Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Πολιτικό λάθος οι δηλώσεις της Ζαρούλια για την γυναικεία στράτευση.

Και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο απλά δεν έχει ιδέα απο τακτική ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !
Πάρε την εξουσία πρώτα και μετά άλλαξε τα .
Αλλά το να λες αυτό που λες σε έναν λαό μαθημένο αλλιώς απο αυτό που θες και σε αυτην την στιγμή είναι σαν να θες να αυτοκτονήσεις !
Φυσικά δεν θα λείψουν οι μιλιταριστές στρατόκ@υλοι που η ζωή τους όλη είναι να μαθαίνουν πότε συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ και χαιδεύουν φωτογραφίες απο τα leopard. Αυτοί φυσικά θα γουστάρουν καθώς βλέπουν όλες τις Ελληνίδες ως...βολεμένες , χαζογκόμενες , καλομαθημένες κλπ κλπ ασχέτως...
αν τραβάνε ουκ ολίγα απο ανεργία , κίνδυνο και πόσα ακόμη.
Η Ζαρούλια με τέτοιες ενέργειες διώχνει τις γυναίκες που πιθανόν ταλαντεύονταν ανάμεσα στο να ακολουθήσουν ή όχι την ΧΑ. 
Επίσης η στράτευση ανδρών και γυναικών θα πρέπει να συνοδεύεται απο ειδικό χαρτί εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων και την έγγραφη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κράτους να βρει δουλειά στον στρατεύσιμο την επομένη κιόλας της απόλυσής του !
Κίνημα το οποίο δεν έχει μαζί του τις γυναίκες είναι καταδικασμένο να μείνει στο περιθώριο.

9 σχόλια:

Ανώνυμος 14 Νοεμβρίου 2012 - 6:25 μ.μ.  

Μιά χαρά τα είπε η Ζαρούλια. ΕΤΣΙ !
Δεν γουστάρουμε δημοσιοσχετίστες στη ΧΑ.

Να αφήσουν λίγο τα κραγιόνια τους και τα 20ποντα τους τα π#@^νάκια και να προσφέρουν στην Πατρίδα! Οι άντρες μαλάκες είμαστε;

Ανώνυμος 14 Νοεμβρίου 2012 - 6:31 μ.μ.  

το βρήκες!

Ανώνυμος 14 Νοεμβρίου 2012 - 6:34 μ.μ.  

Χαμπαρι απο πολιτική, τακτική...χαμπάρι. Κλασσικό μίσος χωριάτικου τύπου εναντίον των Ελληνίδων και αισθητική που παραπέμπει σε "φέρε τις παντούφλες μου" . Α ρε ακροδεξιά...

πατερ παλοξός 14 Νοεμβρίου 2012 - 6:36 μ.μ.  

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μιά χαρά τα είπε η Ζαρούλια. ΕΤΣΙ !
Δεν γουστάρουμε δημοσιοσχετίστες στη ΧΑ.

Να αφήσουν λίγο τα κραγιόνια τους και τα 20ποντα τους τα π#@^νάκια και να προσφέρουν στην Πατρίδα! Οι άντρες μαλάκες είμαστε;

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΕΣ" ; ΣΩΠΑ ΜΩΡΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ !Και μετά ψάνετε να βρείτε ορισμένοι γιατί θα γίνει κυβέρνηση ο τσίπρας...

Ανώνυμος 14 Νοεμβρίου 2012 - 6:42 μ.μ.  

Μπράβο στη Χρυσή Αυγή η οποία παραμένει πιστή στις ιδέες της και δεν χαϊδεύει αυτιά! Χορτάσαμε απο λαμογιές και υποκρισία!

Όποιος δε γουστάρει στρατιωτίνες και πειθαρχία, να ψηφίσει cool Syriza και gay Βαλιανάτο!

Ανώνυμος 14 Νοεμβρίου 2012 - 6:44 μ.μ.  

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3475.html

μια χαρά στα λέει και ο imaginos που παίζει φουλ χρυσή αυγη. Για αυτό λέμε κοιμάσαι όρθιος μιλιταρισταρά μισογύνη...

Ανώνυμος 14 Νοεμβρίου 2012 - 6:45 μ.μ.  

πάντως οι γυναίκες δεν θα ψηφίσουν σίγουρα χρυσή Αυγή αν συνεχίστεί τέτοια τάση για χαρακίρι .

Εθνομπολσεβίκος 14 Νοεμβρίου 2012 - 6:52 μ.μ.  

Ρε φιλε αφού τα παιδιά δεν ξέρουν να διαβάζουν ! το κείμενο γράφει "Και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο απλά δεν έχει ιδέα απο τακτική ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !
Πάρε την εξουσία πρώτα και μετά άλλαξε τα ." Θα ειχε αποφεχθεί όλη αυτή η βαβούρα αν είχαν διαβάσει τι γράφεις . Το κείμενο δεν μιλούσε για άρνηση της στρατευσης αλλά για το timing της ενέργειας πολιτικά . Λογικό δεν είναι οι γυναίκες που έτσι κι αλλιώς έχουν αβέβαιο μέλλον να μην θέλουν κάτι τέτοιο ; Και όποιος λέει "δεν με νοιάζουν" ας αναλογιστεί πως χωρίς τις μαζες εξουσία δεν θα δει ποτέ και θα επιστ΄ρεψει στο μηδέν !

Καραβάνα unicef 14 Νοεμβρίου 2012 - 11:25 μ.μ.  

Κόπανοι χουντικοί , έχετε γαμήσει τον εθνικισμό με τις στρατοκαυλίες σας τόσα χρόνια. Αιωνια μηδενικά . Τολμάτε και μιλάτε . Λέτε τόσες μαλακίες στα σχόλια που αν σας διάβαζε καμια γυναίκα θα έπαιρνε δρόμο. Κολλημένοι με τον στρατό.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP