Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

ΤΡΙΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ

Διαβάστε περισσότερα...

Η τάξη αποκαταστάθηκε! Δύο ώρες καφριλίκι και τώρα η Πλατεία Αττικής πάλι στους Έλληνες!!!

Σήμερα όπως γνωρίζετε, είχε ανακοινωθεί από τους επαγγελματίες αντιρατσιστές εκδήλωση στην Πλατεία Αττικής με σκοπό να εκφοβίσουν τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής.

Από νωρίς το μεσημέρι στην πλατεία βρισκόταν αστυνομική δύναμη!(τι έκαναν από τόσο νωρίς; διασφάλιζαν τον χώρο;;;)
Λίγο μετά τις 5 στην πλατεία έφτασαν γύρω στα 80 άτομα από τον χώρο των χρήσιμων ηλίθιων, η παρουσία τους τόνωσε το ηθικό των επιδοτούμενων αντιρατσιστών οι οποίοι επιδόθηκαν σε έναν αγώνα να μαζέψουν πόρτα-πόρτα όλους τους αλλοδαπούς της περιοχής.
Λίγο μετά τις 6 είχαν καταφέρει να γεμίσουν ένα μεγάλο κομμάτι της πλατείας με αλλοδαπούς, οι οποίοι, σίγουρα ήταν παραπάνω από το 80% του συνόλου των συγκεντρωμένων.
Αφού όλοι μαζί, λέρωσαν τον χώρο με όποιο τρόπο μπορούσαν...αφού έκαναν την επαναστατική τους γυμναστική και αφού χόρτασαν να ακούν αφγανούς και άλλους να ορυόνται στις γλώσσες τους από τα μεγάφωνα...η ώρα πέρασε και έπρεπε να φύγουν...
Φυσικά δεν πήγαν προς τον Άγιο Παντελέημονα γιατί η ΕΜΥ είχε δώσει νεφώσεις και μπορεί να έβρεχε...
δεν πήγαν προς τον Σταθμό Λαρίσης γιατί ούτε και εκεί δεν ήταν καλός ο καιρός...
προς Σεπόλια-Περιστέρι θα χανόντουσαν...οπότε ξεκινήσανε να κάνουν την επαναστατική τους πορεία προς τον Άγιο Νικόλαο!!!!!
Και εκεί διαλυθήκαν ησύχως(Έφυγαν με τον ΗΣΑΠ)...και πήγαν όλοι σπίτι ικανοποιημένοι πως έκαναν και σήμερα το καθήκον τους...

Συνοπτικά
Η Εκδήλωση είχε απόλυτη επιτυχία!
Οι αντιρατσιστές δικαιολόγησαν τις επιδοτήσεις...
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι έβγαλαν το μεροκάματο...
Και οι γνωστές μυστακιοφόρες αγωνίστριες με τα ταγάρια όλο και κάποιο λαθρομετανάστη θα βρήκαν να καλυφθούν και για απόψε και έτσι ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...

Να επισημάνουμε ένα δύο πράγματα προς ενημέρωση...

1) Η εκδήλωση άρχισε στις 6....στις 8.30 η πλατεία είχε ξεβρωμίσει και οι Έλληνες κάτοικοι την είχαν ξαναπάρει!
2) Την ώρα που γινόταν εκδήλωση στην Αττική...γύρω από τους αναρχοεπιδοτουμενοχασανηδες υπήρχαν δύο διμοιρίες και αυτές σε απόσταση 100 μέτρων τουλάχιστον....την ίδια ώρα στον Άγιο Παντελεήμονα...χωρίς να έχει ανακοινωθεί καμία εκδήλωση υπήρχαν 5 διμοιρίες!
3) Ήδη στο διαδίκτυο έκαναν την εμφάνιση τους οι γνωστοί σεναριογραφοί των επιδοτούμενων οι οποίοι προσπαθούν να στήσουν επιθέσεις κατοίκων σε αλλοδαπούς, επεισόδια και ότι άλλο τους βγει για να διατηρήσουν το θέμα μιας και έχει πολύ χρήμα και όσο και αν είναι μαζεμένες οι εποχές τέτοιες εκδηλώσεις πάντα επιδοτούνται αδρά.
4) Την ίδια ώρα που οι μπαχαλάκηδες βρωμίζαν προσωρινά την Αττική... ΚΑΙ 4η πλατεία μπήκε σιγά-σιγά για αρχή στην διαδικασία αυτοπροστασίας από μεριάς των κατοίκων!!! Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γράψει για 3...από εχθές όμως είναι 4!!! Αγιος Παντελεήμονας, Πλατεία Αττικής και άλλες δύο που δεν τις γράφουμε για αυτονόητους λόγους...αν και σε λίγο καιρό τις γραφουμε δεν τις γράφουμε θα είναι εμφανής η διαφορά...

Υ.Σ από την εκδήλωση υπάρχει άφθονο υλικό μιας και καλυπτόταν από 4 βιντεοκάμερες των "εξαφανισμένων"...

greekalert Διαβάστε περισσότερα...

Μην αγοράζετε τα προιόντα που διαφημίζονται στις εφημερίδες και τα κανάλια τους!

Τρέμουν στην ιδέα να κόψουν τις ξιπασμένες προσφορές τους οι τυχοδιώκτες εκδότες.  Τρέμουν για την ακρίβεια το δελτίο κυκλοφορίας που θα εμφανίσει όλες τις σαβουροφυλλάδες να πουλάνε τα μισά φύλλα των σημερινών κυκλοφοριών.
 Ετσι πολύ δύσκολα θ ακολουθήσουν το "Ποντίκι" και το "VETO" στη πολιτική των μη προσφορών.
 Οι περισσότεροι έχοντας συνηθίσει να εκβιάζουν για λογαριασμό τους και για λογαριασμό τρίτων, δεν θα ρισκάρουν απο τα 160.000 φύλλα να φτάσει το δελτίο τους στα 50 η 60.000 φύλλα-για τέτοια νούμερα μιλάμε σε περίπτωση που βγάλουν γυμνό το δημοσιογραφικό προιόν τους στα περίπτερα.
 Θα πάθουν μεγάλη νίλα.

Οι ίδιοι-μια χούφτα τσογλάνια-φυσικά αδιαφορούν τόσο για τους εργαζόμενους δημοσιογράφους όσο και για τη δημοσιογραφία. 
 Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκβιάζουν το Μαξίμου,το υπ. Εθνικής Αμυνας, το υπ. Οικονομικών και πάει λέγοντας.
 Κι αν εκείνοι θ αντισταθούν ως το τέλος στον επερχόμενο θάνατό τους, εμείς οφείλουμε να τσακίσουμε εκείνους που τους στηρίζουν. Αυτοί δεν είναι άλλοι απο τους Τραπεζίτες με τα θαλασσοδάνειά τους ( στις επιχειρήσεις των ΜΜΕ) και φυσικά οι διαφημιζόμενοι στις εφημερίδες και τα κανάλια τους!
 Καλούμε λοιπόν την κάθε ελληνική οικογένεια να κάνει μια λίστα με τα προιόντα που διαφημίζονται στις εφημερίδες των νταβατζήδων-παραδοσιακών και νεόπλουτων-καθώς και στα κανάλια τους και να σταματήσει να τ αγοράζει.
Μην αγοράζετε τα προιόντα που διαφημίζονται στις εφημερίδες και τα κανάλια τους.
Κανένα ξιπασμένο προιόν να μην μπαίνει στα σπίτια μας κι όσο αφορά τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για παράδειγμα που διαφημίζονται όλες, ας επιλέξουμε εκείνη που εμφανίζεται λιγότερο-που τους χώνει τα λιγότερα φράγκα.

 Ετσι  απλά μπορούμε να τους τσακίσουμε.
Διαφορετικά ας μάθουμε να ζούμε με τα τοξικά απόβλητά τους...

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση του Αγίου Όρους για την «εμφάνιση» του Γέροντος Παϊσίου

«Η Ιερά Κοινότης Αγίου Όρους Άθω, εξ αφορμής προβολής προσφάτως εκ μέρους ωρισμένων Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως πληροφοριών αναφερομένων εις δήθεν εμφάνισιν εις μοναχούς του οσίας βιοτής μακαριστού Γέροντος Παϊσίου και προαναγγελίαν υπ’ αυτού επικειμένου πολέμου, προκληθείσης δε εκ τούτου ανησυχίας και αναταραχής, χάριν της αληθείας και ένεκεν σεβασμού εις την μνήμην του Γέροντος, δηλώνει ότι τοιαύται φημολογίαι είναι αναληθείς και δεν συνάδουν μεθ᾽ όσων έτι ζων επρέσβευεν ο Γέρων Παΐσιος.
Άπαντες οι εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι
των είκοσιν Ιερών Μονών του Αγίου Όρους Άθω.»

το είδαμε εδώ Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP