Σαν κατοχικός λωποδύτης ψεύδεται ασύστολα ο Σαμαράς

Αν όλα πάνε καλά, η Ελλάδα βάζει μπρος τις μηχανές για ανάπτυξη από το β' εξάμηνο του 2013, τονίζει ο...
κατοχικός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε αποκλειστική συνέντευξή του στην κυπριακή εφημερίδα «Σημερινή», η οποία θα δημοσιευτεί σήμερα. (σσ.χτες)
Ο Σαμαράς έφθασε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στην Κύπρο μετά από πρόσκληση της οικογένειας του τέως Προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, προκειμένου να μιλήσει στο τέταρτο ετήσιο μνημόσυνό του.
Τρέχοντα θέματα που απασχολούν την Κύπρο και την Ελλάδα, όπως το Κυπριακό και τα προγράμματα οικονομικής αναπροσαρμογής στις δύο χώρες ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατία Δ. Χριστόφιας και ο Έλληνας πρωθυπουργός στη διάρκεια ιδιωτικού δείπνου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Σαμαράς είχε χτες το πρωί χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού και τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν.
Το μεσημέρι, ο Σαμαράς αναχώρησε για το Μόναχο, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας. Τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, ο Αντ. Σαμαράς θα μεταβεί στο Όσλο και θα παραστεί στην τελετή απονομής του Nobel Ειρήνης, που φέτος απονέμεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. (εδώ γελάμε)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου