Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζουμε τους αγώνες ενάντια σε τεμένη και τζαμιά

Ελληνίδες και Έλληνες, φίλοι και συναγωνιστές,
Η αντίσταση ενάντια στις αντισυνταγματικές πρακτικές του κατοχικού καθεστώτος αποτελεί μονόδρομο για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα και ο αγώνας ενάντια στις επιβουλές και τα προστάγματα των εντολοδόχων κέντρων με στόχο την πλήρη υποταγή και αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας είναι διαρκής και μακρύς. Οι άρπαγες της δημόσιας περιουσίας, και εδώ και καιρό και της ιδιωτικής μας περιουσίας, δεν έπαψε να εφευρίσκει τρόπους ώστε να επιφέρει πιο καίρια πλήγματα στην ζωή των Ελλήνων Πολιτών και να τους εξωθεί στην μετανάστευση και στην ανεργία.

Προς τέρψιν της εγχώριας πλουτοκρατίας, προβάλει εντέχνως έναν δήθεν ανθρωπισμό και προωθεί την δουλική συμμόρφωση προς τις επιταγές της πιο φασιστικής ηγεμονίας που πέρασε ποτέ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επιχειρώντας να νομιμοποιήσει τους αλλοδαπούς εισβολείς, με το πρόσχημα της «θρησκευτικής ελευθερίας» και να εγκαταστήσει αυτόν τον στρατό των φανατικών ισλαμιστών και δούλων φθηνών εργατών σε αντικατάσταση των Ελλήνων εργατών, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τον γηγενή πληθυσμό της Πατρίδας μας. 

Βέβαια, όλα τα παραπάνω, το δουλικό επιτελείο της έκνομης παρέας που...
λέει ότι κυβερνά την Ελλάδα, τα πράττει εναγκαλιζόμενο την πρακτική του αποπληθυσμού των χωρών από όπου προήλθαν οι λαθραίοι έποικοι και την διάθεση των πλουτοπαραγωγικών εδαφών τους στα αρπακτικά των ευρωαμερικανικών πολυεθνικών.

Χτυπούν με ύπουλα διλλήματα στο συναίσθημα των συμπολιτών μας και με προσχήματα όπως η ανεξιθρησκία και τα ανθρώπινα δικαιώματα προσπαθούν να μας επιβάλλουν τον φασισμό των πλέον ριζοσπαστικών ισλαμιστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν ως πύλη εισόδου και ως ορμητήριο την Ελλάδα, για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο του εξισλαμισμού της Ευρώπης, όπως πολλές φορές, τόσο σήμερα όσο και κατά το παρελθόν, ουκ ολίγοι ισλαμιστές ηγέτες δεν απέκρυψαν σε δημόσιες δηλώσεις τους.
Μάλιστα, την στιγμή που οι Έλληνες Πολίτες δεν μπορούν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους, την στιγμή που δεν υπάρχουν οι πόροι για να κρατηθούν ανοιχτά τα νοσοκομεία και να συντηρηθούν τα σχολεία των παιδιών μας, ΑΥΤΟΙ δίνουν εκατομμύρια ευρώ για να κατασκευάσουν και να συντηρήσουν τζαμιά και τεμένη!
ΜΑΣ κλείνουν τα ΣΧΟΛΕΙΑ
ΜΑΣ κλείνουν τα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Και ΤΟΥΣ ανοίγουν ΤΖΑΜΙΑ!!!
ΟΧΙ !!! ΔΕΝ θα το επιτρέψουμε !!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !
Ένας νέος αγώνας ξεκινά!
Την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου και ώρα 08:00 το πρωί, συγκεντρωνόμαστε στην
Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΒΥΖ/ΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖ/ΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ στην Τζιραίων 8-10,
για να ανακόψουμε την δημοπρασία του έργου
«Αποκατάσταση και ανάδειξη του Φετιχιέ τζαμί στον
αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς της Αθήνας»
προϋπολογισμού 1.380.000 ευρώ!
(Συγκέντρωση για την ανακοπή του έργου αποκατάστασης του Φετιχιέ τζαμί)
Με ποιο σκεπτικό και ποιο δικαίωμα εντάσσεται αυτό το κατασκεύασμα στα μεταβυζαντινά μνημεία; Τι είδους «μνημείο» είναι ο χώρος λατρείας των Οθωμανών κατακτητών, που έχει κτιστεί εις μνήμην του Μωάμεθ του Πορθητή (Φετιχιέ), επάνω στην κατεστραμμένη από τους μογγόλους χριστιανική εκκλησία, αλλά και στον πρότερο Ελληνικό ναό;
Ποιες ακριβώς "μνήμες" καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός δίδοντας 1.380.000 ευρώ; Τις μνήμες των επί 400 ετών σφαγών από τους μογγόλους κατακτητές;
Το δουλικό καθεστώς πρόκειται να διαθέσει 1.380.000 ευρώ για την αποκατάσταση και ανάδειξη ενός καταλοίπου της οθωμανικής κατοχής ενώ τα παιδιά μας στα σχολεία λιποθυμούν, οι γείτονές μας αυτοκτονούν και οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας στοιχίζονται για άλλη μια φορά σε κατοχικά συσσίτια!
ΛΕΜΕ ΟΧΙ !!! Και αντιστεκόμαστε!
Ο αγώνας κατά του τεμένους στον Βοτανικό συνεχίζεται!
Την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 8:00 το πρωί,
συγκεντρωνόμαστε στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών στην Βατάτζη 37,
όπου θα πραγματοποιηθεί ο ΕΚΤΟΣ διαγωνισμός για την
«Ανάδειξη αναδόχου εταιρείας για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό», προϋπολογισμού 946.000 ευρώ!
(ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ! Συγκέντρωση στην ΕΥΔΕΚ. Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 08:00 π.μ.)
Για ΕΚΤΗ φορά καλούμαστε να είμαστε συνεπείς στον αγώνα μας ενάντια στην κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό, σε χώμα Ελληνικό!
Τις προηγούμενες πέντε φορές (9,18, 26 Ιουλίου και 15 και 24 Οκτωβρίου) καταφέραμε να αποτρέψουμε τις κατασκευαστικές εταιρείες από το να καταθέσουν προσφορές και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα!
ΛΕΜΕ ΟΧΙ !!! Και αντιστεκόμαστε!
Συνεπείς και προσηλωμένοι στον αγώνα μας καλούμε κάθε Έλληνα Πολίτη να παρευρεθεί στις συγκεντρώσεις και να συμμετέχει στον αγώνα:
ü κατά της παραβίασης των επιταγών των προγόνων μας και της παράδοσης Ελληνικού εδάφους
ü κατά της παραβίασης των συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων
ü κατά της παραβίασης των όρων και της επαπειλούμενης έκπτωσης της Συνθήκης της Λωζάννης
ü κατά της εξάπλωσης του ισλαμικού τόξου στην Ελλάδα
ü κατά της έμμεσης νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα
ü κατά του σχεδίου της εισαγωγής αλλοδαπού φθηνού εργατικού δυναμικού σε αντικατάσταση των Ελλήνων εργατών
ü κατά του σχεδίου αλλοίωσης του Εθνικού χαρακτήρα της Πατρίδας μας και της μετατροπής των γειτονιών μας σε πολυπολιτισμικές αποικίες
ü κατά της νομιμοποίησης των εισβολέων δούλων της εγχώριας κεφαλαιοκρατίας
Έχουμε ΙΕΡΗ υποχρέωση να παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Κοινοποιείστε και διαδώστε!
Να είμαστε όλοι εκεί!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !
«ΔΡΑΣΗ ανεξαρτήτων Πολιτών»
κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP