Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ρόμπα ξανά το Hellas-Orthodoxy !

Έτοιμο να ακολουθήσει και τον Πρέκα ! 
Ναι , εμπρός για νέες κωλοτούμπες !
Φυσικά κερδισμένο θα βγει το κοινό που θα παρακολουθεί τις νέες κωλοτούμπες του..."Ελληνόψυχου" ακροδεξιού που μετά την αποθέωση Σαμαρά , Χρυσής Αυγής , Κοινωνίας , μπαμπινιώτη κλπ και το βρίσιμο όλων αυτών ετοιμάζεται να βγάλει νέο συκώτι απο τα γέλια !
Είναι πολύ ωραία να παρακολουθείς το συγκεκριμένο ιστολόγιο , είναι καλύτερο απο 10 επιθεωρήσεις του Σεφερλή μαζί .
Ποιός ξέρει ίσως μελλοντικά ακολουθήσει και κόμμα Λαζόπουλου...
αρκεί να τον δει να κάνει τον σταυρό του ή να λέει "δόξα τω θεώ" , θα ξεχασει τα πάντα και θα πει "ζήτω ο Λαζόπουλος"...

5 σχόλια:

Ανώνυμος 30 Οκτωβρίου 2012 στις 10:57 μ.μ.  

γιατί επιτίθεσαι με τόση χυδαιότητα κατά ενός απλού μπλόγκερ;
Σε διαβάζω και πρέπει να σου πώ, ότι αυτό το άρθρο σου, μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση

Ανώνυμος 30 Οκτωβρίου 2012 στις 11:11 μ.μ.  

Που είναι η "χυδαιότητα" ;
Και στην τελική αν ενοχλείσαι , σημαινει οτι συμφωνείς μαζί του , άρα είσαι εχθρός του κινήματος .
Άλλωστε δεν σε εμποδίζει κανείς να διαβάζεις όποιον θέλεις ή ακόμη καλύτερα να μην διαβάζεις αυτούς που θέλουν το αυτονόητο δηλ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ 1 Νοεμβρίου 2012 στις 9:19 μ.μ.  

Ο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ έχει δίκιο, ο Σωτηρόπουλος του HELLAS-ORTHODOXY είναι ένα ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

Επειδή τυχαίνει να ξέρω τον λόγο που έκανε κωλοτούμπα και άρχισε να βρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ενώ μέχρι τις εκλογές της 6ης Μα'ί'ου την υποστήριζε - θα σου τον πω αγαπητέ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ, και δεν έχω πρόβλημα να το διαδώσεις σε όλα τα πατριωτικά ιστολόγια.

Ο λόγος της αντι-χρυσαυγίτικης μανίας και εμπάθειας του Σωτηρόπουλου είναι ότι ο Μιχαλολιάκος του έριξε ένα γερό ΧΕΣΙΜΟ όταν ο "Ελληνορθόδοξος" αποκάλεσε τον Αρχηγό "ξεφτίλα" και "προδότη" επειδή έδωσε το χέρι του στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Δεν ξέρω αν το θυμάσαι αυτό το σκηνικό.

Μπαίνοντας ο Μιχαλολιάκος στη βουλή, διασταυρώθηκε με την Ντόρα που έβγαινε.

Αυτή αμέσως του έδωσε ΠΡΩΤΗ το χέρι της και ο Μιχαλολιάκος - αιφνιδιασμένος και με τις κάμερες μπροστά - της έδωσε κι αυτός το χέρι του και της είπε συλληπητήρια για την μάνα της που είχε πεθάνει εκείνες τις μέρες.

Το όλο σκηνικό δεν κράτησε πάνω από 10 δευτερόλεπτα.

Τι έπρεπε δηλ. να κάνει ο Αρχηγός μπροστά στις κάμερες ;; Να την βρίσει ;; Να την φτύσει ή να την χτυπήσει ;;

Το ξέρουμε ότι η Ντόρα είναι ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ, αλλά ΕΛΕΟΣ, συλληπητήρια για την μάνα της είπε ο άνθρωπος !

Το πήρε λοιπόν ο Δημητράκης ο "Ελληνορθόδοξος" και άρχισε να βρίζει τον Μιχαλολιάκο "ξεφτίλα", "προδότη", "κωλοτούμπα" κλπ κλπ.

Τον πήρε λοιπόν ο Μιχαλολιάκος τηλέφωνο και του έριξε ένα άγριο και γερό ΧΕΣΙΜΟ, και του είπε να μην ξανασχοληθεί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ο Δημητράκης - γνωστός για την εμπάθειά του - δεν εφάρμοσε την εντολή και άρχισε να βρίζει και να επιτίθεται συνεχώς στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από την ημέρα εκείνη.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΠΑΡΙΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑ ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΠΑΡΑΣ, ο Δημητράκης το αναπαράγει με πάθος που θα ζήλευε και το INDYMEDIA !

Αυτή είναι η αλήθεια για την αιφνίδια "μεταστροφή" του Δημητράκη Σωτηρόπουλου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , και αν θες ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ μπορείς ΑΦΟΒΑ να την διαδώσεις παντού.

Να δούμε αν θα βγει ο ΓΕΛΟΙΟΣ να την διαψεύσει.

Άντε, γιατί αρκετά ανεχτήκαμε τον κάθε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ "πατριώτη" που υπονομεύει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ Εθνικής Αντίστασης στην Ελλάδα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

Ανώνυμος 1 Νοεμβρίου 2012 στις 11:00 μ.μ.  

Έλληνα Εθνικιστή μεινε στην σάτυρα . Δεν χρειάζεται μπινελίκι. μόνος λόγος των δημοσιεύσεων είναι οτι στην παρούσα φάση δεν καταλαβαίνουμε τι όφελος θα προέκυπτε αν πχ πήγαινε ασχημα η ΧΑ ; Ακόμη και αν κάποιος σκέφτεται οτι η ΧΑ ελέγχεται ας αναρωτηθεί, δεν θα ήθελε κάτι πιο βολικό το συστημα απο την ΧΑ που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κυβερνήσεις συνεργασίας ; Eίναι θετικό να πέφτει η σπορά των πατριωτιών ιδεών και αυτό συμβαίνει. Αν η ΧΑ κάνει λάθη πρώτοι τα λέμε αλλά δεν αποσκοπούμε με εμπάθεια .

Ανώνυμος 19 Δεκεμβρίου 2012 στις 11:47 μ.μ.  

Και νέα Ρόμπα Σωτηρόπουλου. Δεν αποκλείεται να φάει μήνυση για συκοφαντία απο τον Μπουμπούκο.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/12/blog-post_494.html

(Στα σχόλια)

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP