Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Απο την Χούντα στην Φούντα

Γράφει ο ''κακός μαλάκας''

Όπως πάντα γράφω σκέψεις μου όποτε μου ρθει να συνδεθώ καθώς ως υπερανόητα σκεπτόμενο άτομο δεν έχω ιδιαίτερη αίσθηση του χρόνου.Λοιπόν τι πυροδότησε την επιθυμία μου να γράψω ξανά; Μα τι άλλο φυσικά...

Τα κατορθώματα της τρελοπαρέας του Πασοκοπολυτεχνείου και Αφοί!

Διάβαζα σήμερα πως απαγόρευσαν την συνάθροιση δυο ή περισσοτέρων ατόμων στη πλατεία Συντάγματος! Πολύ καλό , μέχρι και ο Παπαδόπουλος (Παπ) απαγόρευε την...

συνάθροιση άνω των τριών ατόμων! ΧαχΑΧα πολύ καλή η μείωση των ατόμων για ΚΑΙ ΚΑΛΑ δημοκρατικό πολίτευμα.
Δηλαδή αν κάποιος είναι διχασμένη προσωπικότητα μπορεί να παει στο Σύνταγμα ή οχι; Ή αν είναι έγκυος; Έ ρε γκαστρωμένη γκλόπ που σου χρειάζεται! Μάλλον για να περνάς από εκεί συνωμοτείς με τον αγέννητο "επαναστάτη" σου να καταστείλεις τον ΠάνΚαλο ΓΑΠ (2 σε 1) !

Αλλά πως φτάσαμε σε απαγορεύσεις κυκλοφορίας και συναθροίσεων; Παλιά μου τέχνη κόσκινο λέει ο λαός και άδικο δεν έχει. Μαθήματα από τον παναρχαίο "εχθρό" του Πασόκ, τον Παπ!

Ο σατανικός Γεώργιος Παπαδόπουλος (Παπ , η σκοτεινή πλευρά του ΓΑΠ , τυχαίο; δεν νομίζω!) ήταν ο μεγαλύτερος και δυνατότερος εχθρός του Πασόκ και φυσικά απεσταλμένος εξωγήινων αντισοσιαλιστών και πρωταγωνιστής στα Hellraiser 1,2,3,4,5 και 28 (δεν πέθανε ποτέ ο Παπ , έκανε τον Butterball Κενοβίτη σε όλες τις ταινίες!).




Οι Πασόκοι τότε ήταν μασκαρεμένοι ως αριστεροί.Είχαν φορέσει τη προβιά του λύκου για να χαθούν μέσα στο κοπάδι με τα φίδια χαχα.Εισέβαλλαν (λέει ο μύθος) στο πολυτεχνείο για να νικήσουν απο κει τον κακό Παπ.
Αφού τάχα μου τάχα μου ΟΛΟΙ οι "πασοκοπολυτεχνίτες" ήταν μέσα στο πολυτεχνείο και γκάριζαν μερόνυχτα ως κλασσικοί κλαψομούνηδες υπεραναρχοφασιστοχίπηδες, ο σατανικός Παπ αποφάσισε σε μια στιγμή υπερδιαβολικού ίστρου αντί να βάλει ελεύθερους σκοπευτές να τους καθαρίσουν όπως καθαρίζει η κυρα-Τούλα τα φασολάκια στην κουζίνα της να τους πατήσει με ένα τανκ....Λογικότατο!

Η σκέψη ήταν τόσο απλή που στόχευε μόνο την τελειότητα.
Το τανκ ΑΜΧ 30 είναι ένα "μικρό" , "ευέλικτο" και "ταχύτατο" άρμα μάχης το οποίο θα μπορούσε να τους κυνηγήσει σε ταράτσες , σε υπόγεια , μέσα στο νερό , κάτω απο τα έδρανα , πίσω από τους πίνακες ακόμα και στη μεταθανάτια ζωή. Θα έμπαινε ανάμεσα απο τα κάγκελα τόσο αθόρυβα που και ο πιο επιδέξιος ninja θα το ζήλευε. Έπειτα θα ντυνόταν με χίπικα παλιόρουχα σαν ένας απο δαυτούς και θα χανόταν στο πλήθος όπου θα προσποιούταν το εξοργισμένο εξαπολύοντας υβριστικά σχόλια για τον Παπ για να μην γίνει αντιληπτό.

Τη κρίσιμη στιγμή ένα άλλο μη μεταμφιεσμένο τανκ θα πλησίαζε την πύλη του πολυτεχνείου ώστε να εξαγριώσει τους πολυτεχνίτες και να τους οδηγήσει να φωνάζουν στα κάγκελα.Τότε το τάνκ-χίπης θα πετούσε τη μεταμφίεσή του και θα τους τσαλαπατούσε πισώπλατα και αθόρυβα! Κανείς δεν θα μπορούσε να καταλάβει τι τους σκοτώνει! Θα πέφταν ο ένας πίσω από τον άλλον αναίτια! Αόρατα!

Βέβαια όλα κατέρρευσαν όταν ο οδηγός του τανκ που βρισκόταν απ'έξω πάτησε γκάζι και καρφώθηκε επάνω στην πύλη υπό την επήρρεια Γκαζώζας...

Οκκκ , οκκ.... ξέρω έχω αρρωστημένο humor και το τραβάω αλλά δεν είμαι σοβαροφανής :)

Το θέμα είναι το εξής...
Η αμερικανογλύφτες Πασοκοπολυτεχνίτες και Αφοί (βλέπε παρασκήνια με Καντάφηδες και παραδώσεις Οτσαλάν στους Τούρκους κτλ) οδήγησαν (δεν λεω οδηγούν καθώς είναι ανόητο για κάτι που έχει ήδη συμβεί) την χώρα απο τα χρόνια της χούντας σε κοινωνικοοικονομικό εγκλεισμό,στην στείρωση του γεωγραφικού τόπου και την παράδωσή του στα μεγάλα τους αφεντικά.Έδωσαν μάχες ανά καιρούς για να κάνουν βέβαιη την απόρριψη τοπικής βιομηχανίας , ανόδου και εξέλιξης αυτού του δύσμοιρου τόπου και καρκίνιασαν μέσα στην κοινωνία για να γίνουν οι πρωτομάστορες της θηριωδίας.

Μετά απο ατελείωτο κουκλοθέατρο και ιστορίες για αγρίους (για να τρέχουν πίσω στα παρασκήνια οι "ιστορίες για Κυρίους") έπεισαν τον μέσο νεοέλληνα να το παίζει επαναστάτης του καναπέ , επαναστάτης της πλατείας με καλαμπόκια και μπύρες βρήκαν και το τελειωτικό χτύπημα για την οριστική εγκεφαλική παύση.
Σου λέει , γιατί έρχεται ο τυπάς στις πλατείες και μας ζαλίζει με τις σαχλαμάρες του τα παπαράκια; Κάτι του λείπει !
Λες να είναι τα λεφτά; Μπάαα , έτσι και αλλιώς αυτός ουδέποτε δούλεψε στη ζωή του, τώρα θα δουλέψει για να βγάλει;
Λες να είναι οι γκόμενες , οι παρέες; Μπορεί!Αλλά καλύτερα να τον κάνουμε να μη θέλει ούτε αυτές!
Η λύση είναι απλή και την βλέπω να έρχεται

1ον) Απαγορεύεις το δημόσιο κάπνισμα ώστε να μην θέλουν να βγαίνουν έξω τα ζωάκια

2ον) Βαράς φορολογία στα πάντα ώστε όσοι δεν κάπνιζαν να μη βγαίνουν και αυτοί
και τρίτο και καλύτερο....

ΔΩΣΕ ΜΠΑΦΟ ΣΤΟ ΛΑΟ!

Συγχαρητήρια ημιμάστουρα! Τέρμα οι μέρες που ξέμενες απο χόρτο!
Τώρα θα είσαι νόμιμος μαστούρης και θα έχεις πάντα δωρεάν φρέσκο μαύρο!
Θα πίνεις σαν μουρλός από τη γλάστρα σου (τη οποία μάλλον για ζαρντινιέρα την κόβω)
και δεν θα σε ενδιαφέρει πλέον τίιιιιιιιιιποτα! Ούτε γκόμενες , ούτε επαναστάσεις , ούτε δικαιώματα ούτε τίποτα.

Εξάλλου τι δικαίωμα να θέλεις περισσότερο από αυτό; Αυτοσκοπός ήταν μια να πίνεις και να χάνεσαι από το θεατράκι που ζούσες!
Relax man, πίες μια ψιλή και στ'αρχίδια σου!

ΝΑ ΒΛΑΚΑ!! ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Φάε τη μούτζα σου όργιο, τσίρκο της φύσης. Επαγγελματία ΑΚΑΜΑΤΗ!

Ρε κακομοίρη αντί να ξεστραβωθείς , να ανοίξεις τα κατατσιμπλιασμένα μάτια σου τώρα στο σημείο 0 επιλέγεις να τα κλείσεις οριστικά;
Αυτό βλαμμένο φιλαράκι μου δεν είναι απλά απραξία , είναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Γιατί αν μισώ κάτι σε αυτόν τον κόσμο όπως ο Γαπ τον Παπ (οκ...ο διάβολος το λιβάνι) είναι οι προδότες! Σε κάθε μέρος , σε κάθε περίσταση ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Και εσύ τώρα σκας με μοδάτο μούτρο και αναρχοtrendy εμφάνιση να μου χαζοχαίρεσαι που ενώ βρίσκεσαι σε κόμμα βάζεις τελεία;
Οχι ρε ανάπηρε , δεν το θέλω αυτό... και θα μου πεις βέβαια ποιός είμαι εγώ να αποφασίσω; Καλά εγώ δεν υπάρχω πουθενά και κυρίως ποτέ. Απλά μια ιδέα είμαι να σου ερεθίζω μήπως και τα επαναφέρω στη ζωή τα καψουλιασμένα σου εγκεφαλικά κύτταρα.

Απλά γιατί παραδίδεις έτσι τα όπλα ; Και οκ , ας δεχτώ πως γουστάρεις να την πίνεις και σου λεω και μπράβο για να χαρείς αλλά το ότι στο προσφέρουν να το έχεις non stop δεν σου λέει τίποτα; Είναι σαν να είσαι καρακρεουργημένος και να σου γεμίζουν τις φλέβες μορφίνη για να αντέξεις τον πόνο. Να χάνεσαι και να ταξιδεύεις μέχρι το τέλος σου!

Αυτά είναι τα προεόρτια του χάους που θα σου φέρουν και εσύ επιλεκτικά θα κοιμάσαι...
Κλειδώσου στη παράγκα σου με το κωλοφυτό σου παρέα , ένα παλιό playstation και τους υπόλοιπους άχρηστους φίλους σου να πίνετε μπάφους και να παίζετε PRO Masturbation Soccer , ΖΩΑ

Έτσι να την πίνουμε , για μαγκιά....

Για την ίδια ψευτομαγκιά που πουλάς σε ξεκωλιάζει η ίδια συμμορία απο τον καιρό της Χούντας στον καιρό της Φούντας...

Υ.Γ: Που να είχα και ώρες να αφιερώσω στο να γράψω τι χάλια θα διαβάζατε ε; χαχα

Υ.Γ.2: Άντε γαμηθείτε όλοι σας στον ΑΝΤ1 με τα κωλοτούρκικα και τις επαναλήψεις του Καφέ της Χαράς και της ψαροταβέρνας της Λύπης. Δηλαδή αυτές τις δυο επιλογές θα έχει ο κόσμος νεοελλήνων που πλάσατε να σας ακολουθεί σαν υπνωτισμένος ; Ν'ακούει τούρκικα ή να βλέπει την αδερφάρα τον Ρώμα; Την παλεύεις εσύ ρε πυρηνικό ατύχημα Κυριακού; Μισείς όλη την ανθρωπότητα για την δυσμορφία σου ρε λουκουμά με ποδαράκια και προσπαθείς έτσι να την καταστρέψεις;  Σαν τον Brain είσαι που κάθε νύχτα σχεδίαζε να καταλάβει τον κόσμο.

Σύνελθε μωρή κινούμενη βιοχλαπάτσα.Εχεις αγοράσει και τη ξανθιά γεροντολάγνο υπερσάπια γυναίκα με τον κωλομάικ τον φασολάκη με τον γαμωγλάρο να μας πρίζει τα παπάρια ενώ βλέπουμε ειδήσεις. Τρέχα γεννετικό απόβλητο, ΤΡΕΧΑ!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP