Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Οι ακροδεξιοί και οι υστερικοί εκφύλισαν τη συγκέντρωση ενάντια στη κάρτα του Πολίτη

Είναι κρίμα ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως αυτό του ηλεκτρονικού φακελώματος του Ελληνικού Λαού να αφήνεται βορρά σε ακροδεξιούς και υστερικούς χριστιαναράδες. Το μόνο που καταφέρνουν με την άθλια και άσχετη με θέμα συνθηματολογία τους είναι να διώχνουν το λαό και να εκφυλίζουν το ζήτημα. Η δε σύνδεσή του με τις μπουρδολογίες περί αντιχρίστου και 666 (όχι από το κομμάτι της επίσημης Εκκλησίας που συμμετείχε στη διοργάνωση,στη Μητρόπολη Πειραιώς αναφερόμαστε) είναι καταστροφική. Ο κάθε...
παράφρων (χαρακτηριστικό ένα φυλλάδιο που κατέληγε με τη φράση (''Τα αρνιά θα νικήσουν!!!) που η θέση του είναι στο ψυχιατρείο ήταν στη χτεσινή συγκέντρωση. Να το άλλοθι που ψάχνουν οι αριστεροί του κ@λου -που μόνο αριστεροί δεν είναι- για να σιωπούν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Και πως να περάσει το μήνυμα στο Λαό ότι το θέμα της κάρτας του πολίτη που επιβάλλεται από τη Νέα Τάξη είναι σοβαρότατο θέμα που θα πρέπει να τον απασχολεί και να αντισταθεί στην επιβολή του όταν χτες ακούστηκαν εντελώς άσχετα συνθήματα από τους ακροδεξιούς που καπέλωσαν τη συγκέντρωση. Συνθήματα του τύπου: ''ο Λαός ξεχνά τι σημαίνει αριστερά'' και ''αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δεν σας ανήκει''- λες και οι φασίστες νεοταξίτες που επιβάλουν την κάρτα είναι αριστεροί, ''χριστιανικότατα'' μυρωδάτα συνθήματα όπως ''σκατά στο τάφο του Κεμάλ'' και συνθήματα για την Ορθοδοξία που όμως ουδεμία σχέση έχουν με το ζήτημα της Κάρτας του Πολίτη και του ηλεκτρονικού φακελώματος γιατί απλά το ηλεκτρονικό φακέλωμα επιβάλεται σε όλους ανεξαρτήτως της θρησκευτικής ή ιδεολογικής πίστης του καθενός.

Να γιατί οι αλήτες φασίστες νεοταξίτες τρίβουν τα χέρια τους. Γιατί έτσι όπως εξελίχθηκε η χτεσινή συγκέντρωση και πορεία προς τη πλατεία Συντάγματος αυτό ήταν αναμφίβολα το αποτέλεσμα. Να γελάνε όχι μόνο αυτοί αλλά και ο απλός λαός με το συρφετό της πορείας που κανένας περαστικός δε καταλάβαινε γιατί διαμαρτυρόταν αφού το πιο απλό και σωστό σύνθημα ''ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ'' ακούστηκε ελάχιστα και πέρασε απαρατήρητο. 

Κατανοούμε ότι οι παραπάνω αλήθειες θα ενοχλήσουν αρκετούς που έχουν χάσει από καιρό την επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα αλλά κάποιος επιτέλους πρέπει να βγει μπροστά και να μιλήσει γι αυτόν τον εκφυλισμό γιατί δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον αν και δεν είμαστε αισιόδοξοι επί του προκειμένου. Μακάρι να μας διαψεύσουν τα γεγονότα για να μπει ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του και ο κάθε παράφρων στο δρόμο για το Δρομοκαίτειο 

egersis

6 σχόλια:

Ανώνυμος 23 Οκτωβρίου 2012 στις 1:33 μ.μ.  

Φίλε μου συμφωνώ με αυτά που λες,αλλά τις μπουρδολογίες περι Αντιχρίστου και το 666,δεν κατάλαβα γιατι το λες;
Ποιος νομίζεις οτι επιβάλει όλο αυτό το κράτος του μεγάλου αδερφού;Το αντίχριστο σύστημα δεν το επιβάλλει,ωστε να συνιθίζουμε την κατάργηση της ελευθερίας όλων μας;Μήπως δεν έχει το τσιπ που θα έχει η ταυτότητα το 666,οπως το έχουν ηδη οι πιστωτικές κάρτες;Δεν είπε κανείς οτι είναι το χάραγμα,άλλα όλα αυτά κατα την γνώμη μου είναι προετοιμασίες.Σημεία των καιρών για τα επερχόμενα αν θες.Οπότε καλώς μας κρούουν κάποιοι τον κώδωνα.

Eυχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος 23 Οκτωβρίου 2012 στις 10:38 μ.μ.  

Το αντίχριστο σύστημα δεν το επιβάλλει,ωστε να συνιθίζουμε την κατάργηση της ελευθερίας όλων μας;

το αντίχριστο σύστημα είναι ο καπιταλισμός και όχι κάποιοι λάτρεις του σατανά ή άλλης θρησκείας, να είσαι σίγουρος πως όπως δεν έχουν ιερό και όσιο δεν έχουν ούτε τον διάολο τους !

Μήπως δεν έχει το τσιπ που θα έχει η ταυτότητα το 666,οπως το έχουν ηδη οι πιστωτικές κάρτες;Δεν είπε κανείς οτι είναι το χάραγμα,άλλα όλα αυτά κατα την γνώμη μου είναι προετοιμασίες.Σημεία των καιρών για τα επερχόμενα αν θες.Οπότε καλώς μας κρούουν κάποιοι τον κώδωνα.

Το θέμα είναι πως με τέτοια προσέγγιση πολύς κόσμος που ενδεχομένως να ήθελε να έρθει στην συγκέντρωση να απετράπει για αυτήν ακριβώς την οπτική. Το να πεις πως η κάρτα θα χτυπήσει τις ελευθερίες του λαού θα γίνει αποδεκτό απο όλους, η θρησκευτική πλευρά θα απορριφθεί απο πολλούς και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να λείπει κανείς.

Ανώνυμος 24 Οκτωβρίου 2012 στις 4:39 μ.μ.  

Το να εμμένει κανείς στο 666 και το «σφράγισμα» χάνει το δάσος πίσω από το δέντρο. Αν δεν αναχαιτιστεί η επιβολή της Κάρτας τίποτα δεν μπορεί να διασωθεί. Αν επικρατήσει η παγκόσμια διακυβέρνηση και η ψηφιοποίηση του Ανθρώπου, τότε θα μπει και το «σήμα» του παγκόσμιου ναζισμού. Είτε, ίσως, ο αγκυλωτός σταυρός, είτε το 666 ή το «σφράγισμα», σαν σήμα κυριαρχίας της παγκόσμιας δικτατορίας.

Δεν είναι λοιπόν η στάμπα το πρόβλημα αλλά το πώς θα αποφευχθεί το καθεστώς που θα βάλει τη στάμπα.

Ο αγώνας δεν γίνεται σήμερα για να αποφευχθεί το παγκόσμιο ναζιστικό «σήμα», αλλά να μην επικρατήσει ο παγκόσμιος ναζισμός, να αναχαιτιστούν τα βασικά εργαλεία επιβολής του. Και η Κάρτα του Πολίτη είναι ένα κεντρικό εργαλείο προώθησης της παγκόσμιας δικτατορίας και αφανισμού του Ανθρώπου. Αν ακυρωθεί αυτό θα ακυρωθεί και το αυριανό «σήμα» του…

Ο Αγώνας λοιπόν γίνεται σήμερα για να ακυρωθεί ο δρόμος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, να ακυρωθεί ο εφιάλτης της Κάρτας και όχι για το 666 κ.λπ…

Όσοι είναι σεχταριστικά αγκυλωμένοι στο 666 κ.λπ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ διασπούν την ενότητα του αγώνα, στο όνομα της «θεολογικής» καθαρότητας. Δηλαδή καταστρέφουν τη διαλεκτική Πολιτικού - Θεολογικού.

Καθιστούν αυτόνομο το «θεολογικό», το ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ μέσα στα στενά και ασφυκτικά πλαίσια μιας μερίδας της Εκκλησίας, δραματικά μειοψηφικής και το αποκόβουν από το σύνολο της κοινωνίας και την πλειοψηφία του λαού.

Μια αγωνιστική πολιτική πράξη (πολιτική πράξη είναι και ο σεχταριστικός περιορισμός στο 666) απευθύνεται στο σύνολο του λαού και όχι σε μια μερίδα κληρικών και μοναχών.

Το σύνολο του Ορθόδοξου ποιμνίου, το σύνολο του λαού δεν αντιλαμβάνεται ΚΑΘΟΛΟΥ τα περί 666. Στην καλύτερη περίπτωση σε αντιμετωπίζει σαν γραφικό θρησκόληπτο…

Έτσι όμως δεν μπορεί κανένας αγώνας να αποκτήσει ΔΥΝΑΜΙΚΗ και να ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ τις επιθέσεις και τα μακάβρια σχέδια της Νέας Τάξης. Έτσι δεν μπορεί να καταπολεμηθεί η Κάρτα του Πολίτη…

Ανώνυμος 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:10 μ.μ.  

Καταρχήν κάτσε να δείς την Ημερίδα που διοργάνωσε η Μητρόπολη Πειραιώς για την κάρτα του πολίτη και τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, κατα δευτερον δές ποιός διοργάνωσε την διαμαρτυρία για την καρτα του πολίτη και ποιος αγωνίζεται εμπρακτα εδω και πολλά χρόνια στην Ελλάδα εναντίων των ηλ.ταυτοτήτων και της Νέας Ταξης Πραγμάτωνκαι κατα Τίτον και κυριότερον κάτσε διάβασε την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και Την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, κάτσε δές τί λένε οι προφητείες, παρατήρησε τα σημεία των καιρών και μετά πές για μπουρδολογίες κτλ. Προφανώς φίλτατε φωταδιστή αντιχριστιανοταλιμπάν εχεις πέσει θύμα των εβραιομασώνων σατανοσιωνιστών και της νεοεποχιτικης νεοταξικής προπαγάνδας οπου και αναπαράγεις.... Παρ'όλα αυτα θα πρέπει να γνωρίζεις οτι Η Νεα Ταξη καπελώνει τον αγώνα με τους αναρχοφαιστες ακροδεξιούς και ακροαριστερούς.... Λυπάμαι που δεν το εχεις καταλάβει αυτό μέχρι τώρα... Ανεξάρτητα ιδεολογιας και θρησκευματος όλοι πρέπει να ειμαστε ενωμένοι εναντια στη ΝΤΠ και τα σχέδια της....

Ανώνυμος 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:23 μ.μ.  

@ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ

Το αντίχριστο συστημα ειναι η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που εχει επιβάλλει τον καπιταλισμό κι όλες τις ιδεολογίες. Τα αφεντικά και τα τσιράκια της ΝΤΠ ανήκουν σε μυστικές οργανώσεις και λέσχες οπου λατρευουν και δοξάζουν το αφεντικό τους τον Εωσφόρο-Baphomet-Βελζεβούλ-ΣΑΤΑΝΑ- ΔΙΑΒΟΛΛΟ κτλ. Σε δύο οικογένιες ανήκει οόλο το χρηματοπιστωτικό συστημα αρα κι ο καπιταλισμός, Η θρησκευτική πλευρα στο θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και του τσιπαρισματος της ανθρωπότητας προκυπτει απο την χρηση του αριθμού του θηρίου οπου αναφερεται στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, Πές μου εσυ ποιός άπιστος θα αντισταθεί για πολύ στο χάραγμα του θηρίου οταν δεν θα μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει, όταν δεν θα έχει να φάει και δεν θα μπορεί να κάνει καμία συναλαγή; Ελαχιστοι.... Οι περισσότεροι που θα αρνηθούν θα ειναι αυτοί που έχουν πραγματική Πίστη ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. οσο και να σου φενεται περίεργο ο Αντίχριστος θα πλανήσει ακόμα και τους εκλεκτούς....

Ανώνυμος 4 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:35 μ.μ.  

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ του Θεολόγου - Κεφάλαιο ιγ' Εδάφια 15 έως 18

5 Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν. 16 Και κάνει σ’ όλους, στους μικρούς και στους μεγάλους, και στους πλούσιους και στους φτωχούς, και στους ελεύθερους και στους δούλους, να δώσουν σ’ αυτούς χάραγμα πάνω στο χέρι τους το δεξί ή πάνω στο μέτωπό τους. 17 Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του. 18 Εδώ είναι η σοφία: όποιος έχει νου ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP