Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Αφού τα φάγαμε μαζί τα λεφτά ρε σαπιοκοιλιά,εσυ γιατί έχεις 58 ακίνητα και εγώ ούτε ένα;

Προκλητικός εμφανίστηκε σήμερα σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος αναφορικά με την κριτική που δέχεται ο πολιτικός κόσμος και η Κυβέρνηση για την τύχη των χρημάτων των ελλήνων φορολογουμένων…

«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία: «σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας , εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος» είπε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στη Ν.Δ. κατηγορώντας τη για πελατειακές λογικές και είσοδο συμβασιούχων στο δημόσιο «από το παράθυρο».

Η προκλητική αυτή δήλωση όμως του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης έχει προκαλέσει την δυσαρέσκεια της αντιπολίτευσης αλλά φαίνεται πως θα προκαλέσει και την δυσαρέσκεια των πολιτών. Κι όλα αυτά μια μέρα μετά την δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των βουλευτών με τον κ.Πάγκαλο να έχει 58 ακίνητα!

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

Σαράντα οκτώ Su-35 παραδίδονται το 2015 - Υποψήφιο στην αξιολόγηση της Π.Α - Video: Su-35 Vs EF-2000

Η ρωσική εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών Sukhoi Holding Company και η ρωσική τράπεζα Sberbank υπέγραψαν συμφωνία χρηματοδότησης για τη κατασκευή του νέου μαχητικού αεροσκάφους πολλαπλών αποστολών Su-35S το οποίο θα είναι υποψήφιο και για την ελληνική αξιολόγηση του Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους της Π.Α.. Η συμφωνία αυτή θα παράσχει στην εταιρεία την αναγκαία μακροχρόνια χρηματοδότηση για την κατασκευή του μαχητικού και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος παραδόσεων στον πρώτο πελάτη που είναι η ρωσική Αεροπορία.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος παραγγέλθηκε από τη ρωσική Αεροπορία το καλοκαίρι του 2009 κατά τη διάρκεια της αεροδιαστημικής έκθεσης MAKS-2009. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της έκθεσης η ρωσική Αεροπορία παρήγγειλε 48 Su-35S, 12 Su-27SM και 4 Su-30M2. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα παραδόσεων τα 48 Su-35S θα παραδοούν μέχριί το 2015.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη διαδικασία παραγωγής των αεροσκαφών σχεδόν άμεσα με τη συναρμολόγηση των πρώτων αεροσκαφών να ξεκινά το 2010. Το νέο αεροσκάφος θα είναι εξοπλισμένο με ραντάρ AESA, το οποίο θα μπορεί να ιχνηλατεί 30 εναέριους στόχους να εμπλακεί με 8 στόχους, καθώς και 4 χερσαίους στόχους με δυνατότητα εμπλοκής 2 εξ αυτών.

Το ίχνος του ραντάρ είναι σαφώς μειωμένο σε σχέση με αυτό των άλλων μαχητικών 4ης γενιάς. Υπενθυμίζεται ότι το Su-35S θα είναι υποψήφιο στην αξιολόγηση για την αγορά του Νέου Μαχητικού Αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές από την ρωσική πρωτεύουσα η ρωική πλευρά έχει καταρτίσει "ειδικό φάκελο" για την αντιμετώπιση του F-35, τον οποίο θα κοινοποιήσουν στην ελληνική πλευρά.



πηγή Διαβάστε περισσότερα...

ΟΙ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ

Αντιπροσωπεία των ''Ανένταχτων Πατριωτών'' βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα στο πλευρό των φορτηγατζήδων. Μοιράστηκε το παρακάτω κείμενο συμπαράστασης ενώ οι οδηγοί είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν μέχρι το βράδυ αλλά και όσο χρειαστεί. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ , ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ( ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΔΝΤ). ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ.

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ. ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΕΠΠΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ – ΔΝΤ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ “ΠΙΕΣΕΙΣ”. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο Κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ (3/5/2010).

ΟΙ ''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ'' ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ...

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
''ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''
http://www.patriwtes.gr/
Διαβάστε περισσότερα...

Πορεία φορτηγατζήδων προς την βουλή

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…

Οι φορτηγατζήδες είναι αποφασισμένοι να κάτσουν στο Σύνταγμα μέχρι το βράδυ αλλά και όλη τη νύχτα αν χρειαστεί.Είμαστε στο πλευρό τους.

 

πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΗ ΓΥΡΕΥΕΙΣ...

Διαβάστε περισσότερα...

20/9/10, Αγιος Παντελεημονας - φωτορεπορταζ

Σήμερα ήταν η μέρα που έσπασε ο φόβος και η -μέχρι τώρα σιωπηλή- πλειοψηφία εμφανίστηκε.


Ετοιμασίες
Διανομή ενημερωτικού υλικού
Το Υπουργείο Προ.Λαθρ. έστειλε άνδρες να επιβλέπουν :Ρ
Η (μοναδική) κάμερα ΜΜΕ ήταν από ...Γαλλικό κανάλι!
Δημιουργείται μόδα... :)
Όχι στον διωγμό των Ελλήνων από τις γειτονιές της Αθήνας!
Υπάρχει ελπίδα σ' αυτήν την γειτονιά
δείτε το υπόλοιπο φωτορεπορτάζ εδώ Διαβάστε περισσότερα...

Σύντομα και στην πλατεία σας!!!



Περιμένουμε με αγωνία (sic) να δούμε τι θα πούνε οι περισπούδαστοι των καναλιών...πόσοι ήταν στην συγκέντρωση του Αγίου Παντελεήμονα; 10; 50; 100; 500;....να σημειώσουμε πως στο μικρό απόσπασμα δεν παρουσίαζεται όλος ο κόσμος που ήταν εκεί! Ούτε τα άτομα που είχαν γεμίσει τα πολλά σκαλιά της Εκκλησίας φαίνονται, ούτε ο κόσμος που συμμετείχε και είχε γεμίσει τα μαγαζιά της πλατείας, ούτε φυσικά οι δεκάδες της περιφρούρησης που μάταια περιμένανε τα έμμισθα των εξαρχείων.
Φυσικά στα κανάλια δεν θα δείτε τίποτα, αν στον Άγιο διαδηλώνανε 10 από το Τζιμπουτί με αίτημα να μην αφαιρούνται οι χαυλιόδοντες από τους ελέφαντες τότε θα βλέπατε μέχρι και live μεταδόσεις...αλλά δυστυχώς στον Άγιο διαδηλώνανε Έλληνες με αίτημα μια καλύτερη ζωή στον τόπο τους! οπότε τα πρωινά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια θα σας μιλάνε για ....φασίστες!
δεν πειράζει...η εκδήλωση έγινε...και το μόνο που έχουμε να πούμε...

Σύντομα και στην πλατεία σας!!!

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP