Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Απέλασαν 14.000 μετανάστες από τη Γαλλία

ΕΔΩ ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΝ;


Περισσότερους από 14.000 λαθρομετανάστες απέλασαν το 2010 οι αστυνομικές αρχές της Γαλλίας, όπως αναφέρεται στα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Μετανάστευσης, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Ο υπουργός, Eric Besson, τόνισε ότι στόχος της γαλλικής κυβέρνησης είναι να απελαθούν τουλάχιστον 28.000 παράνομοι μετανάστες, ενώ χαρακτήρισε ως επιτυχία των αρχών την εξάρθρωση 115 κυκλωμάτων δουλεμπορίας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 2.421 δουλέμποροι και 880 άτομα που απασχολούσαν λαθρομετανάστες.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι αυξήθηκε σημαντικά (+11,7%) ο αριθμός των ατόμων που απέκτησαν τη γαλλική υπηκοότητα, από 56.251 κατά το πρώτο εξάμηνο του 2009 στους 62.824 το πρώτο εξάμηνο του 2010.

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΙ "ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ" ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ

Τιμημένοι διασπαστές του ΠΑΜΕ αναλαμβάνουν τα πρωτεία των υποψηφίων στις εκλογές του Καλλικράτη. Δράττομε τις ευκαιρίας να επισημάνω τι εστί Καλλικράτης με δύο λόγια.

Το σχέδιο Καλλικράτης χωρίζει την χώρα σε 13 περιφέρειες. Μπαίνει ο σπόρος για την αυριανή διάσπαση για τον διαμελισμό της χώρας μας.

Στόν κάθε περιφερειάρχη ο Καλλικράτης του δίνει δικαιώματα ενός μικρού πρωθυπουργού.Με το πέρας των δημοτικών εκλογών η χώρα θα έχει 13 μικρούς πρωθυπουργούς που θα αποφασίζουν μαζί και χώρια.

Ο κάθε περιφερειάρχης θα έχει το δικαίωμα να αποφασίζει ακόμα και ανεξάρτητα από την κεντρική εξουσία για την τύχη της περιφέρεις του.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν κάποιος μουσουλμάνος εκλεγμένος αλλά εξαγορασμένος από την Τουρκία και την νέα τάξη θελήσει την αυτονομία και κηρύξει την ανεξαρτησία της περιφέρειας του από το εγωκεντρικό κράτος των Αθηνών με οιανδήποτε αφορμή, π.χ. αν η κεντρική εξουσία τους ζητάει από εδώ και εμπρός φόρους και μόνο φόρους.

Το κάθε νεοταξίτικο προδοτικό και πληρωμένο σκουλήκι που δυστυχώς δεν έχουμε και ολίγα μπορεί όταν θελήσει να το εκμεταλλευτεί να ζητήσει αρχικά σχετική αυτονομία και να οδηγήσει την περιφέρεια του στα νεοταξίτικα κανάλια για να διαμελίσει την χώρα αλλά νέα Κόσσοβο και Μαυροβούνιο.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί με το Μαυροβούνιο με ανάλογη νομοθεσία. Το Μαυροβούνιο μια καθαρά Σέρβικη περιοχή με 600000 χίλ αμιγούς Σέρβους στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι οι πράκτορες της νέας ιμπεριαλιστικής τάξης κατάφεραν να το αποσπάσουν από την Σερβία και να το ανακηρύξουν σε ανεξάρτητο κράτος προτεκτοράτο των Αμερικανών.

Αυτό επιδιώκουν έν ολίγης με τον Καλλικράτη οι προδότες που μας κυβερνούν. Οι τιμημένοι διασπαστές του ΠΑΜΕ αναλαμβάνουν τα πρωτεία των υποψηφίων στις εκλογές του Καλλικράτη, έχοντας την πείρα των εργατικών διασπάσεων και προδοσίας των εργατικών συμφερόντων φιλοδοξούν να παίξουν ανάλογο προδοτικό ρόλο και στα Εθνικά ζητήματα. ..

Διαβάστε περισσότερα...

Ετοιμάζουν καλοκαιρινή προβοκάτσια για να ανακληθούν “βασικές ελευθερίες”;

http://s.enet.gr/resources/2009-11/anwnymo-7-thumb-large.jpgΓράφει το olympia.gr

Ο δρόμος της εκποίησης είναι μακρύς και απαιτεί την χαλιναγώγηση / χειραγώγηση κάθε μορφής λαϊκής αντίστασης. Το είδαμε περίτρανα στην σφαγή της Μαρφίν όπου τα (ανύπαρκτα) ΜΜ”Ε” ξύπνησαν και στηλίτευσαν τη δολοφονία συνδέοντας την με τις “λαϊκές εκδηλώσεις αντίδρασης”. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία να κάνουν γαργάρα τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών που εάν είχε προβληθεί θα είχε συμπαρασύρει ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. (τα ίδια ΜΜ”Ε” που έβλεπαν με “συμπάθεια” τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους του κορανίου με τους δουλέμπορους ελληναράδες ινστρούχτορες τους. Δολοφόνοι δια πάσαν χρήσιν)
Η προβοκάτσια της Μαρφίν λοιπόν πέτυχε τον στόχο της να ακυρώσει την αυθόρμητη λαϊκή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Τώρα προέχει η χειραγώγηση της υποβόσκουσας οργής που εκδηλώνεται κυρίως από τα ανεξάρτητα μέσα του διαδικτύου. Πάμε λοιπόν στα γεγονότα:
9,000 μαύρες σημαίες με ξύλινα μαρκούτσια παραγγέλθηκαν με όριο παράδοσης τα μέσα Ιουλίου. Παράλληλα οι ίδιοι πελάτες παρήγγειλαν πανώ με “εμπρηστικά” συνθήματα που δεν παραπέμπουν σε κάποιο κόμμα ή συνδικαλιστική οργάνωση. Ούτε όμως προδίδουν μία “ιδεολογική” ταυτότητα, ταξική, πατριωτική κλπ.
9,000 μαρκούτσια λοιπόν στο κατακαλόκαιρο είναι λίγο δύσκολο να κρατηθούν από τον “απλό λαό” που στην πλειοψηφία του θα είναι εκτός Αθηνών για τα μπάνια του. Ο μόνος φορέας που θα μπορούσε να κινητοποιήσει τόσο κόσμο, το ΠΑΜΕ, δεν έχει καμμία σχέση με μαυρίλες, ανωνυμίες κλπ. Πάντα βγαίνει ξεκάθαρα με το έμβλημα του, χωρίς κουκούλες και με πάγια συνθήματα.
Η πρακτική λοιπόν παραπέμπει στην πρακτική των μελανοχιτώνων όπως είδαμε εδώ: Γιώργος Παπανδρέου, Μπενίτο Μουσολίνι: Κατακτώντας την απόλυτη Ηγεμονία.
Τα “καλέσματα” θα είναι ετερόκλητα για να συγκεντρώσουν άσχετο κόσμο με κοινό παράγοντα την λαϊκή οργή για το μνημόνιο και τα νέα μέτρα. Σημείο αναφοράς μάλιστα θα είναι η 23η – 24η Ιουλίου, με την γραφική επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας. Η ετερόκλητη συμμετοχή είναι απαραίτητη ώστε ο παρακρατικός πυρήνας να “χτυπά” ανενόχλητος με στόχο τη δημιουργία χάους σε μία ημιερημωμένη πόλη...
Διαβάστε περισσότερα...

Πάτρα, Άδωνις Γεωργιάδης: «Εμείς θα βάζαμε πλάτες και για τον Τσίπρα»

Σε νέο ρεσιτάλ ανθελληνισμού επιδόθηκε χθες, ο γνωστός τηλεβιβλιοπώλης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε εκδήλωση στο μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην Πάτρα. 

Μαζί με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Α. Χρυσανθακόπουλο, καλούσαν σε «συζήτηση», η οποία αφορούσε τις πρόσφατες προδοτικές κινήσεις του ΛΑΟΣ, στα οικονομικά και εθνικά θέματα. Λίγο το καλοκαίρι, λίγο ο φόβος των «σκληροτράχηλων» εθνικοφρόνων για τους αναρχικούς, πάλι τα… λιγοστά ηρωικά γερόντια έδωσαν κυρίως το παρών. Εν πάση περιπτώσει, δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε την ποιότητα των οπαδών του ΛΑΟΣ. Εάν δεν προβληματίζονται αυτοί, γιατί να το κάνουμε εμείς;
Τέλος πάντων, ο όψιμος «πατριώτης» κ. Γεωργιάδης, δήλωσε τα εξής:
Και η Παπαρήγα και ο Τσίπρας να ήταν πρωθυπουργοί και να μας έλεγαν, πως κινδυνεύει η χώρα, εμείς θα βάζαμε πλάτη.

Για εμάς δεν έχει σημασία ποιος είναι πρωθυπουργός, για εμάς σημασία έχει η Ελλάδα! Σημασία έχει να μην πεινάσουν τα παιδιά μας.

Μόνο από τα παραπάνω, μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα για το ποιόν του συγκεκριμένου βουλευτή και συνιστούν ενδεικτικά, της πολιτικής ταυτότητος – πέρα από αυτή που του προσδίδουν σκοπίμως τα ΜΜΕ – του ΛΑΟΣ.
Αρχικά, αναγνωρίζει αγαθές προθέσεις στους «κομμουνιστάς», αυτούς, που με ψυχροπολεμικό ύφος, κατακεραυνώνει στην τηλεόραση και κατηγορεί παραληρηματικά για τα μύρια όσα. Ουσιαστικά, ο Άδωνις μας καθιστά σαφές πως θα έκανε οτιδήποτε του πει ο οποιοσδήποτε που θα ήταν στην εξουσία, αρκεί να του έλεγαν πως ήταν «για το καλό της Ελλάδας». Αυτή είναι η «Ρήξη και η Ανατροπή», το μέτωπο εναντίον του ΠΑΣΟΚ, που ευαγγελίζονταν προεκλογικά, αυτό είναι το μέγεθος της προδοσίας τους. Το μόνο που - κατά δήλωσή του - τον ενδιαφέρει, είναι να έχουν τυλίξει σε γαλανόλευκο περιτύλιγμα, τη δυστυχία την οποία θα προσφέρουν στο λαό.
Πραγματικά είναι να αναρωτιέται κανείς για αυτούς τους καημένους ΛΑΟΣίτες, πως είναι δυνατόν να τους φτύνουν τόσο πολύ και εκείνοι να νομίζουν ότι βρέχει;

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεών του, είναι εξίσου τραγελαφικό με το πρώτο: Πάλι ο Άδωνις, δέχεται αγαθές προθέσεις από τον εκάστοτε που βρίσκεται στην εξουσία. Μετά απ’ όλα όσα έχουν κάνει, οι «Έλληνες» πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης, το ΛΑΟΣ μας θέλει να πιστέψουμε, πως ναι, είναι δυνατόν οι κυβερνόντες να ενδιαφέρονται για το καλό της Ελλάδος. Ειδικά εξού και τους «διαβεβαιώσουν» κιόλας, τότε μιλάμε για «κλεισμένη υπόθεση» και πρέπει να τους εμπιστευτούμε τυφλά!!!! Ακόμα και εάν οι πονόψυχοι του Μαξίμου χρειάζεται να φέρουνε το ΔΝΤ, για να παγιωθεί πιο γρήγορα η Νέα Τάξη στην Ελλάδα. Για να πληρώσουμε εμείς το λογαριασμό του πλούσιου πρασινομπλέ φαγωποτιού που έχει στρωθεί εδώ και δεκαετίες.

Όση διάθεση για χιούμορ και να είχαμε, ούτε ως ανέκδοτα δε μπορούμε να τα εκλάβουμε τα παραπάνω! Είναι πραγματικά ανήκουστα και εμετικά.
Πάντως για την τελευταία πρόταση… ε εκεί πρέπει να παραδεχτούμε τον Άδωνι! Ήταν πραγματικά εύστοχος και ειλικρινέστατος, αναφερόμενος, όπως είναι ευνόητο, στα παιδιά του συναφιού του και μόνο:

«…Σημασία έχει να μην πεινάσουν τα παιδιά μας…»

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΟΠΕΖ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Μετά την πρωτοβουλία της Cyprus Action Network of America (CANA), στις 30 Ιουνίου 2010 για διακριτική διαμαρτυρία προς την αμερικανίδα καλλιτέχνιδα Τζένιφερ Λόπεζ για την παράνομη ανακοινωθείσα επίσκεψή της στο κατεχόμενο από την Τουρκία μέρος της Κύπρου, χιλιάδες Ελληνοκύπριοι στην ίδια την Κύπρο και στη διασπορά απάντησαν στο κάλεσμα και βομβάρδισαν τα Μέσα Ενημέρωσης με την αλήθεια, και τα Μέσα αυτά άρχισαν να τους ακούνε. Ξεκινώντας από το ειδησιογραφικό της Χέλενα Σμίθ της βρετανικής Γκάρτιαν ημερ. 5 Ιουλίου, ακολούθησε χιονοστιβάδα αναφορών στον διεθνή Τύπο προβάλλοντας την παράνομη τουρκική εισβολή και παράνομη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή της Κύπρου σε σχέση με την επίσκεψη της Λόπεζ και τους παράνομους Τούρκους που κατέχουν παράνομα την Κύπρο και την κλεμμένη μας γή. ΄Εχουμε επίσης κερδίσει την συμπαράσταση πολλών ενεργοποιημένων Ελληνο-κυπριακών οργανώσεων στην Κύπρο και σ΄όλο τον κόσμο, πιο κάτω ακολουθούν πάρα πολλοί σύνδεσμοι που επιβεβαιώνουν τις επιτυχείς μας προσπάθειες να στείλουμε μια κραυγή για βοήθεια σ΄όλο το κόσμο για δικαιοσύνη στην ΚΥΠΡΟ. Επιπλέον η κραυγή αυτή για βοήθεια ενισχύθηκε από δύο Ελληνο-κύπριες γυναίκες πρόσφυγες, την κα Φανούλα Αργυρού η οποία έγραψε την επιστολή « κα Τζένιφερ Λόπεζ, 800 Ελληνο-κύπριες γυναίκες βιάστηκαν από τους Τούρκους το 1974...» η οποία επισημάνθηκε από τον διεθνή Τύπο και στην οποία αναφέρθηκε η εφημερίδα Γκάρτιαν και ο διεθνής Τύπος, (και η οποία κατόπιν μαζικής απαίτησης μεταφράστηκε τόσο στα ελληνικά όσο και στα ισπανικά και κυκλοφορεί σε τρείς γλώσσες) και την πρόσφυγα μητέρα και πρόεδρο της Κίνησης Προσφύγων και Εκτοπισμένων Μανάδων κα Μαρκέλλα Ισαία Τσιάκκα η επιστολή της οποίας προς την Τζένιφερ Λόπεζ είχε τέτοια απήχηση που μεταφράστηκε και στα γαλλικά. Η εκστρατεία άρχισε τώρα να εισχωρεί και στο γαλλόφωνο κόσμο, καθώς το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων έχει προβάλει την είδηση και ήδη αναφέρθηκε από το μεγαλύτερο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι TV network TF1.

www.cyprusactionnetwork.org Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP