Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Επιχειρήσεις των μπάτσων (για τα μάτια του κόσμου)

"Χεσμένοι" τελείως μπάτσοι, γαλονάδες και πολιτικοί χαφιέδες !
Τρέμουν την ώρα και την στιγμή που ο λαός θα αναλάβει ο ίδιος την προστασία της ζωής του .
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ !
Τους πιάνουν και μετά απο λίγο τους αφήνουν !
Προσπαθούν να φανούν συμπαθείς στον λαό οι μπάτσοι μετά απο όσα κάνουν εναντίον του, αλλά τίποτα δεν θα τους βοηθήσει !
Είναι τέτοιο το μίσος του απλού φτωχού κόσμου ενάντια στα "παιδιά της αστυνομίας" που δεν θα καταφέρουν με τίποτα να αλλάξουν το κλίμα.

Συνεχίζονται οι αστυνομικές...
επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμφανίζονται στην ευρύτερη περιοχή. Οι δράσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, ενισχυμένη αστυνομική παρουσία, πεζές και εποχούμενες περιπολίες, αστυνομικές εξορμήσεις και δραστηριοποίηση μικτών κλιμακίων ελέγχων.

Στο πλαίσιο αυτό, από το Σάββατο (02.06.2012) έως και την Παρασκευή (08.06.2012):
• Διατέθηκαν 5.099 αστυνομικοί και 1.063 αστυνομικά οχήματα συνολικά, αποκλειστικά για αστυνομικές δράσεις στο κέντρο της Αθήνας.
• Χρησιμοποιήθηκαν στο πλαίσιο των σύνθετων δράσεων αστυνομικές δυνάμεις από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ομάδες ΔΙ.ΑΣ., ομάδες «Ζ», ΔΙ.ΜΕ.Τ και Ο.Π.Κ.Ε., περιπολικά της Άμεσης Δράσης, Υπηρεσίες Τροχαίας Αθηνών), καθώς και προσωπικό από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής (Δίωξη Ναρκωτικών, Υποδ/νση Προστασίας Ανηλίκων, Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδ/νσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, Υποδ/νση Δίωξης Εγκλημάτων και της Ζωής και Ιδιοκτησίας, Υποδ/νση Ασφάλειας Αθηνών κα.) και της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της μόνιμης αστυνομικής δύναμης.
Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών δράσεων και των ελέγχων σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
• Ελέγχθηκαν 15.637 άτομα (4.677 ημεδαποί και 10.960 αλλοδαποί), καθώς και 786 οχήματα συνολικά σε διάφορα σημεία του Κέντρου της Αθήνας.
• Προσήχθησαν 6.423 άτομα (946 ημεδαποί και 5.477 αλλοδαποί) σε διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες.
• Βεβαιώθηκαν 964 παραβάσεις συνολικά της ποινικής νομοθεσίας, πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα.
• Συνελήφθησαν 596 άτομα για διάφορα αδικήματα από ελέγχους που έγιναν αποκλειστικά στο Κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν: 54 για κλοπές και διαρρήξεις, 49 για διακίνηση ναρκωτικών, 7 για ληστείες, 14 άτομα για λαθρεμπόριο, 5 για κατοχή όπλων, 278 για παραβάσεις του νόμου που αφορά στους αλλοδαπούς, 81 για διάφορα ποινικά αδικήματα, 24 διωκόμενοι για διάφορα αδικήματα πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα.
• Πραγματοποιήθηκαν οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε κτίρια, κατά τη διάρκεια των οποίων ελέγχθηκαν δέκα τέσσερα (14) κτίρια. Οι επιχειρήσεις αυτές έγιναν από μικτά κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΣΔΟΕ, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής, υπό την παρουσία Εισαγγελέα. Οι συλλήψεις αφορούσαν τριάντα έξι αλλοδαπούς που κρατούνται για διοικητική απέλαση.
• Εντοπίστηκαν 28 κλεμμένα οχήματα.
• Κατασχέθηκαν 82,1 γρ. ηρωίνης, 668,1 γρ. κάνναβης, 292 ναρκωτικά χάπια, 6 όπλα, το ποσό των 650 ευρώ, καθώς και 26 κινητά τηλέφωνα.

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πορνείας πραγματοποιήθηκαν αρκετοί έλεγχοι σε υπαίθριους χώρους για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται, καθώς και σε χώρους που χρησιμοποιούνται ως οίκοι ανοχής. Συγκεκριμένα :
• Βεβαιώθηκαν 225 παραβάσεις που αφορούν στη νομοθεσία για τα Ήθη και τα εκδιδόμενα άτομα σε υπαίθριους χώρους, για τις οποίες υποβλήθηκαν και οι αντίστοιχες μηνύσεις. Αρκετά από τα εκδιδόμενα άτομα εξετάστηκαν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που συμμετείχε στους αστυνομικούς ελέγχους.
• Ελέγχθηκαν εβδομήντα δύο οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν συνολικά εβδομήντα πέντε άτομα, εκ των οποίων πενήντα αλλοδαπές και δεκαέξι ημεδαπές γυναίκες, καθώς και τρείς αλλοδαποί και έξι ημεδαποί άνδρες, που κατηγορούνται για την πλημμεληματική παράβαση της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η αρμόδια Αρχή, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα άτομα.

Όσον αφορά στην καταπολέμηση του παρεμπορίου:
• Συγκροτήθηκαν 158 μικτά κλιμάκια, στα οποία διατέθηκαν 351 αστυνομικοί και 233 δημοτικοί αστυνομικοί
• Διατέθηκαν 138 αστυνομικοί αποκλειστικά για δράσεις που αφορούν στην αντιμετώπιση του παρεμπορίου πλησίον του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Νομικής Σχολής Αθηνών.
• Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χιλιάδες είδη παρεμπορίου όπως, 3.211 λαθραία τσιγάρα, 5696 είδη ρουχισμού, 1.079 οπτικά – γυαλιά ηλίου, 2.780 CDs / DVDs καθώς και 25.312 άλλα είδη παρεμπορίου.
• Συνελήφθησαν 26 άτομα για διάφορες παραβάσεις που προέκυψαν στο πλαίσιο του αστυνομικού ελέγχου παρεμπορίου και προσήχθησαν 199 άτομα σε Αστυνομικές Υπηρεσίες για περαιτέρω αστυνομικό έλεγχο συνολικά.

Οι ειδικές αστυνομικές δράσεις για τη βελτίωση της εικόνας του Κέντρου της Αθήνας πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση και οι συλληφθέντες οδηγούνται στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

6 σχόλια:

Παπας 12 Ιουνίου 2012 στις 10:57 π.μ.  

ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος 12 Ιουνίου 2012 στις 12:39 μ.μ.  

ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ

παπα-ριας 12 Ιουνίου 2012 στις 10:14 μ.μ.  

Μπατσολάγνε τράβα να καταθέσεις τα χαρτιά σου για τον στρατό κατοχής , εκει έχεις θέση.
Πολύ σύντομα θα μαζευεις φάπες αλά κανέλλη απο τον λαό...
Και θα χάσεις και το μέτρημα σφογγοκωλάριε των ματατζήδων , ακροδεξιέ κόπανε...

ΤΖΙΜΑΚΟΣ 12 Ιουνίου 2012 στις 10:20 μ.μ.  

ΣΚΑΣΕ ΠΑΠΑ-ΜΑΛΑΚΑ !
Ποντίκι που δεν θυμάσαι τι έγινε περυσι στον Άγιο Παντελεήμονα απο τους κωλόμπατσους .
Έχεις μείνει στους χωροφύλακες πανίβλακα και στους μπουραντάδες .

Εθνικοαναρχικός 12 Ιουνίου 2012 στις 10:23 μ.μ.  

Εκτός απο τους Ελ, τον Σαμαρά για σωτήρες θα μπορούσαμε να πούμε τα τανκς, το ξανθό γένος και τις προφητείες !
Μετά ποιός ξέρει ίσως ο Παπάς ονειρευτεί πως λειτουργεί την αγιά-σοφιά ...

μπατσοι-νίλα. 12 Ιουνίου 2012 στις 11:19 μ.μ.  

ρε παιδιά μήπως να διαγ΄ραφετε σχόλια σαν του μπάτσου ???
Δεν έχουν να προσφέρουν κάτι αυτοί οι "πατριώτες" που τον παίζουν για την διας...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP