Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ !!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΨΕΥΤΟΚΟΜΜΑΤΟΣ Α.ΣΑΔΙΚ D.E.B ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ  M. ΑΛΗ ΤΣΑΒΟΥΖ :  «Η Ελλάδα άμεσα οφείλει να zητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης για ότι τους έκανε και για ότι υποφέρουν μέχρι σήμερα από αυτήν !!!!"
 
ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ Α.ΦΑΙΚΟΓΛΟΥ :'' ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ 1988''

Eίχαμε μάθει από …καλές πηγές από αρχές τις προηγούμενης εβδομάδας ότι οι πρακτορίσκοι της Άγκυρας ετοιμάzουν γιορτές μίσους και φανατισμού για να παρασύρουν το φρόνημα των φιλήσυχων
μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης κατά του Ελληνισμού και είχανε κλείσει εκδήλωση στο κέντρο δεξιώσεων ΦΙΛΙΑ που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Ξάνθης – Ιάσμου .

Πρώτοι αναφέραμε σε πανελλαδική αποκλειστικότητα με έκτακτη ανάρτηση το συμβάν το Σάββατο 29/1/2011 (εδώ )
Για να μην μακρηγορούμε μέσα σε αυτό στο μογγολομάzεμα ακούστηκαν λόγοι και δηλώσεις από τους παρευρισκόμενους που εάν αυτά γινόταν σε κάποιο σοβαρό κράτος το λιγότερο που θα συνέβαινε θα ήταν απέλαση όλων των παρευρισκομένων για εσχάτη προδοσία !!!!

Παρευρισκόμενοι όλοι οι φίλοι της Άγκυρας και του νέου Δράμαλη ……….

Αρχίzουμε από τους δύο Ψευτομουφτήδες που είχανε τιμητική θέση στην εκδήλωση και στην συνέχεια καλεσμένοι από Ψευτοενώσεις τις Ευρώπης, Μειονοτικοί Καλικρατικοί δήμαρχοι , Πρόεδροι Ψευτοσυλλόγων και Ψευτοενώσεων καθώς επίσης οι δύο μουσουλμάνοι Βουλευτές του Πασόκ και
Πολλοί Γκρίzοι Λύκοι όπως ο Γκαλήπ Γκαλήπ , ο Α. Φαίκογλου που τιμήθηκε για τον Τουρκισμό του μέσα στην εκδήλωση με τιμητική πλακέτα , ο πολιτευτής του κόμματος της Ν. Μπακογιάννη Ιλχάν Αχμέτ , ο Ροδοπλού που και σε αυτόν απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα Τουρκισμού , ο Γκρίzος Λύκος
φανατισμένοι κατά τουκαι πρόεδρος του Ψευτοκόμματος του Α.Σαδίκ D.E.B Μ. Αλή Τσαβούz και δεκάδες ακόμη Ελληνισμού παρευρισκόμενοι.

Μετά πολλών επιφημιών ανέβηκε στο βήμα ο Γκρίzος Λύκος Πρόεδρος του D.E.B M. Aλή Τσαβούz και κυριολεκτικά με φανατισμένα ουρλιαχτά σε κατάσταση ΑΜΟΚ απαίτησε : «Η Ελλάδα άμεσα οφείλει  να zητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη  από τους Τούρκους της  Δυτικής Θράκης για ότι  τους έκανε και για ότι υποφέρουν μέχρι  σήμερα από αυτήν !!!!" ...
Διαβάστε περισσότερα...

Αστειρευτη πηγή γέλιου: Οι ανακοινώσεις του ΚΚΕ για την απόφαση του ΣτΕ για τους λαθραίους

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKQWhMcBBHXRTAnogvTT6cqT2Z7oMJ5jyIxBg93k4aKfKKgJgcxqfPIpA3uMnpF9UC-hqmUCBNu0pf64R7fri9HWVxYRrOH6_brBjdZkke4MeLXfMpKVBxTw7kL8DypT6-rmctTljYT75M/s400/Double_Moutza.jpg«Είναι διαποτισμένη με αντιδραστικό - εθνικιστικό δηλητήριο η απόφαση του Δ’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας που κρίνει ως παράνομη την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από τα παιδιά μεταναστών που έχουν γεννηθεί εδώ, έχουν φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία και των οποίων οι γονείς βρίσκονται επί χρόνια στην Ελλάδα (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ). Εκφράζει επί της ουσίας τη ρατσιστική αντίληψη ότι δεν μπορεί να πολιτογραφηθεί κανείς Έλληνας αν δεν κατάγεται από Έλληνες γονείς (ΧΑΧΑΧΑΧΑ). Εξίσου επικίνδυνη είναι και η κατάργηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές με το σκεπτικό ότι δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια.(ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Αυτή η απόφαση έρχεται να δώσει νομικό προκάλυμμα στην αντιδραστική προπαγάνδα κομμάτων και άλλων φορέων του συστήματος που επιδιώκουν οι μετανάστες, παρόλο που βρίσκονται για χρόνια στη χώρα μας, να μην έχουν ούτε στοιχειώδη δικαιώματα, προκειμένου να είναι εύκολα θύματα στυγνής εκμετάλλευσης και αξιοποίησης από διάφορα κυκλώματα και αντιμεταναστευτικούς μηχανισμούς.

Η συγκεκριμένη απόφαση κινείται στην κατεύθυνση της «μηδενικής ανοχής» που διακηρύττει η κυβέρνηση και των αντιμεταναστευτικών πογκρόμ, εφαρμόζοντας τις βάρβαρες αποφάσεις και συμφωνίες της ΕΕ, όπως αυτή του Δουβλίνου ΙΙ.

Το ΚΚΕ υπερασπίζει και προβάλλει τις θέσεις που υποστήριξε και κατά την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου με οδηγό την επιστημονική τεκμηρίωση (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) και τα συμφέροντα των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων (ΧΑΧΑΧΑΧΑ), αντικρούοντας τόσο τον κοσμοπολιτισμό όσο και τον εθνικισμό. Τόσο η εύκολη και με κάθε τρόπο ελληνοποίηση των μεταναστών όσο και οι εθνικιστικές απόψεις περί ιθαγένειας, εχθρεύονται τα συμφέροντα των Ελλήνων και των ξένων εργαζομένων που βρίσκονται στη χώρα. Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών, η κοινή οργάνωση και πάλη Ελλήνων και μεταναστών κατά της βαρβαρότητας και της εξουσίας των μονοπωλίων, είναι ο μόνος δρόμος για να κατακτήσουν και οι Έλληνες και οι αλλοδαποί εργαζόμενοι τα δικαιώματά τους.»

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στις 6 Φεβρουαρίου 1945 εκτελέστηκε στην Γαλλία ένας από τους μεγαλύτερους λογοτέχνες της, ο εθνικιστής Ρομπέρ Μπραζιγιάκ (Robert Brasillach). Το έγκλημά του ήταν οι ιδέες του, τις οποίες εξέφραζε στο έργο του. Ακριβώς έντεκα χρόνια πριν από την εκτέλεση του Μπραζιγιάκ, στις 6 Φεβρουαρίου 1934, Γάλλοι εθνικιστές συγκεντρώθηκαν έξω από την γαλλική Βουλή σε μια αντικοινοβουλευτική διαδήλωση/ εξέγερση.

Η γαλλική αστυνομία τους αντιμετώπισε πυροβολώντας τους, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 22 από αυτούς. Ανάμεσα στους νεκρούς ένας Έλληνας, μέλος της Action Francaise, ο Cambo Costa.


Το βιβλιοπωλείο Θούλη έχει την τιμή και την χαρά να σας καλέσει σε ομιλία / εκδήλωση με θέμα τον Robert Brasillach και την εξέγερση της 6ης Φεβρουαρίου 1934.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 18.00 στο βιβλιοπωλείο Θούλη στο Σύνταγμα, Περικλέους 13, 4ος όροφος.

Είσοδος ελεύθερηπηγή

δείτε κι αυτό:

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ACTION FRANCAISE, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΗΣ 6-2-1934 ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
Διαβάστε περισσότερα...

Βίντεο-Αυτός είναι ο δικηγόρος που ανέτρεψε το νόμο Ραγκούση για το λαθρονομοσχέδιο

Συγχαρητήρια στον Παπαγιάννη για τον τρόπο που παρουσιάσε το θέμα,και φυσικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον νεαρό δικηγόρο που έβαλε τα γυαλιά σε ολόκληρο το σάπιο σύστημα της λαθρολαγνείας...
πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP