Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η πρώτη και τελευταία ευκαιρία του Αλέξη Τσίπρα

Το αποτέλεσμα των εκλογών, ήταν ένα δυνατό και ηχηρό χαστούκι σε όλο το νεοταξίτικο πλέγμα, εντός και εκτός της χώρας.

Ο Ελληνικός λαός χρησιμοποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, και τους Ανεξάρτητους Έλληνες κατα κύριο λόγο, αλλα και με την ψήφο του στο ΚΚΕ, την Χρυσή Αυγή και την ΔΗΜ. ΑΡ, έδειξε την ακλόνητη θέλησή του να...


 προχωρήσει οριστικά προς μια άλλη κατεύθυνση πετάγοντας το μνημόνιο και τα κόμματα που το στήριξαν στο σκουπιδαριό της ιστορίας της χώρας....

Μετα τα πρώτα 24ωρα, που οι ντόπιοι δωσίλογοι εμφανίζονταν σαν ζαλισμένα κοτόπουλα(κόμματα και δημοσιογραφική καφρίλα) άρχισαν σιγά-σιγά απο εχθές, να προσπαθούν να κάνουν "επικοινωνιακά" παιχνίδια εκμεταλευόμενοι τις διερευνιτικές εντολές. Οι γνωστές κινδυνολογίες, και οι κορώνες για "σταθερή πορεία μέσα στην Ε.Ε" άρχισαν να πέφτουν σαν χαλάζι στα μούτρα μας δια μέσου της τηλεόρασης και των ραδιοφωνικών σταθμών.

Ο Τσίπρας, αλλα και τα στελέχη του Σύριζα, φαίνεται να επηρεάζονται απ'όλες αυτές τις πιέσεις. Τσίπρα, αν υποχωρείς μπροστά στα εδώ ηλίθια πιόνια που το μόνο που ξέρουν είναι να κατεβάζουν τα παντελόνια τους στους ξένους νταβάδες, όταν υποχωρείς μπροστά σε ανύπαρκτα σκουπίδια όπως είναι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, πως θα αντιμετωπίσεις τα ξένα σκυλιά της νέας τάξης;

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΉ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΗ.
Μην προδώσεις αυτό τον λαό. Στηρίξου πάνω στην χαλύβδινη θέλησή του να τσακίσει μια για πάντα τα γλοιώδη σκουλίκια. Στηρίξου επάνω του, και δείξε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ακολούθησε το παράδειγμα του Καμμένου, ο οποίος τους κλείνει συνέχεια την πόρτα κατάμουτρα. 



ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ.
ΑΠΟΦΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΠΡΟΣ.

Αλλά...
Αν κάνεις έστω και ένα βήμα πίσω θα εξαφανιστείς από το πολιτικό χάρτη. Και δε θα χρειαστεί να περάσουν 38 χρόνια αλλά ούτε 38 μέρες....


Μεταλληνός

5 σχόλια:

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2012 στις 5:42 μ.μ.  

ο "Μακεδόνες τών Σκοπίων"
ο "Τουρκική Ένωση Ξάνθης"
ο "τζαμί εδώ και τώρα"
ο "ο αγωγός Πύργου Αλεξανδρουπόλεως θα βλάψει το περιβάλλον"

τώρα θα σώσει τον Ελληνικό Λαό που για αυτόν δεν υπάρχει, υπάρχει ένας ελλαδικός λαός συμπεριλαμβανομένων τών σφαγέων λαθροεισβολέων που υποστηρίζει...

ναι προχώρα τσίπρα να ζήσουμε μια νέα Κύπρο...

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2012 στις 6:03 μ.μ.  

Καλύτερα Τσίπρας - Καμμένος παρά Βενιζέλος -Σαμαράς- Κουβέλης και Ντόρα

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 10 Μαΐου 2012 στις 6:33 μ.μ.  

TΣΙΠΡΑΣ .. ΓΙΟΚ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ .. ΜΕΡΚΕΛ ΠΑΛΙ; ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ- "ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ" Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΣΑΜΑΡΑ;

ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ μια χαρά συνέλληνες. Και καλά, σκοτώνονται μεταξύ τους τα κόμματα του ψήφισες, αλλά στην ΟΥΣΙΑ τα έχουν βρεί ΑΠΟΛΥΤΑ απο την ΠΡΩΤΗ μέρα. Σε ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να βγάλεις απο το .. μάτι τους το αγκάθι που λέγεται Καρατζαφέρης και προχωράνε βήμα βήμα στην υλοποίηση του made in germany σχεδίου τους. Ενα ένα τα "αντιμνημονιακά" κόμματα κάνουν στην πάντα, ΔΕΝ αναλαμβάνουν ΚΑΜΙΑ ευθύνη, ανοίγοντας έτσι το δρόμο τα καθαρώς μνημονιακά τύπου Σαμαρά , Βενιζέλου, Παπανδρέου και ΜΗΝ ακούτε τον Κουβέλη που μιλάει για ... σταδιακή έξοδο απο το μνημόνιο, ΦΟΥΜΑΡΑ και μεταξωτές κορδέλες, παραμύθια για αγέννητα έμβρυα. Το Παιχνίδι ήταν ΣΤΗΜΕΝΟ απο την στιγμή που ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ τους πήρε χαμπάρι, τους έφτυσε , τους κατάγγειλε και σήμερα ζούμε, όσα είπε ΤΟΤΕ!..
Μόνο που όπως ΗΘΕΛΑΝ αυτόςβ είναι ΕΞΩ απ το παιχνίδι. Ήταν ΠΟΛΥ Ελληνας, ΔΕΝ .. χώραγε στην ... παρέα! Είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί η "Νέα" Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό Κουβέλη, άβουλο όργανο του τρίδυμου Βενιζέλου - Σαμαρά - Μέρκελ των ΤΡΙΩΝ .."υπογραμμένων" και εξαρτημένων του μνημονίου και για να... γλυστράει, βάζουν ως... σος, τον Κουβέλη.
Με γειά μας, με χαρά μας και άντεεεεε κορόϊδα πιπιλίστε εσείς το δάχτυλο μέχρι τις επόμενες ... εκλογές. Κορόϊδα, Ε, ΚΟΡΟΪΔΑ !!

Ανώνυμος 10 Μαΐου 2012 στις 6:56 μ.μ.  

τί τους έφτυσε ρε βλάκα;

δεν είδες το βίντεο που έλεγε ότι αν τον ψηφίζαμε τον ιουδαίο καρατζαφέρη θα είχαμε τώρα κυβέρνησι;

ποιο αγκάθι ρε στραβέ;

την χρυσή Αυγή φιμώσανε.

πατερ Εφ-Rohm 10 Μαΐου 2012 στις 10:18 μ.μ.  

δυστυχώς ορισμένοι υπερπατριώτες δεν λένε να καταλάβουν το πλέον απλό. ΠΩΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η εξουσία απαιτεί πρώτα χρεωκοπία του πολιτικού σου αντιπάλου . Επειδή λοιπόν ο δικομματισμός σβήνει πρέπει να καεί ο Τσίπρας αποτυγχάνοντας όταν κυβερνήσει .
Αυτή είναι η μια περίπτωση , η άλλη είναι να περιμένεις τα τανκς , τους ελ , τους μπάτσους και τις προφητείες των παπάδων.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP