Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Νέα δακρύβρεχτη δημοσιογραφία απο την Ζούγκλα.

 Γεμίσε ο τόπος κλάψα κα ψέμματα απο τον Μάκη που μας παρούσιάζει ως θύματα τους φονιάδες λαθρομετανάστες που διατηρούν παράνομα μαγαζιά, χωρίς ταμειακές, χωρίς ασφάλιση ενώ επιτέθηκαν και με μαχαίρια στους κατοίκους .Ας μάθει ο κλόουν που έχασε και το πιστολι του πρόσφατα, πως ο "τραυματίας" αλλοδαπός δεν βρέθηκε απο το ασθενοφόρο. Και για να τελειώνουμε με τον ψεύτη της ζούγκλας ...τσιμουδιά ο αντιεξουσιαστης της πλάκας Μάκης για τις δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ εναντίον των κατοίκων. Έσκουζε όμως όταν συνελλήφθησαν τα λούμπεν τσογλάνια των Εξαρχείων που πλέον τρώνε ξύλο μέχρι και απο τοξικομανείς μέσα στα Εξάρχεια.Μια ζωή υποκριτής και ψεύτης. Και να μην λέει π@π@ριές για 70 άτομα γιατί χθες ήταν πάνω απο 500 άτομα παρά τις κτηνωδίες των βρωμιάρηδων ματατζήδων.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ , δεν ανεβάσαμε τα βίντεο αφού δεν εχει νόημα , δείχνει απλώς σπασμένα αντικείμενα και τα παρουσιάζει... περίπου σαν "νύχτα των κρυστάλλων"...

 

Συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής- Ζημιές σε δύο καταστήματα μεταναστών

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012, 22:01

Μέλη της Χρυσής Αυγής και κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στον Άγιο Παντελεήμονα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το μαχαίρωμα ενός ιδιοκτήτη κουρείου επί της Μ. Βόδα 152 από Αφρικανούς μετανάστες πριν από δύο ημέρες.

Κατά τη συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αχαρνών, που νωρίτερα αριθμούσε περί τα 70 άτομα (σ.σ. στις 9.45 ήταν περίπου 30), οι διαμαρτυρόμενοι έσπασαν τη τζαμαρία ενός παντοπωλείου με αραβικά γράμματα, ιδιοκτησίας μετανάστη, ενώ προκάλεσαν ζημιές και σε ένα ακόμα κατάστημα, ίντερνετ καφέ, ιδιοκτησίας επίσης μετανάστη.

Ακολούθησε ένταση, με την αστυνομία να κάνει περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία μετανάστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέροντας μαχαιριές. Η κατάστασή του δεν κρίνεται σοβαρή. Ωστόσο, η αστυνομία τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία τραυματισμού.

Στην περιοχή βρίσκονταν μέχρι αργά το βράδυ δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ περίπου στις 22.00 δόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Αγίου Μελετίου. Στο σημείο, έχει μείνει ένα μόνο περιπολικό, καθώς ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου δηλώνει ότι φοβάται να μείνει μόνος στον χώρο.

Από το σημείο έχουν προσαχθεί 12 άτομα.


(Υλικές ζημιές σε καταστήματα μεταναστών)


(Υλικές ζημιές σε καταστήματα μεταναστών)


(Υλικές ζημιές σε καταστήματα μεταναστών)


(Υλικές ζημιές σε καταστήματα μεταναστών)


(Υλικές ζημιές σε καταστήματα μεταναστών)


(Υλικές ζημιές σε καταστήματα μεταναστών)


(Αγίου Μελετίου και Αχαρνών- ώρα 22.45)


(Αγίου Μελετίου και Αχαρνών- ώρα 22.45)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Ο ηρωικός άνθρωπος αισθάνεται πως είναι διαλεγμένος από την Μοίραν ως αγωνιστής και ως μάρτυς - περισσότερον ως μάρτυς, αφού την επιτυχίαν δεν την μετρεί με αποτελέσματα άμεσα, με αριθμούς και μεγέθη, δεν την μετρεί καν διόλου. Είναι το αλεξικέραυνον, που θα συγκεντρώση επάνω του (θα προσελκύση μάλλον εθελουσίως) όλας τας καταιγίδας και όλα τ' αστροπελέκια, διά να προστατευθούν τα κατοικητήρια των ειρηνικών ανθρώπων. Εις την ετοιμότητα του κινδύνου, τον σύρει με ακαταμάχητον έλξιν η αισθητική, θα έλεγα, γοητεία του κινδύνου, η συναίσθησις ότι είναι προνόμιον των ολίγων να συντρίβωνται υπέρ των άλλων υπό των άλλων - το πολυτιμότερον προνόμιον! Ο ηρωικός άνθρωπος δεν είναι το άνθος, δεν είν' ο καρπός - αυτά αντιπροσωπεύουν το παρόν και του παρόντος την ανεπιφύλακτον χαράν. Είναι ο σπόρος που θα ταφή και θα σαπίση δια ν' αναφανή το άνθισμα και το κάρπισμα. Είν' εκείνος που θάπτεται δια να εορτασθή η ανάστασις, και ανάστασις χωρίς ταφήν δεν υπάρχει."

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
Απάντηση στο Ρουσίτ Πασά στα 1822

''Πασά μου, μου στέλνεις ένα μπουγιουρντί, μου λες να προσκυνήσω, και εγώ πασά μου ερώτησα τον πούτσο μου τον ίδιο, και αυτός μου αποκρίθηκε να μη σε προσκυνήσω κι αν ερθείς επάνω μου ευθύς να πολεμίσω''

Και απάντηση στον Σιλιχτάρ Μπόδα στα 1823

''Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε «από ημάς» συνθήκην με «έναν» κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! - Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον πούτσο''

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση. Εις τον πρώτο χρόνο της Επαναστάσεως είχαμε μεγάλη ομόνοια και όλοι ετρέχαμε σύμφωνοι. Ο ένας επήγεν εις τον πόλεμο, ο αδελφός του έφερνε ξύλα, η γυναίκα του εζύμωνε, το παιδί του εκουβαλούσε ψωμί και μπαρουτόβολα εις το στρατόπεδον και εάν αυτή η ομόνοια εβαστούσε ακόμη δύο χρόνους, ηθέλαμε κυριεύσει και την Θεσσαλία και την Μακεδονία, και ίσως εφθάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη. Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα...

(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό. Σε όποια γωνιά του Ελληνισμού και αν βρεθώ, θα πασχίζω πάντα να δυναμώνω, να ξυπνώ, να ζωντανεύω την ψυχή του, και ας γίνει οτι γίνει. Ξυπνώ καθε ύπνο, κεντρίζω καθε βαρεμό, συνδαυλίζω κάθε στάχτη, ξεσκεπάζω καθε σπίθα κρυμμένη και ανάβω κάθε φωτιά σβησμένη, βγάζω κάθε πνοή κουρασμένη και παίζω κάθε χορδή σιωπηλή. Ξυπνώ, ξυπνώ, ξυπνώ και γι αυτό με λεν και ξυπνητήρι…

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ
Είδα στον ύπνο μου τον Παύλο τον Μελά, να παίρνει σάρκα για να πει μια ιστορία για κάποια αγέρωχα κι αδούλωτα μυαλά, που προδιαγράφουν της Πατρίδας την πορεία. .
..

Είχ’ η μορφή του θλίψη, πόνο και οργή, για αυτούς που σήμερα τις τύχες μας ορίζουν, που ασελγούν πάνω σ΄ανθρώπους και σε γη και καθετί Ελληνικό το αφορίζουν.
...
Μέσα στην μπλε του την αντάρτικη στολή και με το χέρι του στη μαύρη τη πιστόλα, δίνει στους άντρες του ξανά την εντολή Ελευθερία και Πατρίδα πάνω από όλα!
...
Αν θες στον ύπνο σου να έρθει ο Μέλας μαζί μ’ αγγέλους, σκοτωμένα παλικάρια, να σε τραβήξουν απ ’τον δρόμο που τραβάς, για να βαδίσεις τα δικά τους τα αχνάρια... ..
.
φέρε στα μάτια σου του Παύλου τη στολή, ορκίσου πάνω της, πως δεν θα τον προδώσεις και συρε να βρεις την δική σου εντολή αφού τον ύπνο του εχθρού μας θα στοιχειώσεις.

  © Free Blogger Templates 'Greenery' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP