Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Για πογκρόμ εναντίον των μεταναστών μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ θέλοντας να ρίξει λάδι στην φωτιά που ο ίδιος άναψε. Το "ξεβράκωμα" μιας ολόκληρης πολιτείας που δέχθηκε να παίξει τα "ανθρωπιστικά" πολιτικά του παιχνίδια είναι φανερό πως δεν τον άφησαν ικανοποιημένο και προσδοκά σε συνέχεια.
Ηδη σε άλλες πόλεις της χώρας που έχουν επίσης αφεθεί στο έλεος των λαθρομεταναστών φαίνεται πως εξυφαίνονται ανάλογοι σχεδιασμοί ακολουθώντας το παράδειγμα της Νομικής.
Η Πάτρα,η Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες πόλεις είναι ήδη στο στόχαστρο των "αλληλέγγυων" που είναι βέβαιο πως ονειρεύονται μια γενικευμένη εξέγερση των λαθρομεταναστών με τους ΣΥΡΙΖΑ και συνιστώσες να σπρώχνουν απο πίσω δίκην βοσκών το λαθρομεταναστευτικό κοπάδι.
Η ανικανότητα της κυβέρνησης είναι οφθαλμοφανής όπως εμφανής είναι και η ανύπαρκτη διάθεση απο μέρους του κρατικού μηχανισμού που στελεχωμένος απο "μεταγραφές" προσώπων αρνούνται να εφαρμόσουν τους νόμους απέναντι σε πρώην και νυν συντρόφους τους.Αν προσθέσουμε και την "λυπητερή" ιστορία του μετανάστη πρωθυπουργού καταλαβαίνουμε ότι μάλλον αν δεν ηρεμήσουν τα πράγματα το θέμα θα έχει και...άγρια συνέχεια.
Κι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως οι απόψεις του δεν θα ήταν παρά παρανυχίδα αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ δεν "έστηναν" την επιχορήγηση συγκεκριμένων ΜΚΟ και δεν ανεχόντουσαν την ευρωπαϊκή επιχορήγηση άλλων.
Δεν είναι άραγε περίεργο ότι σε καθε αναταραχή οι λεγόμενες ΜΚΟ μπαίνουν μπροστάρηδες για να ακολουθήσει η πολιτική κάλυψη της "αριστεράντζας";
Δεν είναι περίεργο που η ηλεκτρονική διακυβέρνηση δεν περιλαμβάνει εναν ΠΛΗΡΗ κατάλογο των ΜΚΟ που πληρώνει ο ελληνικός λαός;
Και ποια λογική λέει πως μια μη κυβερνητική οργάνωση όποια και αν είναι αυτή πρέπει να μισθοδοτείται απο το δημόσιο;
Μερικοί θα γνωρίζουν ορισμένες ΜΚΟ μεταξύ των οποίων η "Αρσις",η "Αντιγόνη" του Τρεμόπουλου και ίσως και άλλες.
Πόσες είναι όμως αυτές οι άλλες;Απο ποιον σπονσοράρονται και ποιος ο ρόλος τους;
Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως ορισμένοι σύλλογοι "μεταναστών" χρηματοδοτούνται από Ευρωπαικά προγράμματα αλλά και απο το υπουργείο εσωτερικών.
Οι διάφορες "Nεολαίες ενάντια στον Ρατσισμό", και το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα σπονσοράρονται από την Ευρωπαική Ένωση ήδη από την εποχή του "Διεθνούς Κοινωνικού Φόρουμ".
Στην ουσία οι ίδιοι άνθρωποι ηγούνται και των διαφόρων κινήσεων πολιτών με αποτέλεσμα σε κάθε εκδήλωση να συμμετέχουν επίσημα δεκάδες οργανώσεις αλλά εν τέλει να εμφανίζεται μια χούφτα εκ των ιδίων ανθρώπων που όμως....είτε εισπράττουν είτε εξασκούν πολιτική.
To "Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών"και το "Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα" αποτελούν την ίδια οργάνωση.
Η Πακιστανική κοινότητα, η Αφγανική κοινότητα, η Συμμαχία Σταματήστε τον πόλεμο και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή αποτελούν και αυτές την ίδια οργάνωση και ελέγχονται από το ίδιο πρόσωπο.
Επίσης η ίδια οργάνωση εμφανίζεται ως "Κίνηση απελάστε τον Ρατσισμό" και ως "Κυριακάτικο σχολείο Μεταναστών"
Έπειτα έχουμε και 6 "οργανώσεις" και "συνιστώσες" του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας μην ξεχνούμε και τα "παιδιά" από το "Πολιτικό Καφενείο".
Την γιάφκα ουσιαστικά του Χαλανδρίου......
Φυσικά πέρα από την τεράστια οικονομική ενίσχυση που παρέχει το κράτος σε αυτούς τους λίγους με τις πολλές οργανώσεις παρέχει και αστυνομική προστασία σε "δράσεις" που είναι σίγουρο ότι θα πυροδοτήσουν αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία. Αυτό συνέβη με την κρατική πρωτοβουλία να παραχωρήσει την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στους επαγγελματίες αντιρατσιστές.ή να επιτρέψει την κατάληψη πλατειών για υπαίθριες προσευχές.
Σε όλες αυτές τις δράσεις οι ΜΚΟ βρίσκονται απο πριν στο σημείο για να ακολουθήσει η λυπητερή κατήχηση για τους "αναξιοπαθούντες" και η πολιτική κάλυψη απο τον αναρχο-ΣΥΡΙΖΑ.
Τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των πολιτών που βλέπουν να έχουν αλλωθεί οι πόλεις και τα χωριά τους φροντίζουν να τις επικαλύπτουν τα Μέσα μαζικής προπαγάνδας βαπτίζοντας ως Χρυσαυγίτες και ακραίους ακόμα και ηλικιωμένους.Η κρατική χρηματοδότηση και οι διασυνδέσεις των επαγγελματιών αντιρατσιστών με τα κανάλια τις εφημερίδες αλλά και ακόμη τον ίδιο τον μετανάστη πρωθυπουργό είναι ενδεικτικά του ποιοι πραγματικά τους στηρίζουν και τους υποκινούν.
 
Διαβάστε περισσότερα...

Δεκαπέντε χρόνια από την εθνική ταπείνωση στα Ίμια




Σενάρια συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, διαρκής υποχώρηση από την άσκηση δικαιωμάτων μας, αύξηση της τουρκικής επιθετικότητας, ατολμία στην υπογραφή της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με την Κύπρο για να μη δυσαρεστηθεί η Άγκυρα και de facto αποδοχή των γκρίζων ζωνών! Αυτός είναι ο θλιβερός απολογισμός της φετινής επετείου από τη νύχτα της εθνικής ταπείνωσης στα Ίμια…
Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 15 έτη από το όνειδος της σύγχρονης ιστορίας μας, που οδήγησε στον θάνατο των τριών νεοηρώων του έθνους, μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που απολέστηκε κατά την κρίση.
Και λέμε «όνειδος» γιατί τότε, εκτός των ανθρώπινων απωλειών, που είναι έτσι κι αλλιώς δυσβάστακτες, για πρώτη φορά τέθηκαν εν αμφιβάλω από την Τουρκία χερσαία τμήματα της ελληνικής επικράτειας δημιουργώντας το νεόκοπο καθεστώς των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο.

Εδραιωμένη κατάσταση

Ένα καθεστώς που αφενός με την τουρκική επιθετική συμπεριφορά και αφετέρου με την ελληνική ψοφοδεή αντιμετώπιση του τείνει -δυστυχώς- να θεωρείται εδραιωμένο και από την Ελλάδα, που αρκείται σε ανούσιο βερμπαλισμό, αλλά ουσιαστικά από όλες τις υπόλοιπες χώρες και τους διεθνείς οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι από τους τότε πρωταγωνιστές των Ιμίων οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών Κ. Σημίτης και Τανσού Τσιλέρ έχουν αποσυρθεί από την πολιτική και ιδιωτεύουν, ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Γ. Αρσένης έχει αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική (η σύζυγος του Λούκα είναι υπουργός στην κυβέρνηση Παπανδρέου), ο Α/ ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Λυμπέρης είναι πλέον απόστρατος και συγγραφέας βιβλίων, ενώ ο μόνος που παραμένει ενεργός στην πολιτική είναι ο τότε υπουργός Εξωτερικών και νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στις κινήσεις για την υποστολή της ελληνικής σημαίας και την υποχώρηση των βατραχανθρώπων από το ελληνικό έδαφος…

Το χρονικό της ντροπής

συνέχεια εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

Καλεντερίδης και Λάλας: Δεν συμμετέχουμε στην εκδήλωση του ΛΑΟΣ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Εδώ και 10 μέρες διαβάζουμε για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Λ.Α.Ο.Σ. για να τιμήσει την επέτειο για τα Ίμια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:



Μετά την προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος της Χαράς Νικοπούλου σειρά έχει ο Σταύρος Λάλας;

Φανερά εκνευρισμένος και συγχρόνως στενοχωρημένος φαίνεται να είναι ο Σταύρος Λάλας για την εκμετάλλευση του ονόματός που επιχειρείται να γίνει από την νεολαία του ΛΑΟΣ.
Την πληροφορία μας την μετέδωσε αναγνώστης χθες, εμείς επικοινωνήσαμε μέσω ανθρώπου του φιλικού του περιβάλλοντος με τον κο Σταύρο Λάλα και διασταυρώσαμε την πληροφορία ότι δεν θα παραβρεθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση της ΝΕΟΣ.
Ως Αντιπαρακμή θελήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση του Armyalert.
Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον κ. Γιάννη Κουριαννίδη, γνωστό πατριώτη με πολυετής αγώνες, που χαίρει εκτίμησης από την συντριπτική πλειοψηφία του πατριωτικού χώρου.
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον κ.Κουριαννίδη ότι -μετά από συνομιλία που είχε ο ίδιος τόσο με τον Σταύρο Λάλα όσο και με τον κ.Σάββα Καλεντερίδη, κανείς τους δεν θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ.
Μάλιστα, όπως του είπε ο κύριος Καλεντερίδης, το κανάλι ΤΗΛΕΑΣΤΥ (του ΛΑΟΣ) τον επισκέφθηκε στο βιβλιοπωλείο του και του ζήτησε μία συνέντευξη για τα Ίμια.
Ο κ.Καλεντερίδης φυσικά δεν αρνήθηκε να τη δώσει.
Για να διαπιστώσει ότι (όπως φαίνεται) η συνέντευξή του θα αποτελέσει την διαφημιζόμενη "παρουσία-ομιλία" του στις 2 εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ!
Επίσης ο κ Κουριαννίδης μας ανέφερε ότι ο κύριος Καλεντερίδης βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα επιστρέψει στη Αθήνα την Δευτέρα βράδυ!!
Συνεπώς είναι αυτονόητο ότι δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις του ΛΑΟΣ.

Επίλογος
Όπως μπορούν να διαπιστώσουν οι τακτικοί αναγνώστες του Ιστολογίου μας αποφεύγουμε να προβάλλουμε πολιτικά κόμματα.
Ιδανικά μας είναι η Ελλάδα και η Ορθοδοξία, σ' αυτά πιστεύουμε και αυτά μας ενώνουν και δεν επιθυμούμε να αντικαταστήσουμε την αγάπη μας σ' αυτά με μικροπολιτικές σκοπιμότητες.
Σε κάποιες περιπτώσεις αναγκαστήκαμε να ασκήσουμε κριτική στο κόμμα του Λ.Α.Ο.Σ. πχ στην επιμονή για την υποψηφιότητα Ψινάκη.
Θεωρούσαμε ότι κάτι τέτοιο εξευτελίζει τα ιδανικά που υποτίθεται ότι πρεσβεύει ο Λ.Α.Ο.Σ.
Το ίδιο κάναμε όταν θεωρήσαμε ότι ο Λ.Α.Ο.Σ. προσπάθησε να καπηλευθεί την ηρωική μας δασκάλα μας Χαρά Νικοπούλου.
Σε άλλες περιπτώσεις επικροτήσαμε την δράση στελεχών του πχ την παρουσία και στήριξη στην δασκάλα Χαρά Νικοπούλου,από την πρώτη στιγμή των δοκιμασιών της, εκ μέρους του βουλευτή κ.Πολατίδη.
Το ίδιο ακριβώς κάναμε και για τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα.
Όμως αν επαληθευθεί το δημοσίευμα του ArmyAlert για τον Στ.Λάλα και αν διαπιστώσουμε ότι ομοίως χρησιμοποίησαν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και το όνομα του Σάββα Καλεντερίδη τότε θα έχουμε μία ακόμη "πτώση" του κόμματος του ΛΑΟΣ.

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Μας πήραν τους Μεσογειακούς του 2013

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων συνεδρίασε έκτακτως στο Παρίσι και αποφάσισε να πάρει πίσω τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013, που ήταν να διεξαχθούν στον Βόλο και τη Λάρισα, λόγω των διαρκών καθυστερήσεων και της συνεχούς αναβλητικότητας που υπήρχε από την πλευρά της χώρας μας, στην εξέλιξη των έργων. Αυτό που δυσαρέστησε τη ΔΕΜΑ και αποτέλεσε τον κύριο λόγο για να προχωρήσει στην αφαίρεση των αγώνων από τη χώρα μας ήταν το θέμα του Μεσογειακού Χωριού. Παρά το γεγονός ότι η χώρα μας είχε υποσχεθεί ότι οι αγώνες θα γίνονταν στις δύο πόλεις της Θεσσαλίας, τελικά λόγω κόστους, έμεινε στα σχέδια και προτάθηκε από την Ελλάδα, η φιλοξενία των αθλητών να γίνει σε ξενοδοχεία ή κρουαζιερόπλοια.

Μάλιστα, η χώρα μας είχε ειδοποιηθεί από τον περασμένο Απρίλιο ότι λόγω των καθυστερήσεων η διοργάνωση "ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί" και ζητούσε πρόοδο στα έργα μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες, κάτι που προφανώς δεν έγινε.

Οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2013 και το κόστος της διοργάνωσης υπολογιζόταν σε 135 εκ. ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP