Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ;

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΓΑΝΙΑ ΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ...

Μεταφέρουμε τα δύο νέα δημιουργήματα επιστημονικής φαντασίας και στο τέλος περιγράφουμε τα γεγονότα όπως πραγματικά συνέβησαν.

Δημιούργημα Κούλογλου με επιστράτευση Κούρκουλα...
Επίθεση ακροδεξιών σε τζαμί στον Άγιο Παντελεήμωνα
Ομάδα ακροδεξιών και «αγανακτισμένων κατοίκων» επιτέθηκαν χτες, περίπου στις 20:30, σε τζαμί στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Αριστομένους, χτυπώντας και τραυματίζοντας δύο μετανάστες, και στη συνέχεια εξαπέλυσαν ένα κυνηγητό εναντίον των μεταναστών της περιοχής.
Πρόκειται για «δύο μετανάστες από το Μπαγκλαντές εκ των οποίων ο ένας είναι και ο ιερέας του τζαμιού», δηλώνει στο tvxs.gr o Θανάσης Κουρκουλας από την κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό».
Εκτός από τον παπά, ο οποίος προσπάθησε να προστατέψει το χώρο του, τραυματίστηκε ένας ακόμη μετανάστης, ο οποίος είχε την ατυχία να βρίσκεται σε παρακείμενη στάση λεωφορείου. «Μετά την επίθεση στο τζαμί και αφού εγκλώβισαν μέσα στο χώρο τους μετανάστες, η ομάδα των ακροδεξιών, περισσότεροι από 50, συνέχισαν τη δράση τους, χτυπώντας όποιον μετανάστη έβρισκαν στην γύρω περιοχή», τονίζει ο Θανάσης Κουρκουλας.
«Επιτέθηκαν και σε ένα μίνι μάρκετ μεταναστών από το Μπαγκλαντές», καταγγέλλει ο κ. Κούρκουλας και συνεχίζει : «Οι ιδιοκτήτες έκλεισαν τρομαγμένοι έκλεισαν τα ρολά. Οι ακροδεξιοί χτυπούσαν τα ρολά και τους φώναζαν να βγουν έξω. Πέντε άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι μέσα για τουλάχιστον μιάμιση ώρα».
Τελικά, αστυνομικές δυνάμεις (μετά από μιαμιση ώρα) απομάκρυναν τους ακροδεξιούς «χωρίς όμως να γίνει καμία σύλληψη», όπως λέει ο Θανάσης Κούρκουλας. Μάλιστα, καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με στρατηγό της Αστυνομικής Διεύθυνσης, υπεύθυνο βάρδιας, του ζήτησε την άμεση απομάκρυνση των ακροδεξιών από το σημείο, όμως εκείνος του «είπε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει ακόμη και συνέστησε να παραμείνουν οι μετανάστες μέσα καθώς οι "κάτοικοι" τους έχουν κατηγορήσει για σειρά παραπτωμάτων και απαιτούν τη σύλληψή τους» και θα οξυνθεί η κατάσταση. «Με λίγα λόγια η αστυνομία έπαιζε τον Πόντιο Πιλάτο, τους κάλυπτε», τονίζει ο κ. Κούρκουλας.
Ο Θανάσης Κουρκουλας καταγγέλλει ακόμη ότι το συγκεκριμένο μίνι μάρκετ δέχτηκε και χτες επίθεση από κάποιους που «αξίωναν να κλείσει το μαγαζί στις οκτώ και την επόμενη μέρα να μην ανοίξει». «Ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη και τους πελάτες του μαγαζιού να βγουν έξω και να κλείσει το μαγαζί», προσθέτει.

Δημιούργημα Στέλιου Μπαμιατζή 

Νύχτες βίας χωρίς την ΕΛΑΣ

Μετά τον Άγιο Παντελεήμονα, μία άγρια νύχτα βίας έζησε και η Πλατεία Αττικής, όταν ομάδες "αγανακτισμένων πολιτών" πήραν το νόμο στα χέρια τους και τα έσπασαν σε κατάστημα μετανάστη και υπόγειο τζαμί. Με την ΕΛΑΣ επιδεικτικά απούσα από την περιοχή η αυτοδικία κορυφώνεται και η βία διαλύει ότι στέκεται ακόμη.

Επίδειξη δύναμης φαίνεται πως κάνουν οι "αγανακτισμένοι κάτοικοι" στο κέντρο της Αθήνας. Μετά τα συχνά περιστατικά συμπλοκών στον Άγιο Παντελεήμονα μία νύχτα βίας και αίματος προστέθηκε στις προηγούμενες, αυτή τη φορά στην περιοχή της πλατείας Αττικής.
Σύμφωνα με τα στοιχεία ομάδα "αγανακτισμένων πολιτών" επιτέθηκε σε μίνι μάρκετ, ιδιοκτησίας μετανάστη από το Μπαγκλαντές, τραυματίζοντας τον ιμάμη της περιοχής και έναν ακόμη μετανάστη.
Οι μετανάστες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την οργή των πολιτών, βρήκαν καταφύγιο σε παρακείμενο υπόγειο τζαμί, μόλις 30 μέτρα από το σημείο της επίθεσης. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους απέξω να πολιορκήσουν το χώρο και να αρχίσουν να σπάνε τα εξωτερικά τζάμια με ξύλα και πέτρες.
Στο σημείο τραυματίσθηκαν πέντε μετανάστες ενώ άλλοι βγήκαν έξω και αντεπιτέθηκαν με αντίστοιχα "όπλα".
Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο όταν εμφανίσθηκε η Αστυνομία οπότε και οι οι μετανάστες επέστρεψαν στο τζαμί, όπου έμειναν εγκλωβισμένοι για σχεδόν δύο ώρες, αφού στην είσοδο παρέμειναν και οι κάτοικοι, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον των μεταναστών και ζητώντας από την αστυνομία να τους εκδιώξει.
Συμπλοκές υπήρξαν όμως και στην πλατεία Αττικής, όπου περίπου 80 άτομα χτυπούσαν τους διερχόμενους μετανάστες.
Οι συμπλοκές ξεκίνησαν στις 7.30 το απόγευμα και κράτησαν μέχρι και τις 3 τα ξημερώματα, όταν επιτέλους ηρέμησαν τα πνεύματα.
Δεν χωρά αμφιβολία πως οι περιοχές αυτές, από τον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι και τη Βικτώρια είναι ένα "καζάνι που βράζει", με την εγκληματικότητα να τις έχει υποβαθμίσει εντελώς και τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες να έχουν συμβάλλει στην αύξησή της, με δραματικούς ρυθμούς.
Η εμφάνιση όμως "αγανακτισμένων πολιτών" οι οποίοι συνοδεύονται τις περισσότερες φορές από φασιστικά στοιχεία και ρατσιστικούς κύκλους μόνο την ηρεμία δεν φέρνει στην περιοχή.
Το ερώτημα είναι γιατί η Αστυνομία δεν δρα αναλόγως ώστε να μην αναλάβουν ντόπιοι "σωματοφύλακες" την υπεράσπιση των εν λόγω περιοχών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.
Η επίθεση έγινε από περίπου 15 Αφγανοπακιστανούς σε ηλικιωμένες κυρίες και κυρίους στη πλατεία Αττικής. Τσιμουδιά για αυτό από τους σεναριογράφους των παραπάνω άρθρων. Όπως είναι λογικό οι κάτοικοι δεν κάθησαν να τις φάνε αλλά ευρισκόμενοι σε νόμιμη άμυνα αντιστάθηκαν. Στη περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που δεν υπάρχουν στη περιοχή κατά τον σεναριογράφο Μπαμιατζή και συνέλαβαν επ αυτοφώρο 3 λαθρομετανάστες. Οι υπόλοιποι κρύφτηκαν σε παράνομο υπόγειο τζαμί επί της οδού Αριστομένους. Εκεί πήγε η αστυνομία αλλά περίμενε ένταλμα από εισαγγελέα που δεν ήρθε ποτέ. Οι κάτοικοι πήγαν κι αυτοί εκεί απαιτώντας να έρθει το ένταλμα για να συλληφθούν και να γίνουν οι νομικές διαδικασίες. Οι ματατζήδες που ήρθαν κατάφεραν στο διάστημα της παρουσίας τους να χτυπήσουν αναίτια ένα δεκαοχτάχρονο ελληνόπουλο στο πρόσωπο και να ακούσουν πάλι να τους βρίζουν εν χορώ οι κάτοικοι που υποτίθεται ότι ήρθαν να προστατεύσουν.

Πάμε τώρα να δούμε τι λένε τα δύο δημιουργήματα επιστημονικής φανασίας.

Δεν αναφέρουν λέξη για την επίθεση των λαθρομεταναστών και αντιστρέφουν τα γεγονότα. Παλιά κλασσικά εικονογραφημένα. Κάποιοι επιστήμονες λένε ότι η έλειψη φαντασίας οφείλεται στην έλειψη σεξ! Στη περίπτωση των παραπάνω φαίνεται να επιβεβαιώνονται.
Ο Κούλογου στο πρώτο σενάριο αποκαλεί παπά τον δήθεν ημάμη.
Άθεοι δεν δηλώνουν και οι δύο κύριοι; Αλλά βεβαίως τα πράγματα αλλάζουν όταν πρόκειται για μουσουλμάνους. Το τζαμί αναφέραται αλλά ούτε λέξη για το ότι είναι παράνομο. Ο νερουλάς του εφετείου Κούρκουλας ήθελε και συλήψεις κατοίκων που βεβαίως είναι όλοι τους ακροδεξιοί...
Ο δε Μπαμιατζής που στο facebook δηλώνει άθεος και αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτης!!! επιστρατεύτηκε μετά από σειρά συκοφαντικών δημοσιευμάτων για τη περιοχή (εδώ π.χ.) να επαναλάβει τα ίδια παραμύθια . Να θυμηθούμε ότι ο Μπαμιατζής είχε πλάσει μια ιστορία σε ένα τρόλει και την εξίσωσε με τη βόμβα που είχαν δεχτεί τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!!! (δείτε εδώ)
Εμείς πάντως δεν θα τους προτείνουμε για όσκαρ καλύτερου σεναρίου στο φεστιβάλ των Καννών...
Με λίγη προσπάθεια κάτι θα γίνει!!!!

egersis

2 σχόλια:

Ιωάννης Σαρλάς 18 Οκτωβρίου 2010 στις 2:30 π.μ.  

Απελάστε τους...προδότες! Διότι υπάρχει πολύ μεγάλος ρατσισμός στην Ελλάδα! Εναντίον των Ελλήνων...!!!
Αϊντε μπράβο, πιθήκια, ανθρωποειδή, ψευτοαναρχοανδρείκελα, τσιράκια του παρακράτους και αυτοί που σας σιγοντάρουν! Σε άλλες εποχές δεν θα ζούσατε καν!!! Αλλά κοντοζυγώνει η ώρα σας...

Ανώνυμος 19 Οκτωβρίου 2010 στις 7:30 μ.μ.  

ποιο τζαμι?

μου αρεσει οτι το αποκαλουν και τζαμι...

ενα υπογειο ενοικιαζουν(με λεφτα αιρεσεων η κοινοτητων τους απο ψηλα χρηματοδοτουμενοι η απο πορνεια ναρκωτικα και ληστειες δρομου συχνα) και το αυτοαποκαλουν αυθαιρετα τζαμι..

υπογειο ειναι σε πολυκατοικια.

Και ειναι και παρανομη η χρηση των χωρων αυτων και πρεπει να καταγγελθει η πολεοδομικη χρηση στις αρμοδιες αρχες.

ακου τζαμι!Στην ελλαδα ειναι ακομη και οι αλλοδαποι τζαμπατζηδες οτι δηλωσεις!

και η πλακα ειναι οτι το αποκαλουν στο κειμενο "τζαμι" σαν να ειναι το ποιο φυσικο να αλλαζει αυθαιρετα και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ενας ενοικιαστης τη χρηση ενος κτιριου σε αυτοαποκαλουμενο παρανομα θρησκευτικο χωρο παρανομως ευρισκομενων εκει!!!

Αν αυτο δεν ειναι πληρης παραφροσυνη τοτε οι λεξεις εχουν χασει το νοημα...

Αρα μας λενε οτι οι παρανομοι εχουν δικαιωμα να γραψουν στα φρυδια τους ακομη και το σχεδιο πολης για χρηση γης!

Ειναι αυτο ευνομουμενη πολιτεια με κανονες λειτουργιας δημοκρατιας?

Εκαναν δηλαδη τα σπιτια και τις πολυκατοικιες μας "ασυλα" δηθεν τζαμια.

Και ακομη δεν εγιναν ιδιοκτητες της γης μας.

φαντασου να αποκτησουν και νομικη κυριοτητα στα διαμερισματα.

Αυτοι θα μας σφαξουν τοτε αν δεν τους πολεμησουμε να φυγουν ΤΩΡΑ!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP