Ξεσηκωμός !

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την κυβερνητική παρέμβαση για νομοθετική ρύθμιση των κατώτατων μισθών και ημερομισθίων στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, τις προθέσεις κατ΄ εντολήν των δανειστών για μείωση των αποζημιώσεων, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ και προσθέτει ότι «όσο οι δανειστές εμμένουν στην εφαρμογή αδιέξοδων πολιτικών τόσο θα εντείνεται ο αγώνας των συνδικάτων».
Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια όλης της χώρας τα πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ερχόμενης Τετάρτης αποφάσισε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων με κλείσιμο των επιχειρήσεων και καταστημάτων ως τις 3 μετά το μεσημέρι.
Σημειώνεται ότι και οι δικαστές αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου