Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

hellas - orthodoxy και ακροδεξιοί λένε τα ίδια με τον Σαμαρά !

λοιπόν...για δείτε... "Ο Ελληνικός Λαός έχει κάνει θυσίες. Τεράστιες θυσίες. Και εξαιρέσεις δεν μπορώ να επιτρέψω. Άλλωστε, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν ανήκουν στις συντεχνίες. Στο Λαό ανήκουν, που έχει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί και όχι να τον...


ταλαιπωρούν από το πρωί μέχρι το βράδυ",
δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
"Γι’ αυτό, ας το καταλάβουν όλοι: Τα λάθη του παρελθόντος δεν θα ξαναγίνουν! Καθαρές κουβέντες!", πρόσθεσε.
 
ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...Λέτε ακριβώς τα ιδια με την πρωθυπουργάρα των... μνημονίων ! Και εσείς μιλάτε για συντεχνίες ! Και εσείς μιλάτε για "ταλαιπωρία του κοσμάκη" . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ (εσείς μάλλον έχετε διαλέξει)



20 σχόλια:

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 7:38 μ.μ.  

ΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΛΗΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ; ΕΙΣΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ(ΜΕΛΟΣ) ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ;

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 10:02 μ.μ.  

Απόδειξε το ρε κόπανε και για να δεις τι βλάκας είσαι με λες ΑΛΗΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ και μετά με λες χιτλερικό και μαύρο κρίνο ? τελικά τι είμαι . Άντε τώρα πούλα κανά βιβλίο και περαστικά

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 10:13 μ.μ.  

δικαίωμά του ρε φίλαράκι να είναι με τον Σαμαρά . Θα του βάλεις μυαλό εσύ ?

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 10:18 μ.μ.  

AHTUNG-AHTUNG ΕΔΩ ΓΚΕΣΤΑΠΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΤΑ ΑΦΟΣΙΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (Αποδειχτηκε πια η συνομωσια τους- ητε το ενα ητε το αλλο κομμα τα ιδια αφεντικα που εχουν μας κυβερνανε- δες τις πολυκομματικές κυβερνησεις με δηθεν αντιθετες θεωριες)
AHTUNG-AHTUNG ΠΡΟΣΟΧΗ στα μπλοκα οι ΓΚΕΣΤΑΠΟ-ΖΗΤΑΔΕΣ πιανουν με αυτοφωρο τους δηθεν φοροφυγαδες που δημιουργει η Κυβερνηση λήσταρχοι χαρατσομπίχτες δηθεν νόμος.
Υποθηκευουν και το σωμα μας τωρα συλλαμανοντα μας (ενω οι ξενοι αφορολογητοι και ελευθεροι) με την στερηση της ελευθεριας μας για χρέη που οι ιδιοι μας δημιουργήσανε. Το επόμενο βημα να μας πουλανε στην συνέχεια και για σκλαβους ή να μας βασανίζουν στα κρατητηρια να ομολογησουμε και αλλους φοροφυγαδες. Συνενοχος η αστυνομια μας-ελληνόπουλα δοσίλογοι (αντι να μας προστευει απο τα κοινά εγκληματα) δηλ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ την αρχαία προ ΣΟΛΟΝΩΣ βαρβαρική εποχή. Το 1821 για πια ελευθερια πολεμησαν πέθαναν??? Στο τελος εκτος απο τα σπιτια μισθους εργασια ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΗ (την προστατευει το συνταγμα- και την καταπατουν σαν ΝΑΖΙ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ).
Ποιος τους εκανε πάνω απο τον Θεο δεν ξερω. Αν δεν εχουμε δικαίωμα στην εργασία που με τεχνιτες κρίσεις μας επιβάλουν ωστε να ειμαστε ανεργοι απο που θα μπορεσουμε να πληρωσουμε φορολογία, και ηδη το ξερουν αυτό. Αποδεικνύεται οτι μας δημιουργησαν τεχνιτη κρίση ακριβώς για να μην μπορουμε να πληρωσουμε απο την δουλεια μας και με δικαιόλογια να μας παρουν τωρα οτι εχουμε δηλ. σπιτα χωραφια των παπούδων μας που ειναι και ο συνομωτικος δαιμονικός σκοπος τους. Αποδεδειγμένα θελουν την καταστροφη στους αυτοαπασχολουμενους και τελικα σκλαβια ητε στα κελια της φυλακης ειτε στις δουλειες (βλέπε ανασφαλιστη εργασία με μισθους βουλγαριας ή Κίνας και εργασια με αλλοδαπους). ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ δηλ κατω απο Κρατικη εξάρτηση )
Αυτη ειναι η σημερινη κυβερνηση δήθεν οι αντιπροσωποι του λαού. Τελικα τι νομιζεται ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ Η ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ. Δες τους Μισθους τα σχολεία την υγεία τους συνατξουχους τις δημοσιες υοηρεσίες και ευκολα καταλαβαίνεις οτι ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΕΝΩ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ-ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ. Ασε τι λενε τα ελληνικα Ναζοκάναλα . Και ολα αυτα με μια απλή υπογραφουλα των πρωθυπουργων. ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ . ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΑΖΟΕΛΛΗΝΑ ΔΟΥΛΕΙΣ ΤΙΜΙΑ τιμολόγιο-τιμολόγιο φορολογια-φορολογια ΝΑ ΦΑΣ ΨΩΜΙ και κυνηγιέσαι απο φόρους ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ -ΑΝΤΕ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΔΗΜΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΑΜΑΡΟ-ΚΟΥΒΕΛΟ-ΤΣΙΠΡΑ τωρα. ΟΛΟΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ . Τώρα σκεφτήτε ειστε με αυτο το ΚΡΑΤΟΣ Η ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2013 στις 12:54 π.μ.  

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΑΛΕΞΙΣ.
ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΚΑΙ ΔΕΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΤΑ ΟΨΙΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΨΝ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ!!!!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΡΤΟΣ!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΛΑΓΝΟΙ!!!!!
ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΙΣ ΚΟΛΑΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΕΓΚΥΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ!!!!!!
ΚΑΨΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΦΑSΙΣΜΟς!!!!!!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ!!!!!!!
ΤΡΑΒΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΡΕΖΙΛΑ ΣΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ
ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.......

Unknown 27 Ιανουαρίου 2013 στις 1:19 π.μ.  

χοχοχοχοχοχοχοχοχχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο
Συνεχίστε να μας κάνετε να γελάμε. Βλέπετε εμείς δε σβήνουμε κανένα σχόλιο. Τα αφήνουμε όλα για να βλέπουν άπαντες τη ξεφτύλα σας.

Unknown 27 Ιανουαρίου 2013 στις 1:21 π.μ.  

Ακόμα κι αν μας βρίζουν μάνες και οικογένοιες. Τα αφήνουμε όλα

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2013 στις 1:31 π.μ.  

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΚΙΑΒΕΛΑΚΟ...ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ.ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡ.ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ,Ε;ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ "ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ" ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ ΣΑΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑ ΜΟΥΤΣΟΣ ΣΕ ΤΑΝΚΕΡ..ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙ;ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;

Unknown 27 Ιανουαρίου 2013 στις 1:48 μ.μ.  

Τι να κάτσουμε να σχολιάσουμε;
Ότι είμαστε ''αναρχοκομουνιστές'';
Ότι θέλουμε να κάνουμε ζημιά στον ''εθνικιστικό χώρο''=αποχωρητήριο;
Ότι είμαστε ταυτόχρονα ''χιτλερικοί του μαύρου κρίνου'';
Ότι βρίζουμε ''το Χριστό και τη Παναγία'' επειδή θίξαμε τους χριστέμπορες και τους χριστιανοταλιμπάν και όχι βέβαια την Ορθοδοξία.
Το τελευτάιο ναι το δεχόμαστε. Θέλουμε να προκαλέσουμε σύγχιση στα κρανία των ακροδεξιών γιατί ανάμεσά τους υπάρχουν πάρα πολλοί παρασυρμένοι από το ''χώρο''- αποχωρητήριο, και ακόμα περισσότεροι απογοητευμένοι που ζητούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα. Κι όταν λέμε ότι θέλουμε να προκαλέσουμε σύγχιση εννοούμε να τους βάλουμε σε μια διαδικασία σκέψης για να μη καταπίνουν αμάσητα τα παραμύθια του ''χώρου''- αποχωρητηρίου και να μπορέσουν να αποβάλουν τα ακροδεξιά δηλητήρια. Γιατί οι πραγματικοί Εθνικιστές οφείλουν να κάνουν πέρα τους ακροδεξιούς που το παίζουν ''εθνικιστές'' και σαπίζουν τη σκέψη παρασύροντας και στο τέλος αηδιάζοντας και απογοητεύοντας νέους που έχουν δυνατό Εθνικό αίσθημα.

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2013 στις 2:57 μ.μ.  

σε ευχαριστώ βαθυτατα για όλα τα παραπάνω ανεγκέφαλε φίλε μου, αλήθεια πίστεψες έστω και για μια στιγμή οτι βρίζοντας την μάνα μας θα σταματούσαμε να σας κράζουμε ; Είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία μου να τσακιστεί ολοκληρωτικά η ακρα δεξιά και να υπάρξει αυθεντικός λαικός εθνικισμός που δεν μπορώ να σταματήσω . Αλήθεια αν πιστεύεις πως είμαστε με τον ΜΚ ή το ρεσάλτο γιατί δεν μπαίνεις να τους κράξεις κι αυτούς ; Τέλος εμείς επιτρέπουμε ΟΛΑ σου τα σχόλια , ακόμη και τέτοιου χαμηλού ακροδεξιού επιπέδου, (μας έβρισες χριστιανικότατα εεεεε) και συμπονούμε την μητέρα σου που γέννησε έναν γυμνοχοχλιό σαν εσένα.

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2013 στις 4:20 μ.μ.  

Στενοχωρήθηκε ο Δηινέκης 1:31 που θίξατε το μέντορά του, Η-Ο Δημητράκη. Δηινεκη, το Hellas-Orthodoxy δεν είναι ούτε Ελλάδα, ούτε Ορθοδοξία. Ειναι μόνο το φιλαράκι σου ο Δημητράκης. Το Χριστό και την Παναγία μην τους ανακατεύεις.
Με τα "κεράκια" τους οχετούς και τα ταμπελώματα, δεν γίνεται η Ορθοδοξία. Είσαστε βαθιά νυχτωμένοι.

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2013 στις 8:56 μ.μ.  

27 Ιανουαρίου 2013 - 4:20 μ.μ.

θα ηθελες πολυ να ημουν ο διηνεκης!! ελα ομως που δεν ειμαι! συνεχιστε να προσπαθειτε να δημιουργησετε συγχυση, κοπροκουμμουνια με εθνικιστικη προβεια...συνεχιστε και θα δειτε ποσο κρυα θα ειναι η ξεφτιλα που θα φατε...!! εμπρος λοιπον!

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2013 στις 11:10 μ.μ.  

δεν την βλέπω ρε γαμώτο αυτην την ξεφτίλα πουθενά όμως. Μόνο λόγια - λόγια και απειλές απο το πληκτρολόγιο...

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2013 στις 12:44 π.μ.  

...εισαι πολυ μικρος και απειρος μακιαβελακο.....γι'αυτο και ξενερωνεσαι απο μονος σου,διχως να το παρεις χαμπαρι.μη προσπαθεις να δημιουργησεις συγχυση και να διασπασεις το κινημα.αυτο σου λεω μονο.

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2013 στις 4:29 μ.μ.  

δημητράκηδες και λοιποί ακροδεξιοί αυτό που θέλαμε το πετύχαμε ηδη. Θέλαμε να σας αναγκάσουμε να ασχοληθείτε μαζί μας γιατί έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα , συνεπώς αυτοί που σας μισούν διαβάζουν ηδη εγερσις . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2013 στις 7:09 μ.μ.  

μακιαβελι,τσαμπα μαλακιες μη λες.αλλα ειπαμε,εισαι μικρο και απειρο ακομα...θα μαθεις

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2013 στις 7:17 μ.μ.  

για αυτό διπλασιάσαμε την επισκεψιμότητά μας όταν αρχίσαμε να σας κράζουμε ; Φαντάσου να είμασταν και έμπειροι...

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2013 στις 8:13 μ.μ.  

..το οτι αυξησες την επισκεψιμοτητα σου δε λεει απολυτως τιποτα...πουλαει το αντιχρυσαυγιτικο μενος για αυτο.σταματα να αναφερεσαι σε ακροδεξιους μπαμπουλες και χρυση αυγη και θα δεις.ουτε ο ζαλευκος δε θα σε διαβαζει!!!χαχαχαχα!!κι ο βλακας ο δημητρακης εχει υψηλη επισκεψιμοτητα,πολυ υψηλοτερη απο τη δικη σου.ακριβως για το λογο που σου προανεφερα.

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2013 στις 11:16 μ.μ.  

εεεεεε αντι-σαμαρικό μένος έχει η ανάρτηση λεβέντη μου χριστιαναρά , δεν τσιμπάει κανείς , είσαι σε άλλο θέμα ! Εκτός αν ανέλαβε ο σαμαράς την ΧΑ και δεν το ξέρω , φουκαρά μου εσύ ! πιάσε το ψαλτήρι σου είπα...

Ανώνυμος 29 Ιανουαρίου 2013 στις 3:40 π.μ.  

..εγω για το μπλογκ σου μιλησα γενικα,εσυ για την αναρτηση μου λες;αφου επιμενεις λοιπον,εισαι αντι-σαμαρικος και αντι-χρυσαυγιτης. το δευτερο πουλαει περισσοτερο παντως...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP