Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Το γιαούρτωμα του Πάγκαλου στα Καλύβια

Λέει ο κοπρίτης ότι για το γιαούρτωμα ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε εδώ Το ίδιο λέγανε κι οι Νεοδημοκράτες για το ξύλο στο Χατζηδάκη. Είναι προφανές ότι αύτη η προσπάθεια να χρεωθούν οι επιθέσεις αυτές σε συγκεκριμένους πολιτικους χώρους γίνεται για να απαξιωθούν. Μας αφήνει αδιάφορους η κομματική τοποθετισή τους. Κι αν ήταν Συριζαίοι στο κάτω κάτω μαγκιά τους. Έκαναν ότι ήθελε να κάνει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού στον προδότη, κοπρίτη και αντιπαραγωγικό Πάγκαλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"



Την προσεχή Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011, στην Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους (στο άγαλμα του Βενιζέλου) και ώρα 1 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ηλεκτρονικού φακελλώματος και της λεγόμενης «κάρτας του πολίτη», που διοργανώνουν η Συντονιστική Επιτροπή κατά της κάρτας του πολίτη και οι Έλληνες YouTubers. Αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Π.Ε.Σ.) ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΕΙΝ, με επί κεφαλής τον πρόεδρο Χάμο Αστέριο, θα δώσει το δυναμικό «παρών» και καλεί κάθε Έλληνα και Ελληνίδα να πράξει το ίδιο.

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι η πολυδιαφημιζόμενη ηλεκτρονική διακυβέρνηση όχι μόνον δεν θα λύσει τα χρόνια προβλήματα γραφειοκρατίας που μας ταλανίζουν, όπως ψευδώς επαγγέλλονται οι θιασώτες της, αλλά, τουναντίον, θα τα επιδεινώσει και, επί πλέον, θα αποτελέσει άνευ προηγουμένου φακέλλωμα των Ελλήνων, με παρακολούθηση, συγκέντρωση, διαχείριση και επεξεργασία όλων των δεδομένων της προσωπικής τους ζωής (αγορές, πωλήσεις, μετακινήσεις, περιουσιακά στοιχεία, ιατρικό ιστορικό, ποινικό μητρώο) από ανθρώπους που κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να εμπιστευτεί. Επί πλέον, η μη διαψευδόμενη χρήση του αριθμού-ονόματος του Αντιχρίστου (666), αποδεικνύει την καταφανή περιφρόνηση των κρατούντων προς κάθε Χριστιανό, όταν αυτό το κράτος το έκαναν άνθρωποι που επαναστάτησαν και έδωσαν και την ζωή τους ακόμα «για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία». Αυτήν την θεόσδοτη Ελευθερία που βγήκε από τα ιερά κόκκαλα των προγόνων μας, έχουμε καθήκον να εξασφαλίσουμε και για τα παιδιά μας.

Για το Δ.Σ. του Π.Ε.Σ.

Ο πρόεδρος Χάμος Αστέριος 
Ο γραμματέας Τσιλοπάνος Πάρις
Διαβάστε περισσότερα...

Ιντα πράμα;; Θα παρελάσουν οι λαθροέποικοι στην Εθνική μας γιορτή στα ΧΑΝΙΑ;;;



Ρε θα κατέβουμε απ’ τα Σφακιά και θα τσι πάρουμε με τις πέτρες..! Εμάς δεν μας φοβήξανε Γερμαναράδες και Τουρκαλάδες, θα μας εμαγαρίσουνε την επέτειο αυτοί οι παραπάγκοι; Αντίς την 25η Μαρτίου να καμαρώσουμε τα κοπέλλια μας, θα θωρούμε τσι χαλικούτηδες να παρελαύνουν; Ιντα κάμει αυτό το Κράτος του κερατά; Δεν φθάνει που τους άφηξε και κατσικωθήκανε μεσ’ την Νομική με το έτσι θέλω..; Δεν φθάνει που τσι πληρώσαμε τους γιατρούς και τα νοσοκομεία τους 100.000 ευρώ, εδά θα μας βρωμίσουν τα όσια και τα ιερά μας; Ο διάλος θα τσι πάρει και θα τους σηκώσει, κι αυτούς και τους δικούς μας που τους εκουλαντρήζουνε.. Ανε τολμήσουν και πατήξουν τα ποδάρια τους στα Χανιά, θα τους πετάξουμε στην θάλασσα να ξεπλυθούνε κιόλας..!

Σφακιανός
πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ)

Γράφει η ''ύαινα''

Το παράδοξο έγινε συνηθισμένο. Το αδύνατο απλό. Το αθέατο πραγματικότητα.
Kαι όμως. Αυτή η μεταβολή έγινε από έναν λαό τόσο αλλοτριωμένο για τον οποίο όλοι πίστευαν ότι σταμάτησε για πάντα κάθε αναπνοή, σφυγμός, σφρίγος και δύναμη. Ότι η ιστορία του έφτασε στο τέλος της. Τότε ήταν σχεδόν αδύνατο να σκεπτόμαστε το μέλλον. Έπρεπε να έχει κανείς υψηλή κλίμακα αυτοπεποίθησης, ιδεαλισμού, δύναμης, κουράγιου, προσωπικότητας καθώς και ακλόνητα αισθήματα για να δώσει στους Έλληνες μια δυνατότητα επιτυχίας -ποσό δε μάλλον- να βοηθήσει πρακτικά στην προπαρασκευή αυτής της δυνατότητας.

Το ξέραμε από τότε. Η πραγματικότητα δεν νικιέται με ραμφίσματα. Ξέραμε ότι ήταν σύμμαχος, αλλά ξέραμε επίσης ότι έπρεπε να αποφύγουμε το λάθος να κτυπάμε ηρωικά ουρές φιδιών. Έπρεπε να συνεργαζόμαστε με τα γεγονότα. Να χουμε λογισμό, νεύρα από μέταλλο, ενότητα από γρανίτη, και την συνειδητοποίηση ότι είμαστε λίγοι και πολύτιμοι.

Πως αλλάζουν τα πράγματα...
Εκείνοι οι όποιοι κατέβαζαν περισσότερο το κεφάλι, πρόθυμοι να γυμνώσουν πλάτες στο μαστίγιο θρασύδειλων αντιπάλων, σήμερα το υψώνουν. Δεν τούς υποδεικνύει κανείς την τότε στάση τους. Κάποιοι άλλοι που δεν έκαναν  τίποτα ουσιαστικό κατηγορούν εμάς που δεν τα κάναμε όλα.
Έτσι γινόταν πάντα.
Σεμνοί και ταπεινοί είναι οι δημιουργοί της κοινωνίας ενώ οι άλλοι μόνο μιλάνε.
Θα μπορούσε λοιπόν να ισχυριστεί κανείς ότι δεν υπήρχαν τότε προδότες.
Η σημερινή φωτοβόλα αλήθεια καλύπτει το τίμημα.
Τότε που μαχόμαστε με τα λυκόρνια...

Η ισχύς μας δεν βασίζεται στην στείρα συναισθηματικότητα ή σε κενό πάθος.
Είναι σκληρή, ηρωική, γνωρίζει τον σκοπό, έχει αντοχές καθώς και την ζωντανή πνοή από τις ανάγκες  του λάου μας. Αυτά ήταν που απάλλαξαν το Έθνος από τα νύχια των πλουτοκρατών, τα ψέματα των υποτακτικών, τον επιθανάτιο ρόγχο του εποικισμού.

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ευγνώμονες στον λαό μας που αποτίναξε τόσο γενναία τις αλυσίδες της σκλαβιάς. Τις σταγόνες του δηλητηρίου που έμοιαζαν να έχουν διαβρώσει τα πάντα.
Σε αυτήν την μεγαλειώδη πνευματική, ιδεολογική, πολιτική ανατροπή τίποτα δεν μας χαρίστηκε.
Με κραταιά πιστή, καθαρό βλέμμα, θέληση, αγώνα και με όλη την δύναμη πνεύματος και καρδιάς, κερδίσαμε όλους εκείνους, όλες εκείνες που λέγονται Έλληνες.

Ο λαός μας ότι κέρδισε το κέρδισε με θυσίες. Δοξασμένα τρόπαια στην ιστορία των Εθνών.
Μην επιτρέψετε λοιπόν σε κανέναν -ποτέ πια - να μολύνει την ψυχή σας για να σας παραδώσει δέσμιους σε πλουτοκράτες, διεθνιστές, τοκογλύφους και δήμιους αποικιστές.
Το χρέος μου το έκανα. Σας παραδίδω μια ακηλίδωτη σημαία. Κτίστε μια υπέροχη ΠΑΤΡΙΔΑ.
Διαβάστε περισσότερα...

Ώρες αγωνίας στην Φουκουσίμα...

ImageΣύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK, λευκός ραδιενεργός ατμός προϊόν των προσπαθειών ψύξης των αντιδραστήρων, υψώνεται από τα κτίρια των αντιδραστήρων 2, 3 και 4. Οι δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή ετοιμάζονται να ψεκάσουν πάλι με νερό τους αντιδραστήρες με τη βοήθεια οχήματος που εκτοξεύει νερό με υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε ειδικά γι' αυτό το λόγο από το Τόκιο.
Στο περιθώριο της πυρηνικής απειλής, ο καιρός παραμένει ιδιαίτερα ψυχρός στην ευρύτερη περιοχή της Ιαπωνίας μ' αποτέλεσμα να επικρατεί χιονόπτωση τόσο πάνω από την περιοχή αποκλεισμού γύρω από το εργοστάσιο της Φουκουσίμα, όσο και σε αρκετά σημεία της Ιαπωνίας και του Ειρηνικού Ωκεανού.

Οι αρχές προειδοποιούν ότι πιθανή έκθεση στο χιόνι ίσως προκαλέσει έκθεση σε ραδιενέργεια και προειδοποιούν τους πολίτες να τινάσσουν τα ρούχα τους πριν εισέλθουν στα σπίτια τους. Οι φόβοι για εκδήλωση πυρηνικού χειμώνα στην περιοχή δυστυχώς αυξάνονται ώρα με την ώρα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Βίντεο από το γιαουρτωμένο παχύδερμο που έχει λουφάξει έντρομο





το είδαμε εδώ
το βίντεο από το tsantirigr
Διαβάστε περισσότερα...

''ΤΡΙΚ'' ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ''ΚΟΝΤΡΑ''

Διαβάστε περισσότερα...

«Γιαούρτωσαν» τον Θ. Πάγκαλο σε ταβέρνα στα Καλύβια

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ!!!!

Δεκάδες κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν στην ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων, όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μαζί με τη σύζυγό του και ολιγομελή παρέα φίλων.

Εξαγριωμένοι κάτοικοι πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος του, ενώ πολλοί τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας συνθήματα. Με τη συνοδεία διμοιρίας των ΜΑΤ και σε κλίμα έντασης ο κ. Πάγκαλος συνομίλησε με τους κατοίκους και εξέθεσε τις απόψεις του για το θέμα του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο. Οι συγκεντρωμένοι μάλιστα εξοργίστηκαν ακόμη περισσότερο όταν τους είπε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις θα αποχωρήσουν από την Κερατέα μετά την απομάκρυνση των κατοίκων.

Στο σημείο έχουν φτάσει και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

Σημειώνεται ότι ο καταστηματάρχης, ανήκει στο φιλικό περιβάλλον του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος μάλιστα είναι δημοτικός σύμβουλος και είχε συμμετάσχει στο συνδυασμό της συζύγου του, η οποία στις τελευταίες εκλογές διεκδίκησε τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Σαρωνικού.

δείτε βίντεο στη σελίδα του γιωτά με άδεια οπλοφορείας
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP