Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Εδώ ο κόσμος χάνεται και κάποιοι ασχολούνται με τους μασώνους !

1200 Έλληνες χάνουν κάθε μέρα την δουλειά τους, αμέτρητοι άλλοι δουλεύουν υπο καθεστώς τρόμου ή με μπλοκάκι , ανασφάλιστοι . 60% των νέων μας είναι άνεργοι. 
Αφού λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά το λογικό θα ήταν αν έκανε κάποιος μια βόλτα στα λεγόμενα "πατριωτικά" ιστολόγια να έβλεπε θέματα πάνω σε αυτά τα ζητήματα .
Αντιθέτως όμως πουθενά σχεδόν δεν φταίνε οι καπιταλιστές αλλά φταίνε οι...μασώνοι !
Και ψάχνουμε μετά να βρούμε γιατί πάει ο κόσμος στον ΣΥΡΙΖΑ .
Όταν οι άλλοι...
δείχνουν στον λαό για υπεύθυνους τα αφεντικά ή έστω τους κυβερνώντες κάποιοι άλλοι ξυπνητζήδες δείχνουν τους μασώνους ή ακόμη πιο "βαρβάτα"τους σιωνιστές.
Πείτε τα αυτά σε κάποιον άνεργο που περιμένει στην ουρά στον ΟΑΕΔ να σας αρχίσει στα γιαούρτια .
Άρα λοιπόν δεν φταίει ο λαός αλλά όσοι του λένε βλακείες .
Δεν φταίει ο λαός , ούτε η νεολαία γιατί όταν ζητάει να μάθει την αλήθεια κάποιοι του λένε για μασώνους , σιωνιστές , τανκς και αγια-σοφιά.
Βαρεθήκαμε να ακούμε και να διαβάζουμε βολικά-βολικά πως για όλα φταίνε οι στοές (αχ αυτές οι στοές) ή οι σιωνιστές οι οποίοι έχουν βάλει την Μέρκελ να μας τα κάνει όλα αυτά και αν τυχόν κανείς διαφωνήσει είναι και αυτός κρυφοσιωνιστής ή τα παίρνει απο μασώνους ή Εβραίους.
Και μετά σε ταυτίζει ο κόσμος με τους υστερικούς και πολύ καλά κάνει.
και δώστου μασώνοι , μαχόνυ .
Και καπάκι νεφελίμ, ελοχίμ,γιλντιρίμ.
Και Ανουνάκι , Ανουσάκη.
Έλεος ορισμένοι , βάλτε λουκέτο στα κολλήματά σας .
  


12 σχόλια:

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:37 μ.μ.  

Φιλε μου μαλλον εχης μπερδεψη καποια πραγματα η εισαι και εσυ μασωνος εβραιοσιωνιστης η οτι αλλο θελης . Καταρχας στα Blogs γραφουν πολλοι τις αποψεις τους ..δεν θα τους βγαλουμε και ολους ασχετους ...τωρα το ποιος φταιη για την κατασταση που ζουμε και φυσικα φταινε οι ξεπουλημενοι πολιτικοι μας ,τωρα το ποιος τους εξαγορασε φυσικα οχι οι νεφελιμ και οι αλλες σκοτεινες δυναμεις αλλα οι κυβερνωντες αυτον τον πλανητη , ψαξε και λιγο να δης ποιοι ειναι αυτοι ? εχουν και ονοματα και επιχειρησεις κτλ. με δυο λεξεις αυτοι ειναι λεγομενοι ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ . Αν δεν το εχης καταλαβη αυτο λυπαμαι πολυ αλλα μαλλον κοιμασαι με τα τσαρουχια !!!!!!

Γιώργος Σιδέρης 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:58 μ.μ.  

Συμφωνώ και εγώ με τα πιό πάνω 1:37. Ο μπλόγκερ είναι φιλοσιωνιστής και γιαυτό το διαγράφω. Ο πόλεμος είναι Ιερός και είναι μεταξύ ΔΕΛΦΩΝ-ΣΙΩΝ εδώ και 13500 χρόνια. Οι Άτλαντες δεν έβαλαν μυαλό και έρχεται το οριστικό τέλος τους. Ο Γιαχβέ-Σαβαώθ-Ασμοντάι-Μαρδοχαί κ.τ.ά. ονόματα είναι ο αρχιαποστάτης.
"Οταν θα έλθουμε η Γη θα τρέμει"
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ.

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:04 μ.μ.  

γελάει ο κόσμος με αυτά που γράφετε.
Εσείς νομίζετε οτι οι εργαζόμενοι ψάχνουν σιών γιαχβε και παπαριές.\Θα εκτιμήσουμε πολύ όχι μόνο να μας επιτείθεστε καθώς το να σου επιτιθονται οι γραφικοί σου κάνει απίστευτη διαφήμιση . Επίσης τα παίρνουμε απο τον σόρος κλπ

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:15 μ.μ.  

entaxei re pipa makiaveli. emeis ftaime pou eirthe i ellas se afta ta xalia emeis pou nostalgoume ta tanxs pou misoume tous taleporous evreomasonous tous kakomoiroides lathrometanastes. ola emeis i kakoi ellines xountikoi.

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:26 μ.μ.  

φυσικά ρε κλόουν χουντάλα φταίτε και εσείς με τα κολλήματά σας που βγάζετε κακό όνομα στον πατριωτισμό . Και ειλικρινά απορώ πως γίνεται να σου φταίνε οι μασώνοι που βοήθησαν όσο κανείς την χουντάρα σου . Μαζί φυσικά με την εβραιόπληκτη ΕΣΣΔ που πρώτη αναγνώρισε την χούντα . Τομπολα εεεεεε ;;;; Συνεχίστε να μας κάνετε διαφήμιση ρε θρησκόληπτοι !!!

Εθνικοσοσιαλιστής 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:27 μ.μ.  

α ρε χριστιαναράδες μπελά βρηκατε εδώ μέσα ρεεεεεεε. πουλο απο τον εθνικισμό όλοι σας . κάντε κανέναν σταυρό και μετρήστε κανα κομποσχοινι , δεν κάνετε για τίποτα άλλο .

Ανώνυμος 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:29 μ.μ.  

http://egersis2.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9371.html

ΒΡΕΊΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊ .

χουντικοτουρκάλα 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:37 μ.μ.  

Καλησπέρα είμαι οδοντίατρος . Θέλω κι εγώ την τουρκελλάδα όπως οι χουντικοί , με λένε χριστίνα .

πάτερ Παλοξός 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:38 μ.μ.  

ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ.

δείτε πως γράφει ο αρχαίος και μετά ψάχνει να βρει γιατί δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος !!!
Για τον πούτσο τελειώς οι ελληνοκεντρικοί...

ερυθρός 10 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:49 μ.μ.  

http://www.youtube.com/watch?v=snbvJqKNW14 χαχαχαχαχαχαχα για τον πούτσο τελείως !!! Και βασικά το ίδιο με αυτον είναι και οι δεξιοχριστιανούληδες , τρελό γέλιο.

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:44 π.μ.  

koroideueis erithre kai loipoi me to videaki me enan trelameno. Gt einai trelamenos o anthrpos omws kai esy kaneis oikonomia ta leftakia sou gia na pigaineis gia poto gt etsi se mathane. Na dineis miso vasiko na anoikseis ena mpoukali sto NOTI pou dilwnei oti oi 2 magkes tis elladas itan O METAKSAS KAI O PAPADOPOULOS!!! kai koroideuetai allous ws deksious xwri na exoun anaferei politikes apopseis! Ase tous ekswghinous ktlp KSEsstravtheite http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/11/o_02.html

Ανώνυμος 12 Δεκεμβρίου 2012 στις 7:58 μ.μ.  

δησμοσίευσε φωτό δική μου η του Ερυθρού που πίνουμε ποτάκι όπως λες αλλιώς λες κούφιες βλακείες σαν όλα τα άλλα που γράφεις, γράφεις και greeklish τρομάρα σου !!!Όσο για το μπλοκάκι σου το αφήνουμε να διαφημιστείς λιγάκι μην πάθεις κανένα έμφραγμα . Όσο για τον Παπαδόπουλο είπαμε . Αντικομμουνιστής , "επαναστάτης" της πλάκας που αναγνώρισε πρώτος το ΚΙΣ (αλλά σας φταίνεοι εβραιομασώνοι) , ήθελε ελληνοτουρκική ομοσπονδία (πόνος!!!) και αναγνωρίστηκε απο την...ΕΣΣΔ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP