Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ρε που πήγαν όλοι αυτοί οι οργισμένοι που γ**σαν και έδερναν την Ελλάδα “στη μνήμη του Αλέξη”;

Προσαγωγές και συλλήψεις από τα σημερινά επεισόδια των εκδηλώσεων μνήμης για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Μέσος όρος ηλικίας των συλληφθέντων; 13,5 ή αλλιώς απόφοιτοι δημοτικού.

ΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ; ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΑΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ;

Ρε που χάθηκαν οι Αλαβάνοι και οι Τσίπρες; Που χάθηκαν τα “παλικάρια” της Μαρφίν; Που πήγαν οι αγανακτισμένοι κρατικοί υπάλληλοι – μουστακαλήδες που πόζαραν εκείνες της ημέρες στους καγκουροϋπονομέες και μιλούσαν για την “αυθαιρεσία” των καρπαζοεισπρακτόρων του Πάκη;

Από τα σημερινά επεισόδια κάηκε λέει ένα …περίπτερο! Εμ βέβαια. Αυτοί είναι οι Democrats. Σας πηδάμε την χώρα μέχρι να την βάλουμε στο χέρι και όταν αρχίσει η εκποίηση, κρύβουμε τους μουστακαλήδες “αντεξουσιαστές”, συλλαμβάνουμε τα πιτσιρίκια των κατσαρόλων, καίμε και κανέναν κακομοίρη για να κλειστείτε στα σπίτια σας.
Α ΡΕ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΩΣ ΚΑΝ. “ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ”.
Τίποτε άλλο. Διαβάστε μία “ιστορική ανταπόκριση” του τότε: Κίνα: Οργή και ανησυχία για την Ελλάδα

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

Όργιο μυστικής διπλωματίας στο Αιγαίο

Υπάρχει μυστική διπλωματία; Ναι. Αυτό συνάγεται από τον έντονο εκνευρισμό που επιδεικνύει το ελληνικό ΥΠΕΞ, καθώς πλέον οι εφημερίδες συνθέτουν κομμάτι-κομμάτι το «ενεργειακό» πάζλ στο Αιγαίο. Όπως επίσης αποδεικνύουν οι δημόσιες τοποθετήσεις Τούρκων αξιωματούχων, η κατάληξη θα είναι, σύμφωνα με τα όσα «μαγειρεύει» η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η συνεκμετάλλευση. Στο όνομα της «ειρήνης», που με αυτόν τον τρόπο θέλουν να υπογράψουν οι διεθνιστές και «κοσμοπολίτες» θιασώτες του ραγιαδισμού που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Ζαλοκώστα. 

Κινούμαστε, αλλά για λογαριασμό ποιανού;

Μάθαμε λοιπόν ότι στη Βουλή, ο υφυπουργός περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης ανακοίνωσε τη σύσταση φορέα που θα αναλάβει τις διαδικασίες παραχώρησης των δικαιωμάτων έρευνας και (συν)εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στην Ελλάδα. Κι όλα αυτά λίγο μετά τις ανακοινώσεις που κατέγραφαν την ύπαρξη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου νότια της Κρήτης, αλλά και την ύπαρξη μεγάλων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, ανάλογων με αυτό του Πρίνου, σε πολλές περιοχές του Αιγαίου. Ο λόγος για πετρέλαια, η εκμετάλλευση των οποίων θα μπορούσε να λύσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας, αλλά και να προκαλέσει μια «έκρηξη» στην ανάπτυξή της. Το καλό είναι ότι υπάρχουν κοιτάσματα και σε περιοχές όπου η Άγκυρα δεν μπορεί να εγείρει απαιτήσεις (αν και με αυτούς που μας κυβερνούν, ποτέ δεν ξέρεις...), όπως είναι η Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο. Το Βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η Αιτωλοακαρνανία, ο Πατραϊκός Κόλπος, ο Μεσσηνιακός Κόλπος, η ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών και της Θεσσαλονίκης, αλλά και η Δυτική Θράκη, είναι περιοχές όπου τα αποτελέσματα των πρώτων ερευνών, ήταν τουλάχιστον ενθαρρυντικά....
Διαβάστε περισσότερα...

6η Δεκεμβρίου - Ημέρα του μπαχαλάκη

Έγινε η καθιερωμένη πορεία, οι γνωστές καταστροφές περιουσιών, ξέδωσαν οι κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου. Στο συλλαλητήριο μετείχαν λίγα σχολεία, η πλειοψηφία αυτών  παρασυρμένη από τους γιαλατζί αριστερόφρονες καθηγητάδες. Τελικά η 6η Δεκεμβρίου ξέφτυσε πολύ πιο γρήγορα από την 17η Νοεμβρίου.... Διαβάστε περισσότερα...

ΓΑΠ: “Kάθε φορά που επισκέπτομαι την Πολωνία, νιώθω ότι επιστρέφω στις ρίζες μου”.

Εκτός από απατεώνας Ξεχειλίζει και από υπερηφάνεια...

Απο το site του ΠΑΣΟΚ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ (2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)


“Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί σύντροφοι, χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι εδώ, μαζί με τη σοσιαλδημοκρατική μας οικογένεια, σε αυτό το κρίσιμο Συνέδριο στη Βαρσοβία.

Όμως, χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στη Βαρσοβία και για έναν ακόμα λόγο: η Πολωνία είναι η πατρίδα του προπάππου μου, του Ζίγκμουντ Μινέικο. Αφού φυλακίστηκε και εξορίστηκε εξαιτίας επαναστάσεων και πολέμων, εγκαταστάθηκε τελικά στη Βορειοδυτική Ελλάδα, όπου και παντρεύτηκε.

Ο Ζίγκμουντ συμμετείχε στους Βαλκανικούς Πολέμους. Συνέβαλε στην ανασκαφική ανακάλυψη της αρχαίας πόλης της Δωδώνης και αποτέλεσε το μόνο Πολωνό ανταποκριτή, ο οποίος κάλυψε την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, το 1896.

Έτσι, κάθε φορά που επισκέπτομαι την Πολωνία, νιώθω ότι επιστρέφω στις ρίζες μου.”

Στην ίδια ομιλία σε άλλο σημείο θα πει:

Το λέω αυτό, επειδή, για παράδειγμα, ανήκω σε μία ομάδα κρατών, που αποκαλούνται σκωπτικά «PIGS»! Ναι, δεν ξέρω αν μοιάζω, αλλά είμαι κι εγώ ένας από τα PIGS – από τα αρχικά της Πορτογαλίας, της Ιταλίας ή της Ιρλανδίας, της Ελλάδας και της Ισπανίας. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό.

Επαναλαμβάνω ότι είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας. Ό,τι κι αν λέμε, ό,τι κι αν περνάει η χώρα μου, έχω βαθιά εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, στη χώρα μου, στον Ελληνικό λαό.

Ως Ευρωπαίος και σοσιαλδημοκράτης, θέλω επίσης να προσθέσω ότι, ανεξαρτήτως των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μου, είμαι περήφανος που είμαι Πορτογάλος, είμαι περήφανος που είμαι Ιταλός, είμαι περήφανος που είμαι Ιρλανδός, είμαι περήφανος που είμαι Ισπανός.
Παλιότερα είχε πει στην Βουλή:
Ναι είμαι Έλληνας της Διασποράς και είμαι περήφανος!

Σχόλιο papaioannou: Εκτός από απατεώνας Ξεχειλίζει και από υπερηφάνεια. Διαβάστε περισσότερα...

Μετά τα κινητά η Ντόρα θα μοιράσει και το dvd της Βούλας Βαβάτση

Σινιέ κινητό και μειωμένο πάγιο εξασφαλίζει στα νέα μέλη της η Δημοκρατική Συμμαχία. Το νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη επιθυμώντας να... φέρει πιο κοντά τους πολίτες και να συστρατευθούν σε αυτό, υπόσχεται για τα νέα μέλη του μειωμένες τιμές σε πακέτα συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μεγαλύτερη επιδότηση -από έναν απλό συνδρομητή- για την απόκτηση συσκευής τελευταίας τεχνολογίας, η οποία μπορεί να υποστηρίζει και χρήση του internet.
Η συγκεκριμένη προσφορά ξεκίνησε...
στις 11 Νοεμβρίου, δέκα μέρες πριν η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα (21 Νοεμβρίου) και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ που είχε ανακοινώσει η πρώην υπουργός στις 12 Ιουλίου. Σήμερα, ισχύει και για τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη του νέου κόμματος.
Και προσφορές από ότι φαίνεται θα συνεχιστούν με κάθε εγγραφή στο νέο κόμμα αυτή την φορά με δώρο κασετίνα που θα περιέχει τρία cd με τις μεγάλες επιτυχίες της Τζούλιας Αλεξανδράτου,Μαριάννας Ντούβλη και την μεγάλη επιτυχία next porn model με gust star τον μεγάλο Γκουσκούνη.

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP