Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο μίσος απο το hellas orthodoxy εναντίον των εργαζομένων !

  Προσέξτε μίσος κατά των εργαζομενων που απεργούν ! Ο ακροδεξιός χριστιαναράς αφού δίκασε τον ...Κορεάτη psy και τις γκόμενες που κάνουν γιόγκα (!) επανήλθε δριμύτερος και επιτέθηκε χριστιανικότατα στους απεργούς λέγοντας τα ίδια που λέει η κυβέρνηση δηλ για "συντεχνιακά προνόμια", "κομματόσκυλα" ,"συνδικα-ληστές", για "διορισμένους" , για τον "κοσμάκη που ταλαιπωρείται" κλπ !!! Για τον χριστιαναρά αντιδραστικό λοιπόν πρέπει να μην γίνονται απεργίες , να μην διεκδικούν οι εργαζόμενοι (συμφωνα με αυτόν οι περισσότεροι είναι κοπρόσκυλα) , να δούν τους μισθούς τους να συνθλίβονται, να πεινάσουν τα παιδιά τους κτλ . Και αν τυχόν διαμαρτυρηθεί κανείς ο χριστιαναράς θα σας πει... ξανά για "διορισμένους" , θα εξισώσει την ευθύνη του θύτη (κράτος) με την ευθύνη του θύματος (διορισμένος ή εργαζόμενος , διαλέξτε εσείς) , θα φωνάζει για συνδικαλιστές που διορίστηκαν παλιά και θα μιλάει για τα προσόντα τους (αλήθεια τους γνωρίζει προσωπικά ;). Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ . ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ . Ευτυχώς που το συγκεκριμένο ιστολόγιο ξεβρακώθηκε και έδειξε το βαθύ μίσος του για τον απλό Έλληνα εργαζόμενο. Πλέον οι μάσκες έπεσαν οριστικά , φάνηκε η χριστιανικότατη στάση που έχουν...εκτός απο όλα τα άλλα φάνηκε και η ασχετοσύνη του χριστιαναρά καθώς δεν έχει ιδέα απο αγώνες και σωματεία και πως όταν ένας κλάδος (ασχέτως προέλευσης και συμφερόντων) χτυπάει την κυβέρνηση πρέπει να τον υποστηρίζουμε για να φέρουμε μεγαλύτερο πλήγμα στον εχθρό. Αλλά προφανώς ο χριστιαναράς θα είναι με τους Ματατζηδες και τον Χατζηδάκη.

διαβάστε την χριστιανικότατη στάση του συκεκριμένου ιστολογίου εδώ 

 

 


    

38 σχόλια:

Hellas-Orthodoxy 25 Ιανουαρίου 2013 στις 3:21 π.μ.  

Πηγαινε πες τα ιδια στα εκατομμυρια του κοσμακη που εφαγε τη βροχη στη μαπα, πληρωνει ταξι εδω και μια βδομαδα και δεν εχει πώς να παει στη δουλεια του!!!

Ποιοι εργαζομενοι ρε βουρλο;;; Τα αγριοκομματοσκυλα της Πασοκ-Νδ Α.Ε θεωρουνται εργαζομενοι κι επαναστατες;;;

Τα κοπροσκυλα των κλαδικων και των τοπικων που διοριζονταν με τις κομματικες ταυτοτητες, ενω ο νεος Ελληνας φευγει στο εξωτερικο για να βρει δουλεια;

Τα καθαρματα που τσεπωνουν χιλιαδες ευρω για να το κολοβαρανε, ενω οι πιλοτοι των μαχητικων μας αεροσκαφων παιρνουν ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ απο δαυτους;;;

Αυτους υποστηριζεις ρε γελοιε;;;

Και φυσικα, ειναι δικαιωμα σου! ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!

ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΙΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"!

Εσυ υποστηριζεις το μνημονιακο συγκυβερνητικο εκτρωμα, με το να θες να διατηρησουν τα προνομια τους τα λαμογια που διορισε η Πασοκ-Νδ Α.Ε!

Να ξεκουμπιστουν και να διοριστουν ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ νεοι ανθρωποι και ανεργοι!

Καταλαβες ψευτοπατριωτη;;;

Ουτε ξεπουλημα θελουμε, αλλα ουτε και τα κηφηναρια στο απυροβλητο, οπως ειναι σημερα!

Τερμα οι χρυσοκανθαροι που τρωγοπινουν εις υγειαν των κοροϊδων!

ΦΟΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!

Ιωάννης.Κ. 25 Ιανουαρίου 2013 στις 3:45 π.μ.  

Εγώ ούτε συμφωνώ αλλά ούτε και διαφωνώ και με τους δύο σας.(αρθρογράφο και Δημήτρη.Σ.)

Ότι υπάρχουν κομματόσκυλα ειδικά στο Μετρό, υπάρχουν, εγώ ξέρω δύο τουλάχιστον να σας πω, από μια γυναίκα με δύο παιδιά που ήταν στη κλαδική της ΝΔ και μόλις βγήκε ο Καραμανλής, βόλεψε και τα δύο της παιδιά στο Μετρό, με προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ!! Και ενώ πήγαν ως ηλεκτρολόγοι ο ένας και ο άλλος δεν θυμάμαι με ποια ειδικότητα, τελικά κατέληξαν σε γραφεία να κάθονται και να τα ξύνουν.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά.. ο κόσμος που μπήκε αξιοκρατικά στο ΜΕΤΡΟ.. και δεν μπορεί να τσουβαλιάζεται με κανέναν τρόπο μαζί με τα κομματόσκυλα της εταιρίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Α.Ε.!

Εγώ προσωπικά από το Blog μου στηρίζω την απεργία, αλλά ότι υπάρχει θέμα με πολλούς εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ και με το πως μπήκαν στην εταιρία, αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε...

δείτε τι έχω γράψει σχετικά με την απεργία στο blog μου..
http://ellada-kupros.blogspot.gr/2013/01/blog-post_24.html

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 11:56 π.μ.  

.Σταματόπουλος: Ο πρώην ΠΑΣΟΚος μαρμαράς του μετρό
Είναι ο άνθρωπος που απειλεί να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά και που οδηγεί εδώ και μέρες τις κινητοποιήσεις στο Μετρό στα άκρα. Είναι ο οργισμένος 64χρονος συνδικαλιστής από το Κερατσίνι, που υπήρξε υποψήφιος με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Β” εκλογική περιφέρεια Αθηνών αν και για χρόνια ήταν συνδικαλιστής «ταγμένος» στην ΠΑΣΚΕ.
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προχωρά σε επιστράτευση των εργαζόμενων και διαμηνύει πως θα υπάρξουν πλέον σκληρά μέτρα κατά όσων δεν πηγαίνουν στην εργασία τους, η φαινομενικά «μπετοναρισμένη» εικόνα των απεργών φαίνεται να μην είναι τόσο αρραγής. Κι αυτό διότι αρκετοί είναι οι εργαζόμενοι που αποστασιοποιούνται από τον πρόεδρο των εργαζομένων στο μετρό Αντώνη Σταματόπουλο. Μάλιστα πολλές είναι οι φωνές εργαζόμενων που δηλώνουν πως οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με μια πρώτη απόφαση Δ.Σ. κι όχι με άλλου είδους ψηφοφορία ανά κινητοποίηση. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή ημέρα είναι και η πιο κρίσιμη.
Ήδη διαρροές υπάρχουν και για το γεγονός πως ο κ. Σταματόπουλος όντας στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (γ.γραμματέας της ΠΑΣΚΕ) προσελήφθη με «αδιαφανείς» διαδικασίες το 1999, σε ηλικία 50 ετών στον οργανισμό αλλά και για το ότι «μιλά εκ του ασφαλούς» λόγω άδειας ΠΡΟΠΟ που υπάρχει στο όνομα της κόρης του και σχετικό κατάστημα επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 380 στο Κερατσίνι. Επίσης οι ίδιοι εργαζόμενοι αναφέρουν πως όντας πολύ κοντά στη σύνταξη ο ίδιος κάνει «καριέρα» πολιτικού δίχως να φοβάται τις επικείμενες απολύσεις.
Τα νέα στοιχείααποκαλύπτουν τον ανορθολογισμό που επικρατεί ως προς τις αμοιβές των εργαζόμενων στην ΣΤΑΣΥ Α.Ε. Για παράδειγμα, εργαζόμενος ως φύλακας στα τρένα φέρεται να λαμβάνει 2.478,61 ευρώ το μήνα, δηλαδή μεικτά χρήματα 4 χιλιάδες ευρώ! Ανάλογη είναι η κατάσταση και στις αμοιβές των συλλεκτών εισιτηρίων οι οποίες φθάνουν στα 2.506,25 ευρώενώ αδικίες παρατηρούνται και εντός των ίδιων των συναδέλφων αφού την ώρα που οι κατώτερες αυτές ειδικότητες αμείβονται τόσο καλά, οι Σταθμάρχες που είναι πιο υπεύθυνοι λαμβάνουν τα ίδια χρήματα.

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 11:57 π.μ.  

Απίστευτο! Δείτε πόσους σταυρούς πήρε στις εκλογές ο αρχισυνδικαλιστής του ΜΕΤΡΟ!
Αυτές οι φατρίες κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα!…
Είναι πραγματικά απίστευτο έως εξοργιστικό! Ο Αντώνης Σταματόπουλος, ο αρχισυνδικαλιστής που κινεί τα νήματα στις απεργίες του ΜΕΤΡΟ, είχε κατέβει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, ζητώντας την ψήφο του ελληνικού λαού, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο εν λόγω συνδικαλιστής πήρε στην μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας, την Β” Αθηνών, σύνολο ….145 σταυρούς!
Αυτές είναι οι κλίκες που κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, χωρίς να έχουν καμία λαική και δημοκρατική νομιμοποίηση.
Λεπτομέρεια για να μην ξεχνιόμαστε: o κ. Σταματόπουλος υπήρξε στο παρελθόν και συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ, για να …συνεννοούμαστε, τι ήταν το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ…

Unknown 25 Ιανουαρίου 2013 στις 12:58 μ.μ.  

Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται. Όποιος δεν στηρίζει τους απεργούς εργαζόμενους στα ΜΜΜ και όπου αλλού η κατοχική κυβέρνηση έχει ή θέλει να βάλει χέρι σε εργασιακά δικαιώματα είναι στην πράξη υποστηρικτής της. Είναι αναμενόμενο ότι οι ακροδεξιοί που δεν έχουν ίχνος ταξικής συνείδησης, και είναι πολιτικά τυχοδιώκτες πατριδέμπορες να βρίζουν συλλήβδην τους εργαζόμενους ως κομματόσκυλα και βολεμένους. Κανείς δεν είπε ότι δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν τέτοιοι. Αλλά όποιος τούτη την ώρα δεν καταλαβαίνει τι διακυβεύεται ή σκόπιμα μιλάει για συντεχνίες εργαζομένων και για το που ανήκε ή ανήκει ο καθένας που αγωνίζεται ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα παίζει αθέλητα ή ηθελημένα το παιχνίδι της κατοχικής κυβέρνησης. Κι εγώ ταλαιπωρήθηκα χτες χριστέμπορα. Αλλά δεν γκρίνιαξα στιγμή γιατί αλίμονο αν κοίταζα μόνο τη πάρτη μου σ αυτόν τον Αγώνα για την ανατροπή της Χούντας. Εσείς οι ακροδεξιοί μισείτε τον Ελληνικό Λαό και λέτε ότι αγαπάτε την Ελλάδα!!! Είστε ενάντια σε κάθε κινητοποίηση εργαζομένων, ενάντια σε κάθε απεργία. Είστε ψευτοπατριώτες μικροαστοί και δουλικά των δημίων μας.

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 1:33 μ.μ.  

Έπεσαν οι μάσκες των ακροδεξιών. Στο διάολο όλοι τους που το παίζουν και αντισυστημικοί. Όλοι στο πλευρό των απεργών. Γενική απεργία διαρκείας τώρα για να ανατραπεί η Χούντα.

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 7:01 μ.μ.  

ρε 'συ "ζαλευκος" για πες μας, τι δουλεια κανεις; και γιατι χωριζεις τους Ελληνες σε ακροδεξιους και μη; επισης,ειναι δικαιο καποιοι να αμοιβονται πλουσιοπαροχα τη στιγμη που ο μεσος Ελληνας δουλευει για 500 ευρω;

Unknown 25 Ιανουαρίου 2013 στις 7:50 μ.μ.  

Εργάτης είμαι αφού θες να μάθεις. Δεν χωρίζω εγώ τους Έλληνες σε ακροδεξιούς και μη. Οι ακροδεξιοί και η δηλητηριώδης νοοτροπία τους υπάρχουν μέσα στη κοινωνία. Κλασική ακροδεξιά νοοτροπία είναι η παρακάτω: Τρέφουν μίσος για τους εργαζόμενους, είναι ενάντια σε κάθε εργατική διεκδίκηση,σε κάθε απεργία.Κατ επέκταση τρέφουν μίσος για τον Ελληνικό Λαό που τον θεωρούν ηλίθιο που θέλει και τα παθαίνει, βολεμένο και αντιδραστικό. Την ίδια στιγμή θεωρούν τους εαυτούς τους ''ελίτ'' και του κουνάνε το δάχτυλο σαν πεφωτισμένοι.

Πλουσιοπάροχη αμοιβή είναι να παίρνει κάποιος 1000 ευρώ; Κι επειδή όλο και περισσότεροι παίρνουν 500 ευρώ ή και λιγότεροι πρέπει αυτοί που παίρνουν 1000 να παίρνουν κι αυτοί 500; Ωραία λογική!!! Να παίρνουμε όλοι ψίχουλα...

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 8:18 μ.μ.  


Συμφωνώ με τον 7:50. Η κλασσική ακροδεξιά νοοτροπία είναι κατά των διεκδικήσεων, θεωρούν τον Έλληνα ηλιθιο που "καλά να πάθει" ενώ αυτοί είναι οι πεφωτισμένοι, που βλέπουν την αλήθεια και κουνάνε το δάχτυλο σε μας τους ηλίθιους!

Φασίστας είναι αυτός που γυρίζει και χτυπάει το σπίτι του, τον αδερφό του και το συγγενή του. Καθαρός ΦΑΣΙΣΤΑΣ αποδεικνύεται ο Η-Ο, και ας παριστάνει ότι καταδιώκει τη Ναζιστική ΧΑ. Μιά απο τα ίδια είναι και χειρότερος. Δικτατορίσκοι, φασιστάκια που θελουν την υποδούλωση των πάντων. Να μη σηκώνει κανείς κεφάλι.

Δεν καταλαβαίνει ότι ο αγώνας πρέπει είναι κατά της Χούντας και όχι κατά του όποιου εργαζόμενου.

Μικροσυμφέροντα, μικροπολιτική, ζηλοφθονία και εκδικητικότητα. Ελλάδα και Ορθοδοξία!

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 8:43 μ.μ.  

αν δεν κανω λαθος μεχρι στιγμης η Χρυση Αυγη δεν εβγαλε καμμια ανακοινωση υπερ η κατα της απεργιας η των απεργων! ο καθενας μπορει ναχει την αποψη και ο κατα ταλλα υβριστης της ΧΑ Σωτηροπουλος εχει καθε δικαιωμα να ειναι κατα των συνδικαλιστων. αυτο το περι ακροδεξιων που δηθεν μισουν τους εργατες ειναι κουραφεξαλα
Ναι στα δικαιωματα του ΕΛΛΗΝΑ Εργατη
ΟΧΙ στην ασυδοσια των συνδικαλιστων!

Χρυσαυγιτης "Ακροδεξιος"

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 8:53 μ.μ.  

ποια "1000 ευρω" ρε; πλακα σπας; 5-6.000 παιρνουν τα κοπροσκυλα της ανταρσυα που ταλαιπωρησαν 10 μερες τον απλο εργατακο που λαμβανει 15-20 ευρω μεροκαματο.τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που διοριστηκαν ολα επι πασοκ για να το παιζουν ΜΠΡΟΥΚΛΗΔΕΣ! ΑΥΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΕ.ξερεις ποσα τους στοιχισε τους απλους μεροκαματιαρηδες το ταξι για να πανε στις δουλειες τους ολες αυτες τις ημερες αριστερούκο μου;τραβα αλλου να το παιξεις ινστρουχτορας πεταμενε και ασε τους εμφυλιους διχασμους.ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΣΚΕ

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 9:15 μ.μ.  

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4114.html


διαβαστε παραπανω και την απαντηση του ιματζινου στα απλυτα κομματοκοπροσκυλα που αβανταρετε και περαστικα σας.

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 9:48 μ.μ.  

Όλοι εσείς που βριζετε τους εργαζόμενους λέτε τα ίδια με την κατοχική κυβερνηση . Είστε ακροδεξιοί που θα πάρετε πούλο απο τον Εθνικισμό , θα σας κόψουμε σαν να είσασταν κακή συνήθεια , απο οτι βλέπουμε υπάρχει ταύτιση χουντικοακροδεξιών με τον χριστιαναρά hellas-orthodoxy κάτι που μας χαροποιεί γιατί θα σας τσουβαλιάσουμε εύκολα , θα σας βάλουμε ακόμη πιο εύκολα ταμπέλα και θα μπορούμε να σας δείχνουμε. Όλοι εσείς να πάτε να δουλέψετε με τριφασικά ρεύματα να πάθετε καρκίνο κάτω πο την γη και τότε θα μιλήσετε για τους απεργούς, όσο για τους συνδικαλιστές μας είναι αδιάφοροι και εμείς υποστηρίζουμε τους απεργούς και όχι αυτούς . Όταν πουλήσουν τον αγώνα εμείς πρώτοι θα τους σκίσουμε , μέρχι τότε θα υποστηρίζουμε την απεργία . Ολοκληρωτικός πόλεμος σε χριστέμπορες, χουντικούς, ακροδεξιούς , δωδεκαθειστές , μασωνοφοβικούς και γραφικούς εθνικόφρωνες . ΕΙΣΤΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ !

Εθνικοσοσιαλιστής 25 Ιανουαρίου 2013 στις 9:56 μ.μ.  

ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ! ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ !

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 10:14 μ.μ.  

ΩΠΑ; ; ; "ΜΑΣΩΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ"; ; ; εκδηλωθηκες μαγκακο.....ευχαριστω που με δικαιωσες ανθελληνοειδες ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 10:15 μ.μ.  

ενα ματσο προβοκατορες του εθνικοπατριωτικου χωρου εισαστε...γραφικα μαρξιστικα ΣΟΥΡΓΕΛΑ....ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ανταρΣΙΑ.... ΟΥΣΤ

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 10:38 μ.μ.  

O 9:15 είναι ο Σωτηρόπουλος.

100%. Πάει να σύρει τον Ιμάτζινο στο δικό του λάκκο....

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 10:48 μ.μ.  

25 Ιανουαρίου 2013 - 10:38 μ.μ.

εισαι καραγκιοζης και προβοκατορας ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΜΠΑ ΠΛΕΟΝ. συνεχισε να δικαιωνεις ολες μου τις κατηγοριες εναντιον σας. εισαστε κοινοι δολιοφθορεις και μισελληνες με φιλελληνικη προβεια. κυπατζιδικα κολπακια ΑΛΛΟΥ "φιλαρακο" μου....εισαι και..100% βεβαιος...αλητακι

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 10:55 μ.μ.  

...παλιο το κολπακι του να ριχνεις τις υποψιες εκει που σε βολευουν για να αποφυγεις τη δικη σου ξεφτιλα...δε νομιζεις 10:38; επι του θεματος κατι; μπα,ε; ειδες ποσο ομορφα απλα κ ωραια σας καταξεβρακωσε ο φιλος ιματζινος; αντε τσακιδια τωρα κοπριτες μαρξιστομπολσεβικοι που ΘΑ μας το παιξετε και..εθνικισται!!! ενα ματσο αριστεροφασιστες εισαστε και τιποτα παραπανω,,,,,---------------

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 11:18 μ.μ.  

"σας καταξεβρακωσε ο φιλος ιματζινος; αντε τσακιδια τωρα κοπριτες μαρξιστομπολσεβικοι που ΘΑ μας το παιξετε και..εθνικισται" ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΑΙ" μιλάει σαν φαναριώτης παππούς ο μαλάκας !!!!!!!

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 11:22 μ.μ.  

"ΩΠΑ; ; ; "ΜΑΣΩΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ"; ; ; εκδηλωθηκες μαγκακο.....ευχαριστω που με δικαιωσες ανθελληνοειδες ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ" είστε για γέλια όλοι οι εθνικόφρωνες . Αρκεί να δείτε στο hellas orthodoxy μια παπαρια και αμέσως βλέπετε παντού στοές και νεφελίμ . Δεν είστε για τίποτα εσείς, άντε πάρτε κανενα ψαλτήρι και δώστε του να καταλάβει.

Κόκκινος Εθνικισμός 25 Ιανουαρίου 2013 στις 11:24 μ.μ.  

δηλ αυτός ο imaginos τι είναι ; ποιόν ξεβράκωσε ; είσαι με τα καλά σου μωρέ μαλάκα βραδιάτικα που μας είπε τι ; οτι λέει και η κυβέρνηση και ο χατζηδάκης ;

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 11:32 μ.μ.  

gia ton poutso eisaste oloi. Oso malakes kai ratsistes na einai sto egersis toulaxiston piran to meros twn apergwn . Alla eseis eisaste me tin ergodosia mia zwh ! stis plateies patriwtes kai sta afentika sas kotes !

Ανώνυμος 25 Ιανουαρίου 2013 στις 11:52 μ.μ.  

εμείς είμαστε μαλάκες και ρατσιστές ρε ; Βλέπεις πήραμε το μέρος των απεργών που είναι Έλληνες , μια ζωή ρόμπα γίνεστε.

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 1:48 π.μ.  

25 Ιανουαρίου 2013 - 11:32 μ.μ.


ε, οχι και ρατσιστες τα αναρχομπολσεβικακια του "εγερσις" ρε μεγιστε...μη τους θιγεις ετσι φορα παρτιδα...συντροφια σου ελευθεριακοι ειναι..απλα το παιζουν εθνικισται για να προβοκαρουν

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 1:59 π.μ.  

μακιαβελακο, ξεβρακωθηκες ασχημα αποψε!!ουτε καν μια υποτυπωδη απαντηση ετσι για τα ματια δεν μπορεσες να δωσεις απλυτακο..και τι να απαντησεις αλλωστε... αντε περαστικα σου μαοϊκε αναρχομαρξιστακο!! ακους εκει ¨κοκκινος εθνικισμος¨..κλασσικη κυπατζιδικη τακτικη...τσκ τσκ τσκ τσκ....αμυαλο αγορι

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 2:12 π.μ.  

oxoxoxoxoxoxo
Έχετε τρελό γέλιο. Όποιος υποστηρίζει την απεργία είναι αναρχομπολσεβίκος ε; Μια χαρά θέση πήρε το egersis και μπράβο του.

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 2:31 π.μ.  

ξυστα αρκιδια σου θεση πηρε το "εγερσις"...υποστηριξη στα μισελληνικα κοκκινα γκρουπουσκουλα του ανταρσυα που τσακωνουν 15 χιλιαρικα μηνιαιως και δε πα να γαμηθει ο απλος κοσμακης που πληρωσε τα μαλλια της κεφαλης του στα ταξι 10 μερες....ο μεροκαματιαρης του 15ευρου στα παπαρια τους! ωραιοι πατριωτες! μαρξιστοσκυλα του κερατα και υβριστες της ορθοδοξιας.διχως να αναφερω τιποτα με ειπανε και "χριστιανεμπορα"!!γκεμπελικα κατακαθια που μας το παιζουν και..Ελληνες.....

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 6:54 π.μ.  

...και πως λεγονται αραγε εκεινοι που καθονται κ ασχολουνται με εναν πανηλιθιο οπως ο σωτηροπουλος;

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 9:15 π.μ.  

Όταν τα λέγαμε ότι σε λίγο ο Η-Ο θα μείνει μόνος του με το κολλητήρι, το Δηινέκη....

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/01/blog-post_26.html (στα σχόλια) Μαζί βαράνε τις μύγες!

"Σωτηρόπουλε μεγάλε Καραγκιόζη
Μαζί κι ο "Διηνέκης" σου το κολλητήρι
Ό,τι και να πείτε δεν σας σώζει
Αφού γίνατε κοινώς ρεζίλι. "

Απο το "έπος της Σωτηροπουλιάδας" του Αγνώστου Ποιητή: http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_25.html

Ας είναι καλά ο Ιμάτζινος!








Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 4:43 μ.μ.  

Μην συγχύζεστε ακροδεξιοί εθνικοφρωναράδες χριστέμπορες και παπαδολάγνοι . Απλά λέτε οτι και ο Πάγκαλος . Όπως κι αυτός έτσι και εσείς αποκαλείται κοπρίτη τον εργαζόμενο . Πολύ απλά είστε τα ίδια σκατά . Συνεχίστε να μας κάνετε διαφήμιση αφού αγωνιζόμαστε να σας περιθωριοποιήσουμε και να σας ταμπελώσουμε (που το έχουμε καταφέρει ηδη ) Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ !!!

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 7:48 μ.μ.  

εσυ εκει με τον σταματοπουλο και τα αλλα πρακτοροσκυλα της ανταρσυα και πρωην του πασοκ "κοκκινε εθνικιστη"...τον παγκαλο εσεις τον ωφελειτε ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ με την προσπαθεια σας να διασπασετε τον εθνικιστικο χωρο και να προκαλεσετε συγχυση..αλλα δεν θα σας περασει....ποιοι εισαστε ολοι εσεις που μας το παιζετε και εθνικιστες; εχετε καποιον συλλογικο φορεα; ή ετσι στο ασχετο ειστε;και γιατι τοσο μισος για τον χριστο; εθνικιστης και αντιχριστος γινεται; αρα κατι ΑΛΛΟ παιζει μαζι σας...εχουν ομως γνωσιν οι φύλακες....τις ταμπελες τις κολλουσε καποτε ο γκεμπελς ξερεις...αληθεια,εχετε καμια σχεση;

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2013 στις 10:12 μ.μ.  

ο μιχαλολιάκος έλεγε "δεν υπάρχει πατριωτικός χώρος" και είχε απόλυτο δίκιο. Εγώ θα προσθέσω οτι είναι ένα συνοθύλευμα ακροδεξιών , παπαδολάγνων, ματατζηδομπατσολάγνων, στρατόκαυλων και αγιασοφιάδων μαζί με γραφικούς με ΕΛ και υπερόπλα . Αυτοί είσαστε και πρέπει οριστικά να σας βάλουμε στην γωνία εσάς τους 30 -40 ανόητους εθνικόφρωνους κρυφοσαμαρικούς που υποστηρίζετε τα ΜΑΤ που δέρνουν ανάπηρους και παππούδες. Όπως δεν πήρατε θέση εναντίον των ΜΑΤ όταν έκαναν τα αίσχη στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ανώνυμος 27 Ιανουαρίου 2013 στις 1:44 π.μ.  

Αντί να στηρίξουμε τους εργαζόμενους των ΜΜΜ για αυτή την κίνηση, αντί να κάνουμε όλοι οι εργαζόμενοι απεργία σε κάθε κλάδο, αντί να ξεκινήσουμε μια πανελλήνια πανεργατική απεργία διαρκείας για να παραλύσουμε το σύστημα και να πέσει η κατεστημένη Εξουσία που έχει ριμάξει την Πατρίδα μας...
Κάποιοι μόνο και μόνο επειδή είδαν κάποιους αριστερούς να στηρίζουν τους άπεργους, τρέξαν αμέσως να τους υβρίσουν. Δεν θα ήταν προτειμότερο κύριοι να στήριζε ο εθνικιστικός-πατριωτικός χώρος με κάθε μέσο τέτοιου είδους ενέργειες ?
Τέτοιες σαχλαμάρες κάνετε πολλοί άμυαλοι δεξιούλιδες και οι έλληνες εργαζόμενοι εναντιώνονται με την έννοια του εθνικισμού θεωρόντας τον αντι-εργατικό αντι-λαικό και ιδεολογία για την προστασία του Κεφαλαίου και των Καπιταλιστών και στρέφονται στους αντιεθνικους-διεθνιστές αριστερούς..

Αν κάνανε απεργία με Ελληνικές και βυζαντινές σημαίες θα γουστάρατε και θα στηρίζατε την κίνηση τους ? Σοβαρευτείτε και ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μερικοί γιατί αυτή η στάση σας είναι επικίνδυνη...

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2013 στις 1:25 π.μ.  

μακιαβελακι,μονος σου πεφτεις σε λουμπες! καλα ρε ηλιθιο ανθρωπακι,πως γινεται να λες οτι εισαι εθνικιστης και να βριζεις τους εθνικοφρονες; εισαι χαζος ή το παιζεις; ή κατι ΑΛΛΟ συμβαινει ρε κρινακι;αλλου τα γκεμπελικα σου σου ξαναειπα.δεν πιανουν σε εμενα αυτα.θα σε τρολαρω μεχρι τελικης πτωσεως και θα σε ξεβρακωνω ανελεητα.δεν καταλαβες καθολου καλα μου φαινεται..αυτα τα "κρυφοσαμαρικος" "μπατσολαγνος" "στρατοκαυλος" και αλλα συναφη τα λενε κατι αναρχοαριστερα πουστρακια για ευνοητους λογους και να στρεψουν αλλου την προσοχη.και στο φιναλε ασφαλως και γουσταρω τον στρατο.μονο κατι αριστερες αδελφουλες αντιρρησιες δεν τον γουσταρουν.πες μας τωρα κι οτι οι χρυσαυγιτες ειναι εναντιον του στρατευματος κι οτι εγω ειμαι προβοκατορας να γελασει λιγο το χειλακι μας!!!!εκανες ενα παρα πολυ σοβαρο λαθος σε προηγουμενο διαλογο που ειχαμε το οποιο θα σε κυνηγαει συνεχεια μαγκακο μου.ποιο ειναι αυτο δεν θα σου πω "κοκκινε εθνικιστη"(!!)..

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2013 στις 1:29 π.μ.  

τους εργαζομενους ΟΛΟΙ τους στηριζουμε.τα μπασταρδοσκυλα-τσιμπουκοσκυλα του συνδικαλισμου ΔΕΝ στηριζουμε.ειδικα οταν αυτοι συρουν για τα προσωπικα τους συμφεροντα ολκληρους κλαδους απο τη μυτη. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2013 στις 7:21 μ.μ.  

ακόμη να ξεχωρίστε τους εθνικόφρωνες απο τους εθνικιστές, ε ρε γλέντια ...ασχετοσύνη ενετελώς οι αγια-σοφιάδες - ευζωνάκηδες...

Ανώνυμος 28 Ιανουαρίου 2013 στις 7:34 μ.μ.  

....αυτο ακριβως το σχολιο που εκανες παραπανω δειχνει και τον σκοπο της υπαρξεως σου σαν μπλογκ...ειναι αυτο που σου λεω οτι ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ! δεν προκειται να καταφερετε τιποτα μαλακες μου! ενα ματσο παιδαρελια κοκκινα γκρουπουσκουλα που ονειρευεστε ερυθρες μπολσεβικικες επαναστασεις!! ακου..¨εθνομπολσεβικοι¨!!!!!!μα καλα,τοσο ασχετοι; αχαχααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ!!! εχετε πλακιτσα τελικα!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP