Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Γέλασε το πανελλήνιο με τους ισχυρισμούς της Ε. Πορτάλιου

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ Η “ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…

Την ώρα που τα πλάνα όλων των τηλεοπτικών σταθμών έδειξαν ξεκάθαρα την λαϊκή οργή κατά των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και που φυσικά δεν αποτελούσαν «μειοψηφία ακροδεξιών τραμπούκων», η υποψήφια δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Πορτάλιου βγήκε στο κεντρικό δελτίο του MEGA και επέμεινε στις πρωινές της τοποθετήσεις. Μέχρι και ο δημοσιογράφος Καψής προσπαθούσε να συγκρατήσει τους μορφασμούς του από τα όσα είπε η Ε. Πορτάλιου, που προτίμησε να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα για την καθημερινότητα του Αγ. Παντελεήμονα.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ»

Παρακολουθώντας κανείς την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, διαπιστώνει πολύ σημαντικά πράγματα που σχετίζονται με τον τρόπο που οι αριστεροί αντιλαμβάνονται τους ανθρώπους. Όποιος δεν θέλει την βρωμιά, τις αρρώστιες και την εγκληματικότητα στη χώρα μας, αυτομάτως βαφτίζεται … κακοποιό στοιχείο, μαφιόζος, ακραίος και «φασίστας». Επίσης όποιος φοβάται να κυκλοφορήσει λόγω των συμμοριών λαθρομεταναστών και νιώθει ανασφαλής ομοίως βαφτίζεται, από τους επαναστάτες του Κολωνακίου και της Εκάλης με τα ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, (τύπου Αλαβάνος), ρατσιστής, οπισθοδρομικός και σκοταδιστής. Ο κάθε εχέφρων άνθρωπος που παρακολούθησε την κυρία αυτή να απαντάει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων αναγνωρίζει με σαφήνεια τα μπολσεβίκικα τσιτάτα που κρύβονταν στις απαντήσεις της καθώς και την ανικανότητα τεκμηρίωσης και επιχειρηματολογίας. Είναι άραγε ενδεικτικό της αμορφωσιάς που επικρατεί στον εγκέφαλο των θολοκουλτουριάρηδων ή μήπως ήρθε η ώρα που τα λόγια δεν βγαίνουν πλέον από το στόμα;

 πηγη Διαβάστε περισσότερα...

Γιαούρτια και αυγά και στη Πορτάλιου στον Αγιο Παντελεήμονα

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΛΩΒΗΤΟΣ

Σήμερα το μεσημέρι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Πορτάλιου πήγε με τη κουστοδία της στη λαική αγορά του Αγίου Παντελεήμονα για ψηφαλάκια.
Η απάντηση ήταν η ίδια με χτες. Αυγά και γιαούρτια.
Πήγε να κάνει περιοδία στη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στη λαική της γειτονιάς στη Μιχαήλ Βόδα και στη πλατεία Αττικής. Από όπου περνούσε την έβριζαν και της πετούσαν αβγά και γιαούρτια.
 Μπορεί να μην την πέτυχαν αλλά το μύνημα το πήρε.
Κανένας υποκριτής πολιτικάντης που βρίζει εδώ και δύο χρόνια τους κατοίκους δεν θα περάσει έτσι.
Να περάσει ο επόμενος!!!!
 egersis Διαβάστε περισσότερα...

Αλαβάνε δεν φταίνε οι κάτοικοι....Η Ελληνοφρένεια το είχε προτείνει

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΓΙΑΟΥΡΤΑΣ ~ Starring: ΑΛΑΒΑΝΟΣΜε αφορμή τη δροσιστική εμπειρία του Αλαβάνου στις 22 Οκτωβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα.
Το τραγούδι όπως θα καταλάβατε ονομάζεται "Γιαουρτάς". Ερμηνεύει ο Περικλής Βάγιας Διαβάστε περισσότερα...

Φωτογραφίες από Άγιο Παντελεήμονα – ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ έλεγε στα κανάλια ο σύντροφος Αλαβάνος

Ισχυρή αστυνομική δύναμη κάλυπτε τον “σύντροφο” Αλαβάνο – Ψέματα έλεγε στα κανάλια ότι… η αστυνομία τον άφησε απροστάτευτο. Διμοιρίες ΜΑΤ περιόρισαν τους εξοργισμένους κατοίκους

 Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Μέσα σε κλοιό από ισχυρή αστυνομική δύναμη κατάφερε ο Αλέκος Αλαβάνος να… “πατήσει το άβατο” του Αγίου Παντελεήμονα. Η ελληνική αστυνομία δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει μόνο του τον προοδευτικό πολιτευτή. Όχι μόνο βρίσκονταν εκεί πανέτοιμες δύο διμοιρίες ΜΑΤ (όπως ξεκάθαρα φαίνεται στη φώτο), αλλά οι εν λόγω ένστολοι περιόρισαν (όσο μπόρεσαν) τις οργισμένες, αυθόρμητες αντιδράσεις των κατοίκων εις βάρος του Αλαβάνου και της κουστωδίας του. 
Όπως γίνεται φανερό από το  φωτογραφικό υλικό, ο Αλέκος Αλαβάνος πήγε στον Άγιο Παντελεήμονα συνοδευόμενος από τριάντα και πλέον άτομα, ορισμένα εκ των οποίων έφεραν και κράνη… Όταν βέβαια βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιολογημένη οργή των κατοίκων, η… δυναμική ομάδα περιφρούρησης που τον συνόδευε έσπευσε να κλειστεί στη στοργική αγκάλη της αστυνομίας. Και αντί για ευχαριστώ, ο σύντροφος Αλαβάνος εμφανίστηκε λίγο αργότερα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης για να καταγγείλει ότι τα ΜΑΤ τον άφησαν απροστάτευτο, γιατί η ηγεσία τους συνεργάζεται με κυκλώματα της νύχτας, ακροδεξιούς κλπ, κλπ.

Υ.Γ.: Στη δεύτερη φωτογραφία, εκτός από τον Αλέκο Αλαβάνο που σκουπίζεται, διακρίνεται και ο γνωστός και μη εξαιρετέος “σύντροφος” Θανάσης Κουρκουλας (μόνιμος υβριστής της Χρυσής Αυγής), γιαουρτωμένος, να υψώνει με πάθος τη γροθιά του, πίσω από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.
 

Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP