Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

Οι ξεφτίλες-προδότες της Ελληνικής εργατικής τάξης .

Διαβάστε την ανακοίνωση των προδοτών της Ελληνικής εργατικής τάξης . Μιλάμε για ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ των νεοταξιτών αριστεριστών με την κυβέρνηση Πασοκ για το θέμα της ιθαγένειας των λαθρομεταναστών . Πιο Πασόκοι και απο πασόκους ! Αποκαλούν "φασίστα" τον δικηγόρο που τους τσάκισε στο ΣΤΕ ! Αυτοί οι ψευτοεπαναστάτες που...
τολμούν να δηλώνουν αριστεροί απαιτούν νομοθεσία ΕΕ . Δηλαδή νομοθεσία του μορφώματος-σφαγείου των λαών !

Ασχέτως αν στην Ευρωπη υπάρχει πολύ αυστηρότερη νομοθεσία σε τέτοια ζητήματα .
Είναι ξεφτίλες εκεί στους αντιρατσιστές και ύπουλοι. Ύπουλοι και υποκριτές γιατί ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !

Φυσικά δεν τους έπιασε ο πόνος για τα παιδιά αλλά για τα...αφεντικά . Θέλουν φθηνούς εργάτες για να κονομάνε οι καπιταλιστές ή και οι ίδιοι καθώς κάνουν πληρώματα αποκλειστικά με τριτοκοσμικούς για λογαριασμό των εφοπλιστών . Οι ψευτοεπαναστάτες του ΣΕΚ (εκεί το βρήκαμε το κείμενο που θα διαβάσετε) είναι λοιπόν πιστά σκυλιά των καπιταλιστών και της ΕΕ . Επιθυμούν το κουτσούρεμα μισθών και την συμπίεση των Ελλήνων εργαζομένων μέσω του εφεδρικού στρατού εργατών που τον αποτελούν οι λαθρομετανάστες. Αυτοί δημιουργούν φτώχεια και ανεργία ! Διαβάστε και ...ψυχραιμία !

Όταν μία απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας βγάζει αντισυνταγματική την περικοπή των συντάξεων τότε η κυβέρνηση την πετά στα σκουπίδια. Όταν όμως και μόνο η διαρροή μιας απόφασης εξυπηρετεί τη ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης, τότε τρέχει ο πρωθυπουργός να δώσει εντολή να φτιαχτεί καινούργιος νόμος μέσα σε χρόνο μηδέν. Αυτό έκανε ο Σαμαράς μόλις πληροφορήθηκε ότι το ΣτΕ πρόκειται να βγάλει αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010, που έδινε περιορισμένες δυνατότητες απόκτησης ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στις δημοτικές εκλογές στους μετανάστες. Έτρεξε να δώσει εντολή στον υπουργό Εσωτερικών να παγώσει κάθε διαδικασία που αφορά στη χορήγηση ιθαγένειας και εντός επτά ημερών να δώσει στη δημοσιότητα νομοσχέδιο συμβατό με την παραπάνω απόφαση του δικαστηρίου.
Ο νόμος Ραγκούση μπήκε από την πρώτη στιγμή στο στόχαστρο και του Σαμαρά και της ακροδεξιάς. Ο Σαμαράς είχε μέσα στην προεκλογική περίοδο υποσχεθεί ότι θα καταργήσει το νόμο, ενώ όπως είχε δηλώσει ο Καρατζαφέρης, η ακύρωσή του ήταν το αντάλλαγμα που ζήτησε προκειμένου να στείλει τα τέσσερα στελέχη του να κάτσουν στις καρέκλες των υπουργείων της κυβέρνησης Παπαδήμου. Έστειλε μάλιστα έναν φασίστα δικηγόρο, να καταθέσει τον Αύγουστο του 2010 την προσφυγή στο ΣτΕ.
Ωστόσο ο νόμος Ραγκούση ήταν ένας πολύ δειλός νόμος που παραχωρούσε με το σταγονόμετρο το αυτονόητο δικαίωμα, που ισχύει στην πλειοψηφία των χωρών του κόσμου, να αποχτά ένα παιδί την ιθαγένεια της χώρας στην οποία γεννιέται και ένας μετανάστης το δικαίωμα να ψηφίζει στη χώρα που ζει. Οι προϋποθέσεις για την απόκτηση αυτού του δικαιώματος όμως ήταν τόσο αυστηρές που δεν αφορούν παρά ελάχιστους μετανάστες. Ο νόμος προβλέπει τη χορήγηση της ιθαγένειας στα ανήλικα παιδιά μεταναστών, εφόσον και οι δύο γονείς διαμένουν νομίμως πέντε χρόνια στην Ελλάδα και στα ενήλικα παιδιά νομίμων μεταναστών που έχουν παρακολουθήσει έξι χρόνια σχολείο και δικαίωμα ψήφου μόνο σε όσους μετανάστες έχουν οριστικές άδειες νόμιμης διαμονής, όπως του επί μακρόν διαμένοντος, αόριστης διάρκειας ή δεκαετούς διάρκειας.

Ψέματα

Ο Σαμαράς, ο Γεωργιάδης και ο Μιχαλολιάκος έχουν ένα «ακλόνητο» επιχείρημα όταν μιλούν για την ανάγκη κατάργησης του νόμου. Ότι η Ελλάδα δέχεται μεγάλο αριθμό «λαθρο»- μεταναστών και η χορήγηση ιθαγένειας θα οδηγήσει στη ραγδαία αύξησή τους. Πρόκειται για χοντροκομμένα ψέματα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών βάσει του Νόμου 3838/2010 μέσα στο έτος 2011 έγιναν 11.821 αιτήσεις για χορήγηση ιθαγένειας και από αυτές εγκρίθηκαν 83 και μέχρι τον Απρίλιο του 2012 έγιναν 9.936 αιτήσεις και έγιναν δεκτές οι 155. Ενώ στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές δικαίωμα ψήφου πήραν 12.000 μετανάστες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι ομογενείς.
«Αυτό που προέχει για το Σαμαρά είναι η ανασυγκόλληση της καταρρέουσας δεξιάς πολυκατοικίας μέσα στην οποία οι συγκάτοικοι της Δεξιάς, η ΝΔ, οι ΑΝΕΛ και οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής βρίσκουν το ρατσισμό ως πεδίο συστράτευσης  κατά της αριστεράς που υπερασπίζεται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες, ντόπιων και μεταναστών», ανακοίνωσε η ΚΕΕΡΦΑ. «Το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα, τα συνδικάτα, η αριστερά, οι κοινότητες μεταναστών πρέπει να δώσουν τη μάχη κατά του ρατσιστικού κατήφορου του Σαμαρά που την ίδια ώρα που έστειλε στον Καιάδα με το νέο Μνημόνιο τους μισθούς, τις συντάξεις, την Παιδεία και την Υγεία τώρα αναζητά την ρατσιστική συναίνεση της δεξιάς πολυκατοικίας για την συνεχίσει. Δεν θα αφήσουμε τους οικονομικούς δολοφόνους να αποπροσανατολίσουν με την ρατσιστική υστερία για τις δικές τους ευθύνες και των πλούσιων αφεντικών που υπηρετούν για την φτώχεια την εξαθλίωση και την ανεργία.
Να διεκδικήσουμε ιθαγένεια για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που το επιθυμούν χωρίς  ρατσιστικές διακρίσεις. Δικαίωμα στη ψήφο και ίσα δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή.  Να αγωνιστούμε για την νομιμοποίηση των μεταναστών και άσυλο στους πρόσφυγες, να κλείσουν τα ρατσιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Να κλείσουμε το δρόμο στη συνεργασία ΝΔ και νεοναζί της Χρυσής  Αυγής».

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP