Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

ΤΟΝ ΤΑΜΗΛΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στα Τρίκαλα εν όψι των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου. Ο νυν δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος που εκλέχτηκε στις προηγούμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία και ήταν φανατικός υποστηρικτής της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές θα ξαναβάλει για δήμαρχος έχοντας αυτή τη φορά και τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ αλλά όπως φαίνεται και των Οικολόγων Πράσινων!

Στο ΛΑ.Ο.Σ ξέχασαν φαίνεται τη κόντρα τους με τον δήμαρχο και ιδιαίτερα του Ροντούλη με θέμα την προβολή από την ιστοσελίδα του δήμου του συλλόγου Αλβανών Τρικάλων και τις αναφορές του Ταμήλου για ''Μουσολινική νοοτροπία'' και για τα ψηφαλάκια  κάνουν ακόμα μια κωλοτούμπα.Δείτε το δημοσίευμα εδώ και προσέξτε τη δήλωση του δήμαρχου για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και τη πιθανή μη στηριξή του από το ΛΑ.Ο.Σ :
«αν έχει τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και αντιλήψεις και δεν σέβεται τα ίσα δικαιώματα δεν μας ενδιαφέρει η στήριξη του».

Όλα ξεχνιούνται όταν έρχεται η εντολή απ την Αραβαντινού...

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Λάρισας ''Ελευθερία'' στο φύλλο της 24ης Ιουλίου ο Ταμήλος θα κάνει αίτηση στο ΛΑ.Ο.Σ για στήριξη αφού εξασφαλίσει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία ενώ θα επιδιώξει και τη στήριξη των Οικολόγων Πράσινων! Που θα βρουν καλύτερο κελεπούρι άλλωστε...


Τελικά εξασφάλισε και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΛΑ.Ο.Σ μετά τη συνάντηση με τον υπεύθυνο για τις υποψηφιότητες στην αυτοδιοίκηση του ΛΑΟΣ  Κυριάκο Βελόπουλο και τον γραμματέα του κόμματος κ. Γ. Γαρουφαλιά. Την ίδια στιγμή τοπικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ που δεν ξεχνούν τη στάση του δημάρχου απέναντι στο θέμα των Αλβανών αλλά και σε άλλα καίρια ζητήματα αντιδρούν και το ενδεχόμενο της μαζικής παραίτησης είναι πλέον πολύ πιθανό.

3 σχόλια:

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ 5 Αυγούστου 2010 - 2:23 π.μ.  

Απάντηση του Άδωνι:

"Ο κ. Ταμήλος είχε υποστηριχθεί από τον ΛΑ.Ο.Σ. και την περασμένη φορά και έχει υποστηρίξει όλες τις δράσεις του ΛΑ.Ο.Σ. Στην δική μου περιοδεία, εάν δείτε τις φωτογραφίες ήταν δίπλα μου στην παρουσίασι και παρεχώρησε την αίθουσα του Δήμου για όλες τις ομιλίες μας. Πράγματι υπήρξε μία κόντρα με τον κ. Ροντούλη, για την οποία δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις. Το ότι υποστήριξε την Ντόρα, δεν μας αφορά, διότι όπως προείπα και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρησι τον ίδιο είχαμε υποστηρίξει και η δύναμί μας εκεί δεν επαρκεί για αυτόνομη υποψηφιότητα. Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις!

Αφαιρέθηκε η επίμαχη σελίδα από την ιστοσελίδα του Δήμου πάραυτα και είπε ότι ήταν πρωτοβουλία της εταιρείας που έφτιαξε την ιστοσελίδα."

EGERSIS 5 Αυγούστου 2010 - 9:21 π.μ.  

Την έχουμε δημοσιεύσει ήδη και αναμένουμε τη παραίτηση της Νομαρχιακής επιτροπής Τρικάλων...

http://egersis2.blogspot.com/2010/08/egersis.html

Για τα ψηφαλάκια ότι παπάτζα θες μπορεί να σκαρφιστεί ο δήμαρχος κι ο Άδωνις...
Για να μην αρχίσω και ψάχνω το κόστος της ιστοσελίδας και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Παρεπιπτόντως η σελίδα του δήμου δεν λειτουργεί πλέον...

EGERSIS 5 Αυγούστου 2010 - 8:06 μ.μ.  

H επίμαχη σελίδα είναι στη θέση της...

http://www.trikalacity.gr/node/41802

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP