Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Αμα ξέρεις ξένες γλώσσες!!

Το έχει πιάσει το νόημα ο Καμίνης. Την συγκεκριμένη αφίσα μας την έστειλε αναγνώστρια με email.. Κυκλοφορεί πολύ τελευταία στους δρόμους της Αθήνας..Είναι η φωτογραφία του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη με μια πρόταση στα Πακιστανικά η οποία λέει: "Αυτούς που μας βοηθάνε, τους βοηθάμε και εμείς στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή. Ψηφίζουμε Γιώργο Καμίνη".

Τα συμπεράσματα δικά σας!


πηγή Διαβάστε περισσότερα...

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη πλατεία Συντάγματος.  Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (από την ημερομηνία της εφημερίδας) εκτός του ότι παραβιάζουν το νόμο περί διανομής φυλλαδίων παραβιάζουν και τις διατάξεις για οποιαδήποτε προεκλογική δραστηριότητα μια μέρα πριν τις εκλογές. Επίσης στο βίντεο φαίνεται η ανάμιξη αλλοδαπών στο προεκλογικό αγώνα Καμίνη (το έχει αρνηθεί πολλές φορές) μιας και οι δύο από τους τρεις είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για αλλοδαπούς. Το τελευταίο επιβεβαιώνει και τις καταγγελίες που έχουν γίνει από πολίτες πως σε πολλές γειτονιές της Αθήνας τις τελευταίες μέρες διακινείται υλικό υπέρ Καμίνη από αλλοδαπούς.

Δείτε το βίντεο
Διαβάστε περισσότερα...

Ψηφίστε Καμίνη να βγει η αστυνομία στους δρόμους!

Ο Μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ ζει τις παλιές καλές ημέρες

Το ΠΑΣΟΚ έχει ως πρωταρχικό του στόχο την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη γιατί πιστεύουν πως έτσι θα κλέψουν τις εντυπώσεις και αυτό θα οδηγήσει σε λευκή επιταγή για αυτά που θα ακολουθήσουν μετά τις εκλογές.
Αυτό έχει οδηγήσει τον κομματικό μηχανισμό του, σε πολλές περιπτώσεις να θυμίζει τις παλιές καλές εποχές που η προπαγάνδα ήταν το Α και το Ω.
Τρανό παράδειγμα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας. Ήδη από την Τετάρτη στην Πλατεία Κολιάτσου και συγκεκριμένα στην λαϊκή αγορά 5-6 άτομα με μια ντουντούκα φώναζαν επί λέξη: “Ο Κακλαμάνης είναι παρελθόν. Ψηφίστε Γ. Καμίνη για να βγει η αστυνομία στους δρόμους. Για να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι στο σπίτι σας“. Οι ίδιοι άνθρωποι διέρρεαν στους κατοίκους πως την εβδομάδα που μας έρχεται έχουν κανονιστεί προσευχές μουσουλμάνων στις πλατείες τους. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε την Πέμπτη και σήμερα σε άλλες γειτονιές (πλ.Αττικής κ.α). Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να τα παίζει όλα για όλα και μην σας φανεί παράξενο αν επιχειρηθεί καμία επιχείρηση ευρύτερης προπαγάνδας την τελευταία στιγμή είτε μέσω των δικών του καναλιών, είτε μέσω καλοθελητών. Ο Λαλιώτης έχει αφήσει το στίγμα και στο κίνημα υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να τον ξεπεράσουν.
Το ότι θα την βγάλει την αστυνομία στον δρόμο ο φασίστας Καμίνης, είναι σίγουρο… Ενάντια στους κατοίκους της βέβαια! Αφού ο άνθρωπος το δήλωσε ξεκάθαρα: «Αντιδρά ο τοπικός πληθυσμός.. Δεν μπορούμε να ζούμε όμως συνέχεια με την απειλή των τοπικών πληθυσμών…!!!»
Για να δείτε πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι τοπικοί πληθυσμοί, δείτε το τέλος του βίντεο:πηγή Διαβάστε περισσότερα...

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ


(Μετά τον Βύρωνα, η πράσινη εταιρεία εκβιαστών φαίνεται ότι χτύπησε και στην Πάτρα…)

Με αφορμή την αποστολή μηνυμάτων SMS (αγνώστου αποστολέα) που έφεραν το όνομα του βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου και καλούσαν τους πολίτες να στηρίξουν συγκεκριμένο υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές της Πάτρας, ο Αχαιός βουλευτής δήλωσε:
«Ακόμα και η αθλιότητα έχει τα όριά της. Και αυτά ξεπεράστηκαν την Παρασκευή, για τρίτη συνεχόμενη φορά, σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση εις βάρος του προσώπου μου.
Ανώνυμος – προς το παρόν – προβοκάτορας, χρησιμοποιώντας το όνομά μου, έστειλε μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου του οποίου δεν φαινόταν ο αριθμός, παροτρύνοντας πολίτες και φίλους μου να ταχθούν υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών της Πάτρας.
Πληροφορούμενος τη συγκεκριμένη αθλιότητα, από τη Νάπολη της Ιταλίας όπου βρίσκομαι μετέχοντας στην Διάσκεψη Μεσογειακών Χωρών ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έχω ήδη ζητήσει από συνεργάτες μου να προσφύγουν στην Ασφάλεια Πατρών και στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καταγγέλλοντας το περιστατικό και ζητώντας την αποκάλυψη του δράστη.

Δηλώνω δε, ότι δεν θα σταματήσω μέχρι να αποκαλυφθεί ο ένοχος, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσω στον Άρειο Πάγο, τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή όπου αλλού, καθώς αντίστοιχα περιστατικά σημειώθηκαν και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και παρά τις προσφυγές μου και τότε, οι ένοχοι δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί. Δυστυχώς!

Ελπίζω αυτή την φορά, οι αρχές να κατεβάσουν την κουκούλα εκείνων που νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με το όνομα και την δημόσια περπατησιά μου, η οποία ουδέποτε κρύφτηκε πίσω από κρυφά νούμερα και δεν φοβήθηκε να τοποθετηθεί δημόσια και ανοικτά, ακόμα και με προσωπικό κόστος, ενίοτε. Προσωπικά, θα κάνω παν δυνατό για την αποκάλυψη και την τιμωρία του δράστη.

Παρακαλώ δε, τους δύο υποψηφίους δημάρχους, τον κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο και τον κ. Γιάννη Δημαρά, να καταδικάσουν εξίσου ευθαρσώς το συγκεκριμένο περιστατικό και δημοσίως να δηλώσουν πως αν ο δράστης βρίσκεται στον δικό τους περίγυρο, θα τον αποκηρύξουν και θα επιδιώξουν και οι ίδιοι την παραδειγματική τιμωρία του.

Τέλος, παρακαλώ τους πολίτες που έπεσαν θύματα αυτής της προβοκάτσιας και επιθυμούν να συνδράμουν στην αποκάλυψη του ενόχου, να μην διαγράψουν τα μηνύματα. Η ύπαρξή τους και μόνο, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη στις Αρχές. Η τεχνολογία στις μέρες μας έχει κάνει εξαιρετικά άλματα, ώστε κανένας να μην μπορεί να κρυφθεί πίσω από ένα ανώνυμο μήνυμα. Είμαι βέβαιος πως ο δράστης μπορεί να αποκαλυφθεί και θα αποκαλυφθεί!».

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP