ενδιαφέρον του τουρκικού τραπεζικού ομίλου να βρεθεί και στην Θεσσαλονίκη με νέο υποκατάστημα...! Γνωστός είναι και ο ρόλος που επιθυμεί να παίξει ο "ανεξάρτητος" τουρκικός οικονομικός κολοσσός που βασίζεται σε ίδια κεφάλαια (αν και δεν μπορεί να διευκρινιστεί επαρκώς ποιοί υπάρχουν πίσω από την συγκεκριμένη τράπεζα) στην περιοχή της Ελληνικής Θράκης. Πρόσφατα, η τουρκόφωνη εφημερίδα "Μπιρλίκ" είχε αναφερθεί στην πιθανότητα δανεισμού της ΣΕΚΑΠ (γνωστή Ελληνική καπνοβιομηχανία που ανήκει στην Αγροτική Τράπεζα και που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην οικονομική "εξάρτηση" των ορεσίβιων μουσουλμάνων Πομάκων της Θράκης οι οποίοι ασχολούνται αποκλειστικά με την καλλιέργεια καπνού)...
Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον Κάμερον για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ

ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ, ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...


Ο Βρετανός πρωθυπουργός κατά την πρώτη του επίσκεψη στη Τουρκία χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα κατά των πολέμιων της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ και εξέφρασε το θυμό του για τις καθυστερήσεις των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Προχωρώντας ένα βήμα περαιτέρω, υποσχέθηκε ότι θα δώσει «μάχη» για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Κάμερον, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη γείτονα, δήλωσε ότι η Τουρκία μπορεί να γίνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη η οποία θα συνδράμει στο να δημιουργηθούν σχέσεις με τη Μέση Ανατολή.

Επίσης συνέκρινε την εχθρότητα ορισμένων κρατών μελών της Ε.Ε. με την ενδεχόμενη ένταξη της Τουρκίας σε αυτήν, με τον τρόπο που αντιμετωπίζονταν το Ηνωμένο Βασίλειο από τον Σάρλ Ντε Γκολ τη δεκαετία του 1960, τη χρονική περίοδο δηλαδή που προσπαθούσε να εισέλθει στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα παραπάνω διετύπωσε στα πλαίσια ομιλίας του στο τουρκικό κοινοβούλιο ο κ. Κάμερον ενώ επισήμανε ότι θέλει να στρώσει το δρόμο για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. προσθέτοντας ότι H Τουρκία είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία μας, ζωτικής σημασίας για την ασφάλειά μας και ζωτικής σημασίας για την διπλωματία μας.

Όταν αναλογίζομαι τι έχει κάνει η Τουρκία ως μέλος του ΝΑΤΟ για την ασφάλεια της Ευρώπης, όπως επίσης τι κάνει σήμερα στο Αφγανιστάν στο πλευρό των Ευρωπαίων συμμάχων με κάνει να θυμώνω για την καθυστέρηση που υφίστασθε υπογράμμισε ο κ. Κάμερον.

Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Πιστεύω ότι είναι λάθος να λέμε ότι η Τουρκία μπορεί να φυλάει τη κατασκήνωση και να μην της επιτρέπεται να μπει στη σκηνή. Γι΄αυτό υπόσχομαι ότι θα παραμείνω ισχυρός συνήγορος στις προσπάθειές σας για την ενταξιακή σας πορεία στην Ε.Ε. και θα συμβάλω τα μέγιστα στα ανώτατα επίπεδα της ευρωπαϊκής διπλωματίας, τόνισε ο Βρετανός πρωθυπουργός από το βήμα του τουρκικού κοινοβουλίου.

Ακόμη ο Ντέιβιντ Κάμερον κατηγόρησε για προστατευτισμό, στενόμυαλο εθνικισμό και προκατάληψη όσους αντιτίθεντε στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας.

Εξήρε τη κοσμική και δημοκρατική παράδοση της Τουρκίας και έκανε λόγο για λανθασμένη αντίληψη του κόσμου όσον αφορά στο Ισλάμ και τις ακραίες μορφές του, υποσχόμενος επίσης για προσπάθειες σε διεθνές επίπεδο προκειμένου να αλλάξει αυτή η αντίληψη.

Έπειτα από τα επαινετικά σχόλια υπέρ της Τουρκίας ο κ. Κάμερον κάλεσε τη χώρα να συνεχίσει να προωθεί τις οικονομικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις για να διατηρήσει τη δυναμική που θα την οδηγήσει στην Ε.Ε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr Διαβάστε περισσότερα...

ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η ΣΕΧΤΑ...

Την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αναλαμβάνει η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» με προκήρυξή της που εστάλη στις 2.30 το μεσημέρι στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα και υπέδειξε συγκεκριμένο σημείο όπου είχε αφεθεί η προκήρυξη.

Συντάκτες της εφημερίδας, οι οποίοι πήγαν στο σημείο, βρήκαν ένα cd, το οποίο περιέχει επτασέλιδο κείμενο, που αναφέρεται στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια.

Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο στην εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Διαβάστε περισσότερα...

Τα Ίμια, η Αμερική, η κ.Δραγώνα και τα άλλα τα παιδιά


Πολύ ενδιαφέρουσα η αποκάλυψη του filotimia:

Με αφορμή τους … Δραγωνισμούς στην υπόθεση του σχολικού βιβλίου της Γ΄ Γυμνασίου «Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία», όπου αναφέρεται ότι ... τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα... διεκδικούμε μαζί με την Τουρκία, παρουσιάζουμε εμπιστευτική έκθεση της υπηρεσίας τεκμηρίωσης προς το αμερικανικό κογκρέσο, σχετική με το επεισόδιο στα Ίμια. (ημερομηνία έκδοσης : 7 Μαρτίου 1996)

Παραθέτουμε σε μετάφραση την επισκόπηση της εκθέσεως, όπου διαπιστώνεται πλήρης ταύτιση απόψεων της κ. Δραγώνα με την εξωτερική πολιτική της Αμερικής. Ακολουθεί το κείμενο στην πρωτότυπη μορφή του και εμείς περιοριζόμαστε σε απλές επισημάνσεις, ώστε όσοι έχουν μάτια να το διαβάσουν και όσοι έχουν μυαλό να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα...

συνέχεια εδώ Διαβάστε περισσότερα...

ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ....

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ COSMOPORNITAN!!!!

Δε μιλάμε για μια απλή δημιουργία...
Μιλάμε για τέρας έμπνευσης.
Μια παραγωγή της ''XAROS PRODUCTIONS''

απολαύστε το...
Διαβάστε περισσότερα...

Άλλη μια γελοία επίθεση εναντίον της Ελλάδας

Και στο BBC η είδηση για την ..κακιά Ελλάδα, που δεν συμπεριφέρεται καλά στους μετανάστες.
Ρε ποιοί μας κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού !!!
Αυτοί που έφερναν αλυσοδεμένους στα αμπάρια των σαπιοκάραβων, τους Ασιάτες και τους Αφρικανούς, για να τους χρησιμοποιούν σαν ζώα !!!
Αυτοί που έκαναν τη μισή υφήλιο σκλαβοπάζαρα και αποικίες !
Διαβάστε περισσότερα...

1974 – Ο Κληρίδης, μια μυστική συνομιλία και η ΕΟΚΑ Β’

Όποιος δεν έχει την δύναμη της ψυχής να αντισταθεί στην καταστροφή που έρχεται, αρκείται σε ευχολόγια. Τον Νοέμβριο του 1974 έγινε μία σύσκεψη στην Αθήνα μεταξύ του τότε πρωθυπουργού Καραμανλή, του Μακαρίου, του Γλαύκου Κληρίδη και του Ευάγγελου Αβέρωφ. Τα πρακτικά αυτής της συσκέψεως δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο του Σάββα Παύλου, που εκδόθηκε στην Κύπρο και είχε τίτλο «Η ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ». ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – Τι ήθελαν οι Τούρκοι το 1974;

Το λέει ο ίδιος ο Κληρίδης, που υπήρξε πρόεδρος της Κύπρου σε εκείνη την σύσκεψη του Νοεμβρίου του 1974:  

ΚΛΗΡΙΔΗΣ: «Από πλευράς τουρκικών διαθέσεων, οι τούρκοι δεν δέχονται καμμίαν μορφήν λύσεως η οποία να έχη το σχήμα ενιαίου κράτους. Δεν δέχονται λειτουργικήν ομοσπονδίαν και επιμένουν επί γεωγραφικής Ομοσπονδίας».

Βεβαίως, θα ήταν παράλειψη να μη τονισθούν οι μεγάλες ευθύνες, η απόλυτη ενοχή της κυβερνήσεως των Αθηνών και να τι λεει ο ίδιος ο Καραμανλής, ο «εθνάρχης»…, σε εκείνην την σύσκεψη: ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «Εάν υπήρχε δυνατότης θα το επεδιώκαμεν. Αλλά δυστυχώς είναι απραγματοποίητον λόγω των γεωγραφικών δεδομένων. Σας αποκαλύπτω ότι εις τας 14 Αυγούστου απεφασίσαμεν την κήρυξιν του πολέμου κατά της Τουρκίας και ανεθέσαμεν εις το Επιτελείον την πραγματοποίησιν του εγχειρήματος. Κατόπιν όμως των συστάσεων του Επιτελείου εις τας 21 Αυγούστου το σχέδιον εματαιώθη».


Βεβαίως, έχει σημασία να τονισθεί ότι μετά τις 14 Αυγούστου, που αποφάσισε ο Καραμανλής και ο Αβέρωφ να μη κηρύξουν τον πόλεμο στην Τουρκία είχαμε τον Αττίλα 2 και την προέλαση των τουρκικών στρατευμάτων στα σημερινά όρια της πράσινης γραμμής! Φυσικά και αποτελεί ψεύδος ότι η Ελλάς ήταν αδύνατη να αντιδράσει στρατιωτικά κατά της Τουρκίας. Άλλωστε για τον λόγο αυτό και δεν άνοιξαν ποτέ τον φάκελο της Κύπρου…

Η ΕΟΚΑ Β’
Όμως αυτό, που κυρίως απασχολεί τους Καραμανλή, Μακάριο, Κληρίδη και Αβέρωφ, τρείς μόλις μήνες μετά την τουρκική εισβολή δεν είναι πως θα αντιδράσει ο Ελληνισμός στην κατάκτηση ενός τμήματος της Ελληνικής Πατρίδος, αλλά η ΕΟΚΑ Β’…

συνέχεια εδώ Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP