Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ! ΦΡΙΚΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ - ΤΡΩΓΛΗ!

http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2010/11/news-argentini-pateras-viastis.jpg

Εκεί ζούσε ο 45χρονος πατέρας, η περίπου ηλικίας 40 ετών μητέρα, η 18χρονη κόρη και δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 9 και 6 ετών.Η φρίκη που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έφτασαν μετά από καταγγελίες στη μονοκατοικία ξεπερνά ακόμα και κάθε νοσηρή φαντασία.

Η 18χρονη κόρη είχε πέσει κατά συρροή θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος δεν δίσταζε να την εκδίδει σε ηλικιωμένους έναντι ...5 ευρώ ή ακόμα και αναψυκτικών.
Παρόμοια ήταν και η φρίκη στην οποία ζούσαν και τα δύο ανήλικα αγόρια σε βάρος των οποίων ασελγούσε ο 45χρονος μέσα στο σπίτι τους. Τόσο ο 9χρονος όσο και ο 6χρονος, μάλιστα, δυσκολεύονται ακόμα και να αρθρώσουν λέξεις αφού δεν πηγαίνουν σχολείο.

Τα παιδιά έχουν, πλέον, απομακρυνθεί από το σπίτι με τη βοήθεια του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Ο 45χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, είναι άνεργος και εισπράττει μια αναπηρική σύνταξη του ΙΚΑ, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.

το είδαμε εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

Οι "πυρήνες" ανελαβαν τη βομβιστική επίθεση στο Πρωτοδικείο

Με νέες βομβιστικές επιθέσεις αλλά και με ταξική εκδίκηση απειλούν τα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς σε προκήρυξη που απέστειλαν στην ιστοσελίδα του Indymedia και με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών στους Αμπελοκήπους εν όψει της δίκης των προφυλακισμένων μελών της οργάνωσης που αναμένεται να γίνει στις 17 Ιανουαρίου.

Εμείς δεν θα αναφερθούμε στο περιεχόμενο της προκύρηξης, γιατί πολύ απλά δεν είχαμε και ούτε θα έχουμε ποτέ σκοπό να διαφημίζουμε τρομοκράτες και ανθρώπους επικίνδυνους για όλους εμάς. Άλλωστε σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε το περιεχόμενο της σε όλα τα ΜΜΕ...
πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ: ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ!!!



Βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο κατά όσων κατέγραψαν την ομιλία του στην Οξφόρδη όσο και κατά της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος που αναπαρήγαγε τις πληροφορίες αλλά και των αναγνωστών της χρησιμοποίησε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

«Κάτι φοιτητές του κώλου από την Οξφόρδη έκοψαν αποσπάσματα από τα όσα είπα και αυτά τα ζώα στον Ελεύθερο Τύπο τα παρουσίασαν όπως ήθελαν. Απορώ. Απορώ πιο πολύ όχι μόνο με τα ζώα του Ελεύθερου Τύπου, αλλά και με τα ζώα που τον διαβάζουν» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «οι χαρακτηρισμοί του κ. Πάγκαλου αντανακλούν το ήθος και την προσωπικότητά του. Είναι πλέον θέμα του πρωθυπουργού να δει τι θα κάνει με τον ανεκδιήγητο και καθ' έξιν υβριστή αντιπρόεδρό».

το είδαμε εδώ Διαβάστε περισσότερα...

Πληρώστε διόδια ή φεύγουμε, απειλούν οι εργολάβοι

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Αν και πιστεύουμε ότι λέχθηκε απλά για να πιέσει τη κατοχική κυβέρνηση. Οι μεγαλοεργολάβοι δεν είναι κορόιδα.

Ο υφυπουργός Υποδομών, Γ. Μαγκριώτης επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις από τις κοινοπραξίες που κατασκευάζουν τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους να λάβει μέτρα εναντίον όσων αρνούνται να πληρώσουν διόδια. Απειλούν ακόμη και με αποχώρηση από τα έργα."Υπάρχει η απειλή να φύγουν. Επισήμως δεν μας έχουν θέσει το ζήτημα, αλλά το ακούμε δεξιά κι αριστερα", ανέφερε ο υφυπουργός, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Σκάι".

Κάλεσε τους πολίτες να πληρώνουν τα διόδια, υποστηρίζοντας ότι σε αντίθετη περίπττωση κάνουν ένα λάθος που ζημιώνει και το Δημόσιο...

Οπως είπε, όχι μόνο το κράτος δεν εισπράττει τον ΦΠΑ απο το κάθε αντίτιμο διοδίου, αλλά υπάρχει και κίνδυνος οι εργολάβει να στραφούν εναντίον του, διεκδικώντας διαφυγόντα κέρδη.

Εν τω μεταξύ, οι κοινοπραξίες φέρονται να είναι έτοιμες να στείλουν κατασχετήρια σε όσους οδηγούς σηκώνουν τις μπάρες, αφού τους έχουν φωτογραφίσει και έχουν πάρει το πράσινο φως από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να τις χρησιμοποιήσουν.

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

Να αναλάβουν ιδιώτες την είσπραξη των φόρων στην Ελλάδα(!)

προτείνουν σήμερα με άρθρο τους οι Financial Times

"..η είσπραξη των φόρων είναι ένα από τα πλέον διεφθαρμένα τμήματα του δυσλειτουργικού ελληνικού κράτους.."
Να αναλάβουν ιδιώτες την είσπραξη των φόρων στην Ελλάδα. Αυτό προτείνει σε σημερινό του άρθρο συντάκτης των Financial Times.
Στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται πως...η είσπραξη των φόρων είναι ένα από τα πλέον διεφθαρμένα τμήματα του δυσλειτουργικού ελληνικού κράτους και πρέπει να γίνει πιο αποδοτική. «Στην Ελλάδα πολλοί αυτοαπασχολούμενοι γιατροί και οδοντίατροι πληρώνουν λιγότερους φόρους από τις γραμματείς τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ο αρθρογράφος των FT προτείνει μια «προσωρινή» μεταρρύθμιση του φοροεισπρακτικού συστήματος στη βάση της εκμίσθωσης ιδιωτών για την είσπραξη των φόρων. «Εάν υπάρξει σωστή διαχείριση, το σύστημα της εκμίσθωσης των φόρων σε ιδιώτες, θα μπορούσε να έχει σημαντικά πλεονεκτήματα», σημειώνει...
πηγή


Είδατε πως προετοιμάζουν το έδαφος; ;Oλα σε ιδιώτες. Ποιους ιδιώτες; Mα τους γνωστούς νταβατζήδες που έλεγε ο Καραμανλής ο Β' (που έμεινε μόνο στα λόγια) . Αυτούς που αγοράζουν τα πάντα και απομυζούν το πλούτο του ελληνικού λαού με μίζες και κομπίνες. Γιατί το διευθαρμένο καθεστώς είναι ανίκανο όχι μόνο να εισπράξει φόρους αλλά και να προασπίσει την εθνική ασφάλεια. Άρα φέρτε τη FRONDEX, φέρτε ευρωαστυνομία και ευρωστρατό, ξεπουλήστε τη παραγωγή οπλικών συστημάτων, ΟΣΕ, ΟΤΕ,ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΤΑ, μεταφορές (δηλαδή λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους) Τα πάντα. Γιατί οι Έλληνες είναι ανίκανοι δήθεν να τα διαχειριστούν. Στη πραγματικότητα ανίκανοι προς το παρόν είναι να πετάξουν έξω με τις κλωτσιές από τη γιάφκα της Βουλής τους προδότες που τους έφεραν σ αυτό το σημείο.
Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ 2010 ΕΦΥΓΕ...ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ

Συνεχίζουμε το αφιερωμά μας με τον Αύγουστο του 2010.

O Αύγουστος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας των διακοπών. Διακοπές όμως κάνεις όταν έχεις λεφτά και οι περισσότεροι Ελληνες πλέον δεν έχουν. Σε αντίθεση με το Τζέφρυ που γύριζε προκλητικά από νησί σε νησί για περισσότερο από ένα μήνα.
 
ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΝΗΣΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Στις αρχές του μήνα βγαίνει η απόφαση σχετικά με την αγωγή που είχε καταθέσει η ηρωική δασκάλα Χαρά Νικοπούλου κατά της εφημερίδας Μιλλιέτ για συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Καταδικάστηκε η τουρκόφωνη εφημερίδα Μιλλιέτ της Ξάνθης

Στις 7 Αυγούστου η Χρυσή Αυγή διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτηρίας κατά της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών στη Βέροια με αφορμή την παρ ολίγο δολοφονική επίθεση από Αλβανούς σε βάρος 3 Ελληνοπαίδων.

ΒΕΡΟΙΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών

ΒΕΡΟΙΑ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Το κράξιμο στους πολιτικάντηδες συνεχίζεται. Αυτή τη φορά σειρά είχε ο Σηφουνάκης, o Πάγκαλος και άλλοι κυβερνητικοί.

Λέσβος: Έφαγε κράξιμο ο Σηφουνάκης και έφυγε βιαστικά για να γλιτώσει τις... "ψιλές"
 
Τα τελευταία κουτσομπολιά για τους πολιτικούς που έφαγαν κράξιμο στους δρόμους

Στις 8 Αυγούστου ο συλλογος μοτοσικλετιστών  «Πρωτοβουλίας Μνήμης Σολωμού-Ισαάκ» διοργωνώνει πορεία μνήμης για τους ήρωες Ισαάκ και Σολωμού.

Εκδήλωση στην μνήμη Σολωμού-Ισαάκ στην Κύπρο



Στις 12 Αυγούστου δολοφονείται στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου ο 37χρονος Αριστοτέλης Γκούμας. Οι Αλβανοί δολοφόνοι χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους τη μοτοσυκλέτα του και πέρασαν από πάνω του για να σιγουρευτούν για το θανατό του. Ακολούθησαν αντιδράσεις και αποκλεισμοί δρόμων από τους εξαγριωμένους Έλληνες.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΧΙΜΑΡΑ!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ ΜΕ ΑΟΥΝΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ




Στις 15 Αυγούστου ομάδα 70 οπλισμένων Αφγανών μαζί με αναρχικούς επιτίθονται σε κατάστημα στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Οι θαμμώνες καταφέρνουν να τους αποκρούσουν και ακολουθούν επεισόδεια. Οχτώ από τους επιτιθέμενους Αφγανούς συλλαμβάνονται ενώ μετά την αντεπίθεση των Ελλήνων οι δράστες το σκέφτονται καλά να επαναλάβουν κάτι παρόμοιο.

Στις 29 Αυγούστου τιμώνται σε εκδήλωση στο Βίτσι οι πεσόντες του Εθνικού Στρατού και αμέσως μετά οι Εθνικιστές του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και της Χρυσής Αυγής πηγαίνουν στο φυλάκιο της Κρυσταλοπηγής για να διαμαρτηρηθούν για τη δοιλοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα.

ΒΙΤΣΙ 29 AΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010: ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
 
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010: “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!”


Έτσι κλείνει και το αφιερωμά μας στον Αύγουστο του 2010. Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP