Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ότι μπορεί κάνει η Χρυσή Αυγή για να ρίξει τα ποσοστά της

Δεν θέλουν παραπάνω ποσοστά οι άνθρωποι. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις τελευταίες κινήσεις τους. Αυτό που δεν υπολογίζουν όμως είναι ότι θα χάσουν κι αυτά που έχουν έτσι όπως το πάνε.

Ένα είναι βέβαιο. Ότι υπερασπιζόμενοι τη...

 Χούντα και πουλώντας γελοίο αντικομουνισμό δεν έχουν καμιά τύχη να κερδίσουν τις μεγάλες μάζες του Ελληνικού λαού.

Έχουμε ξαναγράψει ότι  το κίνημά σου είναι ανάλογο με τον κόσμο που διεκδικείς. Οι χρυσαυγίτες επέλεξαν να διεκδικήσουν τους χουντόβλακες. Έ με τους χουντόβλακες θα πορευτούν και αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν νομοτελειακά την τύχη της ΕΠΕΝ.
 

Μετά απ’ το «δεν έγινε τίποτα στο Πολυτεχνείο, το ‘73», ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς (κρίμα γιατί φαινόταν έξυπνος), ξεδίπλωσε την σημαία της 21ης Απριλίου (αυτήν, με τον φοίνικα που αναγεννάτε μέσα απ’ τις φλόγες, με τον στρατιώτη από κάτω), εν μέσω χειροκροτημάτων των παρευρισκομένων...

Και για όποιον δεν το κατάλαβε, το έγραφε -η σημαία- από κάτω: 21η Απριλίου...

Δείτε βίντεο με  τα γεγονότα στη Κρήτη...


30 σχόλια:

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 9:44 π.μ.  

λες βλακείες

πλεον το πού εισαι παπαδοπουλε το λένε και αριστεροι

οι χιλιάδες βιασμένοι σφαγμένοι και ληστεμμένοι που τουσ έχουν κόψει το ρευμα και τα φάρμακα θελουν να δουν τανκσ

τα πράγματα έχουν αλλάξει

πλεον το πολυτεχνειο δεν είναι σύμβολο αγώνος αλλά διαφθοράς

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 11:20 π.μ.  

Αυτά που γράφεις στην Ελλάδα του 2012 είναι πλέον εκτός πραγματικότητας...
Ο κόσμος έχει καταλάβει την απάτη του Πολυτεχνείου πάνω στην οποία στηρίχθηκε όλο το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο που μας έφερε στη σημερινή εξαθλίωση...
Όλα τα όλα που λες περί περιορισμού της δυναμικής της Χρυσής Αυγής είναι απλώς ευσεβείς σου πόθοι που διαψεύδονται ήδη σήμερα κιόλας από τη δημοσκόπηση της Pulse...
Η Χρυσή Αυγή έχει τεράστια απήχηση και στη νεολαία (που δεν γνώρισε την 21η Απριλίου) και στα λαϊκά στρώματα που γνώρισαν τη "μεταπολιτευτική δημοκρατία" στο πετσί τους...


ερυθρός 26 Νοεμβρίου 2012 στις 11:44 π.μ.  

Εσείς οι δύο που υποστηρίζετε την 21η Απριλίου είστε απο τους βασικούς υπεύθυνους για την μη μαζικοποίηση της ΧΑ. Γιατί υποστηρίζετε ένα καθεστώς το ίδιο αστείο με αυτό που την διαδέχθηκε το 1974 . Όσο άτομα σαν εσάς θα βρίσκονται πλησίον της ΧΑ τόσο οι απολιτικ μάζες καθώς και αυτές των απογοητευμενων αριστερών δεν θα έρχονται να πλαισιώσουν την ΧΑ.

Γούνες Χουντα-λα 26 Νοεμβρίου 2012 στις 11:47 π.μ.  

"οι χιλιάδες βιασμένοι σφαγμένοι και ληστεμμένοι που τουσ έχουν κόψει το ρευμα και τα φάρμακα θελουν να δουν τανκσ" ...ΕΊΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ...
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ! "ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑΝΚΣ" ! Σιγά μην θέλουν να δουν και s-400...
α ρε χουντάρες , μια ζωή νούμερα !

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 11:55 π.μ.  

"λες βλακείες
πλεον το πού εισαι παπαδοπουλε το λένε και αριστεροι"
Είσαι και άσχετος και δεν παρακολουθείς. Ό ίδιος ο Μιχαλολιάκος είπε στα Ίμια 2011 πως το "που είσαι Παπαδόπουλε εχει αντικαυασταθεί απο το που είσαι Χρυσή Αυγή" , προφανώς γιατί ο κόσμος περιμένει κάτι , όταν εσύ έχεις μείνει στους τσοντάκηδες ανωμαλους απριλιανούς με τα τσαμικα θα έχεις την τυχη της ΕΠΕΝ.

"οι χιλιάδες βιασμένοι σφαγμένοι και ληστεμμένοι που τουσ έχουν κόψει το ρευμα και τα φάρμακα θελουν να δουν τανκσ"
Καλύτερο ανεκδοτο δεν υπάρχει. ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΦΙΛΕ . Περιμένεις τα τανκς , ανήκεις σε γκρούπα που δεν έχει ιδέα απο δουλειά στις μάζες και περιμένεις να σε σώσουν οι καραβανάδες.

"τα πράγματα έχουν αλλάξει
πλεον το πολυτεχνειο δεν είναι σύμβολο αγώνος αλλά διαφθοράς"
Ποτέ δεν καταλάβατε κανείς απο εσάς τους ακροδεξιούς (και όχι εθνκιστές)πως ο κόσμος μιλούσε για χούντα για να δείξει την σηψη αυτών που αναδείχτηκαν απο το πολυτεχνείο και όχι την αυθόρμητη αντίδραση του λαού τότε. Φωνάζοντας δηλαδή για ένα καθεστώς μη δημοφιλές οπως της χούντας να λερωσουν τους τωρισνούς δημοκράτες . Διαφορετικά η ΕΠΕΝ θα έιχε τρελά ποσοστά ,α ντιθέτως ο λαός την εξαφάνισε.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 12:00 μ.μ.  

Ο άλλος απο κάτω γράφει
"Ο κόσμος έχει καταλάβει την απάτη του Πολυτεχνείου πάνω στην οποία στηρίχθηκε όλο το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο που μας έφερε στη σημερινή εξαθλίωση..."
Η απάτη που λες είναι αυτοί που αναδείχθηκαν εκείνο το βράδυ και όχι Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ η οποία φέτος αποδείχτηκε παντού και ταπείνωσε όσους υποστήριξαν πως δεν υπήρχαν νεκροί.

"Όλα τα όλα που λες περί περιορισμού της δυναμικής της Χρυσής Αυγής είναι απλώς ευσεβείς σου πόθοι που διαψεύδονται ήδη σήμερα κιόλας από τη δημοσκόπηση της Pulse..."
Άκου ακροδεξιέ...(γιατί εθνικιστής δεν είσαι) σε αυτό το μπλογκ οι μισές ειδήσεις είναι για την ΧΑ . Αν εσύ θέλεις να μας κολλήσεις ταμπέλα αντιχρυσαυγίτη δεν θα το καταφέρεις. Αλλά δεν θα καταφέρεις και να μην λέμε την αλήθεια , θα κάνουμε κριτική όπου πρέπει .

"Η Χρυσή Αυγή έχει τεράστια απήχηση και στη νεολαία (που δεν γνώρισε την 21η Απριλίου) και στα λαϊκά στρώματα που γνώρισαν τη "μεταπολιτευτική δημοκρατία" στο πετσί τους..."
Ουδεμία σχέση έχει αυτό με την φιλοχουντική της στάση η οποία αποθαρρύνει μάζες απο αριστερά να την πλησιάσουν. Αν έκοβε αυτές τις βλακείες θα ήταν ηδη 25% , προφανώς άτομα σαν εσένα που θέλουν τους κλόουν της 21ης Απρίλη θέλετε ένα μικρό κόμμα, να το ελέγχετε και να παριστάνετε τους πορτιέρηδες για να μην μπαίνουν μέσα "αναρχοκομμουνιστές" και σας μολύνουν...

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 12:24 μ.μ.  

εντάξει είμεθα ακροδεξιοι και εσείς εθνικισταί

πάντως φίλε μου αν δεν τραβήξει η χρυσή αυγή 25% θα τους σπρώξουν εκεί οι διάφοροι βιαστές παιδιών και μαχαιροβγάλτες που φιλοξενούμε στην πατρίδα

τώρα για να έχετε εσείς τόση αλλεργία στα τάνκσ κάτι θα ξέρετε φαντάζομαι που δεν ξέρουμε εμείς.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 12:34 μ.μ.  

τα δημοκρατικά πολιτεύματα οποιουδήποτε τύπου οδεύουν ντιτερμινιστικά σε αποσάρθρωση οπότε συμβαίνει κάποιο πραξικόπημα πάντα από κάποιον καίσαρα με σκόπο να διορθώση την κατάσταση

η απριλιανή επανάσταση είναι το πιο πρόσφατο τέτοιο γεγονός το οποίο έχει διαστρεβλωθεί ιστορικά 100%, οπότε τώρα που καταρρέει το σκηνικό τού κομμουνισμού ο κόσμος γυρνάει στο απριλιανό σκεπτικό έστω και από αντίδραση

αυτήν την πραξικοπηματική επαναφορά τής τάξεως αντικατοπτρίζει ιδεολογικά η απριλιανή επανάσταση

η εποχή της ΕΠΕΝ και όλα αυτά είναι τελείως διαφορετικά πράγματα

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 12:35 μ.μ.  

"εντάξει είμεθα ακροδεξιοι και εσείς εθνικισταί"
Τουλάχιστον εσύ είσαι ειλικρινής και μιλάς και αρχαίζουσα και το δείχνεις. Διοτί πρέπει "να ξεφύγωμεν απο τους στασιαστάς και να τους πατάξωμεν"

"πάντως φίλε μου αν δεν τραβήξει η χρυσή αυγή 25% θα τους σπρώξουν εκεί οι διάφοροι βιαστές παιδιών και μαχαιροβγάλτες που φιλοξενούμε στην πατρίδα"
Άρα οδηγούμαστε στην συγκηριακή άνοδο ; Αυτό τώρα είναι στρατηγική κόμματος ;

"τώρα για να έχετε εσείς τόση αλλεργία στα τάνκσ κάτι θα ξέρετε φαντάζομαι που δεν ξέρουμε εμείς."
Στις βλακείες έχουμε αλλεργία , όχι στα άρματα μάχης. Αυτοί που περιμένουν τανκς είναι αυτοί που σαν δούλοι περιμένουν άλλους να τους σώσουν.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 12:39 μ.μ.  

"η απριλιανή επανάσταση είναι το πιο πρόσφατο τέτοιο γεγονός το οποίο έχει διαστρεβλωθεί ιστορικά 100%, οπότε τώρα που καταρρέει το σκηνικό τού κομμουνισμού ο κόσμος γυρνάει στο απριλιανό σκεπτικό έστω και από αντίδραση"
"ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ;;;μας δουλεύεις ; Κάνουν επαναστάσεις οι εφοπλιστές και η cia και δεν το ξέρουμε ; Γυρνάει ο κόσμος στο Απριλιανό ; Μαλλον ο δικός σου κόσμος γυρνάει γύρω απο την χούντα.

"αυτήν την πραξικοπηματική επαναφορά τής τάξεως αντικατοπτρίζει ιδεολογικά η απριλιανή επανάσταση"
Έχεις δίκιο, θα πατάξωμεν τους στασιαστάς και τους ταραξίας , πατρίς θρησκεία οικογένεια , όχι στας κοντας φούστας και τους κομμουνιστάς...

η εποχή της ΕΠΕΝ και όλα αυτά είναι τελείως διαφορετικά πράγματα
Άλλη εποχή αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο...εξαφανιση όποου μιμείται καθεστώς ξοφλημένο.

πάτερ Παλοξός 26 Νοεμβρίου 2012 στις 12:41 μ.μ.  

ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ=ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΡΑΝΗ.

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 12:43 μ.μ.  

ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΟΒΛΑΚΕΣ ΤΑ ΕΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΟ Ε ΝΟΥΜΕΡΟ.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 12:53 μ.μ.  

ηλίθιε αμόρφωτε που φτιάχνεσαι με τανκς (κι όχι με γυναίκες) σου θυμήζουμε πως το τεράστιο δάνειο που πήρες τότε απο τις ΗΠΑ είναι ακόμη μέσα...
και κάτι ακόμη οικονομολόγε των αρμάτων.
Ο πληθωρισμός που υπήρξε όλο το 73 έφερε τις αντιδράσεις του λαού. Αν υπάρχει οικονομία υγιής με πληθωρισμό πείτε μας.
Δεν μας είναι ευχαριστο να σας ταπεινώνουμε , να σας κάνουμε να σέρνεστε , να σας ξεφτιλίζουμε αλλά μας αναγκάζετε , πάρτε λοιπόν κι εδώ ένα http://egersis2.blogspot.gr/2012/11/21.html , πάρτε κι αυτό http://ardin-rixi.gr/archives/10121 ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΧΕΤΕ ΡΕ ! ΕΙΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΡΕ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ! ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΡΕ !

ΓΟΥΝΕΣ ΧΟΥΝΤΑ-ΛΑ 26 Νοεμβρίου 2012 στις 12:53 μ.μ.  

Είναι πουτανες των χουντικών οι μάνες.
Σκατα στους μακαρεζοπαπαδοπουλοζωιτακιδες.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 1:28 μ.μ.  

ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

ΑΘΕΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 1:32 μ.μ.  

το "ούτε μουσουλμάνοι" μάλλον προέκυψε μετά την περιβόητη αντιρατσιστική όπου κοντοκουρεμένοι αντιεξουσιαστές δέχτηκαν δολοφονικές επιθέσεις απο πακιστανούς να υποθέσω. Ας είναι , το ένστικτο της αυτοσυντήρησης ίσως βοηθήσει να φύγουν οι αυταπάτες κάποιων παιδιων πως γίνεται να ξεκολλήσουν απο τα ιερατεία τους οι αφιονισμένες ασιατικές μάζες.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 1:43 μ.μ.  

re malakokavli. ezises epi papadopoulou.anistorite re epi papadopoulou eidame kai 5 dromous ilektriko nero sta spitia akoma kai toualetes pou eixane gemisi ta xwrafia kai i soydes skata san kai sena re ta xwria eitan gemata apo zoi twra einai egatelimena kai exoun gemisoi pakistanoi kai alvanoi.nai re karagiozi makiaveli ta tanks theloume na katharisoun ton vrothro tou avgia apo ta koummounaria kai tous dieftarmenous politikous..

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 1:55 μ.μ.  

ΠΟΙΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ Ε ΝΟΥΜΕΡΟ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΠΗΡΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 2:15 μ.μ.  

"re malakokavli. ezises epi papadopoulou.anistorite re epi papadopoulou eidame kai 5 dromous ilektriko nero sta spitia akoma kai toualetes pou eixane gemisi ta xwrafia kai i soydes skata san kai sena re ta xwria eitan gemata apo zoi twra einai egatelimena kai exoun gemisoi pakistanoi kai alvanoi.nai re karagiozi makiaveli ta tanks theloume na katharisoun ton vrothro tou avgia apo ta koummounaria kai tous dieftarmenous politikous.."

αμόρφωτε φίλε μου που γράφεις greeklish (τόσο Εθνικισταράς είσαι)ξέρεις υπάρχουν και αρχεία , με την ίδια λογική ούτε εσύ έχεις δει τα έργα τα οποία επικαλείσαι (ούτε εσύ ζούσες τότε) , η χουντάρα σου έφερε πρωτη ξένους εργατες εδώ , θα το λέμε κι ας σε ποναει, δεύτερον η αστυφιλία μεγάλωσε επι χούντας και γιγαντώθηκε έπειτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μένος ; Μήπως η μητέρα σου σε έκανε μετά απο τρυφερή σχέση με μιχαδόρο χουντικό ;τα τανκς τα θέλεις ΕΣΥ γιατί είσαι ένας δειλός που δεν έχεις ιδέα απο λαικό κίνημα , αγωνα , σωματεία κλπ και σαν δούλος περιμένεις τους καραβανάδες να σε σώσουν , ναι αυτούς που τους ξεφτιλισαν οι ναυπηγοί στο ΓΕΣ.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 2:19 μ.μ.  

"ΠΟΙΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ Ε ΝΟΥΜΕΡΟ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΝΑ ΠΗΡΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ;"

ηρέμησε μικρέ μου στυλιανέ , μην συγχύζεσαι χουντάρα μου, το δάνειο εξυπηρέτεισαι το εφοπλιστικό κεφάλαιο πχ στρατής Ανδρεάδης , τις μεγαλοεταιρείες πχ αγετ κλπ , δηλαδή έργα κατοπιν "παραγγελιών" απλά με την χουντική σφραγίδα . Δεύτερον την πάτησες για τα καλά γιατί ηδη ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ αρα ειναι αρλούμπες όσα λες για γερή οικονομία.Τέλος το οτι συγκ΄ρινεις με τους προδότες του σήμερα για να καλύψεις τους προδότες της χούντας δείχνει πόσο "εθνικιστής" είσαι. Α και κάτι ακόμη σιωνιστοχουντικέ. Επι επταετίας έγινε κράτος εν κράτει το ΚΙΣ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

ΟΝΝΕΔ 26 Νοεμβρίου 2012 στις 2:19 μ.μ.  

ΧΟΥΝΤΑ-ΒΑΣΙΛΙΑ -ΔΑΠ ΝΔΦΚ !

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 2:22 μ.μ.  

Ο/Η ΟΝΝΕΔ είπε...

"ΧΟΥΝΤΑ-ΒΑΣΙΛΙΑ -ΔΑΠ ΝΔΦΚ !"

να τι οπαδούς έχει η επταετία .

Κ.Ι.Σ. 26 Νοεμβρίου 2012 στις 2:29 μ.μ.  

κατω τα χέρια απο την χούντα. Εμας τους Ισραηλίτες μας αναγνώρισε όσο κανείς !

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 2:40 μ.μ.  

Επιτέλους να σταματήσουν οι φιλοχουντικές γραφικότητες της Χρυσής Αυγής. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο μας ξενερώνουν και μας εκθέτουν έτσι. Ο Παπαδόπουλος ήταν τόσο αντιπαθής στον απλό κόσμο, που μιλώντας κατά του κομμουνισμού, κατάφερε να τον αναστήσει.

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 3:53 μ.μ.  

re paramorfomene makiaveli i traveli.vgale tis paropides anoito sovietaki ta gulaks eklisan mazi kai ta psixiatria tis sovietias giati apo ekei mallon tha xefiges.stamata na vlepeis xountikous kai tanks.pare ta xapia sou.xazoxaroumene tsirizako..

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 4:01 μ.μ.  

re paramorfomene makiaveli i traveli.vgale tis paropides anoito sovietaki ta gulaks eklisan mazi kai ta psixiatria tis sovietias giati apo ekei mallon tha xefiges.stamata na vlepeis xountikous kai tanks.pare ta xapia sou.xazoxaroumene tsirizako..

σκασμός χουντάλα ! Πούλα καμιά γούνα σφογγοκωλάριε των ύλαρχων και της τινας σπάθη , ο Σιρινάκης του χθες εισαι καημένε ! Εθνικισμός-Σοσιαλισμός ρε κόπανε ! Τι γκούλαγκ και αηδίες λες ρε ; Βρες ρε ένα , ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗ , τράβα να κλάψεις για την εβραιοχούντα σου ανοήτε, ή μάλλον καλύτερα κάρφωσε με στο ΚΙΣ , ξέρεις εσύ ...

Έλληνας εργάτης 26 Νοεμβρίου 2012 στις 4:03 μ.μ.  

ρε μακιαβέλι τι ασχολείσαι με τον βλάκα ; Αυτός είναι κλασσικό βλαχαδερό με παραλλαγή που γουστάρει να το καψωνάρουν μουστακαλήδες χωριάτες

Κόκκινος Εθνικισμός 26 Νοεμβρίου 2012 στις 4:52 μ.μ.  

ΡΕ ΧΟΥΝΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ; ΑΦΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΗ ΗΤΑΝ Η ΕΣΣΔ .

Ανώνυμος 26 Νοεμβρίου 2012 στις 5:51 μ.μ.  

μη λες μαλακιες "εγερσις".

Unknown 26 Νοεμβρίου 2012 στις 7:35 μ.μ.  

Όντως μαλακίες γράφω. Η Χ.Α θα πάει μπροστά με τους χουντόβλακες. Να είσαι βέβαιος γι αυτό...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP