Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Σκιζει το Mega…

Ελα κυρία ό,τι προλάβεις, ό, τι προλάβεις… φωνάζανε στις λαικές αγορές παλιά. Εκεί αγοράζανε έδω –στα κανάλια για τα οποία θα σας μιλήσω- πουλάνε και ξεπουλιούνται.

Μανώλης Καψής , Ιορδάνης Χασαπόπουλος και κάτι λιμοί «προλάβανε»… προλάβανε και εκτέθηκαν στις τηλεοράσεις.
«Ο Καραμανλής είπε στον Γιούνκερ ότι η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη» φωνάζανε από προχθές και ξεσαλώσανε χθές το βράδυ στα δελτία.

Σήμερα το πρωί που ο «Ελεύθερος Τύπος» έβγαλε δήλωση του εκπροσώπου του Γιούνκερ ότι εννοούσε τον Παπανδρέου, Καμπουράκης και Παπαχρήστος «έφτυναν» την εφημερίδα και μόλις κατάλαβαν ότι έγραφε αλήθεια το κλείσανε. Εχθές έπαιζε εικοσάλεπτο, που δήθεν τάπε ο Καραμανλής να δείς που σήμερα μετά την αποκάλυψη ότι είναι ο Παπανδρέου θα κατέβει το θέμα και μέχρι το βράδυ θα μας έχουν πεί ότι ο Παπανδρέου είπε μια μεγάλη και πικρή αλήθεια.
 Ο,τι προλάβεις να πείς και όποιον προλάβεις να κοροιδέψεις λοιπόν στην αγορά των  φρούτων που μας… «ενημερώνουν» .To Μεγκα πέρυσι που παρουσίαζε το πρόγραμμά του έλεγε: «στην εποχή των παραπλανηθέντων υπουργών του Βατοπεδίου εμείς δεν παραπλανούμε κανέναν».

Σιγά παιδιά μη σκίσετε κανένα καλσόν

πηγή 

 σημείωση egersis:Γυρνώντας σήμερα στο σπίτι από δουλειά έπεσα πάνω σε ανοιχτή τηλεόραση και είχε ''ειδήσεις'' το mega...Τι το ήθελα ο δόλιος...Τόσες βδομάδες που το χα κόψει το.. άθλημα ήταν καλά. Σήμερα με τη πρώτη έπεσα στο Μητσοδράκουλα και έκατσα από περιέργεια να ακούσω τι παπαριές θα πει. Τι το θελα; Xαμένος χρόνος. Ένα ατέλειωτο γλύψιμο των δημοσιοκάφρων και ο γνωστός μητσοδράκουλας από την άλλη. Τύχη βουνό!!!! Διαβάστε περισσότερα...

ΟΞ ΠΟΥΣΤ....

Δήλωση Γιώργου Καμίνη σε απάντηση ερώτησης από το Athens Pride






Το Athens Pride, το οποίο διοργανώνεται με επιτυχία στην Αθήνα από το 2005, δεν είναι απλώς μια ετήσια γιορτή. Είναι ένα φεστιβάλ υπέρ της δυνατότητας του καθενός να μπορεί ανεμπόδιστα να εκδηλώνει την ομοερωτική του επιθυμία, χωρίς να υφίσταται δυσμενείς διακρίσεις. Είναι μια εκδήλωση υπέρ της ισονομίας και της διαφορετικότητας. 

Ο Δήμος Αθηναίων υπό την δημαρχία μου θα θέσει υπό την αιγίδα του το Athens Pride και γενικότερα θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια προάσπισης της ισονομίας και των δικαιωμάτων των πολιτών που υφίστανται διακρίσεις. Για τον λόγο αυτό, θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο το ετήσιο φεστιβάλ υπερηφάνειας τόσο στην εγχώρια διοργάνωσή του (π.χ. αιγίδα, χορηγία επικοινωνίας, παροχή διαφημιστικού χώρου, κλπ) όσο και στη διεθνή εκπροσώπησή του.
Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα συνδράμει στη δημιουργία ενός πολυχώρου εκδηλώσεων, όπου θα μπορούν να συναντώνται τόσο το Athens Pride όσο και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις προάσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Για μένα, το φεστιβάλ αυτό δίνει μια υπεραξία στην Αθήνα όχι απλώς σε επίπεδο άσκησης ατομικών δικαιωμάτων όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά και σε άλλους τομείς: για ποιο λόγο η Αθήνα να μη γίνει, όπως άλλες πρωτεύουσες μια μητρόπολη ταξιδιωτικού προορισμού για εκδηλώσεις διεθνούς βεληνεκούς όπως είναι το Athens Pride; Μήπως έχουμε την πολυτέλεια να στερούμαστε τέτοιου είδους αναφορές; 


Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα των γάμων μεταξύ ανθρώπου του ιδίου φύλου θα ήθελα να πω ότι πρόκειται φυσικά για ένα υπαρκτό ζήτημα. Το γεγονός όμως ότι οι γάμοι αυτοί θεωρήθηκαν άκυροι από την ελληνική δικαιοσύνη δημιουργεί θέμα σε δύο επίπεδα: πρώτον, εγώ σε όλη μου τη διαδρομή υπερασπίζομαι την αρχή του κράτους δικαίου, τον σεβασμό στις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, ανεξάρτητα αν προσωπικά συμφωνώ ή όχι. Επίσης, θεωρώ, και αυτό μου φαίνεται αυτονόητο, ότι πρακτικά η τυχόν διεξαγωγή ανυπόστατων γάμων από τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, καθιστά ανέξοδη και επισφαλή τη συζήτηση αυτή.
Τέλος, θα ήθελα να θυμίσω ότι κάθε ελληνική οικογένεια έχει στο ντουλάπι της έναν «σκελετό». Αυτό δεν μπορούμε να το ξεχνάμε ούτε να προσποιούμαστε πως δεν υπάρχει. Είναι υποκρισία, είναι ντροπή αυτό να διαιωνίζεται. Θα κάνω ότι περνά από τις θεσμικές μου δυνατότητες για να σταθώ αλληλέγγυος στη μάχη κατά των διακρίσεων, των προκαταλήψεων και της δυσανεξίας απέναντι στη διαφορετικότητα.

Νομίζουμε ότι ο τίτλος τα λέει όλα και δε χρειάζεται να κάνουμε άλλο σχόλιο...
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΦΕΒΑ

Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα...

Μας χρωστάνε το σαμάρι και θέλουν να μας πάρουν και τον γάιδαρο.!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr 

Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε στην Βουλή να αρθεί η ανωνυμία στα blogs για να προστατευτούν οι "τίμιοι" πολιτικοί από τους ανώνυμους "ρουφιάνους".
Στην επιχειρηματολογία του όμως υπήρχε μια μεγάλη αντίφαση δηλ. ότι σε περιπτώσεις που κάποιοι θιγόμενοι "τίμιοι" πήγαν στην δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος (που προΐσταστε ο κ. Σφακιανάκης) η εν λόγω η υπηρεσία απάντησε ότι οι "κακόβουλες συκοφαντίες" δεν συνιστούσαν κακουργηματικές πράξεις που θα μπορούσαν να άρουν την ανωνυμία των blogers.
Άρα κ. Καρατζαφέρη νόμοι υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν όταν υπάρχει λόγος αλλά εσείς και όλο το σύστημα που υπηρετείτε θέλετε τον απόλυτο έλεγχο και την φίμωση του διαδικτύου μια και οι σκεπτόμενοι πολίτες γύρισαν την πλάτη στα κανάλια που με τόσο κόπο και ιδρώτα φτιάξατε!... στα κανάλια σας, που όλα αυτά τα χρόνια μας ενημέρωναν με πλουραλισμό και αντικειμενικότητα!.... στα κανάλια σας που πολλοί από εσάς χρησιμοποιείτε σαν προπαγανδιστικό βήμα της προσωπικής σας ανέλκυσης! Όλοι τον τελευταίο καιρό είδαμε τους αβανταδόρους μισθοφόρους δημοσιογράφους να λειτουργούν "φανατισμένα" σε πολλά κεντρικά δελτία ειδήσεων σαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Θα σας πρότεινα επίσης να θυμηθείτε το τι ψέματα μας είπε ο τωρινός πρωθυπουργός προεκλογικά και υπέκλεψε τις ψήφους πολλών συμπολιτών μας και για τα οποία εσείς, αλλά και οι άλλοι καναλάρχες δεν λέτε τίποτα! 
Α ξέχασα .. κατά καιρούς κάποιοι λένε ότι αυτή η κυβέρνηση έχει την δεδηλωμένη του λαού και μπορεί να παίρνει όλες αυτές τις επώδυνες για τον λαό και την χώρα αποφάσεις!!!
Mας κοροϊδεύετε λοιπόν ασύστολα και ψάχνετε να βρείτε και να δικάσετε τους απλούς ανώνυμους πολίτες που στο κάτω κάτω δεν αποφασίζουν για τίποτα και ξεχνάτε τους επώνυμους κλέφτες και ψεύτες που όχι μόνο αποφασίζουν αλλά ξεπουλάνε και υποθηκεύουν την ζωή και το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και ίσως και των εγγονιών μας!!!
Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μην ζητάτε την προστασία των πολιτικών από τους ανώνυμους όπως λέτε ρουφιάνους αλλά να ζητήσετε και να κάνετε πράξη την προστασία των πολιτών που υποτίθεται ότι υπηρετείτε από τους επώνυμους ψεύτες και κλέφτες Πολιτικούς!!!
Επωνύμως: Γιάννης Πρεβενιός
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ...

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ!!!

Ελπίζουμε αυτό που διαβάσαμε στα parapolitika να είναι απλά μια μπαρούφα του Ιγνατίου. Αν όμως είναι αληθές τότε μιλάμε για απίστευτη γελοιότητα του Ραγκούση.
...

Απίστευτο αλλά αληθινό είναι αυτό που καταγγέλει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Φώτης Ιγνατίου στην Αθήνα με το συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη και αφορά τα εκλογικά έσοδα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που καταγγέλει ο κ.Ιγνατίου ο νόμος ή η εγκύκλιος Ραγκούση αναφέρει το εξής ευτράπελο και σχεδόν γελοίο. Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι απαγορεύει στους υποψήφιους να αυτοχρηματοδοτηθούν με βάση το χρηματικό ποσό που τους επιτρέπεται να ξοδέψουν για την προεκλογική τους καμπάνια. Πιο συγκεκριμένα και ενώ οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην Αθήνα έχουν δικαίωμα να ξοδέψουν από 2000 ως και 3500 ευρώ εντούτοις δεν έχουν δικαίωμα να αυτοχρηματοδοτηθούν! Ακόμη και σε εκείνη την περίπτωση που τα οικονομικά τους δεδομένα τους το επιτρέπουν. Αντίθετα είναι υποχρεωμένοι να ζητήσουν να τους συνδράμουν οικονομικά διάφοροι φίλοι τους μέχρι το ποσό των 500 ευρώ όσα δηλαδή επιτρέπεται να καταθέσουν και οι ίδιοι στον εαυτό τους.


Δηλαδή ο κ.Ραγκούσης μας λέει, τονίζει γεμάτος αγανάκτηση ο κ.Φώτης Ιγνατίου να απαυθυνθούμε σε τρίτα πρόσωπα για να πάρουμε χρήματα για τον προεκλογικό μας αγώνα. Πραγματικά είναι κάτι που αν πρέπει να τοι χαρακτηρίσουμε είναι το λιγότερο γελοίο. Καλό είναι να μην υπάρχει χρηματοδότηση από κάποιο φυσικό πρόσωπο για πάνω από 500 ευρώ αλλά να μην μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας; Προφανώς όπως και άλλα πολλά και αυτό γράφτηκε στο πόδι και έβαλε την σφραγίδα του το ΠΑΣΟΚ της προχειρότητας και του μνημονίου. Διαβάστε περισσότερα...

ΠΕΡΙ ''ΚΟΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ'' ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ...




του Σάββα Ιακωβίδη

Η ιστορική διαστρέβλωση απαιτεί τέχνη και πειστικότητα. Το ΑΚΕΛ διαθέτει την τέχνη, αλλά δεν πείθει πια κανέναν. Εδώ και χρόνια κανοναρχεί την προκλητική αστειότητα ότι, τάχα, Έλληνες και Τούρκοι αγωνίστηκαν στο ίδιο χαράκωμα για την ανεξαρτησία και την ελευθερία της Κύπρου. Ο Πρόεδρος Χριστόφιας, ιδιαίτερα όταν μιλά από διεθνή βήματα, για να εντυπωσιάσει προφανώς τους αχάμπαρους ξένους, πρώτα αναφέρεται σε προσωπικές εμπειρίες του από συμβίωση με Τ/κ. Ύστερα επικαλείται τον πατέρα του και στη συνέχεια μηρυκάζει το παραμύθι των δήθεν «κοινών αγώνων» Ε/κύπριων και Τ/κύπριων για την ανεξαρτησία της Κύπρου. Πρόκειται για μνημειώδες και αχώνευτο ψεύδος.

Από τη δεκαετία του ’40 οι Τ/κ, καθ’ υποκίνησιν της Τουρκίας, είχαν αρχίσει να οργανώνονται για να υλοποιήσουν τους τουρκικούς στόχους κατά της Κύπρου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΕΟΚΑ, οι Τ/κ αδελφοί του ΑΚΕΛ συνεργάστηκαν στενά με τους Βρετανούς δυνάστες κατά των Ελλήνων. Ο συνεπής αναγνώστης της στήλης Ανδρέας Τ. Λουκά, από το Αγριδάκι της κατεχόμενης Κερύνειας μας, διατυπώνει με εναργή τρόπο τις δικές του αντιδράσεις στις ΑΚΕΛικές διαστρεβλώσεις. Μου γράφει:

«Είναι τρομακτικό! Σε ποιους νομίζουν πως τα λένε; Σε επισκέπτες από τον Άρη; Νομίζουν πως όλοι γεννηθήκαμε χτες; Ποιοι είναι οι ''κοινοί αγώνες για ανεξαρτησία'' που κάναμε με τους Τούρκους; Πότε τους κάναμε; Ονομάζουν ''κοινούς αγώνες'' τις κάποιες απεργίες, σε ανύποπτο χρόνο, για μεροκάματο, στις οποίες συμμετείχαν για να εξασφαλίσουν το ψωμί τους κάποιοι Τ/κ, οι οποίοι ήσαν μέλη της ΠΕΟ και πλήρωναν, παρά την κακομοιριά τους, και τις ''αναγκαίες'' συνδρομές στη συντεχνία; Το 1955, όταν ξεκίνησε ο ένοπλος αντιαποικιακός/απελευθερωτικός αγώνας της ΕΟΚΑ εναντίον των Εγγλέζων, η ηγεσία της τουρκικής μειονότητας, αντί να συνενωθεί μαζί μας για να διώξουμε τους αποικιοκράτες και να εξασφαλίσει τα νόμιμα δικαιώματά της σαν μειονότητα, που ήταν και βάσει της χάρτας του ΟΗΕ, συμμάχησε μαζί τους και μας σκότωνε (ποιος μπορεί να ξεχάσει τους επικουρικούς;) για να αποτρέψει την απελευθέρωση του τόπου...
Διαβάστε περισσότερα...

Η αστυνομια διπλα στον πολιτη...

ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΤΛΟ...ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!


Το είχε πει ο "πιο επιτυχημένος" υπουργός "Προστασίας του Πολίτη" και το υιοθέτησε και ο διάδοχός του (ο "πιο επιτυχημένος" υπουργός ναυτιλίας): "Η αστυνομία δεν θα είναι απέναντι, αλλά δίπλα στον πολίτη" (παραλείποντας εντέχνως ν' αναφέρει ΜΠΡΟΣΤΑ από ποιους ήταν, είναι και θα είναι η αστυνομία).

Καθημερινά διαπιστώνεται ότι υπάρχει σύγχυση ως προς την ερμηνεία της λέξεως "πολίτης". Άλλο εννοεί η κυβέρνηση και άλλο ο λαός της πολύπαθης αυτής χώρας. Ο λαός νομίζει πως πολίτης είναι ο ίδιος, ο φορολογούμενος και νομοταγής Έλληνας. Η κυβέρνηση, όταν λέει "πολίτης", εννοεί τον λαθρομετανάστη και τον αντικρατιστή διεθνιστή αναρχικό και αριστεριστή.

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδος διαπιστώνεται αυτή η σύγχιση της έννοιας της ίδιας λέξης, αλλά στην πρωτεύουσα της χώρας το φαινόμενο είναι καθημερινό. Στο πολύπαθο κέντρο, με κάθε ευκαιρία, η αστυνομία του Υπουργείου "Προστασίας του Πολίτη" στέκεται απέναντι στους Έλληνες και δίπλα στους λαθρομετανάστες, τους αναρχικούς και τους αριστεριστές συνοδοιπόρους τους. Στην πλατεία Αττικής, στην πλατεία Αμερικής, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Κυψέλη, στην Ομόνοια, σε κάθε γειτονιά όπου οι Έλληνες κάτοικοι υποφέρουν, με το που κάνουν ν' αρθρώσουν φωνή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που βιώνουν, απέναντί τους βρίσκονται, οι ΜΚΟ των αριστεριστών, οι καταλήψεις των αναρχικών, οι ορδές των λαθρομεταναστών και ...τα ΜΑΤ του υπουργείου "Προστασίας του Πολίτη".

Βρισιές, προπηλακισμοί, ξυλοδαρμοί, "προσαγωγές" και συλλήψεις (με κατηγορίες όπως "διατάραξη κοινής ειρήνης", "αντίσταση κατά της αρχής", "παρακώλυση συγκοινωνιών", "εξύβριση και απειλή") είναι αυτά που θα συναντήσει ο Έλληνας πολίτης, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου - όλα κι όλα... ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ανήλικοι ή ηλικιωμένοι, αγόρια ή γριούλες, αν είναι Έλληνες διαμαρτυρόμενοι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και αντιμετωπίζονται ανάλογα. Αυτό που κατάφερε το υπουργείο, το εκπληκτικό του επίτευγμα είναι ακόμη και παραδοσιακοί δεξιοί, μεσήλικες και ηλικιωμένοι, υπέρμαχοι "του Νόμου και της Τάξης", άνθρωποι που μέχρι πρόσφατα έβλεπαν τους αστυνομικούς σαν συμμάχους για την ασφάλειά τους, τώρα να τους βρίζουν και να τους φτύνουν, βλέποντάς τους σαν έναν ακόμη εχθρό του αγώνα τους για ασφάλεια, νόμο και τάξη στις γειτονιές τους.

Οι αστυνομικοί, από την άλλη, είναι νεαρά παιδιά ως επί το πλείστον, που από καλομαθημένοι έφηβοι βρέθηκαν στην σχολή της αστυνομίας, λόγω βαθμολογίας, με νοοτροπία αντίστοιχη της πλειοψηφίας της σύγχρονης κοινωνίας: "να βολευτούμε σε μια θεσούλα με μόνιμο μισθό, να μην έχουμε μπελάδες με τους ανώτερους, να πουλάμε μούρη στους κατώτερους και να κάνουμε την ζωούλα μας". Το θέμα που τους "καίει" περισσότερο είναι το μισθολογικό. Κάποιοι τους έχουν και εθνικού τύπου ανησυχίες - η μειοψηφία, όπως σε οποιοδήποτε επάγγελμα. Και όπως σε οποιοδήποτε επάγγελμα, μπροστά στην προοπτική ενός εξοργισμένου αφεντικού, η πλειοψηφία αυτής της μειοψηφίας εύκολα θάβει τις εξωεπαγγελματικού τύπου ανησυχίες.

Σε κάθε μάχη, σε κάθε αγώνα, ισχύει ένας και μόνος κανόνας ασφαλείας: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, δίπλα μας, στο πλευρό μας, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

Γιούνκερ θυμίσου μια ζωή αρνί σου..

Μέχρι σήμερα το πρωί δεν ήξερα ούτε τι δουλειά κάνει ούτε καν ποιος είναι αυτός ο Γιούνκερ. Τι να ξέρω άλλωστε εγώ ο έρμος, ένας απλός άνθρωπος του μεροκάματου..

Μόλις άκουσα το όνομα του το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ο γερμανικός ποιμενικός σκύλος που είναι επιφυλακτικός και καχύποπτος με τους ξένους αλλά αφοσιωμένος και πιστός στ' αφεντικά του. 

Αυτός λοιπόν ο Κύριος Γιούνκερ που το μικρό του όνομα είναι Ζαν Κλοντ Βαντάμ ή κάπως έτσι, πληροφοριακά σας λέω ότι δεν είναι τελικά γερμανικό σκυλί  ούτε πρωταγωνιστής σε ταινίες βαράτε αλλά πρωθυπουργός του Βελγίου...(του Λουξεμβούργου είναι αλλά σιγά τη διαφορά..)και επικεφαλής του Eurogroup. Μεγάλο τσογλάνι δηλαδή.  

Ως άλλος Βαν Νταμ κατάφερε  να τους κάνει μπουρδέλο τους δικούς μας τους άχρηστους  όχι με κλωτσομπουνίδια αλλά με μια του μόνο δήλωση. Και τώρα όλοι ψάχνονται να βρουν ποιος ήταν αυτός που ξεστόμισε τη βαριά κουβέντα. Ποιος τελικά κυβερνούσε μια διεφθαρμένη χώρα. Και τρώγονται σαν τα όρνια και αλληλοκατηγορούνται κόμματα και αποκόμματα και αναρωτιούνται ποιος να 'ναι αυτός ο αψηλός ποιος να 'ναι αυτός ο τύπος. Και τα κανάλια βρήκαν δουλειά και η Όλγα από αύριο θα τρέμει και όλοι τους θα ασχολούνται με το νέο μεγάλο θέμα. 

Και ο Γιούνκερ σαν γνήσιος Αμερικανοτσολιάς σαν πιστό γερμανικό σκυλί σαν αυθεντικός μαφιόζος του χρήματος θα γελάει με τα χάλια μας. Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός του. Βγάζουμε λάδι Ευρωπαίους και Αμερικάνους που δε φταίνε οι έρμοι σε τίποτα και αφήνουμε τη διεφθαρμένη Ελλάδα και τα πολιτικά της ανδρείκελα να αλληλοσκοτωθούν. 

Μάγκας ο Βαν Ντάμ δε νομίζετε; Τόσες πολεμικές τέχνες απεργάζεται το παλικάρι. Σότοκαν καράτε, Μάι Τάι, Κικ μπόξινγκ και Τάε Κβο Ντο. Στους δικούς μας τους λαπάδες θα κώλωνε; Κλείνοντας πάντως το θέμα, γιατί αύριο με περιμένει δύσκολη μέρα, έχω να κάνω μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ξέρω ποιος ήταν αυτός που το είπε. Άμα θέλετε για να μη πλακωνόσαστε σας λέω και το όνομα του..και παίρνω και τα εύσημα για την αποκάλυψη ρε κριάρια της πολιτικής και της δημοσιογραφίας. 
Μητσοτακοσημιτοκαραμανλοπαπανδρέου τον λένε.

Τι θα πάρω τώρα που το βρήκα;
Καμιά αυξησούλα;
Καμιά φοροαπαλλαγή; 
Καμιά καταθεσούλα στο Βέλγιο;
Μάλλον θα πάρω πάλι απ' αυτά που έχω..
Το συνήθισα πλέον..

Άιντε και καλό ξημέρωμα.

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για τη Δυτική Ελλάδα

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας


Ο Χρήστος Ρήγας γεννήθηκε στην Ιερά πόλη Μεσολογγίου το 1974.
Οικογενειάρχης με τρία παιδιά, αυτοδημιούργητος, ελεύθερος επαγγελματίας.

Μπαίνει στη μάχη με δύναμη, διάθεση, πατριωτισμό, να αγωνιστεί για μια Ελλάδα που πραγματικά να ανήκει στους Έλληνες.

Με την ψήφο σας στην "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ", η φωνή μας θα ακουστεί πιο δυνατά για το μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας.

ΔΙΑΛΕΞΕ ή με αυτούς που πουλάνε την πατρίδα και την ζωή σου ή ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!

Για τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα της επόμενης γενιάς.
ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ


Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP