Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Οι Έλληνες εργάτες έχουν αντικατασταθεί από τους ξένους εργάτες, τα λεγόμενα 'ταξικά" τους αδέρφια

ένα παλιό αλλά εξαιρετικό κείμενο που είδαμε εδώ

Όλα τα τυπογραφεία και τα βιβλιοδετεία έχουν γεμίσει με λαθρομετανάστες. 
Οι Έλληνες εργάτες έχουν αντικατασταθεί από τους ξένους εργάτες, είναι χρόνια άνεργοι και δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις, διότι έχουν σιχαθεί κάθε είδους εργατοπατέρες, που τους λένε πως πρέπει να τα βρούνε με τους ξένους εργάτες, που τους έχουν πάρει τις δουλείες, λέγοντας τους πως είναι ταξικά τους αδέρφια, δεν έχουν καμία ευθύνη που τους αρπάζουν τις δουλειές, αλλά φταίει ο καπιταλισμός...
και η πλουτοκρατία. 


Λες και ο καπιταλισμός και η πλουτοκρατία δεν είναι αυτή που δια μέσω των λαθρομεταναστών ως απεργοσπαστικό εργαλείο, δεν έχουν αφαιρέσει και συντρίψει τα εργατικά δικαιώματα των Ελλήνων εργατών.

 Με το να λες πως είσαι υπέρ των λαθρομεταναστών, υποστηρίζεις στο ακέραιο την πολιτική του καπιταλισμού και τις κεφαλαιοκρατίας, που τάχα λες πως είσαι αντίθετος και πολεμάς.

 Τέτοιοι πράκτορες του καπιταλισμού και της πλουτοκρατίας μέσα στο εργατικό κίνημα, είναι οι επαναστάτες αγωνιστές του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, και κάθε «αντιρατσιστικής» λέρας. Η κατάντια της σημερινής εικόνας,  το αποδεικνύει πανηγυρικά, πως η συμβίωση και ο κοινός αγώνας μεταξύ των ξένων εργατών και των Ελλήνων, είναι εκτός όλων των άλλων μια αντιδραστική ουτοπία, που ο μεγάλος δάσκαλος, ο Κάρολος Μαρξ, μαζί με τον Ένγκελς, είχαν προειδοποιήσει επανειλημμένα.

 'Όσο τα σωματεία τα ελέγχουν οι κάθε είδους άθλιοι κομματικοί εργατοπατέρες, οι εργαζόμενοι δεν έχουν καμία τύχη να κερδίσουν το παραμικρό. Απεναντίας, θα χάσουν ότι είχαν κερδίσει μέχρι τώρα. 

Με τέτοιες αφίσες, σε αγαστή συνεργασία με τους λαθρό-εισβολείς 
που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, εκθρέφετε μια νέα γενιά αυγών 
του φιδιού (εκατοντάδες χιλιάδες φίδια λέμε).
 Στην Ελλάδα υπάρχει υψηλό ποσοστό ανεργίας, Η ανεργία πλήττει και τα δύο φύλα. Γεγονός επίσης είναι, ότι αλλοδαποί μετανάστες "νόμιμοι" και μη νόμιμοι, κατέχουν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Τις θέσεις εργασίας κατέχουν αλλοδαποί πάσης φυλής και παντός χρώματος, με αποτέλεσμα, να παραμένουν άνεργοι οι Έλληνες. Για τους άνεργους Έλληνες, ελάχιστες ή μηδενικές είναι οι πιθανότητες εξεύρεσης εργασίας.
Έτσι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα, διαδραματίζουν ρόλο, στην αγορά εργασίας, ενώ παράλληλα με το παραεμπόριο το οποίο ασκούν πλήττουν το υγιές εμπόριο και διακινούν μαύρο αφορολόγητο χρήμα, δολοφονικό για την ήδη νοσούσα σοβαρά εθνική μας οικονομία.
 Η Ελλάδα βασίζει την «πρόοδό» της στην εξαθλίωση του εργατικού δυναμικού.
Δεν θα μπορούσε όμως να επιβληθεί με κανένα τρόπο οι εξαθλίωση των Ελλήνων αν ήδη δεν υπήρχαν στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες με τη φτηνή προσφορά εργασίας από μέρους των. Έτσι η ύπαρξη των λαθρομεταναστών χρησιμοποιείται σαν μοχλός πίεσης.

Ας όψονται λοιπόν όλοι οι αριστεροί "κομμουνιστές" που με την υποστήριξή τους στους λαθρομετανάστες βασίζουν τη διεθνιστική τους αλληλεγγύη στη δυστυχία του ελληνικού Λαού. Το όφελος από την ύπαρξη και νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα τελικά αποβαίνει στις τσέπες των καπιταλιστών σε χρήμα και στα κόμματα της αριστεράς σε ψήφους  εξαθλιώνοντας των Ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους.-

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP