Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΜΕ!!!!

ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ ΗΡΘΑΝ, ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΑΝ....
ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΙΚ - ΝΙΚ ΣΤΟΥ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ!!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα...

Αρχίζουν να αποχωρούν οι διαδηλωτές από το Σύνταγμα

Άνοιξε το Μετρό και ο κόσμος αρχίζει να αποχωρεί.
Διαβάστε περισσότερα...

Ο μαλάκας του μήνα, επιβεβαιώνει τον τίτλο του.


Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΧΕΡΙ--ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...!
Ο KΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΧΕΡΙ--ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΤΟΝ GIORGO
ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ και ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ...!

Ο "αστράτευτος διαρκείας", εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κ. Αιβαλιώτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την αυριανή απεργία:
«Οι πολεμοχαρείς κραυγές και η απόπειρα μετατροπής των πολιτών σε "μάζα" επιβάλλεται να αντιμετωπισθούν με πολύ περίσκεψη».
«Σε μια Μεσόγειο που φλέγεται, δεν πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε ακραία φαινόμενα».

Το ΛΑΟΣ ψηφίζοντας το Μνημόνιο, έβγαλε το ΛΑΙΚΟΣ.
Στο παρελθόν (2005) είχε βγάλει το ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
Τώρα με την απαγόρευση των απεργιών βγάζει το ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ.
Καλή διάλυση…

O καραγκιοζοαστράτευτος αποκαλεί δηλαδή όσους απεργούν και κατεβαίνουν στο πεζοδρόμιο για να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο, μη αναπαυόμενοι στους καναπέδες τους…. μάζα. Βάζει και λίγη από την γνωστή Καρατζαφέρεια κινδυνολογία για να τρομάξουν τα βλίτα, και μετά, τρέχει στο ..ταμείο του ΠΑΣΟΚ, για να εισπράξει την αμοιβή του για το θεάρεστη πράξη του… αβανταδόρου. Κάτι αστράτευτες παλιοκουφάλες σαν και δαύτον, έχουν καταντήσει την χώρα εκεί που βρίσκεται. Τρέμει η ψυχούλα τους στον ΛΑ.γ.ΟΣ να μην ξεσηκωθεί ο κοσμάκης, γιατί είναι από τους πρώτους που θα γαμίσουν χωρίς σάλιο, αφου εκμεταλλεύτηκαν αισχρά τις πατριωτικές ευαισθησίες μερικών , και τους το φυλούν. Να τον ξαναβγάλετε παλιομαλάκες βουλευτή, για να ξεσκιστεί στο ευρω. 

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ

ΜΑΤΑΔΕΣ , ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΧΟΙΝΙ


Ηταν απ τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων. Γι ακόμα μια φορά όλοι οι καθεστωτικοί έπαιξαν το γνωστό τους ρόλο.

Τα κουκούδια φρουροί του καθεστώτος πήγαν έκατσαν για λίγο μπροστά στο μπορντέλο της βουλής και αποχώρησαν.
Οι αναρχικοί έκαψαν ελληνικές σημαίες και την έπεσαν όπως ήταν το σχέδιο απ τη κάτω μεριά της πλατείας Σντάγματος στους μπάτσους.
Οι μπάτσοι του καθεστώτος γέμισαν τη πλατεία Συντάγματος δακρυγόνα.
Οι διαδηλωτές αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν και να σπάσουν μη αντέχοντας τη ποσότητα των χημικών.
Και οι Εθνικιστές;
Ατομικά κατέβηκαν εκατοντάδες.
Συλλογικά;
AΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

egersis
Διαβάστε περισσότερα...

ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...


Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP