Οι Φυλακές έχουν τους δικούς τους άγραφους νόμους, σύμφωνα με τους οποίους οι παιδόφιλοι και οι βιαστές γυναικών, ειδικά όσοι έχουν ομολογήσει την πράξη τους, είναι ανεπιθύμητοι από τους υπόλοιπους κρατούμενους και κινδυνεύουν με λιντσάρισμα, αφού ακόμη και οι σκληροί….
εγκληματίες δεν συγχωρούν τέτοιες πράξεις. Ο 27χρονος δολοφόνος της Ξάνθης Χρήστος Παπάζογλου ομολόγησε ότι βίασε και έκαψε ζωντανή την 34χρονη...
Ζωή Δαλακλίδου και τώρα δεν υπάρχει φυλακή στην Ελλάδα, που να δέχεται την φυλάκισή του σ΄αυτή, αφού κανένας Διευθυντής δεν εγγυάται για την ασφάλειά του.
Ακόμη παραμένει στην απομόνωση σε κρατητήριο Τμήματος στη Θεσσαλονίκη -χωρίς να ανακοινώνεται το πού- και σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθεί στο τέλος της εβδομάδας σε σωφρονιστικό κατάστημα της Νότιας Ελλάδας.
Ο σχεδιασμός που υπάρχει είναι να κρατηθεί σε ειδικό χώρο, χωρίς να έρχεται σε επαφή με άλλους κρατουμένους. Οι πληροφορίες ότι προφυλακίστηκε στη Φυλακή Γρεβενών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μεταφερθεί στην πρόσφατα εγκαινιασμένη Φυλακή των Χανίων, η οποία διαθέτει τις υποδομές για να φιλοξενηθεί σε απομονωμένο χώρο ή στη Φυλακή της Τρίπολης, η οποία είναι μικρή και είναι σαφώς πιο εύκολο να εξασφαλιστεί η ασφαλής παραμονή του.
Πηγή: egnomi.gr