Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

45 κιλα @ρχ....α !

Εφιαλτικά είναι τα τελευταία χρόνια για έναν άνδρα από το Las Vegas, ο οποίος εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας έχει υποστεί ελεφαντίαση του οσχέου, με αποτέλεσμα τα γεννητικά του όργανα να ζυγίζουν 45 κιλά.

Η ζωή του Wesley Warren Jr. έχει επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μπορεί να αφοδεύσει μόνο σε μια συγκεκριμένη στάση, αποκλειστικά με τη χρήση κουβά, και δεν ελέγχει τη ροή των ούρων του.

Ο άτυχος 45χρονος είναι άνεργος και κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για μια δύσκολη επέμβαση που κοστίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη ασθένεια συναντάται σχεδόν αποκλειστικά σε χώρες της...
Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Γερμανίδα σκύλα.

Στο τέλος θα χάσει πολύ περισσότερα γιατί η χώρα της είναι αιώνια looser ...

Η Γερμανία θα μπλοκάρει επιπλέον οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα σε περίπτωση που η χώρα δεν τηρήσει στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα στο πλαίσιο των πακέτων διάσωσης που έχει λάβει μέχρι στιγμής, προειδοποίησε σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί τη Δευτέρα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης Merkel, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Η Γερμανία θα κάνει χρήση του δικαιώματος veto στο Προσωρινό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της Ευρωζώνης (EFSF) αν κρίνει πως η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει τους όρους της βοήθειας που έχει λάβει, φέρεται να δήλωσε στην Handelsblatt ο Michael Fuchs, αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των κυβερνώντων κομμάτων CDU και CSU της Γερμανίας.

«Ακόμα και αν το ποτήρι είναι μισογεμάτο, αυτό...
Διαβάστε περισσότερα...

Κ. Μαρκόπουλος: «Ποιοι έδωσαν πολιτικό άσυλο στο κτήνος της Πάρου;»

Εμείς απλά περιμένουμε να δούμε πόσο θα το κυνηγήσει ο εν λόγω βουλευτής γιατί από υποσχέσεις σε θέματα εγκληματικότητας και λαθρομετανάστευσης έχουμε χορτάσει...

Με ανάρτηση του στο twitter ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος αναφέρεται στον Πακιστανό που κατηγορείται ότι κακοποίησε τη 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο.

O Kώστας Μαρκόπουλος έγραψε:

«Το κτήνος της Πάρου είπε ότι πήρε πολιτικό άσυλο! Αύριο ζητώ τον φάκελό του μέσω Βουλής. Να δούμε ποιοι λεβέντες το έκαναν και τι θα πουν τώρα»...
Διαβάστε περισσότερα...

Προκαλεί το Ασιατογερμανικό ζώο.

Δεν έχω πλέον ψευδαισθήσεις. Πρότεινα μαζί με γερμανικές επιχειρήσεις μια σειρά μέτρων στην ελληνική κυβέρνηση. Οι Έλληνες σχεδόν δεν ανταποκρίθηκαν στις προσφορές μας» δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Focus».

Ο Ρέσλερ, γνωστός για τις σκληρές του θέσεις απέναντι στη χώρα μας, εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με την πορεία της Ελλάδας προς την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

Στις 22 Ιουλίου ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας είχε...
Διαβάστε περισσότερα...

Νέες αντιρατσιστικές π@π@ριές απο το ΚΚΕ !


Τσιμουδιά για την Μυρτώ ! Σκούζουν για τους Πακιστανούς και βλέπουν παντού Έλληνες μαχαιροβγάλτες ενώ ΠΑΝΤΑ οι δολοφονίες Πακιστανών είναι για ξεκαθαρίσματα μεταξύ τους .
Γίνονται συνεχώς ρεζιλι των σκυλιών και  όπως πάνε θα αφανιστούν απο προσώπου εκλογικής γης.
Διαβάστε τι λένε οι προδότες των Ελλήνων εργαζομένων.

Ευθύνες καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΚΚΕ με αφορμή τη δολοφονία νεαρού Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, «παράλληλα...
Διαβάστε περισσότερα...

Τραυματίστηκε από ερωτικό αντικείμενο

Σωτήρια ήταν η επέμβαση που έκαναν οι χειρουργοί του νοσοκομείου της Κω σε αλλοδαπό τουρίστα ο οποίος υπέστη ατύχημα την ώρα που «έπαιζε» με τύπο δονητή, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Σε κάποια στιγμή, ωστόσο, φαίνεται πως έχασε τον… έλεγχο, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του...
Διαβάστε περισσότερα...

Μειώνεται το εισοδηματικό κριτήριο για τα προνοιακά επιδόματα

«Βαρύς» αναμένεται να πέσει ο πέλεκυς σε κοινωνικά επιδόματα και προνοιακές παροχές, καθώς περισσότεροι από 250.000 δικαιούχοι πλήττονται από τα μέτρα που επεξεργάζεται τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το εισοδηματικό κριτήριο για τη λήψη προνοιακών επιδομάτων θα περικοπεί δραματικά φτάνοντας τις 25.000 έως 30.000 ευρώ (ετήσιο εισόδημα), με αποτέλεσμα περίπου οι μισοί δικαιούχοι να βρεθούν εκτός της νέας λίστας.

Την ίδια στιγμή, πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, καθώς...
Διαβάστε περισσότερα...

Νέες φωτό του Ισλαμικού κτήνους.

Δείτε νέες φωτογραφίες του 21χρονου Πακιστανού Αχμέντ Βακάς που κακοποίησε άγρια την 15χρονη Μυρτώ στην παραλία «Χρυσή Ακτή» της Πάρου μέσα από την προσωπική σελίδα του στο Facebook.
Τι νομίζατε ; Δεν θα είχε σελίδα το...
Διαβάστε περισσότερα...

Κοντά στα ίχνη πολυεθνικής συμμορίας που «χτυπά» κοσμηματοπωλεία

Ένας άνδρας 33 ετών, αρμενικής καταγωγής, έπεσε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, στα χέρια των διωκτικών αρχών στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερα άτομα ως μέλη της πολυεθνικής συμμορίας με τα καλάσνικοφ, που το τελευταίο διάστημα «χτυπούσε» κοσμηματοπωλεία σε τουριστικά σημεία της πόλης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων από τις πρόσφατες ένοπλες ληστείες στην περιοχή της Χερσονήσου (στις 10 Ιουλίου) και του Ανισσαρά (στις αρχές Αυγούστου), όπως κοσμήματα κι ακριβά ρολόγια.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 33χρονος αναγνωρίστηκε...
Διαβάστε περισσότερα...

Σιωπή απο τους αριστεριστές για το Πακιστανικό κτήνος.

Πολύ απλά γιατί είναι με το μέρος του.
Δεν τους καίγεται καρφί για ότι συνέβη στην κοπέλα. Αν όμως ήταν αλλοδαπή θα ούρλιαζαν συντονισμένα.
Τους ξέρουμε , τους έχουμε πλέον μάθει. Φανερά λένε "τα ήθελε και τα έπαθε" !
πάντα με το μέρος των εγκληματιών  , όπως έκαναν και με τον άτυχο Καντάρη που κατέσφαξαν οι Ισλαμιστές , όπως έκαναν με το Ελληνόπουλο που κατέσφαξαν στην Πάτρα.
όπως έκαναν τρελή από χαρά όταν σκότωσαν τον κόσμο στην Μαρφίν.
Είναι τα νεοταξικά κτήνη που παρασιτούν ανάμεσά μας.
Είναι οι γυναικωτοί σκύλοι που αποκλείουν και εξοντώνουν μια αθλήτρια γιατί ανέβασε ένα ανέκδοτο στον προσωπικό της λογαριασμό.
Εκτός απο μισέλληνες είναι και μισογύνηδες , βγάζουν περισσότερη χολή όταν το θύμα είναι γυναίκα.
Οι ομοφυλοφυλικές τάσεις των νεοταξιτών είναι πολύ έντονες και δεν περιμέναμε τις συμμετοχές τους στα gay pride για να το πούμε.
Πρόκειται για απόστημα στο σώμα της Ελληνικής κοινωνίας , για κακοήθη όγκο .
Αυτοί που τους δίνουν δουλειά αποδεικνύουν το βαθύ τους μίσος για τον Ελληνικό λαό . Οι εργοδότες τους είναι πολύ χειρότεροι απο τους εγκληματίες που απασχολούν γιατί ανήκουν στην ίδια πάστα των καπιταλιστών κτηνών που φέρνουν εδώ τους αλλοδαπούς...
Διαβάστε περισσότερα...

Όποιος μιλάει κατά του χρέους και του ευρώ συνιστά «κίνδυνο για τη δημόσια τάξη»

Φασιστική απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Απόφαση 20.059 του 2012.

Η απόφαση απορρίπτει την αίτηση της πρωτοβουλίας πολιτών «Χωρίς Χρέος Χωρίς Ευρώ» να αναγνωριστεί ως μη κερδοσκοπικό σωματείο από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
Η αιτιολογία της απόρριψης στο σκεπτικό που «διαβλέπει» άδηλους σκοπούς και κίνδυνο για τη...
Διαβάστε περισσότερα...

Τρεις υποθέσεις με οσμή σκανδάλου στο Δήμο του Καμίνη

Η θητεία του μεγάλου Γιώργου Καμίνη, ήδη άρχισε να "γράφει" τις πρώτες μελανές σελίδες της

Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στον Δήμο της Αθήνας, δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο. Η θητεία του...
Διαβάστε περισσότερα...

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Άγιο Όρος

Στάχτη 40.000 στρέμματα 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Άγιο Όρος. Σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό, έχουν καεί περισσότερα από 40.000 στρέμματα δασικής και καλλιεργήσιμης έκτασης. Όπως δήλωσε ο...
Διαβάστε περισσότερα...

Νέο άρθρο για γέλια απο τον Ριζοσπάστη

Διαβάστε  το άρθρο των προδοτών των Ελλήνων εργαζομένων...

Επίθεση φασιστοειδών 

 Φασιστοειδή επιτέθηκαν σε ιδιωτικό χώρο που έχει παραχωρηθεί σε μουσουλμάνους στον Πειραιά.
Από ποιούς είχε παραχωρηθεί και πως ; Οι φίλοι σας οι μουσουλμάνοι δεν διαμαρτύρονται και ζητούν χώρους ; 

Ηταν δέκα το βράδυ όταν οι δράστες, περίπου 15-20 άτομα, πέταξαν τέσσερα με πέντε δακρυγόνα στην είσοδο του υπόγειου σε ιδιωτικό χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Αιτωλικού. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα τέσσερις Πακιστανοί. Ο ένας ανέβηκε τα σκαλιά και μόλις βγήκε έξω, κάποιος από τους επιτιθέμενους τον χτύπησε με τις...
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ριζοσπάστης σταθερά εναντίον των μέτρων για την μετανάστευση.

 Νέο άρθρο , φρέσκο-φρέσκο απο τους ψευτοκομμουνιστές που δεν έχουν διαβάσει ούτε τους θεωρητικούς τους !Οι λαθρομεταναστες να είναι καλά και οι Έλληνες εργαζόμενοι να πάνε να γ@μηθούνε . Διαβάστε το άρθρο ...

Την επέκταση των αντιμεταναστευτικών κατασταλτικών επιχειρήσεων και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, προανήγγειλε χτες με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Χ. Μανούρας. Πρόσθεσε δε πως όσοι αλλοδαποί συλλαμβάνονται...
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP