Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Γιουχάισαν τον Τζέφρυ στο Βερολίνο

Αυτή την στιγμη ο Ελληνας Πρωθυπουργός μιλάει στο αρχαιότερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου.
Ενώ είχε αρχίσει να μιλάει ο Ελληνας πρωθυπουργός πολλοί φοιτητές σήκωσαν πανό και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του Παπανδρέου και φώναζαν ότι με την πολιτική του πεινάνε οι Ελληνες πολίτες , ακόμα φωνάζοντας συνθήματα στα ελληνικά, όπως «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να ληστεύει το λαό», χρησιμοποίησαν βαριές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού

Διακόπηκε η ομιλία για ένα τέταρτο και αφού έβγαλαν έξω τους φοιτητές άρχισε να μιλάει ο Παπανδρέου

πηγή
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση για τη λαθρομετανάστευση

Tην Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήθει ημερίδα με θέμα «Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»  στις 18.00, στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς – Π.Π.Ι.Ε.Δ, Λεωφόρος Δεκελείας 152 & Αττάλειας Ν. Φιλαδέλφεια, τηλ. 213 2049155-6.

Η ημερίδα, η οποία θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες παρεμβάσεις των κ.κ:

· Γιώργο Παπανικολάου Ευρωβουλευτή
· Φωτεινή Πιπιλή Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής ΝΔ, βουλευτή
· Τζότζολα Βασιλική Αν. Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, δικηγόρο
· Κωτούλα Ιωάννη Μέλος της γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής ΝΔ, Ιστορικό
· Βασίλη Κικίλια Αν. Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ & Περιφερειακό Σύμβουλο, ιατρό
· Φαήλο Κρανιδιώτη Δικηγόρο
· Σοφία Βούλτεψη Δημοσιογράφο

Την ημερίδα θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου
Διαβάστε περισσότερα...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΤΕΣΙΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα...

Σειρά είχε ο Πρωτόπαππας!!!!

O επαγγελματίας αργόσχολος, πρώην συνδικαληστής και βολευτής από το 1996 κηφήνας Χρήστος Πρωτόπαππας είχε σειρά να ακούσει τα σχολιανά του. Κατά τη διάρκεια της μηχανοκίνητης πορείας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς διαδηλωτές τον εντόπισαν και του τα έψαλαν. Το επεισόδειο δεν πήρε διαστάσεις.

δείτε κι αυτό:
Πως να γίνεις Πρωτόπαπας
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΡΓΕ...

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗ ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ...

Χαμός...
Λες και τέτοια φαινόμενα δεν έχουμε ξαναδεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πρόκειται να ξαναδούμε. Πολύ μπλα μπλα για τη πόρνη μπάλα, τους κάφρους, το γαύρο, το βάζελο και τους λοιπούς.
Γι αυτό που έγινε χτες στο Σύνταγμα με τους μουσουλμάνους και για άλλα πολύ πιο σοβαρά θέματα μούγκα στη στρούγκα. Παλιότερα είχαμε τις τσόντες της Τζούλιας τώρα τη μπάλα.
Όπως εύστοχα είπε ο συναγωνιστής Νίκος στη χτεσινή του παρέμβαση στο KONTRA:
''Aν οι Παναθηναικοί και οι Ολυμπιακοί που ήταν χτες και είναι σήμερα και μαζεύονται (στην ΕΡΤ) είχαν το ίδιο πάθος για τη Πατρίδα αυτή τη στιγμή όλοι (οι πολιτικάντηδες) θα ήταν κλεισμένοι στη φυλακή...''
Συνεχίστε λοιπόν μαλάκες να ασχολείστε με τη πόρνη μπάλα, να πληρώνετε εισητήρια διαρκείας και αφήστε το κόσμο να χάνεται γύρω σας. Κι όταν εξαθλειωθείτε εντελώς τρέξτε να ζητήσετε βοήθεια από το Μαρινάκη, το Πατέρα και τα άλλα λαμόγια.

egersis
Διαβάστε περισσότερα...

e-πιλογές

Αναστολή λειτουργίας του Γενικού Προξενείου Νάπολης;

Mουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατέλαβαν το κέντρο της Αθήνας επί ώρες!

Αλβανοί Σκοπίων: Οι Σλάβοι κλέβουν και ‘μακεδονοποιούν’ προσωπικότητες

21 Φεβρουαρίου 1913. Αφιερωμένο στον άγνωστο που σκοτώθηκε , για να ζούμε εμείς ελεύθεροι...

ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΩ! 

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ DEAL ΕΤΕ – ALPHA

Αρχίζει η απόσυρση των Ι.Χ

Με σχέδιο ο Γιώργος μας έβαλε στο ΔΝΤ

Νέες οδομαχίες χθές βράδυ στην Κερατέα με τραυματισμούς
Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...

Ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες για τη προσωρινή διακοπή της ενημέρωσής από το ιστολόγιο αλλά όταν έχεις να φροντίσεις 4 κορίτσαρους από τριών χρονών μέχρι τριών μηνών δε σου μένει μυαλό και χρόνος για blogging!!! Άλωστε γι αυτή τη γεννιά του μέλλοντος αγωνιζόμαστε....

Σε λίγο όλες οι σημαντικές ειδήσεις του Σαββατοκύριακου.
Διαβάστε περισσότερα...

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP