Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ζούμε υπό καθεστώς απειλής...

Με αφορμή την ...αυθόρμητη "πολιορκία" της πλατείας Κοτζιά από "αγανακτισμένους" μουσουλμάνους.

Σε ηλικία 40 ετών και βάλτε, βλέπω τα πάντα να αλλάζουν γύρω μου. Και όχι προς το καλύτερο, αλλά προς το χειρότερο. Ζώντας από το 1977 στην Αθήνα, τη βλέπω να μεταμορφώνεται με τη συνδρομή της ελληνικής αριστεράς, σοσιαλδημοκρατικής και ριζοσπαστικής, από μια πόλη ελληνική, σε μια πόλη πολυπολιτισμική και αφιλόξενη, όπου το "εισαγόμενο" έγκλημα, ο μηδενισμός και η ελευθεριότητα, κυριαρχούν.

Και ενώ η κοινωνική κατάρρευση είναι προ των πυλών, κάποιοι επιχαίρουν για τα projects κοινωνικής μηχανικής που εφαρμόζουν, από τα άνετα γραφεία και τα σπίτια τους στα βόρεια προάστια, όπου μέχρι στιγμής είναι και αισθάνονται ασφαλείς.

Φυσικά, τα επεισόδια στο κέντρο των Αθηνών, δεν τους αγγίζουν. Τα "πνίγουν" μάλιστα, μέσω των ανθρώπων τους στα "προοδευτικά" media, για να μην ανησυχήσει ο μέσος πολίτης, ο οποίος μάλλον δεν έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο. Τον οποίο έχουν αντιληφθεί όμως οι κάτοικοι στην Πλατεία Αττικής και στον Άγιο Παντελεήμονα και στις όμορες συνοικίες του κέντρου της παρακμάζουσας Αθήνας. Εκεί, όπου κάποιοι δίνουν τα ρέστα τους, εναποθέτοντας κάθε λαθρομετανάστη που περνά τα σύνορά μας από την μέχρι πρότινος και εσκεμμένως αφύλακτη "τρύπα" μήκους 12,5 χιλιομέτρων στον Έβρο. Πάλι καλά που μας ήρθε η FRONTEX...
Οι εικόνες με τις συναθροίσεις και τις ομαδικές προσευχές μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας, προσβάλλουν αν μη τι άλλο την αισθητική πολλών από εμάς. Και μπορεί την φύσει υποκριτική αριστερά να μην την πονούν ιδιαίτερα για τα δικαιώματα των γυναικών, να μην την πονούν για τα σκοταδιστικά κηρύγματα των μουλάδων ή τις καταδίκες τύπου fatwa που κάποιοι (όχι και τόσο ουμανιστές και φιλελεύθεροι) εκδίδουν κατά παντός επικριτή, όμως κάποιους από εμάς, μας πονούν. Γιατί μάθαμε να ζούμε ελεύθεροι, μάθαμε να ζούμε υπό καθεστώς δημοκρατίας και ελευθεροτυπίας και πλέον, ζούμε υπό την απειλή.

Και όποιος δεν αισθάνεται ότι απειλείται, ας ρωτήσει τους κατοίκους της Ν. Υόρκης, του Λονδίνου και της Μαδρίτης. Οι Βρετανοί, θα του πουν για μερικές δεκάδες νεκρούς στον υπόγειο σιδηρόδρομό τους, από κάποιους "ενσωματωμένους" και δεύτερης γενιάς, που είπαν να σκοτώσουν μερικούς "άπιστους", καθώς δεν κατανόησαν και τόσο την έννοια της... βρετανικότητας. Την έννοια που οι Βρετανοί πλέον αναζητούν τόσο εσπευσμένα, μετά την εξόφθαλμη αποτυχία του πολυπολιτισμικού μοντέλου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι διάφοροι κήρυκες της πολιτικής ορθότητας και της παρακμής τύπου Καμίνη και Μπουτάρη, "παίζουν" στη χώρα μας με τη συνοχή της και την κοινωνική ειρήνη. Δεν έχουν όμως δικαίωμα να παίζουν με την ασφάλειά μας και το μέλλον των παιδιών μας, μόνο και μόνο για να βγάλουν τα ιδεολογικά τους απωθημένα και να θρυμματίσουν τον εθνικό κορμό. Και μπορεί η αποχή από την κάλπη πολλών "κουρασμένων" και "μεσόκοπων" αστών και θιασωτών της ιδιώτευσης και του ατομικισμού να τους αποθράσυνε, αλλά καλό θα ήταν να προσέξουν από εδώ και πέρα τι κάνουν.


Νίκος Χιδίρογλου

το είδαμε εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος 19 Νοεμβρίου 2010 στις 3:31 π.μ.  

part 1

From HEIL GAP
Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ , ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ .
ΜΗΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???????

Φωτογραφία στο διαδίκτυο
( Πομπή Μουσουλμάνων προσκυνητών προς Μίνα κοντά στην ιερή πόλη της Μέκκας για την εκτέλεση «Jamarat» τελετουργικό, του συμβολικού λιθοβολισμού του Σατανά, στις 16 Νοεμβρίου του 2010 )

http://2.bp.blogspot.com/_QfVWU-2pVL4/TOL9dEDDj2I/AAAAAAAAP-s/Y1lq1D12cGM/s1600/Muslim+pilgrims+wal+towards+Mina+near+the+holy+city+of+Mecca+to+perform+the+%2527Jamarat%2527+ritual%252C+the+symbolic+stoning+of+Satan%252C+on+November+16%252C+2010.jpg

OTTAWA - Οι ισλαμιστές έχουν ως στόχο την οικοδόμηση μιας "παράλληλης κοινωνίας" στον Καναδά .
Αυτό υπονομεύει την δημοκρατία και την πολυπολιτισμικότητα και ήδη μετατρέπεται σε «καταλύτη για βία", προειδοποίησε η έκθεση εθνικής ασφαλείας που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.
.
Το πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που λαμβάνονται από την National Post αναφέρει οι Ισλαμιστές σκληροπυρηνικοί καλούν τους μουσουλμάνους που ζουν σε δυτικές χώρες , να διαχωρίζουν τους εαυτούς τους και να συμμορφώνονται μόνον με το νόμο της Σαρίας.
( AFTO PINDI KOPSEI XERI , KOPSEI KEFALI , KOPSEI AFTI KAI GENIKA KOPSEI KOPSEI )

«Εξ ορισμού, οι απόψεις και ο κόσμος τους συγκρούονται με το κοσμικό κράτος ( ένα μη νομοθετούμενο από την θρησκεία κράτος , θα μπορούσαμε περιγραφικά να πούμε )

Στον μουσουλμανικό κόσμο υπάρχει κοινωνική συνοχή όσο οι μουσουλμάνοι έχουν τον έλεγχο και όσο όλοι οι άλλοι υποτάσσονται.
Όπως ακριβώς και συνέβη χθες και στην πρωτεύουσα μας την Αθηνά .
ATHENS - Κυβερνητικό, τηλεοπτικό, αντιπολιτευτικό γλείψιμο, γλείψιμο, πολύ γλείψιμο, αλλά δυστυχώς και πλήρης αποδοχή και υπακοή των οιονδήποτε διαταγών των ισλαμιστών.
Άλλωστε ο ορισμός ως Γιουσουφακια που πρωτακουσαμε την άνοιξη στην συγκέντρωση του στρατηγού Αλευρομαγειρου και Καραμπελια δεν βγήκε τυχαία .
Και αυτό δεν είναι μια ριζοσπαστική άποψη , αυτό είναι πλέον ο κανόνας.
Έτσι οι ισλαμιστές δεν έχουν απλώς απομονωθεί από την κοινωνία των αυτοχθόνων κατοίκων , χωρίς να μπορεί ουδείς να τους ασκήσει κανένα έλεγχο στις επιχειρήσεις τους , και αυτό όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα σε οποιαδήποτε χώρα στην οποία βρίσκονται ήδη εντος της . Και για να θέσω πιο ρεαλιστικά = σε οποιαδήποτε χώρα την οποία , ήδη έχουν κυριεύει = .

Η απειλή της βίας και από μόνη της είναι εύχρηστο όπλο τους . διότι σημαίνει ότι οι λευκοί φοβισμένοι άνθρωποι είναι πιθανό να συνθηκολογήσουν το συντομότερων..

Ανώνυμος 19 Νοεμβρίου 2010 στις 3:32 π.μ.  

part 2

Συγκεκριμένα σε εκπομπή στις 11 το βραδύ του Σπύρου χατζάρα σε βιντεακι ληφθέν εξωθεν του πανεπιστημίου Αθηνών εμφανίστηκε περιχαρής μουσουλμάνος να καμαρώνει που αυτή τη φορά δεν τους εμπόδισε κάνεις , αλλά με συνοδούς τους τα σώματα ασφαλείας και περνώντας πάνω από τα σώματα των αντιστεκόμενων ελλήνων , κατόρθωσαν να μπουν στο κέντρο της πόλεως και να προσευχηθούν και πιο συγκεκριμένα να καταλάβουν το κέντρο της κουλτούρας και του πολιτισμού μας ,ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ . Το ίδιο δε σκοπεύουν να κάνουν αύριο με το τέμενος τους στον Ελαιώνα
Επίδειξη δύναμης και εκφοβισμός της Ελληνικής κοινωνίας ?..
Και όλα αυτά εις βάρος μιας χωράς , που η πολιτική της ηγεσία , αδιαφορεί πλήρως για το εάν , εις τον τόπο καταγωγής των λαθροεποικων λαθροψηφοφορων της , απαγορεύεται όχι μόνο να κτίσεις εκκλησία και να προσευχηθείς , αλλά ακόμα και να φοράς ένα σταυρό στον λαιμό σου .
Τι έκανε ο κύριος πρωθυπουργός μετά τις τόσες συναντήσεις του με τους ΕΜΙΡΗΔΕΣ . Μήπως δεν αντιλήφθη ότι στο Κουβέιτ αρνούνται να δώσουν την άδεια για το κτίσιμο της εκκλησιάς της ελληνικής καθολικής κοινότητας ?.
Μήπως του έμαθε κανείς για τους διωγμούς και τους εξευτελισμούς που υφίστανται καθημερνώς οι χριστιανοί , από τους εκλεκτούς φίλους του τα πακιστανακια ?.
Μήπως κατά λάθος έχει ακούσει ότι το να απαρνηθεί κανείς τον ισλαμισμό και να ασπαστεί τον Χριστιανισμό , τιμωρείται με θάνατο στις μακρινές αυτές πατρίδες τους?
Μήπως τον έχουν πληροφορήσει ότι και απλή βλασφημία του ονόματος του προφήτη τους , τιμωρείται διά απαγχονισμού ? .
Η μήπως και αυτός και ο υπουργός του πολιτισμού , παιδείας καθώς και όλοι οι προηγούμενοι ξέχασαν ότι στο σημείο μηδέν της επιθέσεως κατά των διδύμων πύργων , την εντεκάτη Σεπτεμβρίου , υπήρχε ένα ελληνικό ορθόδοξο εκκλησάκι?
Ο Άγιος Νικόλαος , αλλά σήμερα πάνω του πρόκειται να αναγερθεί το τέμενος της Νέας Υόρκης.
Μήπως και δεν γνωρίζει ότι βασική επιδίωξη των μουσουλμάνων είναι να πατήσουν πάνω στην ορθόδοξη πίστη . να την υποτάξουν , να την βιάσουν και τελικά να το ευχαριστηθούν ? .
Και δεν ερυθριά , όταν αντί διά αυτόν και της κυβερνήσεως μεταπρατών που ηγείται, στην κατάφορη αυτή αδικία και βλασφημία του θαψίματος της ιστορικής εκκλησιάς του αγίου Νικόλαου , κάτω από τα θεμέλια ενός μουσουλμανικού τεμένους , μοναδική αντίσταση προέβαλαν ελάχιστοι Έλληνες αλλά πολλοί HELLS ANGELS καθώς και άλλοι μοτοσικλετιστές Αν είναι δυνατόν να τα περιμένουμε όλα μόνον από τους αμερικανούς φίλους του Αγίου Νικολάου .
Γνωρίζει κανείς άραγε εκ των κυβερνώντων , ότι τους πληρώνουμε για να υπηρετούν αυτό τον τόπο και όχι για να τον πουλήσουν κομμάτι , κομμάτι , με τα γνωστά τους πια προσχήματα ?.
Επίσης ο κύριος αρχιεπίσκοπος μήπως μπορεί να αντιληφτεί ότι το παράλογο αίτημα για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό κήπο , δεν θα διέφερε καθόλου ενός αναλόγου αιτήματος δια την ανέγερση εβραϊκής συναγωγής εις την Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας ? .

Και εγώ σαν απόγονος του πονηρού Οδυσσέα σας ρωτώ κύριε πρωθυπουργέ εάν μπορείτε να διαβεβαιώσετε τον εναπομείναντα γηγενή Ελληνικό πληθυσμό ότι είσθε σίγουρος ότι η Σάρια δεν εφαρμόζεται και στην πατρίδα μου .
Και φυσικά ΟΧΙ διαβεβαίωση τέτοιου τύπου όπως = ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ =.

HEIL GAP (or mind the GAP) If You Can Do It

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP