Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Όποιος δεν τρώει ότι του σερβίρουν τα ΜΜΕ ας δει το βίντεο

Όποιος δεν τρώει ότι του σερβίρουν τα ΜΜΕ ας δει το βίντεο
και αφου το δει ας αναλογιστεί
τελικά αυτοίς είναι οι κακοί φασίστες που μας λένε τα κανάλια;
αυτοί είναι οι συμμορίες που λένε οι διεθνιστές;
τι διαφορά έχει ο απλός Έλληνας με όλους αυτούς;



πηγή Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ελληνας που έβαλε το ελαιόλαδο στις βιτρίνες του «Harrods»

Γιώργος Κολιόπουλος, λάδι λΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ αποτέλεσε παράδειγμα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ως ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που πουλάει ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό -στην περίπτωσή του κρητικό λάδι στα «Harrods» αλλά και στην Αμερική-, ο κ. Γιώργος Κολιόπουλος, μιλάει αποκλειστικά στο «ΘΕΜΑ» για το όραμά του, την ιδέα και την πορεία του «λ» μέχρι τις πανάκριβες βιτρίνες του λονδρέζικου πολυκαταστήματος.
Το «Lambda», όπως ονομάζεται το ελαιόλαδο πολυτελείας από την Κριτσά Κρήτης, που πήρε το όνομά του από το αρχικό γράμμα της λέξης, τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε ένα πανίσχυρο brand name, γεγονός που οφείλεται στην προσπάθεια του κ. Κολιόπουλου να δημιουργήσει ένα προϊόν πολυτελείας σε πανάκριβο gift box το οποίο θα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Ο ίδιος, πάρα τα καλά λόγια του πρωθυπουργού, ίδρωσε με την αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία και τα εμπόδια του Δημοσίου μέχρι το λάδι από την Κριτσά να φτάσει στις βιτρίνες του «Harrods».
Η... Ferrari του λαδιού...
Διαβάστε περισσότερα...

Η ψυχή του Σπάρτακου ! !

Αυτή είναι πραγματική Ελληνική ψυχή!!!
Ο Σπάρτακος από την Ξάνθη ανοίγει την καρδιά του.

Ωρα 03.00 τα ξημερώματα, ο Σπάρτακος γεμάτος ζωή, αλλά και αγανάκτηση, προσεγγίζει τα θέματα με το δικό του τρόπο και ύφος, στα σκαλοπάτια του πεζοδρομίου της Βουλής.
Απλά...απολαύστε τον!!! Υπάρχει ουσία !


πηγή Διαβάστε περισσότερα...

ΔΕΙΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...

ΚΛΑΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ... ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!

Θέμα: Πρόληψη, αποτροπή και αντιμετώπιση φαινομένων βίας στον Άγιο Παντελεήμονα

Η γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας, συνιστά τα τελευταία χρόνια μνημείο αποτυχίας της Πολιτείας να προσφέρει και να εξασφαλίζει στοιχειώδη ασφάλεια και κοινωνική ειρήνη στους έλληνες και ξένους πολίτες  που διαβιούν στην περιοχή. Ο Άγιος Παντελεήμονας εξαιτίας της έλλειψης αποτελεσματικού και ολοκληρωμένου σχεδίου ενσωμάτωσης των μεταναστών στην κοινότητα, της πρόληψης και αποτροπής συγκρούσεων και της πλημμελούς αστυνόμευσης έχει μετατραπεί σε «γκέτο». Έχει, επομένως, δημιουργηθεί μια έκρυθμη και επικίνδυνη κατάσταση, που επηρεάζει όλους, ανεξαιρέτως, τους κατοίκους της περιοχής.

Συνεπεία των ανωτέρω, καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον οι ρατσιστικές επιθέσεις από ανεξέλεγκτες, οπλισμένες ακραίες αντικοινωνικές ομάδες - συμμορίες , οι οποίες, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος, έχουν επιλέξει την εν λόγω περιοχή ως πεδίο ξενοφοβικής και μισαλλόδοξης δράσης, αλλά και τα βίαια επεισόδια μεταξύ περιθωριοποιημένων αλλοδαπών, πολιτών διαφόρων εθνικοτήτων, που κατοικούν πέριξ του Αγίου Παντελεήμονα.

Η κυβέρνηση, παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις από φορείς και διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις και τις αλλεπάλληλες κοινοβουλευτικές ερωτήσεις μας, δυστυχώς δεν φαίνεται ότι διαθέτει ολοκληρωμένο σχέδιο εκτόνωσης της έντασης για την αποφυγή βιαιοτήτων και τη διασφάλιση και προώθηση της συνύπαρξης και συνδιαλλαγής ελλήνων, μεταναστών και ομάδων διαφορετικών εθνικοτήτων στην περιοχή. Η Αστυνομία επεμβαίνει καθυστερημένα, τελικά δεν προστατεύει τους έχοντες ανάγκη και οι έρευνές της σπανίως αποδίδουν καρπούς. Επιπλέον, η αδυναμία σύλληψης των δραστών όχι μόνο δεν λειτουργεί αποτρεπτικά ως προς την επανάληψη πράξεων ρατσιστικής βίας, αλλά αντιθέτως ενθαρρύνει την επιθετικότητα.
Με δεδομένο ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ με επίκαιρη παρέμβασή της εκφράζει την έντονη ανησυχία της για την αύξηση κρουσμάτων ρατσιστικής βίας με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες, που με τη σειρά τους πυροδοτούν καταστάσεις γενικότερης έντασης στον Άγιο Παντελεήμονα,

    Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

    - Ποια μέτρα θα λάβει για την απογκετοποίηση της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα,  την εκτόνωση του κλίματος ξενοφοβίας και καχυποψίας που έχει εδραιωθεί μεταξύ των κατοίκων, καθώς και την προώθηση της ειρηνικής συνύπαρξης, συνδιαλλαγής, ανοχής και σεβασμού της διαφορετικότητας; 

- Προτίθεται να εκπονήσει άμεσα ένα αποτελεσματικό σχέδιο πρόληψης, αποτροπής και αντιμετώπισης φαινομένων ρατσιστικής βίας, δεδομένου ότι τα όποια ισχύοντα μέτρα κρίνονται εκ των πραγμάτων ανεπαρκή;

- Για ποιους λόγους η Ελληνική Αστυνομία επιδεικνύει δυστοκία αναφορικά με τη διεξοδική διερεύνηση περιστατικών βίας και τη σύλληψη των δραστών; Θεωρείται επαρκής η αστυνόμευση της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα;

    23.9.2010

    Οι ερωτώντες βουλευτές

    Φώτης Κουβέλης

    Θανάσης Λεβέντης

    Νίκος Τσούκαλης

    Γρηγόρης Ψαριανός Διαβάστε περισσότερα...

Νεκρός ο 18χρονος! Πυροβολισμοί και επεισόδια στα Άνω Λιόσια

Αναφέραμε χθες την είδηση όπου ένας αθίγγανος εγκληματίας παρέσυρε με το αυτοκίνητό του δύο νεαρά παιδιά που επέβαιναν σε μηχανάκι, καθώς πέρασε κόκκινο φανάρι, την στιγμή που τον καταδίωκαν αστυνομικοί για την ληστεία που μόλις είχε διαπράξει στα ΕΛΤΑ της περιοχής. Τελικά το ένα από τα δύο άτυχα παιδιά δεν άντεξε και πέθανε λίγες ώρες πριν… Γι’ αυτό το παιδί δεν θα γίνουν πανελλήνια μνημόσυνα ούτε θα γραφτούν ύμνοι για την θυσία του, όπως δύο χρόνια πριν συνέβη με τον Γρηγορόπουλο. Και δεν θα γίνει αυτό διότι αυτό το παιδί δεν ήταν πλουσιόπαιδο και political correct «επαναστάτης» των Εξαρχείων, αλλά απλά ένα θύμα του πολυφυλετικού βόθρου στον οποίον κατοικούμε και ανασαίνουμε και τον οποίο ΟΛΟΙ οι «μεγάλοι» της κοινωνίας υποστηρίζουν με σθένος.

ΝΤΡΟΠΗ!!! Ηθικοί αυτουργοί λοιπόν κι αυτοί, κι ο απλός κόσμος για ένα ακόμα βράδυ βγήκε στους δρόμους των Λιοσίων πυρπολώντας και καταστρέφοντας, εναντιωμένοι στο ίδιο το Κράτος που περιθάλπει εγκληματίες. Το θράσος πάντως των αθίγγανων ήταν τέτοιο που με το έτσι θέλω προσπάθησαν να μπουν στο αστυνομικό τμήμα για να δουν τον συλληφθέντα εγκληματία φίλο τους κι αυτό ήταν που έριξε λάδι στην φωτιά. Εικόνες από το μέλλον, από την ψεύτικη πολυφυλετική κοινωνία τους που δεν θα αντέξει για πολύ.

πηγή Διαβάστε περισσότερα...

"ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ" ΤΑ BLOGS ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ Η ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ:

«Τα περισσότερα λειτουργούν με μια διάθεση υβριστική και, μάλιστα, ανώνυμα. Αυτό που κάνουν λειτουργεί και ως μια φασιστική απειλή. Αν πω κάτι δυσάρεστο, είναι πολύ πιθανό αύριο να «με στολίζουν» πατόκορφα, εμένα και την οικογένεια μου».

Πηγή: http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blogs_22.html

Απάντηση από το ταμπούρι

Οι πατριώτες στις ιστοσελίδες τους δεν κατασκευάζουν τον λόγο τους. Σε αντίθεση με τα αναξιοπρεπή μηρυκαστικά της σεσημασμένης δημοσιογραφίας και τηλεαστέρες της "ενημέρωσης" που ξεσκονίζουν τις εξουσίες που διαχειρίζονται το σύστημα της σήψης. Σε αντίθεση με τον επιδοτούμενο χυλό των ιστορικών, πανεπιστημιακών, σοφών και φωτιστάδων που εγκλωβισμένοι μέσα στο απόλυτο μηδέν μας οπισθοδρομούν στην βαρβαρότητα, αποδυναμώνουν τον πολιτισμό μας, καταστρέφουν την Πολιτεία μας και την καταστούν ευάλωτη στις θελήσεις των πλανητικών νταβατζήδων. Οι Έλληνες πατριώτες τον λόγο τους τον γεννούν. Πετιέται, κόβεται από μέσα τους, όπως τα μάρμαρα του Παρθενώνα, οι πέτρες των Βυζαντινών Ναών από τα λατομεία. Κινητήρια δύναμης είναι το πάθος για την Ελλάδα σαν τρόπος και σκοπός ζωής. Ενα πάθος μέσα στο οποίο συγχωνεύονται όλα τα πάθη όλες οι φιλοδοξίες για ένα καλύτερο αύριο, για το μέλλον. Τα κείμενα τους δεν είναι πλασμένα με "ψυχραιμία υπολογισμένη" ή "επιμελημένα". Κυριαρχούνται από το δαιμόνιο της φυλής. Επιμένουμε σ' αυτή τη λεπτομέρεια, γιατί τα κείμενα τους και στο σύνολο τους και στις λεπτομέρειες, και με ό,τι φανερώνουν και σε ό,τι κρύβουν , είναι κείμενα, είναι καρπός αληθινής χειροπιαστής ανιδιοτελούς αγάπης γι αυτήν την ξέρα που κατοικούμε.

Η αφθονία του λόγου , η δύναμη της έκφρασης, η ανοιχτοματιά, η τόλμη είναι τα πιο φανερά δείγματα του περιεχομένου των πατριωτικών ιστοσελίδων . Δίνουν φωνή στους Έλληνες που καταρρέουν. "Όλοι οι φονιάδες της ζωής και οι πνίχτες της αλήθειας" τρέμουν! Οι ιστοσελίδες των Ελλήνων πατριωτών παίρνουν απροσμέτρητες διαστάσεις. Είναι δυνατές γεμάτες πάθος καταλυτικό για τους Έλληνες που ψάχνουν να βρουν την χαμένη τους Ζωή.

Η Ελλάδα στις πατριωτικές ιστοσελίδες είναι το αμετακίνητο κέντρο μίας ολόκληρης ύπαρξής. Αυτή η ανιδιοτελής αγάπη για την πατρίδα που διακλαδώνεται μέσα στα κείμενα τους, ανασηκώνει τους πατριώτες μπλογκερς από το επίπεδο της τυφλής και στενής υποταγής, στα ποικίλα κέντρα εξουσίας, που διακρίνει την πλειονότητα των δημοσιογράφων, δημόσιων διανοούμενων και "πολιτικών αναλυτών". Σε αντίθεση με τους διψασμένους για "ορατότητα" που ρίχνουν στο χαρτί τα σκουπίδια του μεγαλοφυούς μυαλού τους με , απόλυτα "μακντοναλντοποιημένα" άρθρα φασόν, και με τεχνάσματα που χρησιμοποιεί κάθε επιχείρηση που αγωνίζεται για την επιβίωσή της σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, οι Έλληνες πατριώτες, λόγω του ότι δεν γράφουν κατά παραγγελία δεν φοβούνται και μπορούν κατά την περίσταση να είναι τραχύς, ευαίσθητοι οι απόλυτοι. σε ένα ανελέητο πόλεμο με την άσοφη σοφία των "διαβασμένων" του κοσμοπολιτισμού.

Απαλλαγμένοι από εκλεκτικές συγγένειες και το κόστος ζωής που επιβάλουν στις επαγγελματίες πουτάνες της πληροφόρησης τις αγωνιώδεις αναζητήσεις διεξόδων που εξαπατούν. Οι πατριώτες μπλογκερς μας δίνουν όλη τη ζέστα και την ασπαίρουσα αρετήν του"η Ελλάς απαμύνεται την δεσποσύνην ", αλλά και μαζί την ψυχική αγωνία του ανθρώπου που είναι αναγκαστικός κληρονόμος και δια των γενεών μεταδότης και πολλαπλασιαστής του"μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστιν η πατρίς και σεμνώτερον και αγιώτερον και έν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ΄ανθρώποις (τοις νούν έχουσι...)" Διαβάστε περισσότερα...

Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ….

Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
















Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP