Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ - ΣΙΟΝΤΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ Ο ΑΓΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΚΑΣ ΤΖΑΚΡΗ



Χωρίς καμία συστολή οι δεδηλωμένες ανθελληνικές δυνάμεις και τα μακρύ χέρι της εχθρικής πρππαγάνδας στην Πέλλα, έχουν κάνει τις επιλογές τους... Με ένα κείμενο ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, οι γυφτοσκοπιανοί απόγονοι ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, προτρέπουν στην στήριξη του αμφιλεγόμενου Δημάρχου Γιάννη Σιόντρα που στο πρόσφατο παρελθόν απομάκρυνε τις προτομές των Μακεδονομάχων από το κέντρο της Έδεσσας.

Στο μπλόγκ belomorska το οποίο διαχειρίζεται γνωστή ΟΧΙΑ γένους θηλυκού, από την περιοχή της Έδεσσας, σε ένα κείμενο τόσο σιχαμένο που χαρακτηρίζει ακόμη και τον Άγρα συμμορίτη και αντιμακεδόνα και αναφέρει ως "αμφιλεγόμενο" το μνημείο για τους Ποντίους, αναφέρεται χαρακτηριστικά κλείνοντας: 

"...Οι ακτιβιστές μακεδόνες του Δήμου Έδεσσας κρούουν τον κώδωνα του εκφασιστικού κινδύνου και προειδοποιούν για τις συνέπειες εκ μέρους των ιδεολογικών απογόνων, αυτών οι οποίοι πότιζαν με ρετσινόλαδο τους αθώους παππούδες μας και κατόπιν τους έστελναν εξορία στα ξερονήσια… 
Για αυτό καλούν σε συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης σε ένα μέτωπο απώθησης της ακροδεξιάς υπερεθνικιστικής λαίλαπας, η οποία ήδη προετοι-μάζει μέτρα προγραφών και διώξεων στη πόλη της Έδεσσας.
Για τους παραπάνω λόγους και με τις προαναφερθείσες ενστάσεις είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιλογή του Γιάννη Σόντρα αποτελεί την καλύτερη από τις δύο προτάσεις για το μέλλον της Έδεσσας."


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ google  ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ -ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ.

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ;

Όλο το ΛΑΟΣ δίνει Κακλαμάνη-Γκιουλέκα...εκτός από το περιβάλλον Άδωνι που δίνει ΚΑΜΙΝΗ!!!

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΛΑΟΤΙΑΝΟ
ΟΛΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΔΙΝΕΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ - ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΔΩΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΝΗ!!!

Ο ΛΟΓΟΣ;
ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ!!!

greekalert Διαβάστε περισσότερα...

Σγουρίδης: «Δε πήρα το ‘χρίσμα’ γιατί δεν ήμουν αρεστός στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής» !

Οι «εισαγόμενοι» ψήφοι από την Προύσα, με καθοδήγηση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, κατευθύνθηκαν προς τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Άρη Γιαννακίδη, ο οποίος, όπως μας είπαν, διατηρεί άριστες σχέσεις και επαφές με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.


Και … Ω του θαύματος!
Είδα με έκπληξη ότι οι 5 από τους 7 πρώτους σε ψήφους συμβούλους που εκλέγει, αν εκλεγεί, στη Ροδόπη ο εκλεκτός του ΠαΣοΚ υποψήφιος περιφερειάρχης Αρης Γιαννακίδης, της «Κοινωνικής Συμμαχίας», είναι μουσουλμάνοι!
Δεν έχω τίποτα με τους μουσουλμάνους συμπατριώτες μας, τους εκτιμώ, τους σέβομαι και διατηρώ σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με πολλούς από αυτούς.
Αυτό όμως που συμβαίνει επί πολλά χρόνια στη Ροδόπη, δεν νομίζω ότι είναι… τυχαίο.
Ούτε αυτό που συνέβη το βράδυ της Κυριακής είναι τυχαίο…
Έως τώρα αλλοίωναν το εκλογικό αποτέλεσμα στην υπερνομαρχία Έβρου – Ροδόπης, παρότι ο Έβρος είχε προβάδισμα σε ψήφους.

Τώρα θέλουν να αλώσουν και ολόκληρη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τους μεταφερόμενους από την Τουρκία ψήφους.

Σημειώνουμε ότι ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιαννακίδης, ήρθε πρώτος σε ψήφους ΜΟΝΟΝ στο Νομό Ροδόπης, ενώ σε όλους τους άλλους νομούς της περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, υπερίσχυσε ο κ. Γιώργος Παυλίδης, της «Περιφερειακής Αναγέννησης».
Το Τουρκικό Προξενείο «δούλεψε» πολύ καλά!


Γιατί όμως προτιμήθηκε από το ΠαΣοΚ ο κ. Γιαννακίδης αντί του κ. Σγουρίδη;

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο κ. Σγουρίδης.

Ο πρώην Βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Παναγιώτης Σγουρίδης κατήγγειλε, με δηλώσεις του, ότι δεν έλαβε το χρίσμα του υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, από το ΠαΣοΚ, γιατί δεν ήταν αρεστός στο Τουρκικό Προξενείο.
Ψηφοφόροι της Περιφέρειας Α.Μ. & Θράκης πρέπει να δώσουμε, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, απάντηση στα ερωτήματα:

*- Ως πότε τα καραβάνια των εισαγόμενων ψηφοφόρων από την Τουρκία θα ρυθμίζουν την τύχη της Θράκης και ολοκλήρου της Περιφέρειας μας;
*- Χάθηκε απ’ ορισμένους, η εθνική υπερηφάνεια μπροστά στο κομματικό συμφέρον. Θα τους αφήσουμε ατιμώρητους;
Επομένως ξέρουμε τι θα κάνουμε: ΘΑ καταψηφίσουμε, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, την κοινή επιλογή, του ΠαΣοΚ και του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που είναι ο κ. Άρης Γιαννακίδης!

Υ.Γ.:Την Κυριακή έφεραν 32 πούλμαν και εκατοντάδες Ι.Χ. από τη Τουρκία.
Και ρωτάω: Αυτό θέλουμε;
Ξαναρωτάω όλους τους πολίτες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;
Ας αντιδράσουμε λοιπόν, ΔΥΝΑΜΙΚΑ !

Στάθης Σαραφόπουλος
πρ. Βουλευτής
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ιδιότυπος ακτιβισμός του κ. Καμίνη


Οι τοποθετήσεις του Καμίνη ως Συνηγόρου του Πολίτη πολλές φορές χαρακτηρίζονταν από μία ιδιότυπη αίσθηση νομικού ακτιβισμού, καταδεικνύοντας μία στρατευμένη ιδεολογική τοποθέτηση. Θέσεις αυτού του τύπου, χαρακτηριστικές μίας ακραίας ιδεολογικής προσέγγισης, ερχόντουσαν σε αντθεση με τα καθήκοντα του. Οι παρεμβάσεις αυτές ήταν συχνές.

Το 2008 επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας ο Καμίνης γνωμοδότησε κατά της απομάκρυνσης του παράνομου οικισμού των λαθρομεταναστών στην Πάτρα, ο οποίος είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους πολίτες.


συνέχεια εδώ
Διαβάστε περισσότερα...

Διαφήμιση του Μπουτάρη στο Σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων!

ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;


Ο Γιάννης Μπουτάρης τα κατάφερε για άλλη μια φορά! Μετά την θέση, την οποία δεν έχει πάρει πίσω ποτέ, να μετονομαστεί η οδός Αγ. Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ και αφού πρότεινε την δημιουργία ζωνών πορνό στην δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100) για… διαφημιστικούς λόγους, ξεπέρασε τον εαυτό του διαφημιζόμενος στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων MINA!

Προφανώς κάποιοι στο επιτελείο του δεν προνόησαν να θέσουν τις απαραίτητες δικλείδες στη Google ώστε η διαφήμιση του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης να μην εμφανιστεί σε… λάθος ιστοσελίδα, αλλά η πολιτική ευθύνη είναι του Μπουτάρη.

Γιατί πως αλήθεια αισθάνονται οι Θεσσαλονικείς όταν ο άνθρωπος που διεκδικεί τη ψήφο τους, φιγουράρει στο Σκοπιανό Πρακτορείο Ειδήσεων Mina; Και εύλογη η απορία: Αν εκλεγεί Δήμαρχος πόσα τέτοια «λάθη» θα κάνει, σε μια ευαίσθητη εθνικά περιοχή;

Διαβάστε περισσότερα...

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ

Να που οδηγούν τα ψέμματα της κυβέρνησης και του υπουργού εξωτερικών. Ας πάει τώρα να διαπραγματευθεί με την τρόϊκα ο ιός της Μαργαρίτας.
FM meets German counterpart
BERLIN - Foreign Minister Dimitris Droutsas met here on Tuesday with his German counterpart Guido Westerwelle who provided political support for the Greek government's effort to handle the crisis.
Speaking during a joint press conference that followed the two ministers' meeting and a working lunch, Westerwelle stressed that the "determination and the discipline with which the Greek government is promoting structural reforms" is appreciated.
Westerwelle considered the reforms "necessary, as is also shown by the recently publicised fiscal data, but in any case we hail the fact that the reforms of the Greek government are bold θαρραλέος and substantive ουσιαστικοι and that evidently the Greek citizens also desire them."ANA-MPA
At this point, the German minister also referred to the local government elections in Greece, assessing that "they confirmed that the Greek people are also convinced on the necessity of these reforms. We hail this fact, which constitutes our concern and interest as well and we are pleased that in the rest of Europe as well we see similar tough, but necessary decisions being taken," Westerwelle added.
(ANA-MPA/G. Pappas)

Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP