Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ « ΤΡΟΪΚΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Είναι αφελής κάποιος να θεωρεί ότι όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας τα τελευταια τρια χρόνια, είναι χωρίς πρόγραμμα και να ακούμε από κάποιους δήθεν αντιμνημονιακούς ότι δεν τους βγαίνει το πρόγραμμα και ότι πρέπει να...
προχωρήσουμε στην ανάπτυξη της χώρας.

Όλοι μηδενός εξαιρουμένου από τους κυβερνώντες , τους γνωστούς δημοσιογράφους των γνωστών ΜΜΕ , ακόμα και μερικοί blogers γνωστών site αν δεν είναι γνώστες δεν είναι αφελής να μην καταλαβαίνουν.

Το άσχημο είναι ότι για την επίτευξη του προγράμματος αξιοποιούνται , εκτός των γνωστών παπαγαλακίων στα ΜΜΕ, και άλλοι «αμερικανογερμανοτραφείς επιστήμονες», ο οποίοι προσπαθούν να κοιμίζουν τον Ελληνικό λαό και να τον εγκλωβίζουν….

Ποια όμως είναι η αλήθεια για το πρόγραμμα " ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ" που έχει σχεδιαστεί στους οικονομικούς οίκους που εδράζουν στην Αγγλία και οι οποίοι συνέταξαν την δανειακή μας σύμβαση, η οποία θα εφαρμοστεί πιλοτικά στην Ελλάδα.


Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι «κορώνες» κάποιον ηλιθίων πολιτικών που διατυμπανίζουν ότι «δεν θέλουν καθόλου μα καθόλου κράτος».


Στόχος είναι σε πρώτη φάση, να νομοθετήσουν την εκτέλεση της δανειακής σύμβασης, η οποία θα διέπεται από έναν διαρκεί εκβιασμό του Ελληνικού λαού έως ότου δεσμευτεί ολόκληρη η δημόσια και ιδιωτική περιουσία του, δηλαδή ο πλούτος του, καθώς και οι εργατικοί και ασφαλιστικοί κανόνες, έτσι ώστε για να απονομιμοποιηθεί στο μέλλον θα είναι σχεδόν αδύνατο.


Όλα τα παραπάνω τελειώνουν το Μάιο του 2013 με το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Μέσα στο καλοκαίρι που μας έρχεται του 2013, και ενώ θα έχουν ρουφήξει αρκετό από το λίπος του Ελληνικού λαού, και αφού θα έχουν εξαφανίσει τον πλουτοπαραγωγικό ιστό της Ελλάδας, που είναι η μεσαία τάξη, θα νομοθετήσουν νόμο με τον οποίο θα κλείσουν όλους τους οργανισμούς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, τις Εφορείες και διάφορες άλλες Κρατικές Υπηρεσίες, όλες τις εταιρείες του Ελληνικού Δημοσίου, και γενικά όλες οι υπηρεσίες που έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα και το αντικείμενο θα μεταφερθεί στις Τράπεζες.

Το έργο αυτό το έχει αναλάβει η υπηρεσία ηλεκτρονικών συστημάτων καταγραφής του πολίτη, το οποίο βρίσκεται σε τελικό στάδιο, και από φέτος θα εφαρμοστεί πιλοτικά για την διασταύρωση στοιχείων με τις αποδείξεις, τα ασφάλιστρα των ΙΧ, των Ασφαλιστικών Ταμείων , λογαριασμούς της ΔΕΗ κλπ.

Από το 2014 που σχεδόν θα έχει δοκιμαστεί, θα αρχίσει να εφαρμόζεται για τα επόμενα δυο χρόνια, και το 2016 τα πάντα θα παρακολουθούνται από το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Με απλά λόγια δείτε τι είναι αυτά που μας περιμένουν και γίνονται με προγραμματισμό μεγάλης ακρίβειας και μεθοδικότητας.

Οι ασφαλιστικές εισφορές θα εισπράττονται από τις τράπεζες οι οποίες θα μας δίνουν και τις συντάξεις, άρα καταργούνται τα Ασφαλιστικά ταμεία. Στις τράπεζες θα καταρτιστεί «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ» στην οποία θα εμφανίζεται ανά πάσα στιγμή τα ποσά που έχει προσφέρει ο εργαζόμενος για σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δηλαδή με απλά λόγια θα γίνεται αυτό που γίνεται και σήμερα αλλά όλα τα δικαιολογητικά θα τα υποβάλλουμε στις τράπεζες.
Στην τράπεζα επίσης θα καταρτιστεί ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ, στην οποία θα εμφανίζονται όλα τα εισοδήματα μας, και άμεσα θα προκύπτει ο φόρος ο οποίος θα παρακρατείται από τον μισθό μας, τον οποίο θα υποχρεώνεται ο εργοδότης να τον καταβάλλει στην τράπεζα.
Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα ιδιωτικοποιηθεί πλήρως και από το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί στην αντίστοιχη ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ, θα δίνεται στον ασφαλισμένο αυτό που απαιτείται για να πληρώνει τις δαπάνες στους γιατρούς και στα νοσοκομεία, το ποσό αυτό θα είναι ορισμένο και πάντα ανάλογο των εισφορών του.
Όλες οι εισροές χρημάτων του κράτους από φόρους αξιοποιήσεις της Δημόσιας περιουσίας, ορυκτό πλούτο, κλπ, θα πηγαίνουν στο ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ για την αποπληρωμή του χρέους της ΕΛΛΑΔΑΣ, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια Ανώνυμη Εταιρεία με έδρα στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, που στην ουσία θα αποτελεί τον νόμιμο εκπρόσωπο των Δανειστών.
Μέσω δορυφόρου επίσης έχει γίνει η πλήρη καταγραφή και με ακρίβεια χιλιοστού η περιουσία των Ελλήνων για την οποία απομένει η κτηματολόγιση, δηλαδή τι ανήκει στον καθένα, η οποία θα γίνει με την κατάρτιση ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, στην οποία θα καταγράφεται κάθε μεταβολή και αυτόματα θα παρακρατείται ο φόρος με αποτέλεσμα την κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων, Συμβολαιογραφείων κλπ.

Για να ολοκληρωθούν όλα αυτά θα πρέπει να μην λειτουργεί η Ελληνική δικαιοσύνη στα σημερινά πρότυπα και να υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή της Ελληνικής σε σχέση με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία ( Αγγλικό δίκαιο κλπ), για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να τροποποιηθεί η λειτουργία της Ελληνικής δικαιοσύνης της Ελληνικής νομοθεσίας και του Ελληνικού Συνταγματος.
Για να επιβληθούν όλα αυτά, θα καταργήσουν τις υπάρχουσες ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας, γι αυτό θα επικαλεστούν την «Προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων», εγκαθιδρύοντας ιδιωτικό μισθοφορικό Ευρωστρατό, μέρος του οποίου θα προκύψει από τους είδη υπάρχοντες λαθρομετανάστες.
Σε ότι αφορά την ανάπτυξη που επικαλούνται, θα έρθει...!!! αλλά θα είναι από Γερμανικές κυρίως εταιρείες που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα στις Οικονομικές Ζώνες που θα ιδρυθούν στη ΘΡΑΚΗ και από τις Ισραηλινό- Αμερικανικών συμφερόντων εταιρείες που θα εγκατασταθούν στη Κρήτη.

Πρέπει όλοι να καταλαβαίνουμε ότι στην φάση που είμαστε σαν λαός, ενώ από την μία είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε, από την άλλη αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται ένας ηγέτης που θα μπορούσε να ενώσει τον Ελληνικό λαό και να τον οδηγήσει στην απελευθέρωση, με την σημερινή τεχνολογία μέσω δορυφόρων τον έχουν εξουδετερώσει εν μία νυκτί.

Όλοι εμείς που αρθρογραφούμε στα διάφορα blogs, και είμαστε ανένταχτοι, κάποια στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού από τις μηχανές που μας έχουν δώσει πεδίο δράσης, όπως είναι η Google κλπ, θα μας αφοπλίσουν και δεν θα μπορούμε να γράφουμε για να ενημερώνεται ο Ελληνικός λαός, τότε ότι ΜΜΕ βρίσκεται σε λειτουργία σε Πανελλαδική εμβέλεια, θα μιλάει με παραμύθια για λουλούδια και πεταλουδίτσες σε μία χώρα που τα πάντα είναι ιδανικά και ο καλός θεός μας έχει δώσει την ζωή και να τον δοξάζουμε γι αυτό, όπως δηλαδή είχα την «τύχη» να ακούω το 1983 από τους τότε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τον ημερήσιο τύπο της Αλβανίας του Εμερ Χότζα…
 thoureios.blogspot

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP