Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΙΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΔΑΕΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21!


Μέρη της διάλεξης του χοντροΠάγκαλου -που είχε δώσει στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης- δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος. Και μέσα απο τις δηλώσεις του ξεδιπλώνεται ολόκληρο (που είναι και πολύ λόγω και κιλών!) ανθελληνικό μεγαλείο του ανδρός! Ο Πάγκαλος λοιπόν κατηγορεί τον ελληνικό λαό ότι αυτός... διαφθείρει τους αμόλυντους και άσπιλους πολιτικούς, ενώ δεν διστάζει να προσβάλει βάναυσα τους Ήρωες της Επανάστασης του '21 και την Ιστορία ΜΑΣ! Διαβάστε μερικές απο τις προκλητικές για ολόκληρο τον Ελληνισμό δηλώσεις του Πάγκαλου που παριστάνει τον σπουδαίο, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει κόσμος που ακούει με ανοιχτό στόμα τις... σοφίες του χοντρού:

«Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν...»

«Οι Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του ’21, ήταν ένα μάτσο και αδαών χωριατών που μετά βίας μιλούσαν ελληνικά. Γι αυτό αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την οθωμανική αυτοκρατορία. Και μετά την Απελευθέρωση ψήφιζαν οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, λογική που διατηρείται μέχρι τις μέρες μας».

«Οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης ταυτίζονται με όσους οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων» ενώ θεωρεί ότι «Η μόνη πηγή νομιμοποίησης είναι οι εκλογές και όσοι διαμαρτύρονται δεν μπορούν να καθορίσουν τη νομιμότητα».

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργο. καθώς θα πηγαίνεις στο Ερζερούμ, ρίξε και μια ματιά στο βιντεο...

Επειδή έχει και αγγλικά λόγια το τραγούδι, μπας και καταλάβεις που πάς δηλαδή και μη τολμήσεις και ξαναπείς τους Τούρκους 'ένας υπέροχος λαός'.... Α! και κάτι ακόμα πρόεδρε, πάρε τηλέφωνο και την κυρία Ρεπούση και τους άλλους να δουν τον ...συνωστισμό:

δείτε το μέχρι τέλους:



πηγή Διαβάστε περισσότερα...

ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ;....ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ!!!!

Έφτασε στα χέρια μας η παρακάτω ανακοίνωση εργαζομένων στην Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. και την δημοσιεύουμε αυτούσια.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και δεν πάει άλλο. Τις τελευταίες ημέρες έχετε έρθει αντιμέτωποι με μια κατάσταση πρωτοφανούς ίσως ταλαιπωρίας, όπου για να καταφέρετε να εναποθέσετε τα απορρίμματα των δήμων σας στον χώρο του Χ.Υ.Τ.Α. υποχρεούστε σε αναμονές για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Για να μην αιωρούνται, λοιπόν, διάφορες λανθασμένες απόψεις εσκεμμένες ή μη, σας ενημερώνουμε ότι η υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί οφείλεται αποκλειστικά στην απόλυση 100 έμπειρων συναδέλφων μας (και θα επιδεινωθεί με την εντός ολίγων ημερών απόλυση άλλων 120) χωρίς τους οποίους δεν μπορεί να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του χώρου και κατ’ επέκταση έμμεσα, η αποκομιδή 7.000 τόνων απορριμμάτων από την Αττική. Κατάσταση την οποία αδυνατεί ή αρνείται να καταλάβει η πολιτική ηγεσία και να αναλάβει τις ευθύνες που αποκλειστικά της ανήκουν.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ο χώρος του Χ.Υ.Τ.Α. παραμένει κανονικά ανοιχτός, με την χρησιμοποίηση όλου του εναπομείναντος εργατικού προσωπικού και μάλιστα σε διπλοβάρδιες, χωρίς ρεπό ή αργίες, προκειμένων να εξυπηρετείστε, προσωπικό όμως το οποίο επουδενί επαρκεί για να απορροφήσει τον συνολικό παραγόμενο όγκο απορριμμάτων της Αττικής.

Τονίζουμε, επίσης, ότι εκ μέρους μας καμία είδους κινητοποίηση υπάρχει που να παρεμποδίζει ή παρακωλύει την απρόσκοπτη λειτουργία του χώρου και του έργου σας, αλλά η παρουσία μας στο χώρο αφενός έχει να κάνει με την γνωστοποίηση του προβλήματος και τα αληθινά αίτια του στην κοινή γνώμη και αφετέρου να εκληφθεί ως μέτρο πίεσης προς την πολιτική ηγεσία, η οποία, επαναλαμβάνουμε, πεισματικά αρνείται να κατανοήσει, αυτό που όλος ο υπόλοιπος κόσμος αντιλαμβάνεται. Την σοβαρότητα, δηλαδή, της κατάστασης και τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνέχισή της. Εσχάτως, μάλιστα, αυτή την κατάσταση, μαζί με την πολιτική ηγεσία, αδυνατεί να αντιληφθεί και η δικαιοσύνη, στην οποία προσφύγαμε για να δικαιωθούμε, προτρέποντας μας μάλιστα και προτείνοντας ως λύση να μεταναστεύσουμε!!!

Εμείς κατανοούμε την ταλαιπωρία, την οποία υφίστασθε (άλλωστε όλα αυτά τα έτη πιστεύουμε ότι βοηθάμε, αλλά και βοηθούμαστε από εσάς στο κοινό μας έργο, στα πλαίσια της συναδελφικότητας- ως και φιλίας) και προσβλέπουμε και στην από μέρους σας κατανόηση, αλλά και συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματά μας. Εξάλλου, ο κίνδυνος είναι υπαρκτός για όλους μας ανεξαιρέτως.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Ε.Σ.Δ.Κ.Ν.Α. Διαβάστε περισσότερα...

ΤΟ 2010 ΕΦΥΓΕ...ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ (ΙΟΥΛΙΟΣ)

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ

Συνεχίζουμε το αφιερωμά μας με τον Ιούλιο.

Ο μήνας αρχίζει περίπου όπως τελείωσε ο Ιούνιος. Τα οικονομικά μέτρα σε συνδιασμό με την ποιότητα ζωής εξ αιτίας της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας στις γκετοποιημένες περιοχές της Αθήνας οδηγούν σε κινητοποιήσεις τους εναπομείναντες Έλληνες.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ...

 Οι επαγγελματίες αντιρατσιστές τύπου Κούλογλου δίνουν ρεσιτάλ παραπληροφόρησης.

ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ''

Γελοία προπαγάνδα στον Αγ. Νικόλαο

Στη Κύπρο συντονισμένη δράση και διαμαρτηρίες καταφέρνουν να ακυρώσουν συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχώμενα εδάφη.

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΛΟΠΕΖ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

Οι πολίτες συνεχίζουν να κράζουν τους πολιτικάντηδες όπου κι αν τους πετύχουν...ακόμα και σε ταβέρνες.

ΤΑ ΧΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ

Στις 18 Ιουλίου γαλανόλευκο ποτάμι πνίγει στη Φλώρινα τους συνομώτες. Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'', ο ''Στόχος'', η ''Χρυσή Αυγή'', ο ''Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος'' και πολίτες της Φλώρινας και από κάθε γωνιά της Μακεδονίας μας είναι εκεί.




Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου δολοφονείται από τη ''Σέχτα επαναστατών'' ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Ο λόγος του ενοχλούσε το κατοχικό καθεστώς.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ...

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...

 Στις 20 Ιουλίου πραγματοποιείται η ετήσια αντικατοχική πορεία στη Κύπρο. Μέχρι τη μέρα της απελευθέρωσης....


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ



Στις 25 Ιουλίου η Χρυσή Αυγή διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των Θερμοπυλομάχων στο μνημείο.

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ: Η Φωνή του Αίματος και της Τιμής

Στις 28 Ιουλίου διοργανώνεται η καθιερωμένη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Ίωνα Δραγούμη από την Επιτροπή Μνήμης και Τιμής Ιωνος Δραγούμη και τη  ΝΕ.Ο.Σ.στο μνημείο του Μάρτυρα.

ΕΠΕΙΔΗ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Στις 29 Ιουλίου Αλβανοί μαχαιρώνουν ανήλικα Ελληνόπουλα στο Διαβατό Βέροιας. Η τοπική κοινωνία ξεσηκώνεται εναντίων των Αλβανών ενώ στην Αθήνα ο Χατζάρας και άλλοι προβοκάτορες διαδίδουν ότι υπάρχει νεκρός από το περιστατικό. Εν τέλει οι νεαροί αναρώνουν κανονικά αλλά η τοπική κοινωνία εξακολουθεί να βράζει με τους Αλβανούς.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Την ίδια ημέρα στην Αθήνα οι φορτηγατζήδες απεργούν και αντιδρούν στο νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για το άνοιγμα του επαγγέλματος των μεταφορέων με ελληνικές σημαίες. Στο πλευρό τους δεκάδες πατριώτες που ανταποκρίνονται στο καλεσμά τους ενώ δίνεται μάχη στα κανάλια με τους πουλημένους δημοσιοκάφρους.
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ...
 
Ο μύθος του “κλειστού επαγγέλματος” και η εκποίηση ενός εν δυνάμει Εθνικού κεφαλαίου.



Ο μήνας κλείνει με μια ευχάριστη και δύο δυσάρεστες ειδήσεις. Αποφυλακίζεται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου αλλά σκοτώνεται μετά από σύγκρουση στρατιωτικού τζιπ με τουρκικό φορτηγό ένας υπαξιωματικός ενώ συντίβεται στα Μέγαρα ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Apatche με τους χειριστές του να βρίσκονται νεκροί.

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τούρκος φορτηγατζής εμβολίζει στρατιωτικό τζιπ - Σκοτώθηκε ένας υπαξιωματικός!
  
Συντριβή ελικοπτέρου Απάτσι - Νεκροί οι χειριστές
 
Συνέχεια σε επόμενη ανάρτηση με τα γεγονότα του Αυγούστου 2010.

Διαβάστε περισσότερα...

To greekalert αποφάσισε την αναστολή των αναρτήσεων

γράφουν οι διαχειριστές του:

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που μας στηρίξανε όλα αυτά τα χρόνια...τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί κείμενο με περισσότερα...καλά να είστε όλοι και .....keep blogging

Εμείς από την πλευρά μας οφείλομε να ευχαριστήσουμε το greekalert για την ενημέρωση που προσέφερε τα 3 χρόνια της λειτουργίας του (από τα πιο παλιά ιστολόγια) και ευχόμαστε να επανέλθει δριμύτερο όταν το αποφασίσουν. Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP