Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ!!!


ΞΕΧΕΙΛΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Κοντά στους 300 Έλληνες που δεν προσκυνούν και διεκδικούν οτιδήποτε ανήκει στο Έθνος παρήλασαν σήμερα στους δρόμους της Φλώρινας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για την Μακεδονία μας...

Από νωρίς το πρωϊ δεκάδες νεολαίοι κατέφθαναν ομαδικά στην πόλη από τις γύρω περιοχές πυκνώνοντας τις γραμμές της Εθνικής Αντίστασης και στέλνοντας ηχυρό μήνυμα, στους προδότες, τους συνωμότες και τους προσκυνημένους του ελλαδικού Κράτους... Γι αυτό άλλωστε το σύνθημα "Αλήτες Προδότες Πολιτικοί" κυριάρχισε πέραν αυτών για την Μακεδονία μας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο από την σημερινή συγκέντρωση στην Φλώρινα, θα ακολουθήσουν τις επόμενες ώρες...

ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα...

Στη Φλώρινα και όπου χρειαστεί, οι Εθνικιστές θα είναι εκεί.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση των Εθνικιστών στην Φλώρινα με ισχυρή παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και το δυναμικό παρόν από τον Στόχο και τον Πατριωτικό Σύνδεσμο. Αυτή την φορά συμμετείχαν και δεκάδες πολίτες της Φλώρινας όπου έκαναν θερμή υποδοχή στους περίπου 250 Εθνικιστές που βρέθηκαν στην καρδιά του καλοκαιριού στην Φλώρινα και κάτοικοι ακολούθησαν την πορεία μας τραγουδώντας μαζί μας με συγκίνηση τον Εθνικό Ύμνο και συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας μας.
Οι Εθνικιστές έδωσαν μια ηχηρή απάντηση σε εκείνους που ομιλούν για «μακεδονικές μειονότητες». Η πορεία πέρασε από όλο το κέντρο της πόλης και κατέληξε στη νομαρχία. Αναλυτική παρουσίαση της εκδηλώσεως θα υπάρχει στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που κυκλοφορεί την Τετάρτη ενώ φωτογραφίες θα αναρτηθούν αργότερα και από την ιστοσελίδα μας.

ΠΗΓΗ Διαβάστε περισσότερα...

Έξω οι πράκτορες απ’ την Μακεδονία μας


ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Περισσότεροι από 100 Εθνικιστές είναι παραταγμένοι αυτή την στιγμή στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας όπου και ολοκληρώνονται εντός ολίγου οι ομιλίες. Θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης όπου θα καταλήξει στη Νομαρχία. Οι δυνάμεις της Εθνικής Αντίστασης δεν σταματούν ούτε το καλοκαίρι να αγωνίζονται ενάντια στους εθνοπροδότες που διοργανώνουν «μακεδονικά» γλέντια και σε κάθε τους βήμα θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΠΗΓΗ Διαβάστε περισσότερα...

Νεώτερα από τη Φλώρινα  • Η πορεία ξεκινάει με τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας

Ξεκινάει η πορεία των εκατοντάδων Ελλήνων πατριωτών που συγκεντρώθηκαν στην Φλώρινα για να διαδηλώσουν και να βροντοφωναξουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Στην πορεία που έχει διοργανώσει ο "Στόχος" συμεμτέχουν:
Οι "Ανένταχτοι Πατριώτες"
Αντιπροσωπεία της Δημοκρατικης Αναγέννησης
ενώ έντονη είναι η παρουσία της "Χρυσής Αυγής" με πολλές οργανώσεις.
Ο Εθνικός Ύμνος σείει την πόλη της Φλώρινας πριν το ξεκίνημα της πορείας.
Αυτή τη στιγμή, 20 λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι, η πορεία αντίστασης στους σχεδιασμούς των Νεοταξιτών ξεκινάει, για να θυμίσει σε όλους πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και πως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται οτιδήποτε Ελληνικό.
Η καρδιά και η ψυχή μας βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Φλώρινα και βροντοφωνάζουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και των κατοίκων της...

Θα υπάρξει ενημέρωση με τις εξελίξεις...

ΠΗΓΗ Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP